orban.jpgAkkor legyen olimpia, ha a Fidesz jelenlegi alaptörvénye nem módosul többet, és törlődik az emlékezetből.

Akkor legyen olimpia, amikor stadionok helyett az állam kórházakat épít!

Akkor legyen olimpia, ha az oktatásban szerzett tudás versenyképes lesz a világon bárhol, és ennek a körülményei meg vannak teremtve.

Sok feltételnek kell még ennek az országnak ahhoz megfelelni, egyáltalán az eszébe jusson bárkinek is, hogy itt a hazában egy ilyen nagyszabású rendezvénynek helyet kellene adni. Jelen körülmények között ott van pénzkidobásnak Orbán Viktor Várba költözése, ami azért valljuk be, lassan egy királynak is becsületére válik ha a körülményeket, és a költségeket nézi a saját eszét használó. De elég lenne a vizes palotára nézni, ahol egy épületből is el tudnak lopni annyit, hogy már négyszeres árnál jár az eredeti beruházás. Ja kérem, ha egyszer valaki megéhezik, annak az étvágyát a közpénz csak fokozza.

El kell érnie az országnak az olyan körülményeket az olimpia rendezéséhez, amikor a jelenlegi tolvaj, hazudozó, gátlástalan, pofátlan, urizáló szemét mocskos banda aki jelenleg a kormánynak nevezi magát, már csak egy fejezet a történelemből.

Ha már a munkavállaló az elvégzett munkáját megillető jövedelemmel rendelkezik, abból képes a családját eltartani, lehet az olimpia rendezésére gondolni.

Ha a közmunkás képes a saját erejéből munkát találni a versenyszférában rövid időn belül, és a közmunkában töltött idő alatt hasznos tudást szerez, lehet az olimpia rendezésére gondolni.

Ha a gazdálkodó képes a saját erejéből földbérlésre, ott valós terméket állít elő, és nem csak a támogatás miatt kell neki a föld, mivel azt valóban megműveli, lehet az olimpia rendezésére gondolni.

Ha a beteg aki kórházba kerül, ott megfelelő ellátást kap a gyógyulása érdekében, az ápolók, az orvosok, a takarítók, a karbantartók elégedettséggel végzik a munkájukat, megfelelőek a betegellátás körülményei, akkor lehet az olimpiára gondolni.

Ha a tanár nem fog félni a tudásra oktatni a gyermeket, nem kell neki jelentést írni a kollégájáról, a szülőkkel a gyerek érdekében, annak fejlődéséért végzi a munkáját, akkor lehet az olimpiára gondolni.

Bárki is lát olyan jeleket az országban, hogy az már sokak számára élhető, vagy csak annyit vesz észre valóban jobb lett az élet itt, és ez nem csak tündérországban található állapot, akkor az gondolhat már az olimpia megrendezésére. Annak a nyugdíjasnak, családosnak, magányosnak,szociális területen dolgozónak, közalkalmazottnak, munkavállalónak, munkanélkülinek, közmunkásnak, diáknak, szülőnek is érdemes az emelése mértékében magyar zászlót lobogtatva a sikerért az utcára menve ünnepelni az olimpia lángját, aki a rezsicsökkentés hatásának a következtében a világpiacon beszerzett energia árak után fizeti a számláját.

Az olimpia fontos dolog egy ország életében, egyszer meg is kell rendezni. De ameddig a megfelelő helyre nem kerülnek a dolgok az országban, és az őket megillető helyre kerülnek a jelenleg az országot tönkre tevő, szét rabló, kifosztó megélhetési politikusok, addig ezer más, fontosabb dolog van amit el kell intézni.

Itt van mindjárt a jegybank elnök, akit elmegyógyintézetbe kell zárni, a vagyont, amit a közpénzből szerzett magának és családjának vissza kell szerezni tőle. Itt van a gázszerelő, akit meg kell tanítani írni olvasni a börtönévei alatt, kastélyait, földjeit, szállodáit, focicsapatait, és az elnyert közbeszerzések meg nem érdemelt hasznát a költségvetésbe vissza kell tenni, szerezte azt meg bárkinek az utasítására. Itt van a sok miniszter, akik közül van aki helikopterezik, van aki szerint mindenki annyit ér amennyije van, van aki családi összefogással vásárol magának villát, ezeket mind talpig vasban kell a független bíróság elé taszigálni. Itt van a sok állami intézmény, az ügyészség, ami lehetővé tette a jelenlegi kormány büntetlenségét, védte a tolvajlását, akadályozta az ellene való népszavazást, ezeket mind ki kell takarítani a közéletből, nem azon a módon ahogy azt a nagyon okos Németh Szilárd gondolta a civil szervezettekkel, akik látták a kormány valós ténykedését, és szóltak is ellene.

De az olimpia előtt sok területet rendbe kell rakni, sok arra érdemtelen embert, akik a kormány kegyéből élősködnek az adófizetők nyakán, az őket megillető helyre kell juttatni. A casinós vén szivart meg kell adóztatni, a televízió csatornájára kapott pénzt vissza kell fizetnie. Meg kell tudni ki az a Habony Árpád, és seggbe kell rúgni. És még sok mindenkit.

Ha már nincs éhes gyerek az országban, ha már nincs ennyi család reménytelen helyzetben, ha már nem akarnak ennyien külföldön dolgozni, akkor lehet másra is gondolni. Addig az olimpia várhat. 

BANDITA.

Címkék: kormány népszavazás Fidesz Olimpia

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr3612141425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desischado 2017.01.21. 00:50:42

Mindig örömmel olvasom az írásaidat, te vagy az egyik fény ebben a totális sötétségben. Minden soroddal egyetértek. Köszönet, drága Bandita!

siriq111 2017.01.21. 01:15:52

Szint ugy egyett ertek.

István Tamasi 2017.01.21. 06:06:01

Akkor legyen olimpia amikor annak szervezői és hívei mind betolják a teljes magánvagyonukat biztosítékként arra az esetre ha veszteséges lesz.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.21. 06:37:29

@István Tamasi:

Csak akkor legyen olimpia, ha minden hozzád hasonló bérkommentelő ballibának ez lesz kiadva napiparancsba a Központ által.

István Tamasi 2017.01.21. 08:05:49

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
Te ocsmány bulesz birkaszar!
Legyen olimpia a bolgár hegyilegelőkön ahol te indulhatsz szarrágás, a csúti g..i seggének nyalása, agyatlan bértollnokoskodás, versenyszámokban méghozzá éremesélyesként.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.21. 08:39:37

@István Tamasi:

Balliba gágosban lesz nagy részvétel, de te még ott is esélytelen vagy, mert még ebben is szar vagy, kisbuzim.

István Tamasi 2017.01.21. 08:50:11

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
Te ocsmány bulesz birkaszar!
Szebb a balliba gágogás mint az ocsmány bulesz birka bégetés.
Igaz, hogy te buzi vagy, de én nem lehetek buzi amikor meg volt nekem anyád és a húgod is.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.21. 13:53:17

@István Tamasi:

Nyugodj le, mert esetleg ha sokat pofázol és nagyon unatkozom, megkereslek...

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.01.22. 11:55:21

Nolimpia

Aki államcsődöt szeret
S nem érdekli büdzsé keret,
Mert szűk agya nem éri át,
Az tol pesti olimpiát!

Fél ország csak éhbért keres,
Ősz tanárnak szeme veres,
Műszak után nővér éjjel
Ügyel s kórház rohad széjjel.

Metrón közlekedni lutri,
Büdös, mint egy mozgó putri;
Kátyúk, dugók, szmog és szemét…
Gyomrunk forog s -vágyunk nem ét-

Magyar ÁFA egetverő,
Menekül a munkaerő;
Műtetlenek már az epék,
Nincsen orvos, se ács, se pék…

Állam nem takarít havat,
Helyette stadiont avat,
S szolgáltatása bár selejt,
Adót szedni sose felejt:

„Kell olimpiai falu,
Kolbászfont kerítés falú!”
Rájönni nem kell egy Newton:
Olimpia legyen Csúton!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2017/01/nolimpia.html

Skankhunt42 2017.01.22. 12:13:13

@Frady Endre: van aki ezeket irodalmi szempontból értékesnek tartja? vagy humorosnak? Anyuka és Apuka (családtagok) nem ér!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.22. 12:22:59

Bandita! Miért vagy ennyire rosszindulatú? Előfordulhat hogy 100 év múlva jobbra fordul az ország sorsa és képesek leszünk egy olimpiát megrendezni. A fidesz - ha lesz 100 év múlva - pedig akkor is hazudni fog.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.22. 12:27:07

@Skankhunt42: Ez a trollkodás egy formája, hogy a költeményeivel kínoz minket.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.01.22. 12:29:10

@Skankhunt42: Anyukám nem olvassa (nincs internete), apukám pedig sajnos már 24 éve nem él, viszont a blogomon megnézheted a követőim számát:
fradyendre.blogspot.hu/
;-)

ui.: Ilyenkor jelented kell Habony Árpinak, hogy kommenteltél, vagy automatikusan regisztrál a rendszeretek? :)

ogli dzsí 2017.01.22. 12:31:33

szerintem legyen, nekem tetszene

Weißkopf 2017.01.22. 12:43:13

Ha majd..., akkor legyen olimpia...
Vö. Vajda János: Credo
Én tegnap este az Astoria aluljáróban aláírtam a Nolimpia kérdőívét.

ogli dzsí 2017.01.22. 12:44:32

Van a demszky árvának nevezett libsi bibsi értelmisség, aki nagyon magányos mióta demszky ellopta a 4es metrót majd külföldre távozott.

Na ezek sipákolnak, vergődnek, mert 6 éve nem hagyják őket lopni. És ha ők nem lophatnak akkor ki akarják nyírni az olimpia-projektet, mert ha az övék nem lehet akkor senkié se legyen.

Janossz 2017.01.22. 13:08:45

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
"Az őszinteség erőt ad."
Egyes vélemények szerint a munka szabaddá tesz. Próbálj dolgozni!

Pop40 2017.01.22. 13:09:12

Kitűnő poszt.

Amúgy nincs ezzel az olimpiával semmi gond.
Mindössze név szerint kell szavazni róla, és aki igennel szavaz, egyből letétbe is helyez biztosítéknak egy párszázezres összeget fedezetnek, hogy nem szállnak el a kiadások. Aztán ha mégis elszállnak, ugrott a pénze.

Ne azoknak a f@szával akarják verni a csalánt, akiknek 2 agysejtnél több van a fejükben, és nem akarják, hogy Mo belerokkanjon egy megalomán baromságba.

Janossz 2017.01.22. 13:10:30

@Frady Endre: Ne hagyd magad!
Én időnként jól mulatok a műveiden.
Ahol ennyi barom ontja magából a szart, senkit nem zavar egy fűzfapoéta!

Pop40 2017.01.22. 13:11:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ha 100 év múlva lesz fidesz, akkor garantált, hogy az ország sorsa nem fordul jobbra.

Esetleg máshogy hívják majd Mészárost, meg a többi tolvajt.

Skankhunt42 2017.01.22. 13:14:59

@Frady Endre: fogalmam sincs hogyan működik a rendszer :) (értsd: ez a hsz-ed vicces volt). Q@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: :)))

Skankhunt42 2017.01.22. 13:16:06

@Frady Endre: Ja, részvétem Édesapukádért, ha tudtam volna, h nem él akkor őt nem írom!

dr kíváncsivagyok 2017.01.22. 13:18:21

@Skankhunt42: Igen ! Irodalmi szempontból is elfogadható, viszont humoros,...és főleg nagyon igazak az írásai...

dr kíváncsivagyok 2017.01.22. 13:23:30

Az írás kiváló, és minden szava igaz ! Volt régen egy mondás :" Mindent ellopnak, ami nincs lebetonozva!" Ezek azt is ellopják , ami le van...

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.01.22. 13:26:32

@Janossz: Kösszy, nem hagyom! Trollok miatt sose hagynék abba egy ilyen számomra szórakoztató műfajt! Sőt... :)))

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.01.22. 13:27:35

@Skankhunt42: Semmi baj, nem tudhattad!
Amúgy lehet, hogy egyik versem alá felhasználom a motívumodat álkommentként... :)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.01.22. 13:28:47

@dr kíváncsivagyok: Kösszy! Éljenek a jó humorú irodalmi szakértők! :)))

2017.01.22. 13:49:35

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Te max a szófiai olimpia miatt ugrálhatsz. A magyarországi olimpiához neked semmi közöd.

6.Lenin 2017.01.22. 13:53:37

Amennyiben ez az olimpia izé 1 szar dolog, vajon miért harcolnak érte világhírű városok?
Vagy azért híresek, mert már rendeztek?
Vagy ettől várnák, hogy híresek legyenek?

morpho 2017.01.22. 13:57:27

A fidesz semmilyen olimpiát nem akar rendezni. Aki a rendezés mellett ágál, az hülye, hogy ezt nem látja, vagy csak simán hazudik. Az egész történet arról szól, hogy "olimpiai előkészítés" címen minél több zsetont kilopjanak a költségvetésből. Lopják is rendesen!

metax 2017.01.22. 13:58:28

"Akkor legyen olimpia, amikor a Fidesz igazat mond."

Lófaszt.

Akkor legyen olimpia, ha majd M.o gazdasága az Egyesült Királyságéval lesz egyenértékű. Ha majd Budapest olyan fejlett és gazdag várossá válik, mint London.

Majd akkor rendezhetünk olimpiát. Addig Orbán nélkül sem.

morpho 2017.01.22. 13:58:28

@6.Lenin:
A világhírű városok meg akarják rendezni és van rá pénz. Budapest esetében egyik tényező sem áll fenn.

6.Lenin 2017.01.22. 14:01:39

@morpho:

Van miből, hiszen eddig még soha nem látogattak annyian Budapestre, mint 2016-ban.

6.Lenin 2017.01.22. 14:03:53

@morpho:

Gondolom, hogy nem csak helyi befektetők látnak ilyesmiben fantáziát, de egy ilyen eseménynek nagyon sokan lehetnek a haszonélvezői az adott országban is.

morpho 2017.01.22. 14:11:28

@6.Lenin:

Merjél Nagyot álmodni! Semmi értelme, de olyan jópofa! :))

6.Lenin 2017.01.22. 14:17:25

@morpho:

Még jó, hogy nem rád hallgatok, igenis merek nagyokat álmodni, és lehetőleg megvalósítani.
Gondolom ezért is lehet az, hogy most nem 1 hajléktalan szállón élvezem a meleget.
Vagy ez csak jópofaság, semmi értelme?
Ott is lehetnék boldog? (csak el ne lopják az 1etlen gatyámat, azért nem vettem le már 10. éve)

morpho 2017.01.22. 14:47:17

Emberek milliói vannak ezzel így Magyarországon, úgyhogy a te eseted jelentéktelen tömegjelenség. A népesség viszonylatában hajléktalan alig van, úgyhogy a példa kitűnő és ami a legfontosabb rávilágít az olimpia rendezés problematikájára.

6.Lenin 2017.01.22. 14:53:50

@morpho:

Igen, a példa kitűnő.
a hajléktalanok száma elenyésző (szerencsére)
pontosan, mint a normálisan gondolkodók-álmodni is merők-és a ballibák aránya (szintén elenyésző, és szintén szerencsére)

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.22. 14:55:05

@Zsákos Dildo:

Oké, majd megkereslek, s elbeszélgetek az anyukáddal és az osztályfőnököddel.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.22. 14:56:04

@Ylim:

Szóval azt mondod, Soros ne szóljon bele a magyar politikába? Atya Isten, te antiszemita vagy!!!

Jakab.gipsz 2017.01.22. 14:58:05

Remekeltetek e fergeteges ötleteitekkel, javaslom ha ez a rendszer nem tetszik, mert csak egy exportcikk, amit leteszteltünk, importálókat is vonjuk kérdőre, ugyanis nem mi találtuk ki.

morpho 2017.01.22. 15:03:15

@6.Lenin:

Ez nagyon fasza de hogy lesz ebből magyar olimpia?

vajdasagi 2017.01.22. 15:04:48

@Skankhunt42: @Frady Endre:
Igen, én értékesnek tartom. És gondolom, még sokan mások.

6.Lenin 2017.01.22. 15:07:37

@morpho:

Pl Elsőként nyerni kell a pályázaton-a sok hülye előtt, akik szintén nyerni szerettek volna.
Aztán kellene keresni értelmes embereket, akik szintén fantáziát látnak benne és hajlandóak áldozni is érte.

A néhány tehetségtelen seggfejnek adnék ingyenjegyet, hátha...

vajdasagi 2017.01.22. 15:11:01

@6.Lenin: Szerinted Párisz vagy Los Angele úgy akar híressé válni, hogy Olimpiát szervezne? Eléggé művelt vagy te ahhoz, hogy kommentelj?

Janossz 2017.01.22. 15:11:32

@morpho: Ebből hamarabb lesz Békemenet (Békemars) az Álmodtam egy világot magamnak taktusaira...
Az Imagine nem jó, destruktív a szöveg nagyon, az a sok értelmiségi tiltakozna a soraikban.:-)

6.Lenin 2017.01.22. 15:13:43

@vajdasagi:

Olvasd el még 1x amit írtam, és kérjél órát szövegértelmezésből, vagy iratkozz át másik suliba.

vajdasagi 2017.01.22. 15:13:51

@6.Lenin: Azt írod. "de egy ilyen eseménynek nagyon sokan lehetnek a haszonélvezői az adott országban is. "

Látod ebben igazad van: a Mészáros Lőrinc nevű gázszerelő nagy haszonélvezője lenne ennek. Sőt még vagy százan. De 10 millióan pedig megszívnák. Neked sajnos nincs elég eszed.

vajdasagi 2017.01.22. 15:18:16

@6.Lenin: Én elolvasom sajnos azt amiket kommentelsz. És nem tudom eldönteni, hogy a hazánk romlását azért segíted elő, mert fizetnek érte, vagy mert buta vagy. Nehéz dilemma ez, mert hol egyik, hol másik típusra hasonlítasz. De most kezdem a másodikat feltételezni. Tehát: kérlek tanulj!

6.Lenin 2017.01.22. 15:23:07

@vajdasagi:

Bár sok Mészáros Lőrinc lenne ebben az országban.
1 gázszerelő nyereségesen üzemelteti a megszerzett vagyont nagyon sok embernek munkát adva.
a libsi media szerint munkavállalónként 58 millió Ft nyereséget termeltek.NYERESÉGET, tudod mi az?

Inkább ilyenek legyenek, mint akik csak veszteséget termeltek 1 jó időszakban is.

El tudod képzelni valójában, hogy mennyien keresnének a sport mellett 1 ilyen rendezvényen?

Nincs értelmes valaki a környezetedben? Kérdezz, hátha...

6.Lenin 2017.01.22. 15:26:30

@vajdasagi:

Valahogy 2010 óta nem romlás az, amit érzékelek ebben az országban. Az 2010 előtti érzésem volt.

Szerintem esélyes lennél te is ingyenjegyre-ha rajtam múlna.

morpho 2017.01.22. 15:35:09

@6.Lenin:

"1 gázszerelő nyereségesen üzemelteti a megszerzett vagyont nagyon sok embernek munkát adva.
a libsi media szerint munkavállalónként 58 millió Ft nyereséget termeltek.NYERESÉGET, tudod mi az?"

Igen tudom. A nyereség az, amikor egy vállalkozás a piaci versenyben jobbnak mutatkozik versenytársainál és ezzel több üzletet és több profitot termel. Ez a nyereség. Ezzel szemben a Orbán...bocsánat Mészáros semmilyen piaci versenyben nem vesz részt. Kizárólag állami megrendeléseket kap, amiből működteti a kamuvállalkozását és minden befektetését közpénzből finanszírozza. A pályázatokat meg neki , vagy haverjainak írják ki. Ez nem nyereség, hanem korrupció. Úgy is hívják, hogy a közpénzek ellopása! KÖZPÉNZEK ELLOPÁSA! Tudod mi az? Az olimpiai hakni is azért van, hogy a pályázat során jó sok közpénzt lopjanak ki a költségvetésből. Persze tudod te ezt jól, hiszen téged is ebből fizetnek. Ezért írsz ennyi hülyeséget, azt hiszed, hogy nem vesszük észre a terelést. De, észrevesszük. Nem nehéz amúgy...

erőtlen emberi erőforrás 2017.01.22. 15:44:44

Ezzel a mostani olimpiaellenes kampánnyal az a baj, hogy akkor kellett volna előjönni vele, amikor a rendezés ötlete komolyra fordult

Persze értem, hogy közeleg a választás, és most van szükség valamire, amibe bele lehet kötni. Mindegy hogy mi, csak ártson

6.Lenin 2017.01.22. 15:54:43

@morpho:

A világon mindenhol a hatalmon lévő erőt támogatok előnyt élveznek az állami beruházásoknál, sőt az előző hatalom hivatalnokait is lecserélik. Gondolom te is hallottál ilyesmikről.

A megszerzett vagyont pedig jó, ha nyereségesen üzemeltetik. munkát adnak embereknek, adót, járulékokat fizetve vissza is térítenek valamit.

Vagy talán ballibáknál az a menő, hogy min a felét ellopják a beruházásból, aminek valóban nem sok értelme volt, hiszen később se termel nyereséget, sőt inkább csak veszteséget? (4-es metró)

Én terelek?

Mit gondolsz miért megy a harc jelenleg? A szabolcsi cigányok jólétéért? Vagy a még 1 darabig járó uniós pénzekért?
És még én terelek.

morpho 2017.01.22. 16:21:33

@erőtlen emberi erőforrás:
"akkor kellett volna előjönni vele, amikor a rendezés ötlete komolyra fordult"

Komolyra fordult? Mikor?

@6.Lenin:

Szédületes, ahogy megpróbálod "igazolni", hogy Orbán és bandája tök jogosan lopja saját zsebre a közpénzt. Egészen elképesztő!

vajdasagi 2017.01.22. 16:22:09

@6.Lenin: Te nemcsak hogy terelsz. Mentegeted a tolvajt. Szégyelld magad. Megvetlek. Remélem jön majd a Vona, hatalomra kerül és jól utánanéz ezeknek a Mészáros Lörinceknek is, meg az ilyen alja nép bérkommentelőknek is, mint te, akinek a Haza csupán pénz kérdése. Már csak ezért megérdemli a Vona, hogy esélyt kapjon. Reszkess, mert jön.

Janossz 2017.01.22. 16:29:54

@erőtlen emberi erőforrás:
"... az a baj, hogy akkor kellett volna előjönni vele, amikor a rendezés ötlete komolyra fordult"
És kinek kellett volna előjönni vele? Nem annak, akinek a lázálmai ezt szülték?

6.Lenin 2017.01.22. 16:31:49

@vajdasagi:

Na, ettől az 1től biztosan nem félek, hogy majd a Vona. A Vona nem jön soha.

Nem jó, hogy nincs ellenfél, nagyon nem jó, de ebben én mit tehetnék ? Ennyi balfasz az ellenzéki oldalon a világon nincs, mint sokat szenvedett kis hazánkban.

Janossz 2017.01.22. 16:34:43

@6.Lenin:
".... üzemelteti a megszerzett vagyont nagyon sok embernek munkát adva.
a libsi media szerint munkavállalónként 58 millió Ft nyereséget termeltek.NYERESÉGET, tudod mi az?"
A "megszerzett" helyett nyugodtan használd a lopott szót, értjük miről van szó.
Ha már nagyon sok emberről beszélsz, megtudhatnám, mennyi az a nagyon sok? Mert innen alulnézetből úgy tűnik, hogy mindent a bedolgozó alvállakozók csinálnak, félpénzért.
A munkavállalónkénti 58 milla nyereséget tisztességtelen haszonnak hívják.

6.Lenin 2017.01.22. 16:45:48

@Janossz:

Az alvállalkozó az mi/ki? Nem emberek, munkavállalók?

Nem tudom szám szerint hány embert foglalkoztat a mészáros birodalom, de gondolom ha megvett 1 szállodát, akkor üzemeltetni is szándékozik- munkavállalókkal.

Csak annyit írtam, hogy nyereséggel. Vagy már megszokott, hogy ilyen cégek csak veszteséget termelnek? Az jobb lenne?

Az itt termelő nyugati cégek nem tisztességtelen nyereséget termelnek, vagy a bankok?

A nyugati országokban dolgozó magyar munkavállalók többsésgét nem tisztességtelen bérekért és körülmények közt foglalkoztatják?

Nem menti 1ik a másikat, de ne tegyünk már úgy, mintha csak ez a gaz kormány...

Vagy jobb lenne kölcsönökből, segélyekért életben tartani az emberek többségét?

Ha nagyon akarom, még a Teremtésben is sok szart találok.

Janossz 2017.01.22. 17:03:12

Az alvállalkozó az, aki meg tudná csinálni az adott feladatot, ha tehetné. De nem teheti, így elvégzi félpénzért a csókosnak, aki megkapta a megbízást.
Hogy mit írtál, ott van idézve. Túl sokat írsz, túl keveset gondolkodsz. Ez nem az én hibám.
Ha én leszek a király, rendeletbe adom, el se indulhasson olyan cég a közbeszerzésen, aki nem bizonyított a piacon, mondjuk 3 évig.
Hány ilyen mostani sztárcég maradna fenn a rosán?

6.Lenin 2017.01.22. 17:17:55

@Janossz:

Én azt elfogadom, hogy neked a jelenlegi kormány nem tetszik. Ebben nincs semmi különös, de...

Olyasmiket rósz fel, amit mindenhol a világon hasonlóan csinálnak.

Miért ordibál Soros Amerikában? Vagy a többiek akik milliókat öltek a kampányba?

Mert nem ők fogják lenyúlni az állami pénzeket.

Miért kiabál az itteni ellenzék? Szintén ezért.

Így működik a világ-eddig, sajnos.

Mit tehetünk ellene?
Keresünk jobbakat, másik hasonló minek?

Vagy megoldjuk a saját problémáinkat magunk. Én ezt választottam mindig, de érdekel a körülöttem zajló és nem értem, hogy miért lenne nekem jobb, ha az előzőek kerülnének vissza. Nekem ők nem tetszettek.

Jobbak nem látszanak sehol sem. Lennének támogatnám őket.

Azt a gondolkodást nem értem-pedig találkozom ilyesmivel elég sűrűn- hogy , ha valamit az egyik felépít, a másik hagyja tönkremenni, mert nem ő csinálta. Mire jó ez? Kinek használ?

Janossz 2017.01.22. 17:39:33

@6.Lenin: Már megint fordítva ülsz a moziban.
Nem arról van szó, hogy az egyik tolvajbandát cseréljük le a másikra (persze ez nektek a fő irány a népbutításban) hanem, hogy átlátható, tiszta körülményeket kéne teremteni, jócskán megnehezítve a csalás, lopás lehetőségét bármilyen színekben tündöklő hatalomnak.
DE ez nem a te világod, nem érted meg.
Vagy nem akarod, nem ezért fizetnek.

6.Lenin 2017.01.22. 18:13:51

@Janossz:

Érted amit írtam?

Jó van, teremtsünk olyan körülményeket, írjuk át a jogszabályokat, holnap reggel 9:05:15 -kor találkozzunk az Astoriánál, piros selyem gatya lesz rajtam, hogy ne keltsek feltűnést.Ceruzát hozzál, mert nekem csak egy van, tudod nagy a nyomor.

Miért nem lehet elkapni senkit soha? Mert jogszerű volt eddig is minden.
Így csinálják mindenhol a világon.

Meghozzák a törvényeket, alkalmazzák is.
Lehetne választani másokat, de olyanok meg nincsenek.

Gondolod, hogy Juhász Péterék nem ezt csinálnák? Most se tudod miből él.
Karácsony G megszavaztatta a legmagasabb fizetést pedig nem csináltak semmit, vagy az ózdi jobbikos polgármester, meg a többi.

Minden jogszerű!

Kiabálnak a vesztesek? Természetes.

Aztán minden rögtön törvényes lesz, és szükségszerű, ha ők lesznek hatalmon.

Mit nektezel? Te mit szeretnél? hogy a másik banda lopjon?

Nem tagadom, hogy a jelenlegit legalább annyiban támogatom, másnak is adnak, vagy legalább épül is valami ebben a kibaszott országban, ami itt marad, ha nem hagyják tönkremenni az utánuk jövők, mint eddig.

Miért lenne nekem jobb, ha németnek vagyok a rabszolgája? Színesebbek a gyöngyök?

Neked nem tetszik a rendszer. Mit teszel, hogy más legyen?
Hülyének nézel, és szeretnéd, ha bevenném a te hazugságaidat.
Eddig nem vált be.
Miért nem változtatsz a taktikán?

Janossz 2017.01.22. 18:29:24

@6.Lenin:
www.youtube.com/watch?v=a97qsaJm8nc
Viccnek ez jó, de nem szeretnék szerepelni benne.Még ha te ebből élsz is. Jó éjt!

6.Lenin 2017.01.22. 18:32:41

@Janossz:

Ennyi? Szánalmasan gyenge.

Jó éjt!

erőtlen emberi erőforrás 2017.01.22. 18:38:12

@morpho: @Janossz:
Egy évvel ezelőtt adták be a magyar olimpiai pályázatot. Csak akkor nem akaródzott ellene kampányolni a Maszopnak, se a választásra kreált ifjú segédcsapatnak Momo vagy micsodának

morpho 2017.01.22. 18:47:28

"Miért nem lehet elkapni senkit soha? Mert jogszerű volt eddig is minden.
Így csinálják mindenhol a világon"

..és ezért a fideszes rablóbanda jogosan lop? Ezzzel van megtámogatva? Akkor az államosítás is rendben volt '48-ban. Volt róla törvény. Aztán '89-ben mégis kiderült, hogy törvénytelen volt a törvény. Akkor a zsidók Dunába lövése is jogszerű volt. Volt róla törvény. Aztán 45-ben a népbíróság kimondta, hogy törvénytelen volt a törvény. Nézd majd meg, hogy mi lesz a fideszes haverjaid törvényeivel. Például a manyup zsarolásos kirablását simán meg lehet feleltetni a '48-as államosítással. Te ezekre hivatkozol pozitív példaként. Ha eddig nem tűnt volna fel neked, akkor most mondom... Ha meg tisztában vagy vele, hogy miket írsz ide, akkor simán gazember vagy, aki aprópénzért a saját hazáját árulja Orbán Viktornak. Szép munka!

morpho 2017.01.22. 18:48:05

@erőtlen emberi erőforrás:
Egy évvel ezelőtt adták be a magyar olimpiai pályázatot. Csak akkor nem akaródzott ellene kampányolni a Maszopnak, se a választásra kreált ifjú segédcsapatnak Momo vagy micsodának.

ÉS?

Janossz 2017.01.22. 18:50:57

@erőtlen emberi erőforrás: OK
Tehát kb. másfél évvel ezelőtt kellett volna elkezdeni a társadalmi párbeszédet a rendezésről/pályázásról. Mi a problémád?

6.Lenin 2017.01.22. 18:53:16

@morpho:

Téged is várlak az Astoriánál, a gatyám ugyan az lesz, te is hozzál ceruzát, mert még mindig csak 1 van.A nyomor csak fokozódott.
Majd átírjuk a törvényeket, ha Janossz is jön.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.22. 19:45:31

@ipartelep: Ja, kb mint Sid a lajhár (Jégkorszak). :-)

morpho 2017.01.22. 20:10:06

@6.Lenin:
Ez ilyen humor szerű izé akar lenni? Nagyon gagyi.

6.Lenin 2017.01.22. 20:26:12

@morpho:

Véresen komolyan gondoltam.
Szerintem az oka- mivel igen nehéz törvényes okot találni az elítéléshez-a rossz (nekünk polgároknak), a politikusoknak viszont remekül megfogalmazott törvények.

A megoldás, hogy ezeket a törvényeket át kell(ene) fogalmazni.

A törvényeket a Parlamentben hozzák, politikusok, tehát ez nem jó megoldás.
Nekünk kell(ene) lépni.

Felajánlottam Janossz-nak,neked is.Én benne lennék.Tudsz jobb megoldást, nyitott vagyok rá.

Eddig egyik oldal pártjai sem törték magukat a nekik alkalmatlan törvények meghozatalára, sehol a világon. máshol esetleg finomabbak, de a lényeg ugyanaz mindenhol.
Jogszerű, esetleg nem etikus, de azt ki nem szarja le.
Kár itt (is) hablatyolni, a másikat hülyézni, a lényeg ettől sehol nem változik.
Szerintem.

morpho 2017.01.22. 21:25:54

@6.Lenin:
Az a baj, hogy egy narancskullancsnak azt sem hiszem el, amit kérdez.

6.Lenin 2017.01.22. 21:45:20

@morpho:

Nem mondom, de ez elég szar érzés lehet, de volt aki kinőtte, igaz én nem találkoztam ilyennel, de előfordulhat, talán, bár engem nem zavar. Olyant már láttam, akinek tyúkszeme volt, de az se zavart, igaz nem is nőtte ki, azzal együtt temették, bár ezt csak hallomásból tudom, akkor éppen máshol voltam.
mind1
És miért kérdezel ilyen narancskullancsot? Beidegződés? Vagy ettől valamid elmúlik, vagy megjön?
Bár ez sem érdekes, csak kíváncsivá tettél, vagy mégsem.
mind1
Valahol olvastam, hogy ilyenkor nagyon hasznos céklalevet inni reggelente. Vagy ez más ellen jó? Majd inkább utána nézek, talán.
mind1

erőtlen emberi erőforrás 2017.01.22. 22:05:28

@Janossz:
Mit értesz azon hogy társadalmi párbeszéd? Több lóvét a Maszopnak, hogy kitartson a korábbi támogató álláspontja mellett?

morpho 2017.01.22. 22:30:43

@6.Lenin:
Ez megint az a fos humor amit a nekem kellemetlen kategóriába szoktam sorolni. Egyébként tényleg az. Amikor Orbán hazudozik a rádióban, akkor is ezt szoktam érezni.
"És miért kérdezel ilyen narancskullancsot? "
Hogy mi? Mit csinálok én a kivel? Max annyit szoktam tőletek kérdezni, hogy nem zavar-e a seggetekbe feldugott szervilizmus, meg hogy jópénzért toljátok a blogtérben a kormánypropagandát.
Egyébként azt írtam, hogy azt se hiszem el, amit Te kérdezel! Szórakoztató, hogy egy ilyen jelentéktelen mondatot is sikerült félrecincálni. Fárasztó vagy Vlagyimir Iljics. Pont mint a névadód. Csak ő Marxot magyarázta félre.

morpho 2017.01.22. 22:32:06

@erőtlen emberi erőforrás:

Igen, pont erre gondolt. Tök jó, hogy megértetted!

6.Lenin 2017.01.23. 09:50:03

@morpho:

Látom nem jött le neked, hogy már nagyon unom az értelmetlen ajvékolásotokat.

Ha nem tudsz válaszolni, jössz ezekkel a bárgyú megjegyzéseiddel, mint @Janossz is.

Ha tényleg igaz, amit itt előadtok, akkor tényleg ti vagytok a világ legnagyobb balfaszai, mert már 6. éve semmi eredménye nincs az itt tolt ballib ajvékolásnak. Persze, hülyék a választók, de egyenként kinyalnátok ezeknek a hülye választóknak a seggét, ha rátok szavaznának.
Ez van, tudom nehéz ezzel megbékélni, de a túllépéshez valami más kellene, de nem megy ez nektek balfaszkáim.
süti beállítások módosítása