Mert ez kérem egy ilyen ország. Itt minden lehetséges, akár csak a mesében. Vannak véletlenek, vannak csodák, van isteni segítség, van független vizsgálat, van mindenkire egyformán vonatkozó ügyészségi nyomozás. Nem véletlenül mondta Orbán egy G Viktor az évi szokásos értékelésén, most a keményen dolgozó, bérből és fizetésből élők felzárkóztatása következik. És láss csodát, még ha nem is bérből vagy fizetésből él, de keményen dolgozik, valóban fel tud zárkózni a maga lábán álló sajátosság.

Vida Ildikó mögött nehéz napok, hónapok vannak. Fel lett szólítva egy maga ellen folyó ártatlansági vizsgálat lefolytatására, mikor egy ország abból indult ki, már az elején bűnös volt. De ő nem adta fel, és keményen küzdött. Végül is csak meg kell mutatni szegény agyonadóztatott országnak, ő bizony annyira ártatlan, de annyira, mint a Felcsút határában levő focipálya melletti kis ház lakója. Meg is lett az eredménye a nagy keresgélésnek. Nem talált maga ellen semmit. Pedig nagyon lelkiismeretesen végezte a vizsgálatot. Hosszú órákat töltött a sok irat között, és próbált maga ellen terhelőt találni. De nem volt. Az ég egy adta világon semmit nem talált maga ellen. Azért arra jó volt a sok irat átnézése, egy adót valószínűleg nem jól fizető fennakadt a rostán. Az a gaz nyugdíjas nem tudja majd megmagyarázni, miből telik neki egy hallókészülék megvásárlásár a szerény nyugdíjából. Nála nem lehet magyarázat a családi összefogás, az az ő esetében nem érvényes. Az kormányközeli kiváltság. Összességében azért jó munkát végzett Ildikó asszony, így elégedett lehet magával. Ő ártatlan, a kitiltási botrány egyre halkabb, tehát minden mehet a maga útján, ahogy eddig. Ha egy vállalkozó nem tetszik a kormánynak, rá lehet szállni, ha egy cég nem akar különadót fizetni le lehet rohanni egy vizsgálattal. Megy minden rendesen a maga útján, mintha mi sem történt volna.

Orbán egy G Viktorról is lehet tudni már azt a tényt, a család védelme neki is nagyon fontos. Főleg ha a saját családjáról van szó. Tisztes szegénységben mégsem élhet a család legnagyobb lánya, mikor apuci egy egész stadiont tud összelopni magának. Rá kell állniuk a nekik is a saját lábukra, nem élhetnek mindig a papa nyakán. Csak fényt kell nekik gyújtani a közpénz segítségével szerte az országban a kormánypárti városokban, és máris kikötőbe érnek ezzel együtt a fiatalok. Mert ebben az országban mindent el lehet érni a kemény munkával. Ezt már Mészáros Lőrinc is tudja, pedig neki csak a annyi a feladata, ügyesen elrejtse Orbán egy G Viktor pénzét. De a Tiborcz gyerek még csak tanulja ezeket a módszereket, de már neki is van azért némi szerencséje, hiszen annyit dolgozik az asszony tandíjáért. Még az Opera királyi páholyában is csak erre tud gondolni. De csak annak van ilyen szerencséje, aki annak a maga hajósa. Mert pont a nyakába esett egy milliárdos fejlesztési pénz a kikötővel együtt amit olyan sikeresen kibérelt. Ilyen már tényleg csak a mesében fordul elő, vagy tündérországban, ahol ez eléggé megszokott. De ez még mintha nem lenne elég, még meg is veheti az egész kikötőt, az olyan rosszul hangzik, hogy bérlő. A papa is magának akar mindent, a nagypapa is ilyen fajta. Igaz nem saját néven teszik, de akkor is tulajok bármit is lopnak maguknak. Rogán Tóni jó módszert dolgozott ki az ilyen kemény munka gyümölcsének az élvezéséhez.

De nem csak személyek dolgoznak jól ebben az évértékelésben. Egy egész ügyészség tért át a kemény munkára, és kezdi el vizsgálni az olyan eseteket, ahol most Polt papa szerint nem végezték el eddig jól a vizsgálatokat. Mert megkérték őket. Végül is ők is csak emberek, hibázhatnak, viszont bérből és fizetésből élnek, tehát rájuk is vonatkozik az évértékelős felzárkóztatás. És ezért nekik meg is kell dolgozni, ezt be is fogják bizonyítani. Na akkor most ők is megvizsgálják magukat, olyan Vida Ildikós módszerrel, követtek-e el valahol hibát. Mert őket is bűnösnek tartja egy egész ország, és nekik is bizonyítaniuk kell, nem kormánypárti érdekből nem dolgoznak rendesen, csak akkor, ha erre kérik őket. Feltúrnak majd minden esetet ahol a jövedelmet meghaladó családi összefogásból valósul meg a vagyongyarapodás. Nagyítóval néznek át minden villa, és luxus lakás vásárlást. Belenéznek a félmillás táskákba, a drága karórán mérik majd az időt. Megnéznek minden utazást, legyen az a világvégi koncerttel egybekötve, átnyálaznak egy csomó poros aktát, nem kímélve a kiskorú gyerek lakását sem. Csak ilyen kemény munkával lehet majd bebizonyítani, ők eddig is rendesen dolgoztak, és nem véletlenül találtak mindent rendben. Ha újra be kell ezt bizonyítani, akkor meg fogják tenni, nekik ne mondja senki, nem dolgoznak keményen a közpénz eltüntetésének a megsegítésében. A törvény az mindenkire vonatkozik, még ha személyre is van írva, tele van kiskapuval, és bármikor átírható. Jó reggelt Magyarország! BANDITA.

Címkék: vizsgálat Fidesz Tiborcz István Vida Ildikó felzárkózik

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr107243523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr kíváncsivagyok 2015.03.06. 11:23:23

Asszem kevés lesz a férohely a fogházakban , ha egyszer kiborul a bili...

Ladislav 2015.03.06. 13:54:24

@dr kíváncsivagyok: Attól tartok inkább a megfelelően kialakított lámpavasakból lesz hiány.

s 2015.03.06. 14:18:01

Egy kérdésem lenne. Bérből és fizetésből élőnek számít -e a bérgyilkos? Én szívesen vállalnám néhányuk felzárkóztatását, leginkább állami megrendelésekkel. Ezen állami ügyfeleket kell érteni. Rosszul mondom, állami munkadarabokat. Eh . . . nem így köllött vóna. Tehát, állami, illetve ahhoz közel álló . . . célpontokat . . . ez az . . . ez lesz a megfelelő.

Fehér B (törölt) 2015.03.06. 16:37:07

"Szögezzük le: Orbán mégis azért uralkodhat, mert miközben lassan oszlik a homály, nincs, aki eszközöket adjon ellenében a társadalomnak. A kisebbség a többség megosztottsága és bizonytalanságai révén játszhatja el az összességet."

www.facebook.com/events/648685891920197

www.youtube.com/watch?v=KzaMCISK9Kw#t=14

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.03.06. 20:09:49

Az az érzésem, hogy amikor bukni fog a fidesz, nekik nem lesz már újrakezdési lehetőségük, mint az MSZP-nek.
süti beállítások módosítása