Van egy olyan pont, amikor valóban bennakad a szó, és megáll az ész. Orbán Viktor nem gyengén adta az ország tudtára lenéző cinizmusát, és pofátlan gátlástalanságát az emberek mindennapjaival kapcsolatban. És a legrosszabb az az egészben, olyan laza mozdulattal rúgta ki a csokit a gyerek kezéből, és kajálta meg, ahogy a szülőtől vette el a munkalehetőséget, és csökkentette a megélhetési esélyét tündérország szovjet sivatagában. És még vigyorgott is hozzá a jóllakottságtól.

Röviden leírva a történet megtalálható a Vastagbőr Átlátszó blogon itt: A miniszterelnök úr és a helyettese megkapta a tiltakozók üzenetét, majd megették Vastagbőr A képi üzenetnek rengeteg a mondanivalója az állampolgár számára. Orbán Viktornak semmi sem elég, neki minden kell. A magánynyugdíj háromezer milliárdja, a költségvetés minden adóbevétele, a munkavállaló közmunkája, a munkanélküli segélye, a multi nyitva tartása, a Békemenet felé irányuló imádata. De már nem elég neki amit a felnőtt lakosságtól elvesz, figyelme kiterjed a gyerekekre is. Figyelemelterelésként szüksége van a vizeletükre, életformaként az étkezésükre. Na jó, ezt a keresztény demokraták tartják fent maguknak, de Orbán Viktor mindent megtesz a megvalósulásért. Növeli az adókat, azokból több újat is bevezet, lopja a költségvetés bevételét a maga és haverjai számára. És ha egy csokit kap a gyerekektől, amelyen egy kérés szerepel azoktól, simán felzabálja azt a keresztény demokraták segítségével. Üzeni a gyerekeknek ezzel, ennyi volt a jövőtök ebben az országban. Itt az enyém minden. Ti csak éhezzetek, butuljatok, szolgáljatok.

De ezen nem kell csodálkozni, Orbán Viktor megígérte, folytatja. Adót emel, nem megszorít, hazudik, lop, csal, és tönkre vágja az országot, de zsíros részeket megszerzi előtte magának, és a haverjainak. Még a saját szavazóit is szembeköpi ennek érdekében, csak neki legyen meg mindene, a többi akár éhen is fagyhat. Karácsony előtt a csokit megenni a gyerektől van annyira rossz mint letagadni előtte a mikulást, és tökön rúgni, mikor az ajándékot hoz. A fogával tépi fel a csomagolást, ahogy azt az országgal tette, és jóízűen elfogyasztja a javát. Majd lök egy darabot a mellette ülő nagyon keresztényi demokratának is, csak úgy, jutalomként.

A gyerek még nem érti mi történik vele, csak érzi a szülőkön keresztül valami rossz következhet be. Még kér, és nagyon szépen kifejezi magát a csokival, a válasz azonban mindenkit megdöbbent. Orbán Viktor még a gyerek csokiját is képes felzabálni. BANDITA.

Címkék: csoki zabál ORBÁN VIKTOR

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr246986347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.16. 14:03:18

Ha nem ette volna meg, akkor az lenne most a baj.

Csm001 2014.12.18. 17:04:22

@maxval bircaman szerkesztő: Valami nagyon nem jött át neked. Pitiáner fasság ez a csokiügy, de remekül mutatja a hozzáállást. Mint pl a parlagfű pénz.
süti beállítások módosítása