Az egész menekültválságot mintha egyenesen Orbán Viktor kedvéért találták volna ki, és ő kiválóan él is ezzel a lehetőséggel. Kedvére védheti meg a tündérország népét az újonnan kitalált végvári kapitányi minőségben, és a lakosság nagy része is csak ezzel a témával foglalkozik. A kormány ennek érdekében meg szépen plakátol, konzultál, kerítést épít, utána lebont, honvédséget vezényel a határra, civilek munkájával hivalkodik, lehülyéz pár szomszédos országot aki eddig még barátnak számított, közben azért kioktatja a világot a közmédia színvonalán. Regisztrál, nem regisztrál, továbbenged, visszatart, beenged, levízágyúz, börtönbe zár, kiutasít, családot egyesít, határt őriz, szögesdrótot vesz, majdnem terroristát fog. Mindent összevetve nagyon szépen halad a maga útján az előre eltervezett emberi érzelemre ható, de igazából a népszerűség növelése érdekében hozott intézkedéseket hosszú sora. Alig pár tíz milliárdba kerül az adófizetők pénzén, hogy a Fidesz kimondhassa, megállt a sok botrány miatt a zuhanórepülésük a választók között, pár százezer eszét nem használó hülye ismét hajlandó rájuk szavazni. Ezért megérte rájuk a közpénz elherdálása. Orbán Viktor pedig esténként fohászkodik a polgári értékrend szerinti keresztényi elvekhez a vasárnap továbbra is zárva tartó üzletek előtt csalódottan visszafordulók nevében, a menekült áradat ne álljon meg, tartson ki a választásokig. Hiszen emberi módon nem kíván ő hozzájuk viszonyulni és gondoskodni róluk, de szenvedésük minden fájdalmát hajlandó a maga érdekében felhasználni.

Amíg a hazai választó vigyázó tekintetét a határra veti, a háta mögött a belső vidékeken szépen halad az ország értékeinek a kormánynak kedves emberek zsebe felé irányítása. Állami földeket játszanak majd át az azt megművelni szándékozók orra előtt a haveri műkörmösök kizárólag a támogatás felvételében érdekelt személyeinek. Ezt még ebben az évben meg akarja a kormány valósítani. Ehhez a törvény megalkotása már a szokott sunyi módon megkezdődött, nehogy már pont ez a lopás ne legyen törvényes az ő felfogásuk szerint.

Hiszen ha bármi baj bekövetkezne a törvényre mindig lehet hivatkozni, és hangosan követelni annak betartását. Mondjuk az lenne az igazán szép, ha a Fidesz is betartaná azokat a törvényeket, szerződéséket, amelyeket az előző kormányok kötöttek az emberekkel, de akkor nem vehetett volna el trafikot, földet, takarék szövetkezetet, rendvédelmi és más korkedvezményt, autópálya díjat, parkolási szerződést, magánnyugdíjat és sok jövedelmező üzletet amelyet más emberek tettek értékessé a munkájukkal. De ők nem tudnak ebben gondolkozni, vagy ilyen módon hasznot termelni, nekik ez nem megy. Ők csak leszedni, és megadóztatni tudják más ember munkájának a gyümölcsét.

A menekültekkel való játék közben a kormány például tovább hagyja süllyedni a romokban levő egészségügyet. Fontosabb neki mondjuk egy erdélyi foci csapat megvásárlása, mint pár kórház betegellátásának a javítása. Vagy az oktatás javítása is lehetne a célja ennek az összegnek a felhasználása, de ebben az esetben egy mindennapi éneklést segítő bizottságra találtak némi költségvetési forrást. Innen biztos nem hiányzik az a milliárd, amit erre a focira költ a kormány.

De a közmunka is a végét járja. Néhány tízezren ismét kiesnek a rendszerből, és a megalázó ötven valahány ezer forint sem jár nekik, nyugodtan fel is fordulhatnak majd a télen éhen ha nem fagynak meg előtte. Végül is az ország már nagyon jól teljesít, az unióból érkező támogatásból felújított terek nagyon szépen mutatnak szerte az országban, csak a valódi munkahelyek nem akarnak az istennek sem létesülni. Végül is a közmunka most annyira nem érdekes a menekültek áramlása között, a tereken meg többet tudnak a haveri cégek keresni a túlszámlázással, mintha olyan munkahelyeket létesítenének ahol majd érték teremtődik, vagy amire szüksége van a gazdaságnak.

Viszont lesz új félre beszélő minisztérium. Arra most nagy szüksége van Orbán Viktornak, és pont a belvárosi ingatlanmutyi feje kellett hogy legyen annak a vezetője. Ez megint dupla haszonnal jár mindenkinek, ki van fizetve egy hűséges csicska, és az érintett is messzebb kerül a keletkezett vagyona megmagyarázásától. Végül is nem mindegy ki, és hogyan magyarázza el a politikai hazugságokat, és azt milyen szinten teszi. Pár milliárd ennek a fenntartására igazán méltányosnak mondható.

Főleg mióta szabadlábon védekezik a bróker botrány okozója. Ha már volt olyan hülye, hogy bedőlt a kártyavára, de szerencsére az állami pénzeket még vissza tudta tolni a megfelelő zsebekbe. A menekültek ezt is szépen elkenik, a kormány hálával gondolt ezért rájuk. Ha az ember belegondol, az állam végül is megkapta a pénzét, azt szépen el is rakta magának. a kisbefektető meg majd megoldja valahogy a megélhetését. A lényeg az egészben, senki nem beszél arról hol van az a sok száz milliárd ami nyom nélkül eltűnt, és mit is keresett az állami pénz a magáncégnél.

De ott van még sok minden ami a kerítéstől most nem igazán látszik. Mészáros Lőrinc, Habony Árpád, Andy Vajna, Tiborcz István, Garancsi István, Simicska Lajos, Vida Ildikó, hogy csak pár név ugorjon elő az emlékezetből. Ott van az államadósság, a munkabérek, a vasárnapi boltzár, az útdíj, a termékdíj, az adóemelés, Paks, a devizahitelesek, az autóhitelesek, a külföldön melózó magyarok, a közbeszerzések. Hogy néhány majdnem feledésbe merült cselekedet is megmaradjon a terítéken. A menekültek tovább mennek, de ezek problémák itt maradnak. Akkor melyikkel kellene foglalkozni? És ki is okozta ezeket a problémákat, ki követte el ezeket a cselekedeteket? BANDITA.

Címkék: kormány menekült kerítés lop Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr517838490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AutosVilli 2015.09.28. 08:15:15

Elolvasta a címét,majd látom nincs oda írva hogy ki a szerző,na gondoltam majd alul,de ott sincs, így a címen kívül nem is olvasom tovább. Mutatkozz be köcsög legalább álnéven.

MACISAJT 2015.09.28. 08:17:45

"pár százezer eszét nem használó hülye ismét hajlandó rájuk szavazni. "

Világos.A Fidesz szavazók a hülyék...

És nem azok akik ilyesmiben vesznek részt:
frissvideok.hu/hirek/571106-video-ehsegmenet-2015-a-szegenyseg-ellen-tuntettek-miskolcon-is

Nyihihi:P

MACISAJT 2015.09.28. 08:20:58

@AutosVilli:

Speciel ebben nincs igazad.
Ott van a szerző álneve és a valódi is:

Virányi András (BANDITA)

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.28. 09:12:15

Szenvednek a ballibek nagyon, mióta mindenki tudja, hogy Orbánék a menekültkérdésben az egyetlen járható utat választották, szemben az ő hazaárulásukkal.

1ghost 2015.09.28. 09:12:33

Jaja! Tökéletes helyzetelemzés, Banditának grat.

Csak egy dolgot tennék hozzá: aki ezt a jellemtelen, korrupt, tolvaj narancsos bandát támogatja, az bizony maga is hitvány ember.

Lavinia Pinkerton 2015.09.28. 09:29:08

Nem ... mintha..., hanem...

A menekültválságot egészen pontosan Orbán bandája találta ki.

Előtte is már évek óta mászkáltak a menekültek, utána is évekig mászkálni fognak a menekültek,
de hogy ekkora cigányvircsaftot kell körülöttük csapni, azt egészen pontosan Orbánék találták ki.

Más szükség nem volt erre, minthogy eltakarja az orbánkormány disznóságait és alkalmatlanságát.

A vajdasági menekültek, vagy a kárpátaljaiak, az osztogatott állampolgárságok... mind többen voltak és tovább is tartottak, tartanak, mint az a párezer, aki csak át akart kelni rajtunk egy nap alatt.

Ez az egész csak egy újabb fideszkampány, mint a rendőrterror meg a gázáremelés, meg a többi baromság.

Kivlov 2015.09.28. 09:30:26

@Ballib Cenzúra:
szenvednek azok 8-10 éve... :D

Lavinia Pinkerton 2015.09.28. 09:30:34

@1ghost: Tudják azt ők. Azért hányják a keresztet.

ulpius66 2015.09.28. 09:37:14

@Lavinia Pinkerton:

Lavina!

"A menekültválságot egészen pontosan Orbán bandája találta ki."

Hát jó nagyot tévedsz!

Nem Orbán "találta ki" hanem ő gerjesztette.

Orbán titkos ügynökei mán évek óta járják Afganisztán, Pakisztán, Irak, Szíria falvait, városait, és Orbánék tüzelték fel ezeket a szerencsétleneket arra, hogy jöjjenek Európába, mert Orbán csak így tudja folytatni a folyamatos mutyijait!

Na, most megtudtátok a TELJES IGAZSÁGOT!!!!

Dr. Fotos 2015.09.28. 09:39:30

@AutosVilli: Mi lenne ha olvasni is megtanulnal nem csak irnad a frocsogesed? Az meg plane szanalmas, hogy nevet kovetelsz de baszol peldat mutatni azzal, hogy alairod a behanyasod.

fidesz a mutyipárt 2015.09.28. 09:41:27

Örül az egyszerű, egységagyú, negatív IQ-s fideSSjobbik szavazó, mert elhiszi, hogy lassan a csúti ganévezér igazgatja az egész világot.

Az egyszerű, egységagyú, negatív IQ-s fideSSjobbik szavazó tudatáig nem jut el, hogy állami maffia rabolja ki egyre növekvő hatékonysággal. Ha összeadjuk csak ennek az évnek a teljesítményét, a fideSSjobbik maffia minimum 200 milliárdot hasított ki eddig a közösből, és van az évből még 3 hónap, ami még legalább 50-100 milliárd tisztán ellopott pénzt jelent a fidesz legszűkebb környezetének.

Az egyszerű, egységagyú, negatív IQ-s fideSSjobbik szavazó mindeközben ha bemegy a kórházba, viheti lassan az orvost és a nővért is a gyógyszeren és kaján felül, örül az egyszerű, buta lelke hiszen egy szem csemetéje, unokája szín ötös az új csudavilág iskolában, igaz olvasni és írni középiskolában még nem tud, de a lényeg, hogy hasít az ország és viktor mindenkit eligazít.

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje

fidesz a mutyipárt 2015.09.28. 09:46:33

@MACISAJT:

Aki hangosan élteti azt aki kirabolja arra elég nehéz azt mondani, hogy ép az elméje.

Rémlik még a Tocsik ügy? Tudod, amit tompika buktatott le, mert kimaradt belőle. Tudod, az a tompika, aki 5 milliárdért vett beléptetőrendszert egy poros raktárba.
Tocsik 800 milla körül vett ki, a nemzet gázszerelője 1 milliárdot elfelejtett bejelenteni az APEH felé, ezért ti fényesre nyaljátok a seggét örömötökben.

Kérdés ezek után, hogy a fideSSjobbik rajongói miért agyhalott idióta barmok?

Lavinia Pinkerton 2015.09.28. 09:47:36

@ulpius66:

És tényleg... Kövér László ebből az egyetlen országból 400 arabot hívott be úgy, hogy magyar ösztöndíjjal jöjjenek az országba.

"

Kövér László szólt a két ország fővárosát összekötő közvetlen légi járat hiányáról is, kérve vendéglátóit, hogy szorgalmazzák a Royal Jordanian légitársaság budapesti menetrend szerinti járatainak indítását, amely nemcsak a turizmust, de a gazdasági élet szereplőinek kapcsolattartását is elősegítené.

Atef Taravneh köszönetét fejezte ki a korábban Jordániának felajánlott és rendkívül népszerű 400 fős magyarországi felsőoktatási ösztöndíjért.

"

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.09.28. 10:07:59

S nem elég az a sok igazság, ami a cikkben van, ráadásul Böde Dani góllövőcipőjét is lefoglalta a TEK, mert amióta kiderült, hogy Öcsi bácsi Felcsúton született, mindenkinek le kell adnia egy-két pontot a Puskás Akadémiának, nehogy jövőre NB II-es meccsre vigye a kisvasút a miniszterelnök urat a kertjének az egyik végéből a másik végében magasodó Pancho Arénába! ;-)

ulpius66 2015.09.28. 10:29:07

Bandika!

"Alig pár tíz milliárdba kerül az adófizetők pénzén, hogy a Fidesz kimondhassa, megállt a sok botrány miatt a zuhanórepülésük a választók között, pár százezer eszét nem használó hülye ismét hajlandó rájuk szavazni."

Hihetetlen milyen "előrelátó" vagy!

Ma jött ki a Nézőpont legfrissebb párt-támogatási adatai:
Fidesz --- 34%

JOBBIK --- 17%

Mszp, DK, Együtt-PM, Liberósok, és egyéb aberráltak --- 13%

Most én is hadd szörnyülködjek!

Agyam nincs hozzá, hogyan lehet még mindig ennyi elmeháborodott Magyarországon, aki a ballibsikre szavazna???

walaki_aki 2015.09.28. 10:37:04

@ulpius66: Arra ez nem magyarázat, hogy a baloldalnál nagyobb tolvajokra, hazudozókra miért szavaz ennyi ember. Lehet szörnyűlködni rajta mert elég szegényes mentális állapotot tükröz. Ahol át lehet baxni ennyi embert pl a hülye reszicsökkentéssel (2012-ig meredeken emelkedett) ott nagy baj van.

ursus artos 2015.09.28. 10:37:59

@fidesz a mutyipárt: "az a tompika, aki 5 milliárdért vett beléptetőrendszert egy poros raktárba."
Ahova ti raktárok - egyébként - miután 2002-ben diadalmaskodtatok Orbán felett. Akkor kukáztátok a stadionfelújításokat a beléptető rendszerekkel.
Szóval, olyannal próbálj meg sejtelmeskedni, aminek van igazságalapja...

ulpius66 2015.09.28. 10:41:57

@walaki_aki:

Aki valakinek képzeli magát!

Téged mikor látott utoljára állatorvos?

Lavinia Pinkerton 2015.09.28. 10:43:44

@ulpius66:...Csak 34% felcsútvakarék vagytok.
Szerintem importáljatok több fideszes falubolondját Romániából, mert lassan elfogytok.

ursus artos 2015.09.28. 10:52:56

@fidesz a mutyipárt: "az új csudavilág iskolában, igaz olvasni és írni középiskolában még nem tud,"
Aki középiskolában nem tud írni, olvasni az még a ti rendszeretek következménye...
Mind1, úgysem érted...

ulpius66 2015.09.28. 11:02:07

@Lavinia Pinkerton:

Lavina!

Ha mán nekem válaszoltál, kikérem magamnak a "34% felcsútvakarék vagytok" megjelölést!!!!

Én egy tisztességes JOBBIK-os szavazó vagyok (előtte MIÉP) én még véletlenül sem szavaztam soha a FIDESZ-re!

Ennyi.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.28. 12:18:33

@Lavinia Pinkerton:

Szerencsére a 4-5%-ék agyatlan Gyurcsnyista csürhétől a 34%, kategóriákkal nagyobb.

Ha majd lesz a Fidesznek alternatívája, az elkúrókon, országot rommá adósító, határontúliakat többszörösen megtagadó ballibeken túl, majd akkor lesz miről tárgyalni.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.09.28. 12:24:00

@ulpius66: és ez a 34%-os söpredék fosztogatja az országot a majdnem kétharmados parlamenti többségével. És nem ég le a bőr a pofátokról.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.09.28. 12:26:23

@ursus artos: na persze. Mert még véletlenül sem a fideSSjobbik horda műve az a rombolás, ami 2010 óta folyik az oktatásban és az egészségügyben.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.28. 12:30:45

@Hóhér az utolsó barátod:

Az MSZP-SZDSZ koalíciónak is 94-ben kétharmada lett cirka ugyanenni szavazattal.

Vagy az nem zavart ?

Pöff 2015.09.28. 12:31:20

Fizetett politikai hirdetésünket látták

Persze ettől még sok az igazság benne.
de szívesen látnék MSZP LMP PM DK-ról szóló cikket is. Van miből meríteni gazdagon.
Úgy mint hazaárulás lopás csalás, vesztegetés
stb
Mert ez így bizony elég egyoldalú ám
és felveti hogy azon oldal támogatja kendet, ezen írásokért.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.28. 12:33:02

@Hóhér az utolsó barátod:

Azt még nem mérték.

A szocik rombolását 2012-es PISA teszten megmérték.

Amikoris azokat a diákokat tesztelték, akik alatt Magyar Bálint féle csürhe eltörölte a buktatást, bevezette a szöveges értékelést, elvonták a tanárok jogát, és napi tanár rugdosással kezdődott az óra.

Pöff 2015.09.28. 12:35:42

@Hóhér az utolsó barátod:
Jobbiknak mi köze ehhez? nem értem

ők kormányoznak?..vona a miniszter elnök?
15% miközben a fidesz 60%-kal van bent
Az ember kb 1 kezén megszámolja mennyi jobbikos törvény javaslat került egyáltalán szavazásra és elfogadásra

ursus artos 2015.09.28. 12:42:25

@Hóhér az utolsó barátod:
Milyen rombolást? A liberális oktatás irányításra gondolsz? Mert azt tényleg le kellett rombolni...

walaki_aki 2015.09.28. 12:45:17

@ulpius66: Nem rossz érv de én inkább hiszek a számoknak. Manyup pénz huss, adósságunk 5000 milliárdot ugrott, miközben évente több 1000 milliátddal több adót szednek be mint a tolvaj szocik.

fidesz a mutyipárt 2015.09.28. 12:47:23

@ursus artos:

A beléptetőrendszer a vásárlás pillanatában elavult volt. Tök mindegy ki rakta raktárba, egy használhatatlan szemetet vásárolt a kedvenc alkoholista drogosod közel öt milliárdért.

Elborult narancsködös világodban nem igazán látod, de már 5 éve fideSS rémuralom van, szóval aki a csilivili, több milliárdos adósságot felhalmozó oktatási összefogásnak köszönhetően járta ki az általános felső osztályokat, az biza már középiskolás. Buta vagy hozzá, de pont bebizonyítottad azt amit írtam, te is a semmit sem tudó funkcionális analfabéták közé tartozol.
Mondjuk ez eddig is tiszta volt, épelméjű ember nem tolja mocskos maffiák szekerét, szóval téged sem az eszedért szeretnek, azért nem is nagyon lehet, mint látható nincs.

fideSSjobbik maffia = az emberiség genetikai selejtje

nnnnnnnn 2015.09.28. 12:54:32

erősen vezet a fidesz meg a jobbik. a blog állításaival ellentétben az emberek többsége meg van elégedve a kormánnyal. 2018-ban is a fidesz fog kormányt alakítani. sajnálom, de nektek baloldali liberálisoknak már lejárt a lemez. blogokon lehet méltatlankodni és ennyi. az ország dolgaiba már nincs beleszólásotok. 8 évig volt, láttuk mi let az eredménye.

konrada 2015.09.28. 12:59:45

@walaki_aki:
Akkor jó.
Hiszen a számok azt mutatják, hogy bár nominálisan valóban nőtt az adósság, és az adóbevétel is, de mindkettő csökkent GDP arányosan, illetve az utóbbi még átlagjövedelem arányosan is. (Lásd Stadat idősoros tábláit.)

Azaz: ha azt látod, hogy bár nőtt mindkettő számszakilag, de csökkent terhelésarányosan, úgy azt jelenti, hogy bár ezek is elqrók, de az előző brancshoz képest zongorázni lehet a különbséget...

J.László 2015.09.28. 13:34:00

Nem jött be a menekültsimogatás. Akkor jön a szokásos bé terv: korrupció, korrupció, korrupció, korrupció, korrupció, korrupció, korrupció, korrupció, korrupció, korrupció.

Csak hab a tortán, hogy pont a libsik korrupcióznak. Nagyon aranyos.

ursus artos 2015.09.28. 13:40:29

@fidesz a mutyipárt: Nem mind1 ki rakta raktárba. Ti. Te azt állítottad, hogy tompika rakta raktárba. Ezzel szembe, mint azt a fenti sorok is mutatják: Ti.
Ezek után mi igaz még abból, amit állítotok?
"már 5 éve fideSS rémuralom van"
Ja. rett, rett, rett.
Ezzel szemben az igazság az, hogy öt éve tehetetlen vagy.

Tiborpapa 2015.09.28. 14:02:39

A Fidesz bebizonyította, hogy érdemes ma Magyarországon gazembernek lenni. De csak nagy gazembernek.

midnight coder 2015.09.28. 14:16:11

Az ország kirablása a spontán privatizávió óta folyamatosan zajlik. Eleinte, amíg volt nagyobb mennyiségű privatizálható vagyon, nagyipari méretben, most már csak úgy fékezett habzással.

midnight coder 2015.09.28. 14:18:18

@Tiborpapa: Ezt már előtte is tudni lehetett. Lásd gengszterváltás első két ciklusa.

fifibá55 2015.09.28. 14:33:42

"És ki is okozta ezeket a problémákat, ki követte el ezeket a cselekedeteket?
BANDITA."

Én meg azt hittem, a kormánypárt.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.28. 15:12:51

Azt akarod mondani, hogy a csúnya, cigány Orbán megvette a ballibákat, hogy azok ökörségeket beszéljenek a határvédelemről, így segítve neki, hogy tovább építse a világtörténelemben példátlan sziklaszilárd diktatúráját???

lombozódó 2015.09.28. 15:38:38

@MACISAJT: Na ő azért megmondta a tutit, hogy tulajdonképpen nem is tud olvasni, csak Fidesz-es :-)))

Ésszelteli 2015.09.28. 17:15:21

Na most szerintem a liberális jogvédők kiborulhattak és keresik a gyógyszerűket. Mert nem semmi amit ez a német kereszténydemokrata mondot a muszlim férfiakról! Kell a jogegyenlőség és kötelezettségek is vannak nem csak jogok. Lehet integrálódni a Német alkotmányban van olyan is amit be is kell tartani nem elég csak egy paragrafusra hivatkozni, hogy ők menekültek. Nagyot fordult Németország.Gratulálok nekik, elkezdtek gondolkodni de nem a jogvédők fejével. No-jogvédők 1-0, kiűtéssel!

BéLóg 2015.09.28. 17:46:25

@Ésszelteli: Helló!
Adnék néhány linket, talán érdemes átnézni és terjeszteni, ahol lehet:
Mit fognak tenni muzulmán "hittestvéreink" a hitetlen baloldali, liberális, meleg/leszbikus embertársainkkal:
www.dzsihadfigyelo.com/wp-content/uploads/2015/07/Sharia-t%C3%B6rv%C3%A9ny-nem-muszlimoknak-ebook-1506211.pdf
Egy kis magyarázat arra, milyen is a jó muzulmán lélek:
www.civishir.hu/azt_irja_az_olvaso/van-magyarazat-a-muszlimok-debreceni-viselkedesere/0507084809
Arról, hogyan is integrálódtak a "befogadó", multikultit szerető országokba a muzulmánok:
cikkek.soti.ca/eurabia-has-a-capital--rotterdam.html
Végezetül pedig a beírásod kapcsán a németül tudóknak arról, hogy a menekülttáborokban lévő muzulmánok szakmányban erőszakolják meg a nőket és a GYERMEKKORÚAKAT:
de.gatestoneinstitute.org/6547/vergewaltigungen-migranten

Willkommenskultur 2015.09.28. 18:33:46

igen én is így gondolom hogy a baloldalnak már 2,5 évvel a választás előtt sikerült 2018at is bebuknia

kb. ebben értek 1et a poszterral

pragmatika2 2015.09.28. 18:37:41

Ismét egy emlékeztető jellegű kis fröccsentés.

Ha már emlékeztető, akkor szedjük már elő a spontán privatizáció körüli mutyikat a rendszerváltáskor, ill. azt követően. Hamar kiderül, hogy a Fidesz csak kiscserkész a ballibhez képest.
Van egy jó meg egy rossz hírem.
Kezdem a jóval. Mi jobboldali emberkék, pontosan tudjuk, hogy nem mindig a becsületkódex szerint mennek a dolgok, ezért kár is ezeket a kis "emlékeztetőket" felrakni.
De azt is tudjuk pontosan, hogy ez a szúnyog csak vért szív, az a (ballib) szúnyog viszont a vérszívás mellett még betegséget is okoz. Ezt az elhúzódó betegséget kéne kiheverni, de ahhoz még kéne egy két kormányzati ciklus nélkületek.

Merlot 2015.09.28. 22:33:39

@Voznyák Pista: " Mi jobboldali emberkék, pontosan tudjuk, hogy nem mindig a becsületkódex szerint mennek a dolgok, ezért kár is ezeket a kis "emlékeztetőket" felrakni."

Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy te is tolvaj vagy, csak Orbánékhoz képest piti.
OK, értem én. :p
süti beállítások módosítása