Újra eltelt egy dicsőséges év a polgári nemzet turulmadaras tündérországában. Három nyert választás, három újabb fényes győzelem a mi nagy vezetőnknek hála, és haladunk tovább a felemelkedés rögös útján. Orbán Viktor egy évvel öregebb lett, de dicső tettei ezen egy év alatt illiberális magasságokba emelték szeretett országunk függetlenségét. Minden rendes magyar szent kötelessége ezen a napon, melyen megszületett honunk páratlanul fényes csillaga, egy hálaimát elrebegni a keresztény lélek minden áhítatával korunk legnagyobb államférfia előtt annak születésnapján.

Pedig nem egyszerű ezen nemes férfiú élete a méltatlan támadások kereszttüzében, melyet a gaz gyurcsány által fizetett nyugati métely finanszíroz. Ott volt neki tavaly mindjárt az internetadó ellen szőtt galád összeesküvés mocskos nagy tömege. De Orbán Viktort ez nem hátráltathatta, bárhogy is igyekezett a szemét baloldal által felheccelt tömeg utcát foglalni ellene. Amint tudta kifogta szelet a rossz magyarázatból, melyet biztos a tudta nélkül hordtak össze a kormánya tagjai, és azonnal konzultációt hirdetett róla. Ha nem képes a csőcselék felfogni az adózás fontosságát, melyből csodálatos stadionok épülnek a lepusztult kórházak mellé, akkor kell nekik a porhintés. És mekkora nemes bosszú volt Tompikára bízni ennek a levezénylését. De az útdíj bevezetése is kellett még ennek az elégedetlen tömgnek, hogy tudja hol a helye, és fizessen az ország kasszájába.

Mert az adó nagyon fontos dolog az ország fejlődése szempontjából. Imádkozni kell azért, Orbán Viktor vegye észre, néha milyen emberek turkálnak a közösben a saját érdekükben, ezzel is kisebbítve a keményen dolgozó kisember felzárkóztatásának a lehetőségét. Ott vannak ezen emberekből sokan körülötte, de neki annyi a munkája az ország gondjaival, ezen emberek tolvajlását biztos nem veszi észre. Ott a Rogán például. Az úgy szétlopta a belvárost, hogy mára hat fős személyzete van a folyton bővülő lakásában, és Orbán Viktornak ez nem tűnik fel. De ez érthető, folyamatosan támadják szegény országunkat a rezsicsökkentést ellenzők. Mert ugye ott van mindjárt Paks, ami orosz testvéreink segítségével épülne, és adná az olcsó áramot, ami lehet csak háromszor annyiba kerülne mint ami most van. De legalább függetlenek lennénk, még ha bele is döglünk a hitelbe. Vagy ott az a Lázár. Na annak még a szeme sem áll jól. És ki hiszi el, hogy a tízéves gyerekének a család összedob egy budai lakást. Erről is tudni kellene Orbán Viktornak, az ima ebbe az irányba is ki kellene terjedjen. A kis külügyminiszterről már nem is beszélve, akinek a család dobja össze a villáját. Orbán Viktor még mindig abban a szerény viskóban húzza meg magát, ami mellé azt a nagy stadiont építették, elvéve a kertjétől a napfényt. De egyszer le fog csapni ezekre, és visszaveszi a méltatlanul szerzett javakat. Imádkozzunk érte.

De vannak jó, és szorgalmas barátai, akik enyhítik a sikertelenségét a folyamatosan kapott méltatlan taslik közepette. Mert azt is volt már legutóbb, mikor védte a hazát a gaz bevándorlók ellen az unióban, és még diktátornak is nevezték. De ilyenkor Mészáros Lőrinc sikerei bizonyítják nem hiába való munkáját, elég neki ezen egyszerű magyar emberre gondolnia, és máris van ereje a tovább folytatáshoz. Mert az egy csoda, amit az az egykori gázszerelő művel. Mára már szorgalmas munkával milliárdos lett, sok ezer hektár föld tulajdonosa, épített már gátat, csatornát, sertés telepet, meg stadiont is. És nyert egy csomó pályázatot is, mert okos ember. Na ő az élő példa a szorgalomra, és lehetőségre, amivel a bukott baloldal lusta közmunkásai nem akarnak élni. Csak a segély, csak az kell nekik, de dolgozni már büdös számukra érte.

Nehéz élete van ma annak, aki meg akarja menteni ezt a szegény országot. Éreznie kell a támogatást, akár ima formájában is, melyet biztos meghall a nép rezdüléseire oly érzékeny lelke. Minden vasárnap van lehetőség imádkozni érte, már nem kell bevásárlással tölteni ilyenkor az időt. Ezt is neki köszönhetjük, és hű szövetségeseinek. Mert még vannak igaz keresztények a kormányban, akik nem várják a szentlélek eljövetelét, hanem tudják, az már itt van köztünk. Kötelességünk őt segíteni nagy munkájában, melynek segítségével a családok a saját lábukon állhatnak meg, és akár kikötőt is vehetnek maguknak, ha úgy tartja kedvük, és ott akarnak dolgozni. Meg külföldön is tanulhatnak, akár Svájcban is, és ha hazajönnek pihenni a barátaikkal, akár az Opera királyi páholyában pezsgőzhetnek. Ezen dolgokért fontos az ima, és a támogatás Orbán Viktor irányában annak születése napján, melyet ennek alkalmából akár nemzeti ünneppé is kellene nyilvánítani. De ez az ország még nem érett meg a nagy tettek elismerésére, ez a csoda csak néhányuknak adatott meg, aki folyamatosan nézzük az évi alig nyolcvan milliárdba kerülő köztévé minden műsorát. És csak mi tudjuk a nagy igazságot, melyet most sokan elhisznek, Orbán nem geci. BANDITA.

Címkék: ima közmunka hála lop Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr887490392

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért bojkottáld a Parkszínpadot? 2015.06.01. 19:50:17

Végre sok éves enyészet és felelősségtologatás után ma megnyit a Parkszínpad! Ráadásul szép is lesz modern is és még kismamabarát is, ahogyan azt az index nemrég megírta egy lelkendező cikkben. Az írásban szinte mellékes információként jelent meg, hogy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása