Ki legyen Orbán Viktor utódja?

 2015.10.13. 18:04

Ez nem lehet kérdés, hiszen csakis Orbán Viktor jöhet szóba. Mint egy igazi királynak aki uralkodik tündérország felett a stadionok földjén már az utódláson jár az a maradék esze. Szerinte még van egy két jó éve a politikában, mert a normálisan gondolkodó emberek szerint a többit pedig börtönben kellene majd letöltenie, hogy ott rohadjon el tolvaj lelke. Na persze Orbán Viktor nem erre készül, ahogy azt a Bibó kollégiumban való tavaszi vendégeskedése során elhangzott beszélgetés tükrözi, amit még hangfelvétel formájában is megörökítettek a nemzet számára. Ő inkább azon elmélkedik a felvétel tanúsága szerint, milyen is legyen aki követi őt az ország további fosztogatásában. Beszél még másról is, főleg saját nagyságát emelve ki önmagából, amikor is kiderül tud ultizni, fekvőtámaszozni nem, átverni a világot az általa a pénzügyi csőd szélére juttatott ország érdekében nagyon igen. De a legjobb az őt követő miniszterelnöknek szóló kihívások való megfelelés Orbán Viktor mércéje szerint.

Először is ne legyen magas. Alacsony sem. Nő sem. Férfi sem, csak harcolni tudjon. Tudjon kaszabolni. Szeresse a focit. Na ne annyira tudjon játszani, inkább csak építse a hozzávalókat. Egyet a háza mellé, de csak szerényet. Viszont azt jó drágán, és szenvedélyesen az ország rovására. Ne legyen bal oldala az illetőnek, csak nemzeti, előtte lehet KISZ-titkár. Korábban legyen liberális, aztán konzervatív, de főleg zavarja ki az oroszokat ha azok már éppen indulóban vannak. Aztán hívja vissza őket. Legyen demokrata de csak szavakban, bontson le minden ellenőrzést maga felett. Kerülj a valóságot ismertetését, csak a maga által elképzelt világról beszéljen. Ezt várja el minden követőjétől, ezért adjon nekik jutalmat. Sose hazudjon véletlenül, és csak az igazat ne mondja el. Vagy inkább mégsem.

Másodszor ne legyen mohó. Hagyja a piszkos munkát másra, ne legyen semmi a nevén. Adjon el pártszékházat, annak egy részét tartsa meg a családnak, és adja oda a kedves papának. Kedvelje először Tokaj környékét, aztán legyen minden Felcsút körül az övé. Szeresse a családját. Legyen a feleség nevén jó sok birtok, ingatlan, ha fiú gyermek van annak legyen focicsapata, a lány álljon meg a saját lábán kellően kivilágítva a kedvéért az városokat. Ne hagyja hogy visszaéljenek a nevével, és arra hivatkozva jogtalan gazdasági előnyöket szerezve bárki is meggazdagodjon a gázszerelésre építve. Inkább a jó istenben és a szorgalmas munkában bízzon aki így akar magának sok földet, és állami megrendelést.

Harmadszor ne legyen geci. Mindig jutalmazza meg a barátait a közpénzből. A régieket ne hagyja az út szélén, számukra közgépesítsen, majd felejtse el őket. Vigyázzon az újakra akik segítik a munkáját. Neki építsenek közmédiát sok sok milliárdból. Figyeljen oda a hűséges emberekre, akik törvényesítenek minden rablást az ország gazdaságának a rovására. Számukra jól fizető állami állásokat hozzon létre, esetleg valamelyik minisztériumban legyen nekik megfelelő hely, és beosztás, sofőrrel, titkárnővel. Ha az érdeke úgy kívánja, egy egész minisztériumot is hozzon nekik létre, hagy hazudozzanak kedvükre az ő érdekében.

Szeresse a pártját, mint az édes gyermekét, hiszen annak köszönheti a hatalmát. Meg a maga érdekében átírt törvényeknek, legyen az akár alap, vagy választási, de lehet sokszor módosított, vagy csak a mutyit szolgáló. Legyen legalább egy koalíciós partnere. Nem kell nagy, csak egy nagyon mocskos, és szemét banda. Egymagában nehéz ennyire hülyének lenni egy miniszterelnöknek az ország rombolásában. Kell hozzá a segítségnek egy álszent, mérhetetlen támogatású, vadászni szerető, vasárnap templomba járó gerinctelen talpnyalók bevonása a maga érdekében.

Ezek a kiválasztás fő sarokpontjai, de lelkes civilek a Békemenet során máris keresik a megfelelő utódot a genetikai zsákutcában. A hívek tudják, ilyen nagyság csak egyszer születik egy jászolban, ezért túrják fel inkább a turulmadár fészkét a hagyományok szellemében.

Végül is ami az elmúlt öt évben végbement az országban azt nem szabad veszni hagyni. Orbán Viktor folyamatosságát fent kell tartani minden áron, hiszen sok ember megélhetése függ tőle. Még belegondolni is borzasztó, valaki a keményen dolgozó kisember példáját követve bérből, és fizetésből éljen meg ebben az országban az elvégzett munkája után. Abból nem lehet a sok adót kifizetni amit a nem megszorítás során sikerült bevezetni. El kell nyomni a tehetséget mindenképpen ha az nem Orbán Viktor érdekeit szolgálja, de legalábbis külföldre kell kényszeríteni a megélhetésért. Ha már itthon nem ismer senkit a boldogulni vágyó aki hozzásegítené némi földhöz, vagy egy trafikhoz. Mindenképpen abban a hitben kell tartani az embereket, azt higgyék el amit mondanak nekik, ne azt amit tapasztalnak. Ne legyen ebben az országban értelem, maradjon meg mindenki az érzelmeinél, amit a komcsikkal mindig fel lehet korbácsolni a választások során.

Az utódlás kérdése fontos szempont ha Orbán Viktor vissza akar vonulni a jól megérdemelt közpénz nyújtotta anyagi biztonságba. Ott őt ne háborgassa senki, neki azt élveznie kell ha már a hatalom segítségével hozzájutott. Egy ország szétrombolása, emberek biztonságának, megélhetésének a tönkretétele nem nagy ár ezért a meg nem érdemelt jutalomért. Ha végül nem az Orbán Viktor kívántak szerint történnek a dolgok, és nem a megfelelő utód kerül a hatalomba, akkor annak nagyon tökösnek, és tisztességesnek kell lennie, hogy a hatalomból vagyont szerzőket a rács mögé juttassa majd. Legyenek azok bárkik. BANDITA.

Címkék: hatalom lop utód Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr507965560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.13. 19:31:00

A lényeg, hogy legyen balliba, lehetőleg homokos, s mindenképpen magyarellenes. Ez így demokratikus.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.14. 10:06:19

Drága posztolónak megint csak a fikázás jutott eszébe. Azt talán észre sem vette, hogy akár kedveli valaki Orbánt, akár nem, az említett interjúban Orbán igencsak értelmes és fontos dolgokat említett.

Na de az orbángyűlölet az efféle embereknek elveszi az eszüket - ahogy ugyanezt teszi a kritika nélküli orbánimádás is persze.

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Ez mér csak természetes, ha már a baloldal nem képes Orbánt akár csak távolról megközelítő alternatívát állítani. Mai a hír, hogy újból szakadt egy ballib párt, új, statisztikailag mérhetetlen baloldali mikropártocska van születőben.

wolves84lb 2015.10.14. 11:21:12

"Drága posztolónak megint csak a fikázás jutott eszébe. Azt talán észre sem vette, hogy akár kedveli valaki Orbánt, akár nem, az említett interjúban Orbán igencsak értelmes és fontos dolgokat említett. "

Idéznéd, kérlek?
süti beállítások módosítása