Fidesz vagyok, és nagyon etikus.

 2015.08.10. 15:38

De most már aztán tényleg nem értem az embereket. Ha nem tetszik nekik valami, egyből nyilatkoznak, tiltakoznak, még sztrájkolni is akarnak. Nem azért van kitalálva a nemzeti együttműködés rendszere, hogy mindenki azt csinálja ami szerinte jár neki, vagy amit a józan ész megkövetel. Azért találtam ki, hogy nekem benne mindent legyen szabad, akinek meg nem tetszik, az álljon sorba vasárnap a boltban a sorszámért a szabadságharchoz, és főleg legyen nagyon csendben. Ennek így kell működnie.

Itt vannak mindjárt ezek a furcsa pedagógusok. Még képesek lennének gondolkodó embereket nevelni a szegény ember gyermekéből. Aztán az majd ránő a fejünkre, átlát rajtunk, önálló lesz, és nem maradhatunk meg a munka nélkül szerezett jövedelem jólétében. És még ráadásul ezek a tanárok nem akarnak egységesek lenni sem a ruházatban, sem a szájuk befogásában. A gyerek érdeke, a felvilágosult oktatás, az egyén szabadsága meg ilyen baromságok. Írják alá a papírt, hogy belép a pedagógus karba, ne legyen rajta miniszoknya, és tanítsa meg az előírt tananyagot ahol Orbán Viktor a haza megmentője, és kész.

De tényleg nem is értem őket. Nálunk még a frakció vezető is szerény ember, a gyerek pelenkázó táskájába hordja haza a közbeszerzésekből rá eső részt. Ebben a táskában van hely a belvárosi ingatlanok eladása után felvett jutaléknak is, de ez szükséges a folyton táguló ház fenntartásához. Ehhez képest ez a táska egy szerény összeg, alig félmillió. Végül is azért nem kell sajnálni senkit, mert a jövedelmét jóval meghaladó színvonalon éli a Fidesz mindennapi urizálós életét. Ezekkel a táskákkal amúgy is mindig baj van, a Habony Árpádén is ki lett akadva az ország, pedig őt nem is ismerjük, csak nekünk dolgozik.

Egyáltalán hogy jön ahhoz egy ápolónő, el merje mondani mi a helyzet az egészségügyben. Még tiltakozik is az állapotok ellen a fekete ruhájában. Mi pontosan tudjuk mi a valóság ma a betegellátásban, és mindent meg is teszünk a helyzet megoldásáért. Van olyan fényes stadionunk, amit pont a romos kórház mellé építünk, így egyenlítve ki a kettő közti különbséget. Nem kell mindig azt hangsúlyozni, mennyire rosszul fizetjük meg őket, milyen sokat dolgoznak. Néha már a beteg saját magát is képes megműteni, ezzel is az ápolóknak lesz kevesebb dolguk. A munkabérük sem olyan vészes, a közmunkás is meg tud élni havi ötven valahány ezerből. Aki meg már külföldön dolgozik az egészségügyből, mert kivitte a tudását az unió megsegítése miatt, az nem szokott panaszkodni a bére miatt. Úgyhogy itt is csak az emberi hálátlanság szólalhat meg, mi mindent megteszünk azért, ne legyen elégedetlenség.

Mi mindenben nagyon etikusan járunk el. Nem is értjük az elégedetlenséget. Sztrájkolhat a szociális ágazat is, csak lássák el a munkájukat azért a bérért, amit oda lökünk nekik. Mindenkinek tudunk ígérni, betartani úgy sem fogjuk soha. Annyi a dolgunk, ki sem látszunk belőle. Magasan túl kell számlázni a közbeszerzéseket, hogy Orbán Viktor vagyona szépen gyarapodjon Mészáros Lőrinc által. Fel kell osztani a jövedelmező piacokat a haverok között, így tud Lázár János állami költségen külföldön kurvázni, és a gyerekének luxus lakás venni.

És most még itt van a nyakunkon ez a kerítés dolog is. Valami új ellenséget adni kell a békemeneteseknek, meg az apró sem jön rosszul, amit rálocsolunk értelmetlenül. Először négy méterest akartunk belőle építeni, de már az elején elloptuk az alsó métert. Most meg Orbán Viktor kitalálta a korábbi határidőt, így ez a magasság is megfeleződik. Mindegy, de lesz kerítés, néhol a vasúti átjárókban lyukas, könnyen átvágható, átugorható, de a mienk lesz. Szép lesz, és értelmetlen. Olyan hazug fideszes.

Mondja azt valaki a saját tapasztalatából, van olyan ígéret amit be is tartottunk mi, fideszesek. Ugye nincs? Mondja azt valaki, nem tudunk jól megélni a közpénzből, amit magunknak osztogatunk az adóból, és ez meg is látszik rajtunk. Ugye nem mondja senki. Mondja azt valaki, nem sikerült mindig másra kenni a felelősséget a hibáinkért, és nem jól jöttünk ki minden vertnek vélt helyzetből. Ugye így volt. Kösz Habony Árpi, ez nekünk megéri, hogy nem ismerünk.

Mi mindenben okosan, és a törvényi szabályozás szerint járunk el. Előtte persze azért megírjuk a magunk törvényeit. Nem beszélünk a brókerekről, nem beszélünk a kitiltásról, nem beszélünk az államadósságról, nem beszélünk a devizahitelről. Sok mindenről nem beszélünk, de azért is a baloldal a felelős, akik hazaárulók. Azért mi jobban élünk mint öt éve, a többivel, aki meg ránk szavaz ezt még el is tudjuk hitetni. Na akkor most mondja meg valaki, betartjuk a saját szabályainkat, és mindenkit átverünk, így tartva magunkat a következetesség elvéhez, vagy nem? Ugye hogy nekünk van igazunk? BANDITA.

Címkék: etika tanár ápoló lop FIDESZ

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr857696398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása