meszaros-lorinc-e1445535178718-1024x576.jpgTisztességes ember a szaros gumicsizmát nem törli a Mészáros Lőrinc fajtába, nem hogy még azt gondolná róla, hú baszd meg, ez mekkora üzletember. Sok mocskot dobott fel Orbán Viktor lopás alapú kormányzása, de ahol egy Mészáros Lőrinc nevű ganajtúró azt képzelheti magáról, egy országot nézhet teljesen hülyének miközben sikereivel kérkedik, az bizony túlmegy a józan ész értelmesnek mondott felfogó képességén. Nehéz azt elképzelni az egykor mérsékelten sikeres gázszerelő néhány év a alatt a gazdaság számos területén veti meg a lábát, és teremt a semmiből milliárdos vagyont magának. Na persze a jó isten, a kemény munka, meg a többi bla-bla mellé jól jött neki Orbán Viktor barátsága is, ezt volt olyan hülye egyszer ki is nyögte a sajtó nagy nyilvánossága előtt.

De most valahogy nem elégedett Mészáros Lőrinc, főleg az építőipari tevékenysége eredményeivel. Az ország keményen dolgozó része még azt is sokallja tőle amit az eddigi közbeszerzéséken megnyert, nyugodtan mondhatja a melós teljesen érdemtelenül, és az is világos mindenki előtt mi is volt ennek a hátszele.

Az egykori gázszerelő évtizedeken át sikeresen titkolta, ő végül is egy született gazdasági szakember. Aki képes lenni egyszerre polgármester, foci alapítványi elnök, több üzletágra kiterjedt vállalkozás irányítója, pár ezer hektár művelője, kastélyok, utak, vasutak, csatornák, kikötők építője, média vállalkozás tudtán kívüli felvásárlója, televízió csatorna működtetője Orbán Viktor érdekében. Ezek mind csak úgy az ölébe hulltak, mikor üzleti zsenijét egy pillanatra nem tartotta féken, és ellenállhatatlan belső kényszer folytán megvásárolta őket.

Persze ha az elejétől nézi a dolgot a maga fejét nem a közmédián művelődő, hazaáruló soros bérenc, nem nehéz neki összerakni a képet. Lőrinc első körben csak a Felcsút környéki földeket vásárolta meg Orbán Viktor nevében, és épített egy stadiont a pocakos focihuszár háza mellé. Nyert pár közbeszerzést is közben, ezeket utólag kicsit módosították a kedvéért, hagy legyen már tisztességtelen haszna az adófizetők kárára. Vagyis Orbán Viktor tudjon minél nagyobb készpénztömeggel rendelkezni, ha elkezdi kiépíteni a birodalmát Lőrinc neve alatt. Közben jött a Simicska háború, ahol a közgépesített hadosztályok már nem Orbán Viktor érdekét szolgálták tovább, és mert Lajos legecizte a miniszterelnököt, akit már sokan ez előtt is csak így neveztek. Lőrinccel ekkor indult be a szekér, de nagyon.

Hirtelen megnőtt a szerepe Orbán Viktor vagyonának a gyarapításában. Más nem volt kéznél, az meg hogy hülye hozzá, pont elég alkalmassági szempont. Vásárolni kezdett mindent ami az útjába került. Az állami pályázatokon egyre jobban szerepelt, a földek vásárlását fokozott ütemben végezte, néha maga sem tudta mikor mit vesz, és ezt a szokását később is megtartotta. Nehéz elképzelni az ehhez tartozó gazdasági, pénzügyi műveleteket egy személyben végezte el, ránézésre a cipőjét sem képes bekötni segítség nélkül. Orbán Viktor nem hagyta magára vagyona kezelőjét, láthatatlan szakember gárdát rakott mögé, nehogy az idióta elbasszon bármit is. Lőrincnek ezek ellenére is sikerült sokszor hülyét csinálni magából, ha a tevékenységéről kérdezték és még meg is tudott szólalni. Népszabadság megvan? De ez később volt.

Az elnyert közbeszerzések szépen hoztak a konyhára, bár az elvégzett munka minősége sokszor elég szar volt. Orbán Viktor kisvasútját például képtelen volt határidőre elkészíteni, pedig már a mozdonyt is összelopták hozzá. Az utakat melyeket épített gyatrák voltak, de szép haszon lett belőle. Erre szüksége is volt, mert beindultak a felvásárlások a gazdaság több területén. Ásványvíz üzem, ami gyorsan állami megrendelést kapott. Ja kérem, akinek jó a szimata, az tudja mit kell megvenni, főleg ha Orbán Viktor fogja a kezét. Kastély a Felcsút környéki földek közepén, amelynek felújítására egyből pályázatot ír ki az állam, és Lőrinc ezen elindulva meg is nyeri. Így Orbán Viktor kutyája méltó körülmények között élhet az egykori uradalom területén.

De az igazi vásárolgatás akkor indult be, mikor már Orbán Viktor lánya is a saját lábára állt a családjával. Tiborcz István, akinek a fő fogalakozása az hogy Orbán Viktor veje, a világítást szerelte fel elég rosszul pár fideszes városban, ezzel alapozva meg a kis család milliós festményvásárlását. A feleségének nem vehetett egyből szállodákat, neki a tizenötmillás tandíj előteremtése volt nászajándék, a papa, vagyis Mészáros Lőrinc indult neki szerte az országban a kis királylány kedvére való szállodákért. Még egy egész láncot is vett neki, legyen szépen együtt ami a lopott közpénzből telik.

Közben azért Lőrinc a családi feladatok mellett hajókázott is a tengeren, bár előtte egy csónakban is félt a vízre szállni. De ha Orbán Viktor a segge alá parancsol egy milliárdos jachtot, ami egy körözött pénzmosó, és terrorista kapcsolatokkal rendelkező arab üzletember mellett köt ki véletlenül, akkor Lőrincnek fel kell kötni az úszógumit, és vízbe kell vetnie magát.

Miután kigyógyult a tengeri betegségből, a fájdalom enyhítésére vett egy lapkiadót, ami fájó ponton rúgta tökön a helikopterező minisztert, és rátapintott az elmebeteg jegybank elnök szerelmi fészkére a Várban, ami egy bankvezér tulajdonában volt. Nem mellesleg a jegybank elnöke közpénzből tartja el a csaját, a lakás tulajdonosát meg pont neki kellene felügyelni. Na, akkor ezt Lőrinc gyorsan megveszi ezt az újságot, és bezárja. Igaz előtte még nem tudott róla, pont ezt a lapot fogja megvásárolni, de neki az olvasás is nehéz feladat, a szöveget meg biztos nem is érti, ha egyáltalán ki is tudja azt betűzni. Azért egy újabb terület kerül a tulajdonába, és mint kiderül neki ehhez is érteni kell. Persze! A villamos sárga, és csilingel, a metró meg füstöl. Lőrinc meg egy média befektető is, az ország meg hülye.

Már a Tokaj környéki borászat, előtte a szőlő ültetvény megvásárlása már szóra sem érdemes. Mind a kettő azonnal megrendelést kap. Moldova mondta:" Ha Kádár inni akart egy pohár bolt, lement a sarki közértbe és vett egyet. De nem húsz hektárt." De Orbán Viktor még az előző kormányzás alatt a Tokaj környéki lopkodással alapozta meg a családi vagyont állami segítséggel, egy kis nosztalgia belefér, és Lőrinc meg meg is vásárolja neki.  Mert Lőrinc már borász is.

Az Echo tévé már nem is üti ki a biztosítékot. Tuti bevételt jelent, majd csak úgy ömleni fog a sok állami reklám, ahol büszkén hirdetik az ország qrva jól teljesít. Lőrincnek csak a profitot kell számolni, már ha kettőig megy neki a matek. És Bayer Zsótinak is lesz melója, ha felállt külön Semjén Zsolt halálos ágya mellől.

Na persze Mészáros Lőrinc sem mindig Orbán Viktor vagyonát költi ha bevásárol pár milliárdért. Néha hitelt vesz fel állami banktól amit előtte költségvetési pénzből jól kitömnek. Jó, mi? Az adófizetők állják Orbán Viktor vagyonosodásának a számláját. Ha meg nem üt be az üzlet, vagy menekülni kell, akkor majd szintén az államot terheli a veszteség, vagyis az adófizetőket. Lőrinc most az állam előtt egy megbízható üzlet embernek látszó féreg, pár óra alatt hitelhez jut, ha Orbán Viktor meg akar venni valamit. Próbálja meg ezt más, Orbán Viktor körein kívül.

Tehát meg lehet állapítani, Lőrinc tényleg szarul teljesít. Az országban van négymillió szegény ember, neki azonban fáj ha az építőipari cége nem lophat eleget. A megemelt minimálbér adóköteles, a nyugdíjas kap tízezer forintot nagy keservesen utalvány formában, Lőrinc meg nem elégedett saját magával. Tényleg van ok a rossz kedvre ha ez megtörténhet, és ahogy kinéz, folytatódhat is. Lesz még Lőrinc minden bizonnyal elégedetlen, ha a rövid rablánc nem engedi a zárka ablakához, hogy megnézze a naplementét.

BANDITA.

Címkék: cég vagyon lop Mészáros Lőrinc orbán a geci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr6812049963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biggianni 2016.12.16. 11:25:45

Közpénzből eltartott fidess férgek VIGYÁZZZ!
Klaviaturához INDÚÚÚlj!!! ŰŰŰl a kutya!!!
ElőÍrt hazug szöveget BEBIFLÁÁÁZNI!!!
GÉPELNIII!!!
ENTEEER!!!
VÁÁÁRNI az adrenalint!!!
Elégedetten ÖRÜLNÍÍÍ!!!
OKOS KUTYA!!!

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.16. 13:33:09

Ha 4 millió csóró lenne, akkor nem a Fidesz lenne a legnépszerűbb párt még ma is.

A valóság éppen az, hogy Mészáros ide, vagy Gyurcsány oda, 4-5 millió embernek sokkal jobb, mint az elkúrók alatt volt, és ezek nem engedik vissza a tolvaj elkúró főnökeid, és nagyjából ez a te összes problémád.
süti beállítások módosítása