"-Te Tóni. A tököm már nagyon tele van veled. Nem tudnád egy kicsit visszafogni magad? Helikopterezel, táguló lakásod van, új táskát veszel egymillióért. Most meg az Árpival kapnak el, mint egy amatőrt.
- De Viktor, visszafogom magam. Nekem sem öröm naponta kimosni a szaros alsód ha Mészáros Lőrinc kerül szóba. De a vejedtől is ki vagyok, annak sem győzőm a saját lábon állását kimagyarázni. Megegyeztünk. Enyém a Belváros, és a letelepedési kötvény biznisz, te meg viszed a földeket, kisvasutazol, hajókázol, meg összeraksz egy cégbirodalmat magadnak. Már stadionod is van. Lőrincet is nekem kell felügyelni, egyedül a cipőjét sem tudja bekötni. Választhattál volna egy másik idiótát, ez még annak is rossz.
- Jól van Tóni, szépen higgadjunk le. Mindenki csinálja a maga kis üzletét, de közben még úgy is kellene csinálni, mint aki kormányoz. Neked az a feladatod, ennek a látszatát magyarázd el, cserébe fedezem a segged.
- Rendben van Viktor, akkor ezt túl is tárgyaltuk. Holnap majd baszogatnak miattam, nevezd majd blöffnek. Matolcsynál is bevált, pedig ő egy elmebeteg.

- Tóni! Azért ne oktass ki engem, még én vagyok a főnök. Tudom mit kell csinálni. Majd szólok ha fordul a kocka, addig kussban leszel szíves lenni. Pofád befogod, kicsit visszaveszel a tempóból, és akkor majd szépen elcsendesül minden. Ahogy eddig is történt. Na akkor most mi a helyzet ezzel a grúz bulival? Nekem is kell egy rész belőle, nagy a család, etetni kell őket."

Ez persze a képzelet szüleménye, hiszen Orbán Viktor egy normális ország, felelős miniszterelnöke. Vagy nem! Hiszen ami ezzel kapcsolatban történt, az tündérországban természetes dolog. Itt minden káprázat, ahol a többség inkább elhiszi azt amit mondanak neki, és nem a saját esze szerint véleményezi a dolgokat.

Ma már, és tegnap is, az ország miniszterelnöke nyugodtan megteheti azt a pofátlan nyilatkozatot, miszerint ami kedves miniszterével történt két helikopterezés közben, azt blöffnek nevezze. Végül is az Indexen megjelent riport Rogán Antal kávézási szokásairól nem bűncselekmény. Ha valakinek meg nem tetszik ami ott történt, az tegyen feljelentést a Polt Péter vezette ügyészségen, ami Orbán Viktor régi barátjának az irányítása alatt áll, és az indítson eljárást a miniszter ellen. Majd ha ott találnak ellene valamit, akkor legyen nagy bárkinek is a pofája, és követelje a lemondását. Eddig a Polt Péter vezette ügyészség minden szakmai alapot nélkülözve mosta ki a szennyest a politika megrendelésére a kormányközeli figurák kétes üzleteivel kapcsolatban. Nem csoda, ha a Rogánhoz hasonló férgek szabadon garázdálkodnak a közpénz közelében, és biztosak a büntetlenségben. Orbán Viktor biztosítja ezt számukra, a régi barát segítségével. Így tündérország propaganda minisztere Rogán Antal marad a folyton bővülő házával, milliós táskájával, jövedelmét jócskán meghaladó életmódjával. Mert ennek így kell lenni.

Ugye nem is történt semmi valójában ami említésre méltó lenne. Rogán Antal felugrott valakihez kávézni, akiről először azt mondja nem is ismer, aztán kiderül róla mégis csak egy régi barátja. Sőt, még a letelepedési kötvény bizniszben is érdekelt az ismeretlen illető, amely üzlethez Rogán Antal választotta ki a neki megfelelő cégeket a kötvény árusítására, még gazdasági bizottsági elnök korában. Eddig minden szabályos volt, nincs ebben semmi különös. Vagy mégis? Innen érdekes a dolog, ettől kezdve sűrű homály fedi a letelepedési kötvény körüli eseményeket. Ki vesz belőle? Kinek adja el a sokszor off-shore hátterű cég? Mennyit veszít rajta a költségvetés? Hova kerül végül is a közvetítői díj? Miért nem az állam adja el közvetlenül, miért kell cégeket bevonni? Számtalan kérdés merül fel a kötvénnyel kapcsolatban, a józan eszét használó csak annyit lát maga előtt, ismét egy jó üzlet pár embernek, a veszteséget meg az adófizetők állják.

De nem ez az egyetlen furcsaság ma a tündérországi keretek között. Ott van a miniszterelnök családja, ami saját lábon áll, miután kapott pár közvilágítási üzletet a hálás kormányközeli önkormányzatoktól. Hogy a munka szarul lett elvégezve az már nem érdekes, a vő uram kiszállt az üzletből a pár milliárddal amit megkeresett, és átváltott ingatlanra. Vett kikötőt, vett ezt, meg vett azt. Vásárolt egy belvárosi ingatlant is egy arab befektetőnek nevezett professzorral, akit huszonöt éve köröznek szerte a világon. Tündérországban az ilyen személy meg szállodát épít a főváros közepén, a miniszterelnök családjának az üzletfeleként. Hogy jött ide? Miért kapott vízumot? Ezt a Pintér Sándor vezette minisztérium alig tudja ködösíteni, de az tény, a faszi itt volt, és még egy házat is vett a miniszterelnök szomszédjában. Ja, bocs, egy hozzá köthető cég vette meg. Hibázott valaki? Dehogy, minden szabályos, minden rendben van.

Mészáros Lőrincet már felhozni is felesleges mint furcsaságot Tündérország ügyes gázszerelőjeként. Minden pályázatot megnyer ami az államhoz köthető, a kedvéért utólag még az induló összeget is megemelik, hagy vásárolgasson be kedvére az ország vagyonából épen azt, amire Orbán Viktornak szüksége van. Ilyenkor mindig elfelejti a földi halandó, Lőrinc nem Viktor strómanja, nem neki gyűjtöget. Ez azért biztos, mert Orbán Viktor mindig is tagadta a köztük levő kapcsolatot. Lőrinc egy zseni, aki nem a saját lábon álló Ráhelnek vesz szállodákat, nem a miniszterelnöknek vásárol kastélyokat, földeket, cégeket, amelyek azonnal állami megrendelést kapnak, és tisztes hasznot vágnak ezen zsebre.

Na és ott vannak a bankok, amelyek finanszírozzák a vásárolgatást. Szegény Orbán Viktor közeli vállalkozók néha megszorulnak, nem elegendő a saját pénzük ha a miniszterelnök tévé csatornára vágyik. Na akkor az Exim bank siet a segítségükre pár milliárddal, ne kelljen már senkinek a saját lóvéját kockáztatni, ha az adófizetők is megtehetik ezt. Ha meg buknak, hát istenem, nem jött be az üzlet, a veszteség a költségvetésé, onnan lehet ezt pótolni.

Még ide lehetne sorolni a jegybank elmebeteg elnökét, annak lakás, nőügyeit, alapítványait. Ide lehet sorolni a miniszterelnök kedvenc építőjét, aki pótolja Simicskát a közbeszerzések elnyerésénél. Itt lenne a helye a sok kormányközeli üzletembernek, szomszédnak, rokonnak, barátnak, akik viszik az állam minden vagyonát, közbeszerzését, földjét, ahol csak lehetőség van a lopásra. Ezek mind közpénzből működnek, ezeknek a meggazdagodását mind az adófizetők állják a saját kárukra. Ők azok az emberek,a kik biztosak lehetnek a büntetlenségben, ameddig Orbán Viktor van hatalmon, és az engedi nekik az ilyen módon való vagyon szerzést. Ez a gesztus biztos nem önzetlen, egymás támogatása nélkül nem megy, és nem is működhetne. De védik, óvják egymást, még a józan ész határain túl is gátlástalanul tagadnak mindent. Még azt is, ami nyilvánvaló. Csak így tudnak megmaradni, csak így tudnak gazdagodni. Törvényekkel fedezik a közpénz saját zsebre történő hasznosítását. Minden szépen összeér egy nagy körben, ami számukra kiváló megélhetést jelent. Az ország meg közben szép lassan bele is törődik a hatalom játékába, és nem zavarja ha hülyének nézik közben. Mert Orbán Viktor mindenkit annak néz, amikor ernyőt tart a tolvajok felett az ország erőforrásainak a kirablása során. Lehet ezt az országot butának gondolni Viktor, csak lebecsülni nem  lenne okos dolog. Márpedig most pont azt teszi. BANDITA,

Címkék: költségvetés Fidesz Orbán Viktor Index Rogán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr6611955863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.16. 15:18:59

"Lehet ezt az országot butának gondolni Viktor, csak lebecsülni nem lenne okos dolog."

Ez a megállapítás annak fényében különösen érdekes, hogy a magadfajta ballib Soros csicskák szinte napi rendszerességgel hülyézitek, ostobázzátok, le rendszeresen az ország választókorú lakosságát, hozzászólásokban és posztokban egyaránt.

Egyébként egyetértek a megállapítással.
Lehet az ország lakosságát, választóit butának gondolni, csak ne gondold, hogy ez segít a kedvenc elkúróid visszatérését illetően 2018-ban.

Azaz nem érdemes lebecsülni minket !

na4 2016.11.16. 15:34:48

Unatkozol BANDITA?

Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2016.11.16. 15:58:50

Miutan 6 ev alatt sem nem sikerult megbuktatni a kormanyt, most azzal probalkoznak, hogy majd onkent lemondanak, ha eleget szekaljak oket. Hat ez eleg szanalmas strategia.
Elmebeteg libbantak.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.11.16. 16:13:52

Lbisilibsilibsilibsi. Bla-bal. Éljen Viktor :-)

Weißkopf 2016.11.16. 16:14:50

Előző 4 agyhalott fidióta! Csak tapsoljatok tovább a fideszes rablóbandának. Mennyit is kaptok érte?

Hajdú Peter 2016.11.16. 16:47:31

Szerencsere, sajat magukat jaratjak le a libbantak, mert mindenki tudja, hogy ezeket a tamadasokat senki, ok maguk sem gondoljak komolyan. Egy millios fizetessel rendelkezo minisztert, egy 90 ezer forintos ajandek helikopter uttal basztatnak mar 2 honapja.
Gyakorlatilag barki aki valaha vett vagy kapott barmit ami 90 ezer forint erteku, peldaul egy mobiltelefont, az a baloldal szerint korrupt bunozo. Hat nem KICSIT ROHEJES a balodal.

conchita wurst 2016.11.16. 16:48:31

tóni jó hülye, remélem orbán megverte

persze a ballibet sokkal jobban rühellem, orbánra szavazok akkor is ha ő is elkezd lopni

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.11.16. 16:54:05

@conchita wurst:
Íratkozz vissza az elemi 4-be, hogy újra tanuld az ige időket!
A J Ö V Ő időt és a M Ú L T időt nem keverjük össze!!
Most az egyszer segítek, ha önként javítasz!
A MÚLT IDŐ JELE A TT!

Jakab.gipsz 2016.11.16. 18:14:28

Úgy tűnik a filozófus Soros és a politológus csatlósai, keveslik a zsákmányból lecsöppenő koncot, és most reklamálnak.

norbinorbi 2016.11.16. 19:23:08

ez van,,,elzavartuk gyurcsányt meg az mszp-t mert lopott
éltetjük orbánt meg a fideszt mert végre nem gyurcsány és az mszp lop....

engem pedig rohadtul nem érdekel, mert mindkettő büntető kategoria...

prakp 2016.11.16. 19:38:04

@Hajdú Peter: Nem mintha baloldali lennék, mert kurvára nem. De azért ezt gondold át még egy picit. Sokat segít a gúgli is, 90-ért a hangárból nem tolnak ki egy ilyet.

Egyébként meg, megrohadhatna már ez az egész térkövezős bagázs. Rettenet, mi pénzt kitalicskáznak, a szocik még ehhez is hülyék voltak úgy látszik. Ez a banda éppen túltolja a biciklit, de jön majd rájuk a jég. Legkésőbb, amikor az EU támogatások elkopnak. Már most is rezeg a léc, lesz mit visszafizetni. Amikor a visszapénz elér egy fájdalomküszöböt, érdekes lesz nézni a vergődést.

Muhari Gabriella 2016.11.17. 07:38:27

Tetszenek az ijen idiota viccek
süti beállítások módosítása