Tetves mocskos kormánya a nemzeti összefogásnak mindig sikeresen bebizonyítja, van az emberi hitványságnak olyan mélysége amelyet vigyorogva képes bejárni a saját rosszul felfogott hatalmi érdekének megfelelően. Nincs, és nem is lehet magyarázat a gyermekéhezés felszámolására tett ellenzéki javaslat lesöprésének a kormánypárt részéről a Népjólétinek nevezett bizottság kormánypárti többsége részéről, melyet civilizált helyen minősített bűncselekményként értékelnek a választók. Különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, nyereségvágyból. Pont.

Valamiért nagyon, de nagyon ragaszkodik a hatalom ahhoz a félrevezetéshez, miszerint az általuk teremtett tündérországban nincs szegénység, így annak mértékét már mérni sem érdemes. Nincs éhezés, mert nem vesznek róla tudomást. Nincs dolgozói bércsökkenés, mert a minimálbér bruttóját számolják el a dolgozók jövedelmének. Nagy vívmány a közmunka, a bele került szerencsétlenek csak kiutat nem találnak belőle, és nem tudnak megélni az érte járó nevetséges bérből. Vagyis igen, mondja ezt a kormány nekik, csak tartsanak hozzá kecskét, és figyeljék Zsiga Marcell a másfél millás fizetésével mit mond ebben az ügyben. Nem lett bevezetve harminc új adófajta ami a kevesebbet keresőket nagyobb mértékben sújtja. Nem csökkent a munkabér az új munka törvényének a megalkotásával, nem lettek elvéve a pótlékok, nem lett kifizetve a túlóra, és akinek ez nem tetszik még könnyebben ki is rúghatja a munkáltató. Ezek a dolgok, és tények nem léteznek, aki pedig mást állít az hazaáruló, bérenc, balliberális akasztófa virág.

A gyerekek pedig különösen biztonságban vannak a nemzeti kereszténység kebelén. Ott van nekik a hittan oktatás, a kötelező énekóra, az ingyenes tandíj a felsőoktatásban ha a szülő ki tudja azt fizetni. Meg van védve a család az adókedvezménnyel, a rezsicsökkentéssel, és a kerítéssel a menekültek elől akik elvennék a szülő munkáját. Ezekkel nagyon jól lehet lakni. Ott van nekik még a jövőre nézve a külföldi munkavállalás lehetősége, mert a nemzet nem képes valódi munkahelyet teremteni számukra, és azt is csak alacsony fizetésért. Erről persze kizárólag a hat évvel ezelőtti nyolc év tehet, de legalább az államadósság szépen növekszik közben.

Nincs, és nem is lehet indokot találni a kormány azon cselekedetére, melyet a Népjólétinek nevezett bizottság a nevében elkövetett. Központi irányelv szerint söpörték le a bizottság kormánypárti tagjai az indítványt ez azért kilátszott az indoklásukból. Keresztényinek mondott polgári értékek keveredtek a politikai hatalom féltéssel, és ennek során sikerült a bizottság minden tagjának hülyét csinálni magából. Propagandát kiáltani a valóság ellen nem sok észre vall, de a vasárnapi zárva tartás már bizonyította mennyire nincs a kereszténynek mondott képviselő tudatában az elmeállapotának. A magánynyugdíj megvédője pedig hozta szánalmas önmagát az egyen rezsit a gyerek ha éhes, hozzá meg kérjen adócsökkentést magyarázattal. Ezek az emberek bűnözők, erről nem is érdemes több szót vesztegetni.

Végül is a hatalom legfőbb birtoklójának az utasításait követték a bizottság tagjai, de ez nem lehet számukra mentség. Orbán Viktor már régóta világossá tette mit gondol azokról az emberekről akik bizonyítékai lehetnek a kormányzása csődjének. Számára ezen emberek nem léteznek, a jelenlétük terhes minden statisztikában, a mindennapjaik kínlódása pedig hazugság a részükről. Ebben az országban minden szép és jó, itt nincs helye olyan sorsnak ami mást sugall. Itt csak boldog családok vannak, akik a saját lábukon állnak. Itt aki dolgozik a kormánynak, és a kormányban, az legfőbb ügyészi segédlettel lophatja el a Belváros vagyonát. Aki hűséges az kap trafikot, jár neki a föld a támogatásért, még művelnie sem kell azt. Ha elég öreg, és szivarozik akkor kap casinót, és vehet közpénzből tévécsatornát, még az adóhatóságtól sem kell tartania, nem úgy ahogy a sarki közértnek ha az nem üt be egy tétel eladást. Ebben az országban a Mészáros Lőrincek tartják a szintet a szorgalmukkal, és el lehet lopni egy komplett vasutat a miniszterelnök kedvéért, és annak háza mellé. Itt szép stadionok épülnek a maguk ürességével, velük szemben nem látszik a romos kórház, az agyonhajszolt ápoló, a fáradt orvos. Itt fontosabb dolog Orbán Viktor Várba költözés, mint az állam dolgozóinak évek óta elmaradt fizetésemelése. Itt minden fontosabb ami a kormánypárt egyéni meggazdagodását szolgálja annak csillogó látszatával, mint az országban élők sorsának a jobbra fordítása.

Az is hibás aki szó nélkül hagyja a kormány arcátlan cselekedetét, melyet az éhes gyerek ellen elkövet. Nem lehet magyarázat a nincs kire szavazni, nem lehet magyarázat az én gyermekem még nem éhezik, nem lehet elfogadni a szolidaritás hiányát. Ma még nem éhezik minden szavazó gyermeke, de egy is nagyon sok még ha az máshol is él, viszont ha így mennek a dolgok tovább egyszer beköszönthet az az életforma, mikor éhesen megy nagyon sok gyerek reggel az iskolába. Akkor már késő lesz a fejhez kapni, késő lesz segítségre várni, és nem lehet mást okolnia az embernek a saját sorsáért. Meg kell előzni a bajt, csak előbb fel kell ismeri azt. BANDITA.

Címkék: gyermek anyád javaslat éhes Népjóléti bizotság

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr228050536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása