Nagyon örül az egyszerű ember lelke, mikor a nemzeti együttműködés rendszerét nagy atomcsapásként éri a valóság, mégpedig a benne résztvevők közreműködésével. Nincs is annál szebb élmény, mikor az ilyenkor felszínre kerülő keresztény nemzeti konzervatív értékek előtörnek az időközben kiderült szellemi sivárság legmélyebb bugyrából. Van benne sok aljasság, van benne sok durvaság, van benne sok olyan emberi érték, amellyel egyszerű földi halandó nem nagyon tud mit kezdeni ha a hatalomban lévőknél látja. De most végül is kiderülnek mint kormánypárti vezetői értékek, és ezek egyszerre csak a felszínre is úsznak belőlük. Megmutatkoznak benne igazi arcok, megmutatkoznak benne valódi emberi tulajdonságok, megmutatkozik benne minden, ami a jelenlegi erkölcsi színvonalát jellemzi azok között, akik úgy gondolják, most övék az ország.

Lajos kiakadt. Fizetnie kell a reklámadót. Na és? Az emberek Orbán Viktor második mennybemenetele óta ötven új adót fizetnek, és nyelnek le. Sajnos.Lajos! Akkor miért nem akadtál ki, mikor eladtad a székházat, és eltüntetted a pénzt? Lajos! Akkor miért nem akadtál ki, mikor még APEH elnök voltál, és a haverodnak a kedvéért, meg persze a saját érdekedben is, egy éjszaka alatt megbuheráltad az állami cég nyilvántartását, és töröltél belőle minden terhelő adatot, meg tartozást? Lajos! Akkor miért nem akadtál ki, mikor a haverod még ellenzékben volt, és te segítettél neki meggátolni minden előre vivő változtatást az ország érdekeinek az ellenében úgy, hogy az addig ellopott pénzből fenntartott média vállalkozásaidban szabad teret adtál neki? Lajos! Akkor miért nem akadtál ki, mikor az általad vezetett Közgép napi egymilliárd közpénzt kapott, magasan túlszámlázva? Ha jobban bele gondol Lajos, lett volna miért korábban is kiakadnia, és káromkodnia, de akkor ez még belefért az erkölcsi aljasságába. Pont most szakadt el a cérna?

A legszebb az a dologban, mikor Lajos kiakad az adó miatt, és beszélni kezd a sajtószabadságról. Lajoska! Ez a szó olyan hiteltelen egy közpénznyelő szájból, hogy már a gondolattól is felfordul az ember gyomra ha ezzel a kijelentésével egy szellemi síkon próbálja megtalálni a szóval dobálózót. Pont a Simicska által irányított médiakutya vállalkozások voltak azok, és vannak jelenleg is, melyek folyamatosan megcsúfolták a sajtószabadságot a hírek manipulálásával, az egyoldalú tájékoztatással, nem ritkán a sima hamisítással. Pont ezek a vállalkozások voltak azok, melyek segítségével az egykori kollégiumi szobatárs, vagyis Orbán Viktor félre tudta vezetni a nézőket, olvasókat. Nem ritkán még az is előfordult, ezek a vállalkozások teremtettek alapot a kormánynak egy újabb törvény elfogadására, vagy egy újabb ellenség bemutatására. Össze voltak ezek nőve, és nem is kicsit. A média, ami Lajos birtokában volt, minden kívánságát leste a nemzet pocakos focihuszárának, és nyalta annak alsó felét. Kapott is érte állami pénzt rendesen hirdetés formájában, így rendben volt részéről minden. Most meg felmondanak a vezetői? Ne már. Nem gond, azért örül a rendes ember ennek is nagyon, csak éppen teljesen hiteltelen maga a felmondás. Lelkiismereti ok? Te úr isten. Ezek az emberek irányították azt a médiagépezetet, ami szemrebbenés nélkül közölte, nincs megszorítás. Meg azt, meg lehet élni havi negyvenhétezerből. Meg azt, aki ellenzéki, az hazaáruló. Aki meg a kormány ellen támad, az a külföld fizetett ügynöke, és nem méltó az életre tündérországban. És most ezek a főszerkesztők, meg igazgatók felállnak? Egy magas sziklára, oda igen, oda felállhatnak, és lépjenek is előre a szakadékba, ahol az erkölcsi színvonaluk található. De a lelkiismeret miatt nem kell ezt megtenniük, mert ez számukra ismeretlen fogalom.

Nem kell azért egy cseppet sem sajnálni Simicska Lajost most, hogy Orbán Viktor kitolt vele. Nem is kell bevenni abba a csapatba sem, ahol az a sok többi ember van, akiktől Orbán Viktor már eddig is elvett álmot, magánnyugdíjat, munkabért, jövőt, oktatást, lehetőséget, gyógyulást, és hülyére adóztatta. Elég furcsán nézne ki a közmunkás, a rokkant, a jogfosztott rendvédelmis, a kirúgott állami alkalmazott, a munkabérének egy részét elvesztő, a devizahiteles és még olyan sokan mások egy csoportképen a nemzet egyik legnagyobb tolvajával, Simicska Lajossal. Egy pillanatig nem kell sajnálni Lajost, de hinni sem kell neki, mert nem igaz ember, ő is csak egy felkapaszkodott kis geci. Hagy üssék egymást, ha a kormánypárt zárt soraiban rés keletkezik, az csak az ország érdekét szolgálja. Az a legjobb, mikor egymást gyengítik, így mindenképpen veszíteniük kell. A felmondott médiakutyák, a Simicskát ért veszteség mind csak elősegíti a nagy nemzeti együtt hazudozás rendszerének a mielőbbi végét. Orbán Viktornak már új barátai vannak, most ezek falják fel a régieket. Attól még megy a korrupció, Orbán Viktornak és a családjának, meg az új barátoknak szépen nő a magánvagyona a közpénzből. Simicska meg kibírja ezt a kis sarcot. Majd akkor kell figyelni az arcukat, ha már kinyírtál egymást, és még a vagyonuk is visszaszáll azokhoz, akiktől elvették. Most ők is ezen dolgoznak, csak az akaratukon kívül. Mert ők ilyenek, nekik ezt is lehet, gondolják magukról. Pedig csak ennyit érnek, amit most tesznek egymással. BANDITA.

Címkék: média háború geci Fidesz Simicska

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr437147717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csoio csagasz 2015.02.07. 09:32:23

Ez az egész a cirkusz része. A totális szemellenzős, full vak hívők kivételével mindenki tisztában van már azzal, hogy vityát Merkel a ganéba taposta, ahová való. Kellett valami elterelés, amivel tematizálni lehet a hülyéket, hogy ne legyen nagyon feltűnő ahogy vitya putyin előtt térdel.
Az igaz, simliske elvtárs kicsit túllőtte magát, a lemondás őt is meglephette, de pár nap és kidolgozzák, hogyan kell a történteket úgy alakítani, hogy a negatív IQ-s tömeg mindkét oldalról úgy érezze, hogy mecsoda nagy háború dúl a fideszen belül.

n_dy 2015.02.07. 09:56:42

Lajos dühe az adó ellen pont olyan, mint a te médiád (RTL) dühe az adó ellen...
nemde?

Netuddki. 2015.02.07. 10:06:23

Asszem ez most egy kicsit mellément:
index.hu/belfold/2015/02/06/meg_egy_interju_simicska_kemenyen_nekiment_orbannak_is/

Lajos nem(csak) a reklámadó miatt akadt ki. Konkrétan attól, hogy a viktor a ruszkikhoz dörgölőzik, és diktatúrát épít. Amit szerintem akinek volt egy kis IQ-ja annak már régen feltűnt.

Szóval egyelőre szurkolni kéne a lajosnak, hogy segítsen eltakarítani a nemzet szemetét, és közben nehogy "váratlan", "baleset" érje. Aztán majd ő is sorra kerülhet...

meiname (törölt) 2015.02.07. 10:11:10

Olyan sok állítás van a cikkben, nem félsz, hogy beperelnek? Nem kellene feltételes módban írnod? Én is sejtem, hogy mindaz amit leírtál igaz lehet, de bizonyítani is tudjuk?

Mercel 2015.02.07. 10:22:00

Akkor most már a rosszkedvtévé amelyik eddig profin sárdobált lehetetlenített el, tett tönkre embereket karaktergyilkossággal most már nem fog például általános iskolai tanárnőkre rátörni? Akiről ráadásul utólag kiderült, hogy még csak nem is az az ember volt akit ki akartak csinálni?:)

2015.02.07. 10:23:21

@meiname: "sejtem, hogy mindaz amit leírtál igaz lehet, de bizonyítani is tudjuk?"

A királyi többessel bevállaltad a cellatársi státuszt is?

dr kíváncsivagyok 2015.02.07. 10:25:18

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
"Szóval egyelőre szurkolni kéne a lajosnak, hogy segítsen eltakarítani a nemzet szemetét, és közben nehogy "váratlan", "baleset" érje. Aztán majd ő is sorra kerülhet... "

Igen,...mert a szánkózás is extrém sport,...ha sokat tudó ember muveli...

2015.02.07. 10:25:45

@Mercel: "Akkor most már a rosszkedvtévé amelyik eddig profin sárdobált lehetetlenített el, tett tönkre embereket karaktergyilkossággal most már nem fog például általános iskolai tanárnőkre rátörni?"

Úgy néz ki, hogy nem, ez pedig lelkiismereti problémákat okoz azoknak, akik az újságírás nevében eddig ezt csinálták.

dr kíváncsivagyok 2015.02.07. 10:27:20

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
"Szóval egyelőre szurkolni kéne a lajosnak, hogy segítsen eltakarítani a nemzet szemetét, és közben nehogy "váratlan", "baleset" érje. Aztán majd ő is sorra kerülhet... "

Ja,..kisebb halak is infarktust kaptak már rendorautóban...fiatalon...

Indriq 2015.02.07. 10:31:32

Az egészben egy dologra nem figyelt fel senki, simicska legecizte orbánt és a fél bandáját. De egy szó nem hangzott el arról, hogy beperlik becsületsértésért. Valamit tudnia kell simicskának, amiért ezek után is kussban lapítanak....

Mercel 2015.02.07. 10:32:55

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Nem hiszem el, hogy simicska hirtelen átkapcsolt "úristen ezek tönkreteszik az országot" üzemmódba. Ez évek óta látható, simicska érdekeltségei pedig eddig mindegy milyen okból de szolgalelkűen kiszolgálta szeretett vezérünk rezsimjét.

Szerintem a büdös életben nem tudjuk meg, hogy pontosan mi történt.
Az, hogy az országnak mennyi haszna lesz abból, hogy a főköcsögök egymásnak ugranak nem tudom. De azt tudom, hogyha a hergelés átlép egy bizonyos pontot, akkor abból nagyon csúnya dolgok származhatnak és akkor egy idő múlva nem az elbaszott adminisztráció meg viktor napi fszsági lesznek a legnagyobb problémáink.
Annak örülök, hogy repedezik a "birodalom" de annak nem, hogy egyre vadabb az ügy.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.02.07. 10:36:43

Most kinek a farkát fogják tövig szopni a fideszes birkaállatok?
Vityka elvtársét, a Fideszes Hazugsággyár agitprop igazgatójáét, vagy Simicskáét, a gyár pénzügyi finanszírozójáét?

Nagy dilemmában lesznek a bukásuk napjáig a fidióta f@szszopó birkák.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.02.07. 10:40:12

@Mercel:

Zorbán több százalékot akart Lajostó a közbeszerzési mutyi milliárdok után (a titkos svájci számláira). Ezt nem akarta Lalika.

Errefel Zorbán azt mondta, hogy akkor add át a média hatalmadat. Ezt se akarta Lalika.

Most ott fog állni a Fidesz, hogy lehet-e továbbra is össznépi néphülyítést csinálni, ha az összes média ellentmond a Fideszes Hazugsággyár közleményeinek?

Mercel 2015.02.07. 10:40:17

Mondjuk ja, ha "lajosunkkal" hirtelen történik valami rosszul lesz, elnéz egy kanyart, rádől egy daru, véletlenül lejárt a majonéze, hirtelen szívrohamot kap akkor az elég érdekessé teszi a történetet.

A másik mondjuk az az, hogy elég sok ember már szemrebbenés nélkül feltételez szeretett vezérünkről és bandájáról megrendelt gyilkosságot.
Ami lássuk be elég kemény.

De milyen vicces lesz már ha elteszik láb alól simicskát az "ellenzék frissen avatott vezérét" a tömeg meg kikel magából és nem felejtünk lajos táblákkal beveszi a parlamentet:D
Lajosunk mint mártír brrrrrrrr..:)

Mercel 2015.02.07. 10:44:04

Amúgy nagyrészt egyetértek a poszttal, bár ezúttal talán kicsit messzire ment..
A blogger nem az ország első öt szarházijának az egyike, hogy egyenes adásban gecizzen, és tolvajozzon le egy nagyhatalmú népművészeti agyagedényt.
Mert a blogger nem egy nagyhatalmú népművészeti agyagedény.
Esetleg néhány ponton frissíteni kéne. Legalább a ragozásokat.

2015.02.07. 10:45:58

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: " Most kinek a farkát fogják tövig szopni a fideszes birkaállatok?"

Az enyémet.

@Indriq: "Az egészben egy dologra nem figyelt fel senki, simicska legecizte orbánt és a fél bandáját."

Simicska kimondta azt, amit a magyar nép eddig is tudott. Én speciel már akkor is tudtam ezt, amikor a sötét vezír Nagy Imre temetésén tépte a mocskos pofáját, hogy a ruszkik menjenek haza. Közben napokkal előtte Gorbacsov már nyilvánvalóvá tette Reagan elnöknek, hogy a szovjet hadsereg kivonul Kelet-Európából. Belerúgni a földön fekvő ellenfélbe: ez a fideszpárt mindekori ismertetőjele. Meg mindenkinek, aki a mocskos hazaáruló bandára szavazott.

Mercel 2015.02.07. 10:49:54

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:

Nyilván nem véletlenül estek neki a köztévé projektnek.
Azzal már nem is foglalkozom, hogy nyolcezer millió forintból mennyi mindent meg lehetne oldani ami tényleg országos haszonnal járna, ahelyett, hogy agymosógyárat építenek belőle.

Bár nem értem az igyekezetüket, a köztévét pár nagyon idős emberen és egy nem túl nagy rakás agyhalotton kívül eddig se nagyon nézte senki.
Nem csak nálunk van letiltva a tévén a teljes M1,2, duna, echo, hírtv stb..
Najó a hírtévét most visszarakom mert vicces lesz a híradójuk:D

Mercel 2015.02.07. 10:53:27

"Az egészben egy dologra nem figyelt fel senki, simicska legecizte orbánt és a fél bandáját."

persze, hogy nem figyelt rá, gipsz jakab kommentelő már 2007-ben megmondta, hogy szeretett vezérünk egy geci, ezek után most mit majmoskodik itt egy simicska?:D
Nem hír nem téma, nem újdonság.:D

röf 2015.02.07. 10:55:15

Úllátom, az őrjöngő balliberátor megmondótábor billenőkapcsolóját átállították.
Öt nap "Merkel fintora" után öt napig "Keblemre Lajos" következik.
Aztán ernyedten visszahuppantok a fotelbe, és borogatjátok a fáradt csuklótokat és sebes tenyereteket....

brumeszkosz 2015.02.07. 10:57:44

Én is visszaveszem a tíltólistáról a hír tv-t mert röhögni akarok.
Aztán meglátjuk fiuk, remélem mindketten belebuktok és fellélegezhet az ország.

2015.02.07. 11:01:57

@Mercel: "Szerintem a büdös életben nem tudjuk meg, hogy pontosan mi történt."

Egyszerű. Az önkormányzati választások után a feltörekvő maffiozók koncot követeltek, sőt elkezdtek elszabadult hajóágyúként viselkedni, lásd Szargyártó, Arrogán Tonyó, Lézercigó, Hablaty Árpi stb.
A vezírnek választani kellet, hogy hova áll, ő pedig a fiatalos lendületet választotta. Ez nem tettszett a régi harcostársaknak, akik könyöknél tovább még nem voltak a zsírosbödönben, ezért kialakult egy belső ellenállás a kopaszok ellen. A lendületesek mozgalma ezt úgy próbálta megoldani, hogy óvatosan körbeásták a régiek állásait, elárasztották az árkot, majd hidat robbantottak.
A kérdés az, hogy kinek van több tartaléka. Itt azt gondolom, hogy a Lajcsinak, nélküle a Vityka most közmunkás lenne, a tudása alapján. Kim Dzsongun elvtárs megbírkozott a nagybátyja problémájával, aki a végsőkig támogatta a hatalomban, a hazai diktátor ezt nem tudja eljátszani.

2015.02.07. 11:04:46

@röf: Sírjál még egy kicsit, nyomorék.

mikka 2015.02.07. 11:22:35

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: nekem semmi bajom az oroszokkal, kinek van és miért egyébként? Legalább annyira antipatikusak mint az ámerikaiak. Mindkettővel lehet és kell is kereskedni, meg Kínával, az arabokkal, a fekákkal. Milyen diktatúráról beszélsz? Az USA-ban több személyes szabadságot korlátozó intézkedés van életben mint Európában bárhol. Nincs sajtószabadság? Hát ha nem lenne akkor nem "gecizne" egy Simicska féle féreg, nem gondolod?????

mikka 2015.02.07. 11:26:00

@Jules Verne: faszkalap, itt egyetlen hazaáruló egylet van csak, a baloldALI KÜLFÖLDRŐL MAJD SEGÍTENEK, HOL KELL ALÁÍRNI A HITELÉRT TÁRSASÁG. mszp, együtt, dk, az LMP-t kihagytam mert Schiffer nagyobb hazafi mint bárki a jelenlegi baloldalon.

2015.02.07. 11:30:25

@mikka: "Nincs sajtószabadság? Hát ha nem lenne akkor nem "gecizne" egy Simicska féle féreg, nem gondolod?????"

Na mi van, nyavalyás? Lehozta már a királyi tévé részletesen, úgy ahogy a zindex, az eseményeket? Nem.
Akkor miről beszélsz, aranybogár?
Neked nem mond semmit az, hogy Simicska hányik Orbántól?
Szerintem ne kommentelj értekezlet előtt, mert lehet hogy holnap dícsérni kell a Lajost, aztán könnyen "lelkiismereti problémáid" akadhatnak. Idióta.

2015.02.07. 11:31:55

@mikka: Ja, már látomm... eredj hugyozni, hülyegyerek: totál besárgult a burád...

Netuddki. 2015.02.07. 11:36:01

@Mercel: Az ország kiganajozása céljából minden megoldás elfogadott...

röf 2015.02.07. 11:36:20

@Jules Verne:
"Sírjál még egy kicsit, nyomorék."
Mi van, elzsibbadt a jobbkezed?
Van másik....

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.02.07. 11:44:51

"Lajos kiakadt. Fizetnie kell a reklámadót. Na és? "

Nem erről van szó.

Arról van szó, hogy a köztudottan beárazott és a piaci áron bármikor, bárki által a legmagasabb felajánlott áron megvásárolható Simicskát most megvette az USA.

A pénzen, amit adnak érte, azt vették meg, hogy Simicska médiabirodalma NE támogassa az Orbán-kormányt.

Ha ez megtorténik, az USA már a pénzénél van.

Nyeresége akkor lesz az ügyleten az USA-nak, ha a 180 fokot fordult Simicska-birodalom mozgósítani tudja és az utcára tudja vinni azokat, akiket a "civilek" fél éven át nem tudtak: a potenciális balos szavazókat.

Erre ugyan kicsi az esély, de ha ezt is megkapná az USA, az már grátisz ajándék lenne amellé a szolgáltatás mellé, amit megvásárolt.

Krumpli Bogart 2015.02.07. 11:47:45

Ennyire nem lehetsz egyszerű. Évtizedes elhidegülés végre tett pontot a Lajos. Viktor azért cserélte le az embereit, mert a régi csapat már rájött, hogy meghülyült. Kezdték korlátozni őt.

Netuddki. 2015.02.07. 11:48:40

@beszélő majom: Muhaha! Találjatok ki valami hihetőbbet balfaszok! nyugodtan megmondhatod ezt a gazdáidnak is...

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.02.07. 11:55:49

@röf:

Élvezet látni, ahogy a magadfajta fideszkretén szenved. Azért a helyedben nem itt lopnám a napot, hanem igyekeznék a választott gazdihoz, mert hátha nem marad már hely a faszszopásra, aztán mehetsz vissza közmunkásnak a faludba.

csak egy néző 2015.02.07. 11:56:40

Már várom a szőrős képű, kopasz, ellengyógyszerész KZ nyilatkozatát, amint kiáll az újságírók elé és közli, hogy a kormány cáfolja, hogy a miniszterelnök egy geci lenne.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.02.07. 12:00:56

@mikka:

Te agyseljtes fidesz barom, senki nem ellensége az orosz áruknak, senki nem ellensége az orosz turistáknak.

Viszont minden épelméjü polgár ellensége a hazaáruló, a Putyint tövig leszopó Pincsiorbánnak, az országot titkos egyezményekben eladósító fideszkomcsi gazdáidnak, meg az országot a demokrácia és EU helyett a sztálini sötét diktatorikus rendszerbe visszavezető "Geci Orbán"-odnak.

Furin 2015.02.07. 12:02:07

Hát a cikk nagyvonalakban stimmel is valószínűleg, egyet felejtett el az írója. Történetesen hiába is üt most ez a médiaháború rést a pajzson és ez a jelenlegi kormányzás végét jelentheti,attól még a következő kormányban ugyanaz a tolvaj banda lesz csak más felállásban...

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.02.07. 12:05:17

És felragyog Széles Antigarvitációs Gábor nagy napja: ő gyüjtheti be a Hír(hamisító) TV összes kibaszott mocsok lakájmédiását.

Mekkora minőségi csusszanás lesz az eddig is pöcegödör színvonalú Eke TV-nek, meg a Magyar Sírlapnak.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.02.07. 12:09:07

@beszélő majom:

Az USA valójában a te pszicháteredet vásárolta fel (van rá bitonyítékunk elég), hogy esélyed se legyen kigyógyulni a súlyos paranoiás betegségedből.
Ami Magyarországon egyébként népbetegség.

röf 2015.02.07. 12:21:11

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:
Egy sima, egy fordított...
(Tudod, ahogy gyerekkorodban, a bokorból kukucskálva...)

meiname (törölt) 2015.02.07. 12:23:00

@Jules Verne: "Sejtem" és "lehet." Ez alapján Én védve vagyok :)

sanyix 2015.02.07. 12:39:40

nagy a baj, láthatóan egyszerre 5 fidesztroll is munkában van, 3-nál többet eddig nem láttam egyszerre :)

Chalky White 2015.02.07. 12:44:29

Baszki azért az milyen kemény már hogy a vérfidesz már amikor totál menthetetlenül, sarokba szorítva, kezei lábai levágva.... még mindig rohattUSA rohattgyurcsány.

viszont Orbánt még a ravatalon is leszopnák.

Mercel 2015.02.07. 12:46:37

@beszélő majom:

Nem fárasztó kicsit minden szart lehúzni azzal a mázzal, hogy ez is az ördögi USA műve?:D
Az egybesült államokról nekem sincs túl jó véleményem, de ez faszság. Arról nem beszélve, hogy valahogy mindig akkor lesz valaki USA bérenc amikor a szentséges űbermagyar űberkeresztény oldal épp beszop egy gyomrost.
Kicsit átlátszó.

Az a másik fele, hogy a rúszkik manipulálása nekem per pillanat sokkal húsbavágóbb mint a gonosz USA mesterkedései.

profilo 2015.02.07. 12:59:16

@sanyix:

Mondjuk az ellenoldalon is nagy a mozgás.
Lajosunk Merkelt,Goodfriendet és Putyint megelőzően lett befutó az ellenzék által meghírdetett "Legyél te az utolsó reményünk!Legyél te az Orbán űző messiás!" versenyben.

Remekül kiegészítitek egymást a fityuszosokkal.
:)

Mercel 2015.02.07. 13:04:12

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

"Az ország kiganajozása céljából minden megoldás elfogadott..."
Értem én csak nehogy túltolják a szekeret..

Nem szeretnék pár év múlva egy M16-al a kezemben rohangászni egy rakás rohadékkal szembenállva akik meg AK47-el lövöldöznek.. Nem szeretném ha majd az EBESZ három napig tanácskozva sem jut dűlőre abban a kérdésben, hogy akkor mostan a magyaroknál polgárháború van vagy sem, nem szeretnék orosz "segélyszállítmányokat" akiket biztos ami biztos alapon pár ezer orosz fegyveres kísér, és nem szeretnék amerikai "katonai tanácsadókat" sem..
Érted.

Itt nem csak annak a lehetősége van meg, hogy orbánékat végre jól elpicsázzák.
Ráadásul már sokszor elmondtam és továbbra is elmondom - orbán és bandája ellenzéknek is borzalmas volt. Itt nem leváltani kéne ezt a bandát hanem úgy 5000 év szigorítottat kiosztani mind a jobb mind a baloldalon.
Amíg egy orbán, gyurcsány, vóna (nem teljes felsorolás) szabadon mászkál itt se nyugi, se fellendülés nem lesz, mert ezeknek az arcoknak nem a problémák megoldása a fontos hanem a konfliktusok fenntartása.

Hidd el ha holnap hirtelen a semmiből előkerülne egy alkalmas és tiszta társaság akkor a fidesz, a jobbik, és a szocik egy emberként esnének nekik.
Már így is sokkal mélyebben vagyunk a szarban mint ahogy az látszólag kinéz.

Mercel 2015.02.07. 13:05:24

De ne legyen igazam.

Virányi András (BANDITA) 2015.02.07. 13:08:10

@meiname: Idézek egy klasszikust: Leszarom! BANDITA.

Gyorgy Nagy 2015.02.07. 14:09:10

Laja! Nehagyd magad ne fizes mert a fidesz fiuk ezt a pènzt is ellopják !

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.02.07. 14:17:05

@Mercel:

Miféle gyomrost?

Simicska halott.

Olyan ő már, mint az a tyúk, amelyiknek a gazdasszony lecsapta a fejét a tőkén a baltával, de még fut pár kört fej nélkül a baromfis udvarban.

Mercel 2015.02.07. 14:32:55

@beszélő majom:

Látom eljutottál a lényegig. Ezen kívül mindenki köcsög aki nem tapsol viktornak.

Gondolom 1-2 éve is egy halott csirke volt számodra simicska.
Biztos nehezemre esne olyan kommentet találnom amikor valaki simicska birodalma ellen lázadt te meg elküldted a picsába.
Igaz?

Ne fáradj a válasszal, nekem innentől kezdve nem játszik mit vakerálsz.

Mercel 2015.02.07. 14:34:06

@Virányi András (BANDITA):

Azért lesz holnap és holnapután is. Ennyire ne szard le. Az ésszerűség nem gyávaság.

Mercel 2015.02.07. 14:38:25

@Furin:

"Történetesen hiába is üt most ez a médiaháború rést a pajzson és ez a jelenlegi kormányzás végét jelentheti,attól még a következő kormányban ugyanaz a tolvaj banda lesz csak más felállásban..."

Ezért kéne a jelenlegi politikai elit-nek nevezett bűnbandát egy teljes vagyonelkobzással kombinált 20-50 éves leüléssel megkínálni.
Mennyire szép látvány lenne már amikor viktor és feri azon vitázik, hogy ma ki takarítja zárkát..:D Ez persze utópia.

Kerek négyszög 2015.02.07. 14:48:47

Én azért örülök ennek a viszálynak, mert ilyenkor a két acsarkodó olyan tényeket fog egymással szemben kimondani, amit eddig mindenki tudott a fideszről, de eddig nem lehetett egyértelműen bizonyítani.

Íme az első Simicskától:
"„Orbán abból indult ki, hogy le akartuk bontani a diktatúrát és a posztkommunista rendszert. Kiderült, hogy ez nem egy egyszerű dolog, ezen melózni kell. De az kurvára nem volt benne ebben a szövetkezésben, hogy felépítünk helyette egy másik diktatúrát.”"

Ugye ezt tudtuk itthon, tudták at EU-ban, de ez egy elvont dolog, nem lehet tényszerűen igazolni. Na, ezt most már megtette maga a maffia.
Várjuk a következőt, van bőven.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.02.07. 15:41:15

@meiname: Remélem, fajul addig a lajos és a geci közötti adok-kapok, hogy bizonyítani is lehet. Persze ahhoz kéne valaki Polt helyett is. Szóval örülni még korai, de remélem, kiderül itt pár öszödi beszédnyi "nemzeti" lopás.

kvadrillio 2015.02.07. 17:10:49

",,,bár az Orbán-kormánynak vannak olyan törekvései, hogy gyakorlatilag föl akarják számolni a független médiát, de természetesen ennek a média, a mi médiánk ellen fog állni, és kurvára le fogja szarni, hogy az Orbán mit akar...." :O)))))

kvadrillio 2015.02.07. 17:18:07

@Mercel: ...értyük ! NEM AKAROD, HOGY TÉGED IS... BESOROZZANAK ! :o)

Dr. Sör Kálmán · http://www.itallexikon.hu 2015.02.07. 19:02:06

Most jött a hír! Simicska felborult a szánkópályán és eltörte a nyakát!!! Véletlen?! ALIGHA!

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.07. 20:00:55

@röf: Tanulj meg olvasni, te barom! Senkisem mongya h keblemre Lalyos, csak röhögünk ahogy 1mást mocskojják.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.07. 20:02:47

@mikka: Köcsög gyerek! A fityeszes banda felvett már 5000 milliárdot az öt évük alatt!

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.07. 20:03:57

@beszélő majom: "Simicskát most megvette az USA"
Olyan kiszámíthatóak vagytok! :-))
Lesz még Simicska liberális is!
Ennél jobbat nem tucc kitalálni, hülye polivinil?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.07. 20:05:57

@Mercel: " ha holnap hirtelen a semmiből előkerülne egy alkalmas és tiszta társaság"
Olyan itt nincs.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.07. 20:15:26

Mondtam már, hogy a MATYÓ HÍMZÉS KÉT SZÓ, idióta cikkíró?

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.07. 20:19:12

Milyen öröm nézni, hogy hogy vergődik minden egyes blogban az összes fideszes faszkalap!!!

Simicska, már ezért megérte!

KÖSZIIII!!!

Keblemre, Lala!

mikka 2015.02.07. 20:36:20

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: anyádék jobban jártak volna egy barna folttal..

mikka 2015.02.07. 20:38:32

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Inkább Moszkva partnerként mint Brüsszel főnökként :)Bármikor.

röf 2015.02.07. 21:02:32

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Ökörpörkölt, ti minden héten találtok magatoknak valami reménykednivalót....
Nem vettétek észre, hogy öt éve áltatjátok magatokat?
Ezzel a sivár ellenzékkel, meg ezzel a zártosztályról kiengedett, hibbant bérkommentelő csontbrigáddal szeretnétek a volánt...?
Ha ha ha....

Kan Csóka 2015.02.07. 21:15:41

Na most vegyük elő mit tanultunk Lenin elvtárstól a permanens forradalomról !

Mert ugye I. Orbán Geci Viktor mint tudjuk forradalmat vív.

1. A forradalom felfalja gyermekeit.
2. A bolsevik pártnak kétfrontos harcot kell vívnia mindig!
3. Sok az eszkimo kevés a fóka.
4. Forca Itália !

Tudományos libsizmus 2015.02.07. 21:52:00

Simicskát imádni fogják a libsik, mégpedig az alábbi okoból kifolyólag:
1.) Utálja Orbánt.
2.) Gyökér trógerproli.

csak egy néző 2015.02.07. 22:22:22

@Tudományos libsizmus:
Téged viszont utálnak, mégpedig az alábbi "okoból" kifolyólag:
1.) Geci vagy
2.) Büdös bunkó, baromarcú vagy

horex · http://horex.uw.hu/ 2015.02.08. 00:04:49

Majd akkor kell figyelni az arcukat, ha már kinyírtál egymást, és még a vagyonuk is visszaszáll azokhoz, akiktől elvették."

Szétosztják a nép között
Az oroszlán füvet fog enni és a nyuszi táncraperdül a rókával
Ennek örömére énekeljük együtt
www.youtube.com/watch?v=wb7D-W-QW-8

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08. 01:11:19

@Kan Csóka:
A forradalom felfalja gyemekeit kicsit korábbi, száz-egynéhány év, ode se neki, nem Lenin elvtárs, hanem Saint-Just.

Ha meg Italia (ékezet nélkül), akkor Forza, nem Forca. Utóbbi az España, és persze farkincás c-vel.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08. 01:14:07

@mikka:
@Tudományos libsizmus:

Imádom, amikor a hozzátok hasonló agyatlan narancskomcsik ilyen szánalmasan vergődnek!

Hajrá, gyerekek, még nem elég szaros a szátok, igaz, eddig rossz segget nyaltatok, és az, miután seggbebaszott benneteket, még a szaros faszával a szátokba is élvezett, de van még elég szaros segg, válogathattok!

Lajos már csak ezért az élményért is megérdemel egy hatalmas ölelést!

Behajtó70 2015.02.08. 06:59:23

segített neki meggátolni minden előremutató változást...hm....melyekre gondolsz? A hazudtunk reggel, délben, meg estére? Vagy a trükkök százaira? Vagy,az európában ilyen böszmeséget senki nem csináltra? Esetleg az elkúrukra?

Előre vivő dolog itt egy van: a munka. Amitől ti úgy féltek, mint a tűztől.

szar alakok vagytok!

igazi Ténytár 2015.02.08. 08:18:59

Te is félreérted bandi!

Itt az elárulásról van szó, nem az 5% adóról.

Szerinted egy multimilliárdost miért érdekelne?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.08. 09:04:49

@Behajtó70: Te meg egy hülye barom aki még mindig hisz Viktornak! Bújj vissza Viktor seggébe!

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.08. 09:06:08

@csak egy néző: Egy volt KISZ titkár, aki bevalotta hogy a munkahelyi előremenetelért vállalta el. Mit vársz @Tudományos libsizmus: -tól?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.08. 09:08:18

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: bevallotta..

@röf: Hülye gyerek! Hol írtam hogy én reménykedem bármiben? Idézd! Olvasni se tudsz? Én csak röhögök hogy veszekednek! :-))

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.08. 09:09:27

@mikka: A világ meg jobban járt volna ha apád miután lerejszolta a gumicsizmáját, nem rúgja picsán anyádat.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.08. 09:10:44

@röf: Szánalmas vagy, hogy második nekifutásra sem érted. :-))

péklapát2 2015.02.08. 10:16:01

Irtsák csak egymást a fidesznyik politikusbűnözők! Reméljük 1 se marad, mint a Rózsák háborújában.

Mercel 2015.02.08. 10:37:41

@mikka:

"Inkább Moszkva partnerként mint Brüsszel főnökként :)Bármikor."

Most éppen látható milyen Moszkva "partnerként"
Nem tetszett, hogy az ukránok elkergették a bábjukat és most háborút indítottak a "partnerük" ellen.
Csak pár millió embernek kell egy háború közepén élnie mert az addig "partnerként" viselkedő rúszkik nem viselték el, hogy nem Moszkva védőszárnyai alatt tengődjenek..

Ezen kívül a nagyapám pár évet lehúzott a moszkvai barátaid jóvoltából "málenkij robotban" valahogy nem volt érte hálás, a családom másik felét pedig tönkretették az oroszbarát elvtársak. Hozzáteszem nem a mi családunk volt az egyetlen aki így járt, csak a fél ország szopott még ugyanígy. Nem tudom felfogni, hogy azok után ahogy ezt az országot megnyomorították a rúszkik, hogy képes nekik bárki is tapsolni.
Az biztos, hogy nem a hazaszeret beszél belőled..

Fogalmazhatnék egyszerűbben de nem megyek le odáig.

jancsopanza 2015.02.08. 10:42:13

Ezt már leírtam máshol, de nagyon ideillik.
Bizony, ez az ifjú titánoknak is komoly lecke nem beszélve az ország összes többi lakójáról. Mindenkinek kuss, ha ez a kis g. úgy gondolja. Ezen kell elmélázni egy pillanatra, aztán cselekedni.

KUHULIN 2015.02.08. 10:57:15

Én még ideológiailag mindig nem értem, hogy most akkor már nincs fasiszta fideSS diktatúra? Mért ha volt/van, akkor Simicska már halott. Ha nincs, akkor meg mitől kellett eddig annyira rettegni?

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08. 14:04:03

@Behajtó70:
Milyen pöcegödörről beszélsz, seggarcú?

Baszd meg, nem az én szám szaros derékig az állandó seggnyalástól, hanem a tied meg a narancskicsmi társaidé.

Vergődjél még egy kicsit, szerencsétlen faszkalap.
Jót röhögök rajtad.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08. 14:07:50

@Mercel:
Hagyd, ezek akkora seggfejek, hogy ha Orbán azt mondaná, a saját anyjukat megbasznák a ravatalon a teljes temetési résztvevő tömeg előtt, és még meg is magyaráznák, hogy ez nemcsak hogy rendben van, de mindenkinek ezt kéne tennie.
süti beállítások módosítása