Németh Szilárd a tőle megszokott bunkó stílusában közvetítette Orbán Viktor üzenetét a társadalom nagy részét alkotó civilek felé.

Pofátokat befogjátok, csak bólogattok, elhisztek mindent amit mondunk nektek, és akkor talán, de csak talán nem lesznek belőletek a nemzet ellenségei. Nem ti lesztek azok akikre rá tudom uszítani az értelmet mellőző gyűlöletet, amit már a nagy szar kék plakátokon kipróbáltam. Csendben kell maradnotok ha bármi olyat láttok ami nem tetszik nektek, nálam a hatalom, azt teszek veletek amit akarok. Vegyétek már végre észre én hozom a törvényeket, és méghozzá úgy, hogy az nekem jó legyen.

Persze Németh Szilárd hozzárakott olyan számára értelmezhetetlen szavakat, mint globális nagytőke, nemzet állami belügy, küzdött is vele, és végül sikerült neki. De azt már szépen ki tudta mondani, hogy Soros György és bérencei. Végül is neki csak ennyi volt a feladata, követ dobott az állóvízbe és magyarázta a felkorbácsolt hullámokat. Jó az ilyen hülye a háznál, és még párt alelnök is lehet belőle.

Magára valamit is adó, önálló gondolkodással rendelkező felelős állampolgár persze egyből felkapta a fejét a napi megélhetés gondjából, és kereken kikérte magának az ilyen stílusban elkövetett támadást a saját véleménye ellen. Na és hogy ezt pont Németh Szilárdra bízták a kormány részéről, aki szellemileg közismerten alultáplált, hát az különösen fájó volt a józan észnek. Szilárdunk persze egyből megnyugtatta a közvéleményt nem téved az értelmével kapcsolatban, de nem az állampolgár ellen lesz háború, csak három szervezet az ami csípi a csőrét a kormánynak, a többit pont leszarja. Most nem érdekli tündérország kormányát mit is gondol róla a választó, annak még nincs itt az ideje azok lelkét simogassa üres ígéretek halmazával. Viszont nem árt ha egy kicsit ráijeszt az olyan szervezetekre, akiket még nem tud megvásárolni és ezáltal hallgatásra bírni. Van lóvé Mészáros Lőrincnél a közösből, de abból a saját lábon állást kell támogatni, az ilyen helyzetekre ott van a törvényi szabályozás, attól majd biztos megrettennek egy kicsit. És ezáltal halkabban teszik közhírré a kormány elbaszott intézkedéseit, folyamatos közpénzherdálását, valamint az állandó lopást az adófizetők kárára.

Nagyon fontos a három szervezet munkája, és a kormány bőven ad nekik okot annak elvégzésére. Rengeteg az országban a visszaélés a hatalommal, Orbán Viktor életformává tette az élősködést a közpénzen, hivatalos nyelv lett a hazugság, amit a hatalom természetes módon használ. Erről ezek a szervezeteket folyamatosan tájékoztatják a közvéleményt, ahogy tették azt az elmúlt huszon valahány évben. De Orbán Viktornak ez nem tetszik, és tenni is akar az ilyen kritikus hang ellen is. Már megpróbálta egyszer, akkor nem jött neki össze, de most újra neki szalad a témának. Az őt figyelő elégedetlen addig is ezzel a szemét módon való befolyásolással foglalkozik, és talán nem törődik magával a többi kormányzati döntéssel, ami befolyásolja az életét.Ez nem a Népszabadság, ezt nem lehet csak úgy felvásárolni a Mészáros Lőrinceknek, most harc kell a civilek ellen.

Csakhogy ez a harcot most az ország nagy része ellen sikerült megtalálni. Ugyanis az országban rengeteg a magát civilnek mondó egyén, akit a ugyan a kormányzati meghatározás szerint nem pénzel Soros György egyik szervezete sem, mégis képes a saját véleményét elmondani, még ha arra a hatalom nem is kíváncsi. Az ilyen civil sok mindent lát, sok mindent tesz szóvá, és pont ettől a három szervezettől kap visszaigazolást a saját esze által meglátott történésekről.

Látja a civil az egyre nagyobb korrupciót, látja a tehetségtelen kormányzást. Látja a jegybank megmagyarázhatatlan költéseit, tudja a jegybank elnöke bárhogy is szépítik, elmebeteg. Látja Mészáros Lőrinc csak ebben az évben már közel tíz milliárdot nyert közbeszerzésen, most éppen töltést épít a Tiszán. Látja a Várba költöző Orbán Viktor irodáját, és nem érti, miért építenek bele egy stadiont, legalábbis a költségek nagysága szerint. Van miről elterelni a figyelmét.

Látta a civil karácsonykor milyen hosszú volt az éhezők sora fővárosban az ételosztáskor, látta a kormánypárt hány helyen osztott adókedvezményt, minimálbér emelést, áfacsökkentést a szegényeknek. Látta a hideg beköszöntével hogy magyarázta a segítség elmaradását a fázók helyzetének a javítására, mennyi magát civilnek mondó személy segítette a kormány helyett a még tőle is szerencsétlenebb rosszabb sorsúakat. A kormány csak magyarázkodott. Látta mennyibe kerül a világpiacon a gáz, és nem értette miért kell az ötven forint helyett neki száztizenhármat fizetni. És ekkor támadtak rá, nevezték soros bérencnek.

Persze a kormány szempontjából érthető, és megszokott az ilyen aljas figyelemelterelés. Kormányzás helyett most is  megszokott formát tartja fent, mindig mást nevez meg a felelősnek a saját hibás döntéseiért, mindig talál valakit akit elővehet bűnbaknak, aki ellen éppen harcolnia kell. Közben azon imádkozik, sikerüljön még több földet, szállodát, kastélyt, közbeszerzést hazavinnie. Ne figyeljék a civilek Rogán Tóni mennyit költ, ne legyen téma az ügyészség vaksága a kormányt érintő ügyekben. És mennyi mindenre ne figyeljen oda most senki. Ameddig védekezik a civil, és jogosan felháborodik az őt ért igazságtalanságon, a lopás zavartalanul folyik a kormány háza táján.

BANDITA.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr8612120941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nnnnnnnn 2017.01.13. 10:34:14

engem nem zavar a dolog. a helsinki bizottság és társai pedig nem alkotják a társadalom nagy részét, de még kis részét sem.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.13. 10:42:20

Drukkoltam hogy igaz legyen a hír, és végre Soros Gyuri hazaáruló bandáját tényleg kisöprik az országból.

De sajna nem igaz ez sem.
Bérrettegésre ez is alkalmas, csakhát nem lesz ebből se semmi.

Csakhát a bandita féle ballib seggnyalók erről mélyen kussolnak.

index.hu/belfold/2017/01/12/lazar_janos_kormanyinfo_75_tajekoztatoja_civil_szervezetek_kontra_kormany/
A civil szervezeteknek nagyobb nyilvánosságot kell vállalniuk. De a kormány nem fog dönteni senkinek az elsöpréséről, eltakarításáról.

pamut 2017.01.13. 11:16:42

@nnnnnnnn:

Balog Zoltán:

„Aki azt állítja, hogy az emberi jogok szóvátétele a rendőrség és a jogállam elleni támadás, az kijátssza egymás ellen azt, ami összetartozik. Ráadásul pártpolitikai érdekből."

pamut 2017.01.13. 11:18:41

@Ballib cenzúrázók réme 21:

Hogy beszopd a rossz rendőr-jó rendőr átverést :)

Ja, nem is beszopod, hanem te akarsz átverni vele másokat.

De legalább nem titkolod hogy kápó szellemiségű féreg magyargyűlölő vagy, sőt ahogy elnézem még büszke is vagy rá.

Mizantrop 2017.01.13. 11:22:57

@nnnnnnnn: Nem volt túl bonyolult a poszt gondolatmenete, de neked sikerült leverni a lécet.

Mizantrop 2017.01.13. 11:24:42

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol: ....és ráadásul a saját pénzén spekizik, nem úgy mint a magyar államot jelenleg uraló horda.

Willkommenskultur 2017.01.13. 11:29:13

@Mizantrop: A norvég alap pénze amiből az észt osztja az nem volt Sorosé, csak ellopta a civilekktől.

Mizantrop 2017.01.13. 11:29:17

@Ballib cenzúrázók réme 21: Komolyan, a kormány MEGENGEDI, hogy civil szervezetek létezzenek az országban? Hova szarjunk a gondolattól, hogy NEM közpénzből gazdálkodó szervezetek felett lobogtatják a kötelező transzparencia zászlaját, miközben ők maguk ugyanezt bizonyítottan telibe szarják?! A norvég alapok ügyében mit tudtak bizonyítani, hülyegyerek?

pamut 2017.01.13. 11:32:20

@Willkommenskultur:

A lopás - ha nem fideszes követi el - bűn.

A nem fideszes lopást büntetik is.

Szóval jelentetted már ezt az általad lopásnak minősített esetet a rendőrségen?

pamut 2017.01.13. 11:33:51

@nnnnnnnn: amúgy te meg a legkisebb civil szervezetnél is kisebb vagy.

orient 2017.01.13. 11:42:37

Mikor egy rendszer ennyire fel szervezetektol akik akar ellene beszelnek akkor mar regen rossz. Azt hiszik ha bezaratjak oket akkor az megold barmit is? Ez mar komcsiknak sem sikerult sokkal regebben, azota meg van internet es sok mas kommunikacios forma. Vagy itt is tiltani fognak hireket mint kinaban meg oroszorszagban? Ismetlem, ha egy kormany jol csinalja a dolgat teljesen mindegy, hogy civil szervezetek mit beszelnek. Ezzel sok tobb szavazatot veszitenek mint amennyi kart a civilek valaha is okozhatnanak.

2017.01.13. 11:51:48

Ez egy jó írás volt, köszönjük!

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.13. 11:56:03

@orient:

Egyrészt csak és kizárólag Soros GYuri és hazaáruló álciviljeiről szól a történet, azaz max 40 darab szervezetről a több tízezer közül.
A több tízezer közül, akiktől éppen Soros lopja el, pl a Norvég alap milliárdjait.

Soros azért támogatta a rendszerváltó pártokat, hogy befolyása legen rájuk.

Ezt az egész Kelet-Európai blokkban csúfosan bebukta, mert semelyik jobboldali rendszerváltó erő se paktált le a profitleső szarházi Sorossal.

Így Soros paktált le mindenhol az exkomcsikkal, és segedelmükkel lopja a civileknek járó pénzeket, és segíti a hatalmukat a régi komcsi klientúrának és a magadfajta sleppjének.

orient 2017.01.13. 12:16:33

@Ballib cenzúrázók réme 21: A fidesz 3 valasztast nyert meg. Ebbol 2-t 2/3-dal. Ezek a civilek akkor is itt voltak. Komolyan a Sorossal kell foglalkozni? Ha jol teszik a dolgukat kormanyon, Soros es civiljei dumalhatnak amit akarnak akkor is megvalasztjak oket ujra. Mondom ez kicsit paranoiasnak tunik nekem, hogy ennyire rettegnek ki mit mond roluk. Mintha az asszonyt ugy akarnad maradasra birni, hogy mindenki aki ellened beszel elnemitod. Kit erdekel mit dumalnak az emberek ha normalisan teszed a dolgod?

Willkommenskultur 2017.01.13. 12:20:44

@orient: Soros civiljeit le kell zuzni, és azért most, mert most már nem védi őket az amerikai titkosszolgálat, ugyanis Trump lett az elnök, soros bedig bukta hillary-t és obamát, akik az alkalmazottai voltak.

A jó kormányzás pedig Orbánnál alap, nem is lesz semmi gondja az újraválasztással vagy 30 évig.

Kivéve ha az EU császára lesz közben.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.13. 12:25:50

@orient:

Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem tapsikolok örömömben, ha ezidáig két ország devizáját, több tucat bankot, és ezernyi részvényt, a profit okán kedvére bedöntő milliárdos nyúlja el a valódi civilek elől a milliárdokat, és szolgálja ki a külföldi hatalmak érdekeit az országban ebből.

Louisblog 2017.01.13. 13:03:04

Nézz 2017-es online filmeket ingyen HD minőségben! Online filmek és sorozatok ingyen magyarul:
onlinefilmek2017.blog.hu/2017/01/06/017_filmjei_online_online_filmek_teljes_filmek_film_letoltes_online_nezheto_filmek

pioneer2016 2017.01.13. 13:05:44

A kormány szemétségeit, csak úgy tudjuk a széles nyilvánosság elé tárni, ha továbbítjuk, és terjesztjük a ma adott technikai lehetőségek kihasználásával.
Ilyen Pl. a közösségi oldalak és még más egyéb módon. Ezeket még nem szántotta be az orbán maffia. Ne is hagyjuk, ezt megmutattuk az internet adó tervezett bevezetésénél.

LaliAA 2017.01.13. 13:17:56

Nézz 2017-es online filmeket ingyen HD minőségben! Online filmek és sorozatok ingyen magyarul:
onlinefilmek2017.blog.hu/2017/01/06/017_filmjei_online_online_filmek_teljes_filmek_film_letoltes_online_nezheto_filmek

sas70 2017.01.13. 14:37:38

"A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg! De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak."

"Az a gyanús, ami nem gyanús. Az atyaúristen, az se érti!"

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.13. 14:38:24

@pioneer2016:

Te bizonyára viccelsz.

A kormány szemétségeinek feltárására ott van a legolvasottab index nevű portál, és a legnézettebb RTL nevű scsatorna.
Mást se csinálnak csak ezt.

Amiben össze kell fogni, és nyíilvánaosságra kell hozni, az éppen a ballibek és a Soros féle álcivilek összefonódása, mert erről mély kussban van a mainstream média.

orient 2017.01.13. 16:51:37

@Ballib cenzúrázók réme 21: Az a baj, meg ha igazad is van sajnos a demokracia igy mukodik. Hol van megallas ha bizonyos szervezeteket betiltunk mert Soros penzeli oket? Innen mar csak egy lepes a valaki mast gondol, tamogat, hisz es visszuk az andrassy utra mint a komcsik. Sajnos demokraciaval ez is jar, hogy orban kormanyat eveken keresztul ujravalasztjak, bizonyos szervezetek meg allandoan panaszkodnak ez miatt. Teljesen mindegy, hogy emberek azert teszik mert szimplan mast gondolnak, masok a politikai nezeteik vagy eppen masban hisznek. Lehet eppen nemelyik ilyen szervezetet valami hatterhatalom irnyitja, bar en ennyire nem hiszek az osszeeskuvesekben, de lehetseges. Akkor sem ez a megoldas, mert igy egy lepesre vagyunk a gulagtol, meg besugoktol es kozponti iranyitastol ahol mindenkinek megmondjak mit gondoljon es miben higyjen. Remelem orbanek nem ezt akarjak, mert pont ez volt a szocializmus ami ellen O is harcolt meg par evtizede. Soros es haverjai nem tudtak megakadajozni hogy Trump nyerjen es Orban ellen sem sokat tudtak tenni, akkor meg mire a nagy aggodas ez miatt?
süti beállítások módosítása