Érthetetlen a kormánypárti szavazó számára az egészségügy helyzete. Ha a szemének akarna hinni csak meg kell néznie a Szent János kórház orvosi szobájának az állapotát ami a fényképen is szerepel. De az ilyenkor becsukja azt ha ilyet lát, és inkább elhiszi a kormánypárti propagandának az egészségügyben minden rendben van, és csak néhány orvos meg nővér lázadozik azért mert több pénzt akarnak maguknak, a kórháznak, és a betegnek. Meg különben is az egészért a bukott baloldal a felelős akiknek nem volt fontos a beteg kezelése, és csak eladósítani tudták az országot, de a Fidesznek köszönhetően mára már kiváló ellátás garantálható a munkában megbetegedett keményen dolgozó kisembernek.

Ha az eszed használnád kedves kormánypárti szavazó lenne pár dolog az egészségügyben amit meg kellene értened ha egyáltalán képes lennél azt felfogni. Mondjuk a legegyszerűbb az lenne ha magad is megélnéd az egészségügy állapotát a saját tapasztalatoddal, de senki sem kívánja neked a jelen helyzeted rosszabbodását amikor egészséges vagy. Ne csak ebből az egy képből ítéld meg az ágazat állapotát. Egyszer majd visszakérdez tőled a sors mikor oda kerülsz, hogy magad is sajnálatos módon részt kell vegyél a gyógyítás folyamatában annak minden jelenlegi hátrányával együtt. Lásd testközelből az állapotokat, érezd a tehetetlenséget a személyzettől akik gyógyítani akarnak, várd a gyógyulást a várólistától amelynek a végén tanyázol és közben egyre szarabbul leszel. Lehet azt hiszed ez csak egy véletlenül kiemelt látlelet az egészből ami mögött biztos Gyurcsány áll a Soros banda által irányított lejáratás élharcosaként. Pedig akár hiszed akár nem, ez az általános helyzet. Várakozz a rendelő előtt a sorodra, mikor próbálják megállapítani mi is a bajod. Várj egy vizsgálatra hónapokat. Nézz bele az orvos fáradt szemébe mikor közli veled a betegséged, és azt is, elég szarok a kilátásaid a hosszú idő miatt amíg megtalálták a betegséged okát, annyit romlott közben az állapotod. Ha ezt az egy évet mégis kibírtad jöhet a gyógykezelés. Ha kórházba kell menned öltözz melegen, mert nem mindenhol működik a fűtés. Vigyél magaddal elég kaját, mert attól amit ott kapsz csak éhen fogsz halni. Ha a mosdóba akarsz menni vigyél magaddal mindent, mert ott már semmit nem tudnak adni neked a higiéniához. Ha műtenek majd egyszer készülj utána a gyors távozásra, otthon majd folytathatod a lábadozást. Ha megvan a műtét és kezelésre kell járnod akkor se legyél biztos benne meggyógyulsz. Pár hónapnak, évnek el kell telni ahhoz, olyan rossz értékeket produkálj kapjál támogatást a kezeléshez. Persze ha a kormány közben úgy dönt a beteget az árok szélén hagyja, akkor még tovább kell várnod, mert változik a szabály. Ebben az időszakban nem árt ha van melletted valaki aki támogat a család részéről, és annak elég jól kell állni anyagilag mert az ingyenes ellátás sokba kerül. Például ha az ország másik végére kell utazni érte, mert éppen oda központosították a hülye esztelenség jegyében a kormánypárti politikusok. Ha ezek után meggyógyulsz, adj hálát a sorsnak vasárnap a templomban a vásárlás helyett.

Ez csak egyik oldala az egészségügy helyzete. A másik az ellátó személyzet leterheltsége, és kilátástalannak tűnő küzdelme a beteg és a saját sorsa miatt. És igen, ennek van anyagi vonzata is, mindenkinek a fizetéséből kellene megélni. Azt pedig az Orbán Viktor vezette kormány nagyon szűken méri az állam alkalmazottainak ha azok a szakellátásban vagy a végrehajtásban dolgoznak. A körülményeiket már nagyon jól lerombolták a folyamatos átszervezésnek mondott forráskivonással, és ez meg is látszik a körülményeken. Ezek már lassan emberhez méltatlanok azok számára akik részt vesznek benn, legyen az egészségügyben dolgozó, vagy maga a beteg. Ezek után ugye mennyire érthetetlen a rendszer működése, és hogy van aki marad a helyén? De ennyi belátás nem várható el egy ilyen kormányt támogató szavazótól.

Nektek kedves kormánypárti szavazók ne kelljen megélni az egészségügy kilátástalanságát. Az oktatásban is örüljetek a mindennapi énekóráknak, a gyermekek menzáján számukra kiosztott híg mosléknak. Tapsoljatok Mészáros Lőrinc újabb sikeres pályázatnak, amivel Orbán Viktor vagyonát tovább növeli. Elégedetten dőljetek hátra ha Lázár János kisfia újabb ingatlant vesz. Öröm költözzön az arcotokra Rogán Tóni minisztériuma láttán, amely az ország hivatalos nyelvévé teszi a hazugságot. Nézzétek a köztévét, ami ezt a hazudozást egész nap képes leadni a név szerint ismert nézőinek. Ne irigyeljétek Habony Árpit aki kokót szív fel a kurvák combjáról Ibizán, ő nem létezik, csak sok közpénzbe kerül a tanácsadása. Zarándokoljatok el a stadionok szép gyepére, érezze a talpatok a Makovecz kazánházak nyújtotta meleg értelmetlenül elfüstölt milliárdjait. Örüljetek a rezsicsökkentésnek ha már a gáz olyan nagyon olcsó a világpiacon, de hozzátok még nem ért el a haszna, azt Orbán bandája elrakja magának. Nem, ne törődjetek a betegekkel, az országgal, a jövővel, az egyre fogyó táborral, az a lényeg minden törvényes, és ti vagytok hatalmon. Gratulálok. BANDITA.

Címkék: beteg kórház egészségügy Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr198152494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása