Igen, kivettem a cégemből majdnem kétmilliárdot. És? Akkor most mi van? Lehet felháborodni, lehet támadni, a lóvé a zsebben van, ti meg bunkók bekaphatjátok. Most én vagyok a nyerő, én kapom a lét, nekem áll a zászló. Majdnem belehaltam a röhögésbe, mikor legutóbb is elfelejtettem majd egymilliárdot bevallani. Mert nekem ezt is lehet, és nem lesz semmi bajom. Orbán Viktor a barátom, és nem hagyja hogy bántsanak. Még szép hogy nem, nálam van a pénze nagy része. De a hűségem ebben az évben már ki lett fizetve.

Nem volt ez mindig így, de jó helyre születtem. Pont a mostani miniszterelnök közelébe. Még régen, mikor én is azokat a qrva gázcsöveket szereltem, és Viktor is ellenzékben volt, de már szépen gyarapodott, kellett neki egy megbízható ember. Nem vagyok nagyon tehetséges a melóban, a gázszerelésből biztos éhen haltam volna, de Viktor tudta mennyire megbízható vagyok. Már régóta együtt köpködtük a szotyit a meccseken, és saját stadionról álmodtunk. Tudtuk, egyszer meglesz. És nem is akármilyen. És ne is akárhol. Itt a kis falunkban, ahol régen még legelő volt, pont itt lesz. És Viktor háza mellett. Már ezt is tudtuk. Előre vigyorogtunk azon, mit szólnak majd az emberek, de Viktor szerint szarjuk le a véleményüket. Ha ő lesz hatalmon az embereknek csak annyi lesz a dolga elhiggyenek neki mindent, és adózzanak szépen a kasszába. Majd mi meg szépen kiszedjük onnan a nekünk járó részt. Így is lett.

Na jó, az elején volt némi balhé, a falu nem akart engem polgármesternek. De Viktor ezt is megoldotta, kirúgta az elődöm mert valamilyen adótartozása volt. Nekem is volt, de Ildikó megoldotta. Utána szépen meggyúrtuk a falusiakat, és máris én lettem a főnök. Kinyílt a világ. Szépen elkezdtünk építkezni. Nekem közöm nem volt hozzá, egy talicskát nem tudok eltolni annyira hülye vagyok az egészhez, de Viktor mondta, most az építőiparban kell szétlopni magunkat. Ekkor még Lajos a barátja volt, neki is erről a területről nyomott százmilliárdokat. De nekem is jutott elég, és persze ő is szépen keresett. Ja, mert mindenki azt hiszi, ez a pénz kizárólag az enyém. Hülyék ezek, csak nem forognak.

Közben szépen a nevemre íratott egy csomó földet is. Azt mondta, Anikó nevén már annyi van, nem győzi eltüntetni. Lajosnak is adott, de nekem is jutott. Most mit kellett volna csinálnom? Persze hogy bevállaltam. Ha a támogatás csak erre van, akkor ebből kell pénzt csinálni. Meg a sertésből. Pedig hogy utálom még a szagukat is. De ha erre adnak pénzt, akkor ez is kell. De sokat nevettünk Viktorral mikor ezt elterveztük. Közpénzből épült, uniós támogatást kap, nekünk csak számolni kell a végösszeget. És zsebre vágni a hasznot. Sosem értettem mikor Viktor a melóról beszél, neki sincs hozzá semmi köze, de nekem még annyi sem. De elmagyarázta a lényeget, hogy ez csak olyan mesebeszéd. Jót röhögtünk rajta utána. Én nem nagyon értettem a lényegét, de azért vele nevettem.

Pont jókor veszett össze a Lajossal. Pedig mennyi lóvét tolt neki. De nincs semmi baj, most felém jön a nagy zseton. Meg persze felé is, mert ahogy mondta, Lajostól már nem kap semmit. Na mindegy. Eddig is csatornáztam már párat, mondjuk elég szarul sikerült, de kifizették. Meg építettem is már pár dolgot, csak nem tudom hogy mit, de most is ehhez adom a nevem. Nem is ez a lényeg, hanem a haszon eltüntetése. Viktor mindig mondja a számlaszámot, és meg küldöm oda a lét. Nem vagyok hülye, ezt meg tudom csinálni.

A legjobb az az egészben, mikor azt mondta, Lőri, Te inkább ne nyilatkozz senkinek, nem áll jól neked. Pedig nagyon jól tudnám csinálni, csak ne lennének közben kérdések. Legutóbb is olyan szépen előadtam a szorgalom, meg a tehetség dumát, és a végén odaszúrtam a jó istent is. Nem is értem miért nem tetszett ez Viktornak. De ha ő így akarja, akkor legyen így. Majd nem beszélek, inkább veszek még egy kocsit magamnak.

Összességében nem értem az irigyeimet. Mások gürcölnek, idegeskednek, éjjel nappal hajtanak, nekem csak szólni kell Viktornak, és máris jön a lóvé. Máskor meg ő szól, mit kell csinálnom, és megint csak jön a haszon. Hát tehetek én róla, mindig nyerek a pályázatokon? És mindig pont a megfelelőre pályázok? Ehhez is tehetség kell, és sok szorgalom. Mert azért nekem mind a kettő van, azt mondta Viktor, és én hiszek neki. Bár néha nem tudom miről beszél mikor ilyeneket mond. Végül is elég nehéz amit csinálok, és meg is érdemlem érte a kapott jutalmat. De ez nem is jutalom, ez jár nekem, hiszen mindig nyerek. Lassan megyek, át kell utaljak némi pénzt valakinek, akiről nem beszélhetek. Jó mi? Ezt is meg tudom csinálni. Vagy csináltatni. BANDITA.

Címkék: közpénz Orbán Viktor Felcsút Mészáros Lőrinc

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr117433156

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.05.06. 17:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szelid sunmalac 2015.05.06. 14:18:40

Egyszeruen erthetetlen, hogy a fidesztrollok ezt a genny alakot is kepesek megvedeni. Egy hirtelen milliardossa lett gazszerelo, aki meg a szart is ellopja. Es ezt vedik. Valaki magyarazza mar meg miert!

saci02 2015.05.06. 14:22:27

@Szelid sunmalac: mert fidesztrollok. Pont azert...

Traktoros lány 2015.05.06. 14:25:52

@Szelid sunmalac: Öööö... Voltak előtted is hozzászólók, csak ki lettek moderálva?

Szelid sunmalac 2015.05.06. 14:26:19

@saci02: Ez nem magyarazat. Ha valaki elvakult hivo, vagy fizetett partkatona, esetleg egyszeruen sotet, akkor vedjen barmilyen politikust (bar szerintem felnott, ertelmes ember nem rajong senki masert, legfeljebb a csaladjaert), de ez a szartolvaj meg csak nem is fidesztag.

Szelid sunmalac 2015.05.06. 14:26:53

@Traktoros lány: ooo...honnan kene tudnom? Elolvastam, hozzaszoltam.

Netuddki. 2015.05.06. 14:29:31

@Szelid sunmalac: Érdek, drukker, rosszindulat, agyatlan. Vagy ezek keveréke...

2015.05.06. 14:30:07

kétmilliárd, kétmilliárd.....

de, a gyurcsáááááááááááááááány
hőőőőőőőőőőőőőőőő

Traktoros lány 2015.05.06. 14:31:32

@Szelid sunmalac: Még mindig nem látom, hogy ki védi a Lőrincet a "fideszesek" közül, pedig elolvastam kétszer is, de az első hozzászólás a tiéd.

Netuddki. 2015.05.06. 14:32:57

@Szelid sunmalac: "de ez a szartolvaj meg csak nem is fidesztag."

Muhaha! Az a lényeg, hogy nem fidesztag, nincs szem előtt. A trafikokat se fidesztagoknak mutyizták. Csak épp a zöme valakinek a rokonja, haverja volt.

Mellesleg csodálkozom, hogy az orbánt azért az elszólásért (beismerés) nem csukták le, hogy "ne mi nyerjük a legtöbbet". Gyakorlatilag annak a beismerése volt, hogy bűncselekményt követnek el a pályázatok elbírálásánál...

Szelid sunmalac 2015.05.06. 14:47:57

@Traktoros lány: Mert meg csak most tanultal meg olvasni es a korabbi posztokat nem lattad. De be vannak linkelve a poszt alatt, hajra, felfrissitheted a tudasod.

♔batyu♔ 2015.05.06. 14:49:20

Jól jön ez nagyon a jobbiknak, ahogy Hegedűs Zsuzsa is, aki évek óta tartó látványos közpénzpazarlásával egyszerűen már kibaszott nagy gáz.

♔batyu♔ 2015.05.06. 14:53:04

@Szelid sunmalac: Ne kínlódjál már, jó hogy nem te mondod meg pontosan mit is kell csinálni.

Ne szarjál be, jobbról nem olyan homogének mint ti, ezért is nem lesz esélyetek arra, hogy 2018-ban ballibsi pártok nyerjenek.

Senki nem olyan ostoba rajtad kívül, hogy azt gondolja, bezzeg a ballibsik, azok inkább befizették és nem ellopták a lét.

Pontosan azért kell most Orbán kedvenceit ostorozni, hogy ha esetleg valamikor 50 év múlva ballibsinek már eszébe ne jusson.

Traktoros lány 2015.05.06. 14:53:49

@Szelid sunmalac: Jaj, bocs, hogy én nem ismerem a blogger egész munkásságát és a vonatkozó kommenteket! Kellett volna tudnom, hogy arra reagáltál az első hozzászólásban...!
(Amúgy ezzel a stílussal nálam ne próbálkozz).

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.05.06. 15:33:32

@♔batyu♔: A-ha, most már látom, küldöd a jobbikot is. Megmondtam pár hete, hogy így lesz igaz-e? Megmondta a Habony, hogy kell. Akkora gáz vagy cimbora, hogy ilyen a Földön nincs.

sas70 2015.05.06. 15:38:21

Vajon a keményen dolgozó magyar vállalkozók mindegyike zsebre tud rakni 1,8 milliárdnyi osztalékot, vagy csak azok, akiknek Orbán megengedi? Olyan szép ez a történet, hogy talán csak mese!

Gyorgy Nagy 2015.05.06. 16:08:02

Hajól nyalsz és szopsz és leadsz egy kis lóvèt NYERŐ VAGY !

Traktoros lány 2015.05.06. 16:16:15

@sas70: Abban nem lennék biztos, hogy a saját zsebébe rakja... Sőt, biztos, hogy nem. Mondjuk attól nem kell félni, hogy éhen hal és attól sem, hogy megütheti a bokáját. :/

Szelid sunmalac 2015.05.06. 16:48:54

@Traktoros lány: e viola! " ♔batyu♔ 2015.05.06. 14:53:04 "
Mar vedik is.

jacksly 2015.05.06. 17:01:00

Zseniális írás!!!
Sajnos ez a mai magyar valóság... apósom tudna mesélni... neki ez most éppen aktuális, mikor ez a Mészáros Lőrinc (vagy épp Orbán Viktor?!?) épp most akarja (fogja!) kisemmizni a csalai kastély melletti földek bérléséből...
Szomorú, de valószínűleg az írás többi része is igaz...

Szelid sunmalac 2015.05.06. 17:20:20

@jacksly: Szoval aposod egy lusta, tohonya kulak, aki a mi vezerunk es apank utmutatasainak elleneben a Zembereken eloskodott es azokat zsigerelte ki, akik a mi szep orszagunk jovojeert dolgoztak. Bizonyara a Gyurcsany kottajabol jatszott, de meg az is lehett, hogy jelentett a gudfrendnek. Ezeknel a karvalytokeseknel sosem lehet tudni. Gondolom korabban vasarolt vasarnap is, es megkockaztatom, hogy nezi az RTL hiradot.
Igy viszont orulj, ha ennyivel megussza. A fold a nepe!

Zár Balta 2015.05.06. 17:28:15

@♔batyu♔: Itt ugatsz megint te szar takony fidesz geci ?
Hogy rohadj meg a fajtáddal együtt !

jacksly 2015.05.06. 17:34:14

@Szelid sunmalac: :-) Ez tetszett! :-)
Nem vásárol(t) vasárnap, akkor inkább pihen, ha már hétfőtől-szombatig, reggeltől estig dolgozott/dolgozik. És nem RTL híradót néz, hanem HírTV-t, ezerrel! Épp az a poén az egészben, hogy eddig Fidesz "hívő" volt (csak ezt sajnos OV nem tudja! :-)), de már kezd egyre jobban eltántorodni tőlük... (szerencsére még jobbra)

Kenedy1 2015.05.06. 18:57:26

Ettől a Mészárostól még a NAV is összefosssa magát, akkor mi a f@szt vártok? Ennek az embernek semmi sem szab gátat, azt csinál amit akar és hülye lenne ebben a helyzetben nem kihasználni. Csak az a baj, hogy rendkívül pofátlan módon műveli. Bejelenti, hogy most épp kivesz 1 milliárdot a cégből aztán meg jót mosolyog a legközelebbi focimeccsen. Rohadjon meg ott ahol van, más keményen -akár 20 éve dolgozó- vállalkozó miért nem kap ilyen lehetőségeket?
A Fidesz ebbe fog szépen remélhetőleg belebukni, a tisztázatlan gazdasági kapcsolatai miatt.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.05.06. 19:40:42

@Szelid sunmalac:

A röhej az, hogy ezt Gyurcsány legnyagyobb és legótvarabb csicskái kérdezik, mint pl te is :DDD

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2015.05.06. 20:07:50

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Jó estét, te sötét állat. Jó érzés hülyének lenni? :DDD

Celtic 2015.05.06. 21:47:49

@Szelid sunmalac: Mert ez egy kemenyen dolgozo kisember, akarcsak a fidesztrollok.

Egyebkent meg multkor volt az az idiota, aki abban kert tanacsot, hoyg o ugyan nem ert egyet a stadion-epitesekkel, de hogyan tudna masokat meggyozni, hogy ez jo dolog? Akkor megertettem, nincs mit tenni.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.05.06. 23:10:10

Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök úrnak

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
múlt héten sikeresen letettem a gázszerelői mestervizsgát.
A szotyi magját 8-10 méterre is el tudom köpni.
Van egy ismerősöm aki Oroszországi kapcsolatokkal bír.
Rendszeresen belelépek a disznószarba.

Várom válaszát arra vonatkozóan, hogy Ön szerint mikor vehetek ki a cégemből 2,0 milliárd forintot?
(Természetesen tudom a kötelességem.)

1ghost 2015.05.06. 23:24:07

@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte:

Ez baromi jó. Grat!

Ami pedig Narancsos Gazembereket illeti: ilyen nagy ívben aligha basztak át 2,5 millió embert a magyar történelemben.
süti beállítások módosítása