Nem gyengén bicskanyitogató a nemzet sportolói kiválasztásába alig burkoltan beleszóló politikai nyomás a parlamenti kétharmadot birtokló párt részéről. A hatalmon levő kormánypárt amikor csak lehet szembeköpi az országnak azt a részét, aki szerint talán van még egy határ, amit az még nem mer átlépni. Az azonban mindig megcáfolja ezt, és fennen mutogatja azon képességét, miszerint neki ezt is meg lehet tenni, mert így akarja. Ezt a fajta politikai pofátlanságot nem tanítják sehol, erre születni kell, és az alkalmazásban sem kötelező semmilyen szerénység.

A Fidesz, és annak első számú, és egyetlen vezetője mindig kimutatja, rá nem hatnak a kötelező érvényű erkölcsi normák. Ezt az elvet kötelezővé is tette a szűkebb környezetében a nemzet pocakos focihuszára, és a követői hűen utánozzák is minden esetben az akár még megmagyarázhatatlannak is tűnő cselekedetek kidumálásában. Meg azért némi bosszú is vezérli Orbán Viktor némely döntését is, főleg ha nagy felháborodást kelt az. Neki még az ország nagyobb része se merjen ellent mondani, vagy ha mégis, akkor ad neki egy tökönrúgást a válaszában.

Nem kell messzire menni az időben a közéletet józan ésszel követőnek Orbán Viktor bosszújának a megtalálásában. Az internetadó eltörlése komoly erőfeszítésébe került, és azt nem is nagyon tudja megemészteni akarnok jelleme. Ezért is talált ki pár új adófajtát a tartalékból, ami még a nevezett adótól is többe fog majd kerülni tündérország népének. Megemelt pár előző adófajtát, kitalált néhány újabbat, és már módosított is némelyiken, mert ugye ezek nem megszorítások. Ezért is veszni hagyni látszatott a nagy ellenállást kiváltó adófajtát, de azért benne levő aprópénzért még lehajolt. Konzultálni óhajtott róla szeretett népével, és ennek élére a netadót korábban lecsürhéző Tompikát szemelte ki. Nesze neked kedves népem, itt a megfelelő ember erre.

A NAV botrányban sem visszakozott egy percig sem. Fecnizett, jogállamról beszélt, vizsgálatot helyezett kilátásba. Szembenézni a korrupciós ténnyel érintettként nehéz is lenne neki, irányítójaként pedig lehetetlen. De azért megmutatta az ország népének, neki ilyenkor még ahhoz is van pofája, lebattyogjon szülőhelyére, és a stadionja mellett felavasson ott magának két állattartó telepet. Nagyon elvakult elmeroggyantnak kell lenni valakinek ahhoz, ne vegye észre a cselekedet mögött a saját birtok bemutatását, amihez nem kevés közpénz és egyéb uniós forrás lett felhasználva. Persze ez gondosan el lett rejtve, legalábbis a hozzáadott magyarázat szerint.

És most itt van a nemzet sportolója választás. Jobb lett volna ezt egyből a Fidesz sportolója választásnak nevezni. Bukott doktor Schmitt Pál elévülhetetlen érdemeket szerzett a Fidesz törvénygyártási hosszútávfutása során. Senki nem lett volna képes gondolkodás nélkül aláírni annyit abból, amennyit Pali bácsi megtett. Csak elé kellett rakni, megmutatni, figyelni a helyes aláírásra, ami itt sikerült is neki, és máris törvényesített volt a jogfosztás, a jogos lopás, a visszamenőleges törvény. Nagy pofon volt Orbán Viktor számára, mikor kiderült öreg köpönyegforgatójáról, csapatjátékban szerezte meg a doktori címét. Pali bácsi adta a maga nevét a címhez, a mögötte levő tudást, és a munkát pedig mástól hozta hozzá. Viszont Orbán Viktor nem felejtkezik el senkiről, aki neki segít a hatalomban maradásban. Arról gondoskodik, azt megvédi, belőle külügyminisztert csinál, trafikot, földet kap. Ha meg közben ezzel még az országnak is az orra alá dörzsölheti a hatalmát, azt kéjes örömmel megteszi.

A sport mindig is a szorgalomról, a kitartásról, a felkészültségről szólt, a benne elért eredmények nem maguktól születtek. A sportolók eredményeit nem lehet kétségbe vonni, azok elérésében mindig tisztességes, és becsületesen alázatos munkára volt szükség. A nagyon nagy többség így is viselkedik. Vannak azonban sportolók, akik későbbi cselekedeteikkel méltatlanná válnak bármilyen cím viselésére, arra szégyent hoznak. Olyan is van, aki bűncselekményt követ el, és ezzel nullázza le az addigi eredményeit. Az viseli is következményeit élete végéig.

És van Pali bácsi. Aki politikai tőkére változtatta a sportban elért eredményeit, és tette ezt éppen azon az oldalon, ahol úgy érezte az jobban fizet. Ilyen is van még persze szerte a világban. Olyan azonban kevés van akiről kiderült, a sportolói normák ellenében csalt a mindennapi közéletben, de ez nem nagyon érdekli. Abból is kevés van, aki miután nyilvánosan megszégyenül, azt még ki is kéri magának tettetett felháborodással. Az is ritkán fordul elő, ilyenkor bárki is tesz egy ígéretet, például visszaszerzi a doktori címét, és ezzel a vélt becsületét, de azt esze ágában sincs betartani a későbbiekben. Normális esetben olyan is kevés van a fejlett világban, ilyen embernek az állam adjon bőséges kárpótlást, és az meg még el is fogadja ezt. Csak a neki járó házról mond le nehezen, mert szerinte ami jár, az jár. És olyan is kevés van a világon, aki ennyi blama után még igényt tart további megtisztelő címre magának, és az ezért járó lóvét is zsebre rakja. Hiába na, Pali bácsi jobban teljesít, mert álamfő volt. És a Fidesz álamfője, ezt nem egyedül kell cipelnie magával. BANDITA.

Címkék: doktor bukott álamfő Fidesz Schmidt Pál

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr626921177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.21. 13:45:09

A régi tagok választják meg az újakat, nem?

nekemtene 2014.11.22. 00:32:53

"Ezért is talált ki pár új adófajtát a tartalékból, ami még a nevezett adótól is többe fog majd kerülni tündérország népének. Megemelt pár előző adófajtát, kitalált néhány újabbat"
 
De ez még mindig nem gyanús senkinek. A GDP nő, az ország jobban teljesít, a Fidesz nem lop el mindent amit lehet - mégis egyre több új adóra van szükség. Itt zajlik a nagy bűvésztrükk mindenki szeme láttára, de nem teszi fel senki a kérdést. Hova kell a plusz pénz?

DonkeyXote 2014.11.22. 01:17:34

Aki Andropov elvtársra szavaz, leteheti az egyik kezét...

Gábor Hoffmann 2014.11.22. 02:17:20

A Pali bácsi bekaphatja!

metalbobby 2014.11.22. 06:36:23

@maxval birca hozzászóló: De,elvileg ők azok akik beválasztják az új tagot maguk mellé.Bár most úgy volt hogy kaptak egy javaslatot hogy ki legyen az.Ennek ellenére egy komolyan erkölcsös ember akit rajta kapnak hogy csalás segítségével szerezte meg a doktorit,ráadásként az ország első számú főméltósága,az ne nagyon fogadjon el új megtisztelő címet.
Nekem nagyon úgy fest a dolog hogy ez nyílt provokáció.
Kérdem én ki érdemli meg jobban?
Magyar Zoltán,a Magyar Vándor és más tornász elem kitalálója vagy a Nemzet Golyóstolla,aki mellesleg a sport karrierjét követően még egy. mocskos besúgó is volt.Sorolhatnám még a sok rátermettebb sportolót.
Nem szép dolog de várom hogy mikor pusztul el az árokparton ez a tetű,csak nehogy Nemzeti ünnep legyen.

Krutzifix 2014.11.22. 06:41:35

Úgy vélem, a Nemzet Sportolói ezzel a szavazással a nemzet szégyenévé avanzsáltak. Ezután példaképül legfeljebb elvakult fidesz-zombik állíthatják őket a gyerekeik elé! Bármelyik a másik öt jelöltből sokkal inkább megérdemelte volna...(ez nyilván csak az én véleményem) de hát a hatalom megmutatta, hogy ebben a tartományban az történik, amit ő akar!

röf 2014.11.22. 07:03:59

Most térképezik föl a kommentelőket, mennyi fekete Volgára lesz szükség vasárnap hajnalban... :)

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 07:06:14

@maxval birca hozzászóló: Mint azt elöttem mar masok is kifejtettek, lehet finoman vagy kevesbe finoman zsarolni mindenkit.ettol fuggetlenul a nemzet golyostollatol nagyon gusztustalan dolog elfogadni ezt a cimet is, a vele jaro havi apanazsrol nem is beszelve.

Spéter46 2014.11.22. 07:26:14

Üzenem a blog "írójának", hogy az "államfő" szó két "ll"-irandó!!!! Főleg címben kiábrándító az "álamfő" megjelölés. Ezért kellett volna a fránya gimnáziumot elvégezni kedves "író elvtárs"!

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.22. 07:46:12

@The Ghost Wolf:

Nehéz lenne zsarolni, hiszen a megadott cím nem vonható vissza. Egyszerűen Schmittnek sok a híve a sportkörökben.

Tulajdonképpen az egyetlen kifogás ellene a ballib körökben az, hogy nem az ő oldalukat erősíti. Dehát ki mondta, hogy ballibnek kell lenni ehhez a címhez?

ubi1 2014.11.22. 07:53:33

Ha Gipsz Jakabról kiderül hogy az állásához szükséges érettségit nem tisztességes úton szerezte megy a bíróságra Pali bácsi egy doktori beszerzése után dicsőség falon virít tovább (akire büszkék vagyunk)Ez a narancs színű egyenlőség

Hijaszu 2014.11.22. 08:28:59

@Spéter46: Esetleg ha nem tűnt fel, azért lett "álamfő", mert Schmitt így szerette írni :)

Larry Silverstein 2014.11.22. 08:38:00

'A NAV botrányban sem visszakozott egy percig sem. Fecnizett, jogállamról beszélt, vizsgálatot helyezett kilátásba. Szembenézni a korrupciós ténnyel érintettként nehéz is lenne neki, irányítójaként pedig lehetetlen.'

amerika viszont visszakozott, elő kell állniuk vmi hihetővel.

deneskata 2014.11.22. 09:01:20

@Larry Silverstein: Amerika visszakozott? Ezt magyarázd meg, kérlek!

Larry Silverstein 2014.11.22. 09:10:03

@deneskata: belengettek vmi korrupcióvádat a kitiltás indokaként, amire nem szolgáltattak bizonyitékot

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.11.22. 09:18:53

@Larry Silverstein:

Látom, az elmúlt négy hét idevágó cikkeit nem nagyon sikerült appercipiálni, faszkalap.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.11.22. 09:21:43

Akkor bemutatnám a fideszkormány pár megmaradt támogatóját: @Larry Silverstein: , @Spéter46: , @maxval birca hozzászóló:

Nagyon vigyázzatok, gyerekek, nehogy veletek is megtörténjen ez!

Nagyon ronda látvány.

Larry Silverstein 2014.11.22. 10:07:34

Úgy tünik Badfriend úr nem teljesjtett jobban, igy még nagyobb potentátot kell bevetni Budapesten:

www.origo.hu/itthon/20141121-december-1-jen-szavaz-a-szenatus-a-budapesti-amerikai-nagykovetrol.html

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 10:10:19

@maxval birca hozzászóló: Sok híve van a sportolók között, ja. Amikor olyan sportolt ia lehetett volna választani a Nemzet Sportolójának aki sokkal jobb eredményeket ér el, mint ez a gerinctelen takony? Maxval baszd már meg gyere haza Bulgáriából, és élj itt egy kicsit, ne onnan böfögd ide ordító baromságaidat, jó? Mert máshol ez az ember már régen sitten lenne. A múltja és a jelene miatt.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 10:13:26

@Larry Silverstein: Te ökör, idáig ti ajvékoltatok, hogy Goodfriend csak ügyvezető. Most az acsik kineveznek egy nagykövetet, most ez a baj?

halaloszto 2014.11.22. 10:18:12

@Spéter46: te ennyire hulye vagy vagy ennyire tajekozatlan?

az elnok ur (es mostmar nemzet sportoloja) helyesirasat hogyan mered kritizalni?

Vajk

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 10:28:50

Orbanek meg akarjak mutatni, hogy ok ezt is megtehetik. Belevagni mindenki pofajaba, arrogansan, ontelten. Minden jozansag es belatas, izles es onuralom hianyzik beloluk.
Azt fogjak mondani: de hisz a tobbi dontott igy.
Meg kellene szuntetni minden nemzet lofasza cimet. Penzkidobas,politikai alapon osztogatjak, mint a Kossuth-dijakat is.
Roviden: kurvara gaz dolog.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.22. 10:28:57

@The Ghost Wolf:

Szerintem ezentúl a nemzet sportolóit jelölje mindig a ballib agytröszt. Ha így lenne már, akkor most egyhangúan André Badfriend lett volna megválasztva erre a címre.

Larry Silverstein 2014.11.22. 10:32:33

@The Ghost Wolf: amíg nem szólal meg, addig nem égeti amerikát.

A linken olvasható hírek szerint megint komoly szakemberrel lesz dolgunk..:)

dual824 2014.11.22. 10:32:51

@maxval birca hozzászóló:
Fáradsz birca! Ma a szokottnál is gyengébb vagy! Egyszerűen kiégtél!

Netuddki. 2014.11.22. 10:36:39

Engem meg egyvalami érdekelne. Kije, mije ez a leszerepelt ál'amfő az orbánnak? Vagy a shitpali egy életművész aki mindenkiről tud valamit amivel sakkban tarthatja az illetőt?
Na, ezek az igazi kérdések és nem az, hogy az orbánék erkölcsileg kihívásokkal küszködnek. Ezt amúgy is már régen leszűrtük a cselekedeteikből...

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 10:39:53

@Larry Silverstein:
Lenyomtatok Amerikat! Ezt el is hiszitek?
Meg van vedve a korrupcio a gonosz nyugati kritikaval szemben. Most nem lennek a mocskos imperialistak helyeben! Veluk (EU, USA) aztan kibasztatok.
Egyugyuek. Ezzel az orszag veszit es a lakossag. Korrupcios felar, Mr 20%-ok bevedve, uj adok.
Amerika kitiltja a magyar tisztviseloket, reszukrol ennyi, meg kivonnak toket, ha szar a kornyezet. Ki fog ezzel szopni?

Nem azert kellene elpicsazni a korrupt arcokat, mert az USA mondja. Ez a nemzettel szembeni kotelesseg lenne.

Larry Silverstein 2014.11.22. 10:53:38

@aki mást mond az hazudik:

Maradjunk a tényeknél: Orbán még miniszterelnök lesz, amikor Badfriend úr eltünik a szemünk elől, és Obamát is leváltják. Ez tény.

Kivonják a tőkét? Ásít.

www.portfolio.hu/unios_forrasok/gazdasagfejlesztes/hozzank_ozonlik_most_a_legtobb_eu-forras.204643.html

Cserébe nem mennek amerikába, akik nem is akartak.

Nekem megérte.

dual824 2014.11.22. 11:01:25

@Larry Silverstein:
"Nekem megérte."

Hogy egy nagy költőnket idézzem:ű
"Sekély e kéj"

igazi Ténytár 2014.11.22. 11:06:07

@Spéter46: Ilyen amikor a világ előtt hülyét csinál magából és meg világgá is kiáltja hogy mekkora baromnak tarja Schmittet ;-)

kep.cdn.index.hu/1/0/200/2006/20061/2006194_fc7774c85f44ecb549d6c32e91db959c_o.jpg

___

___

igazi Ténytár 2014.11.22. 11:09:59

@maxval birca hozzászóló: "Tulajdonképpen az egyetlen kifogás ellene a ballib körökben az, hogy nem az ő oldalukat erősíti."

Az a Schmitt aki egész életében a KOMCSI rezsim SZOLGÁLÓJA volt?

AKI MEG A FŐPOLGÁRMESTERNEK IS AZ mszp-HEZ JELENTKEZETT, csak amikor nem kellett ment a Fideszhez?

___

hvg.hu/itthon/20110810_schmitt_fopolgarmester_mszp/
___

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.22. 11:12:14

@a Ténytár:

Ha ballib lenne, akkor földre szállt angyalként, aki kicsit megbotlott, zengnének róla a ballib médiák most.

Ez pont olyan, mint Pozsgay-Horn megítélésr. Ugyanazok voltak a kommunizmusban, de mivel Horn ballib lett, így neki meg van bocsátva, míg Pozsgaynak nincs.

Komolytalan ballib agymenés...

Larry Silverstein 2014.11.22. 11:15:27

@maxval birca hozzászóló: 'mivel Horn ballib lett, így neki meg van bocsátva, míg Pozsgaynak nincs.'

Pozsgay mi lett? MSZP elnök volt..:)

Netuddki. 2014.11.22. 11:27:52

@a Ténytár: Első áLamfői látogatásom első áLomásán...

@Larry Silverstein: Pozsgai? Fideszes lett te hülye!

Muhaha!

Larry Silverstein 2014.11.22. 11:33:16

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: nem, nem tagja a fidesznek, és nem is volt.

az MSZP első elnöke, na az viszont volt.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 11:43:32

@maxval birca hozzászóló: Te nagyobb fasz vagy mint amit eddig feltételeztem rólad. A Nemzet Sportolója választáson a másolási világbajnok Schmitt mellett olyan nevek is voltak, mint Fenyvesi Csaba (egyéni és csapat tőr olimpiai bajnok), Gedó György bokszoló (1972-ben lett olimpiai bajnok), Magyar Zoltán (lólengésben lett olimpiai bajnok, mellesleg róla nevezték ez a magyar vándor nevű elemet lólengésben). Ezen sportolók egyike sem kizárólag csapatban nyert olimpiát, és igaz, hogy egyik sem lett álamfő, de egyik sem veszítette el dicstelenül a doktoru címét, és kényszerült dicstelen lemondásra álamfői tisztségéről. Szóval te tényleg ritka nagy barom vagy ha te ezt a történetet bármi módon is védhetőnek találod.

ursus artos 2014.11.22. 11:46:49

A nemzet sportolója és a nemzet színésze címeket az első fidesz kormány alapította. A tagok pénzt kapnak és maguk határozzák meg, hogy a megüresedett helyre kit választanak.
A posztból a gyűlölet süt.
A posztoló soha semmit maradandót nem alkotott, vagy hozott létre egész életében. és ez adja a diszkrét báját a fidesz-fikázásának.

dual824 2014.11.22. 11:51:06

@ursus artos: Plagi bá bezzeg! Az igen!

willcox 2014.11.22. 11:59:05

Fidesz hívők hozzászólásai azért hiteltelenek, mert minden mellé odaállnak gondolkodás nélkül, és ezért hívők, mert nem gondolkodnak. Schmitt az elmúlt rendszerben is jól helyezkedett az akkori élet nyertesei közé tartozott és a rendszerváltás után még jobb helyezkedéssel a Fidesz segítségével képességeit jóval meghaladó karriert futott be. Plagizált, tehát lopott és utána hetekig hazudozott. Hogy lehet egy ilyen ember a Nemzet Sportolója?

ursus artos 2014.11.22. 12:02:23

Nem lehetne most már Schmittet egy kicsit békén hagyni? Mindenki kellő mértékben beletörölte már a lábát, némiképp érdemtelenül. Azért mégsem egy tolvaj, gyerekgyilkos, hanem akár tetszik, akár nem: olimpiai bajnok.
Igen, politikus is, de ezért már megkapta a magáét...

ursus artos 2014.11.22. 12:03:44

@willcox: "mert minden mellé odaállnak gondolkodás nélkül, "
Azt te csak hiszed. Gondolkodás nélkül.

McKinney 2014.11.22. 12:11:31

@ursus artos: senki nem mondta hogy gyilkos, csak egy gerinctelen pojáca. ez épp elég ok hogy gyalázzuk, közszereplőről van szó.

willcox 2014.11.22. 12:24:03

@ursus artos: Nem a kérdésre válaszoltál. Tedd meg légy szíves!

ursus artos 2014.11.22. 12:25:34

@McKinney: persze, biztosan jó gyalázni egy közszereplőt, de azért ez már kezd túllépni egy bizonyos határt...
Az én fidess-es, árokásó, kirekesztő náci lelkem szerint legalább is...

ursus artos 2014.11.22. 12:28:24

@willcox: "Hogy lehet egy ilyen ember a Nemzet Sportolója?"
Őt választotta meg a többi 11.
Ezt követően azt gondolsz e mögé, amit akarsz. Biztos Orbán nyomására, de Grosics megválasztása előtt miért nem gyakorolt nyomást Orbán? Miért pont most?

willcox 2014.11.22. 12:41:23

@ursus artos: A miniszterelnök a legutolsó rádió interjúban egyes szám első személyében beszélt-"elvettem a bankoktól 1000 milliárdot és odaadtam az embereknek"- ami szerintem elképesztő és riasztó, de azért azt elárulja, hogy tényleg Ő dönt szinte mindenről. Lehet szeretni ezt a kormányt, de nem lehet minden mellé odaállni kritika nélkül, mert ezekből a válaszokból ez sugárzik.Sokkal hitelesebbek lennétek, ha a vállalhatatlan dolgokról leírnátok, hogy az és ilyenekből rengeteg van.

Veetee 2014.11.22. 12:42:54

@Larry Silverstein: Amerika előállt. Már két éve. Névvel, címmel, gyártóval, áfacsalási technikával. Csak a NAV szart az egészre. És most ráborult az egész rakás.
És ne hidd azt, hogy Amerikának nincs már ütőkártyája...

ursus artos 2014.11.22. 12:45:56

@willcox: igen, ezt én is hallottam. Elég régóta és sokszor szokott így fogalmazni. És ez szándékos.
Szerintem egyrészt provokál: sajtó, ellenzék, ilyesmi.
Másrészt ez egyes szám első személynek az az üzenete, hogy minden felelősség az enyém.

Veetee 2014.11.22. 12:48:25

@ursus artos: Vagy az az üzenete, hogy mindenről ő dönt, minden hatalom az övé.

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:03:37

@Veetee: Nem tudjuk mivel állt elő, senki sem látta. Mindenesetre ha úgy van ahogy Ön mondja, akkor miért korrupció miatt tiltottak ki 6 embert?

Erre kért bizonyítékot a kormány, nem az ÁFA csalásokra.

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:05:29

@Veetee: 'És ne hidd azt, hogy Amerikának nincs már ütőkártyája...'

- biztosann igyekeznek, pl. kirúgják Badfriendet.

www.origo.hu/itthon/20141121-december-1-jen-szavaz-a-szenatus-a-budapesti-amerikai-nagykovetrol.html

Veetee 2014.11.22. 13:08:30

Ezek szerint a kettőnek semmi köze egymáshoz. Így már minden világos. Tehát ne is keressünk korrupciót amögött, hogy vannak, akik lazán elcsalhatnak ezermilliárd áfát, és a NAV még csak tudomást se kíván venni róluk. Még akkor se, ha eléjük teszik a bizonyítékokat. Értem, nincs több kérdésem.

Veetee 2014.11.22. 13:10:06

@Larry Silverstein: Eddig az volt a bajotok, hogy GOODfriend csak ideiglenes és csak ügyvivő. Most az a bajotok, hogy lesz nagykövet és nem GOODfriend lesz az.
Az isten se igazodik ki rajtatok.

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:12:18

@Veetee: Mindig is elcsaltak pár milliárd ÁFÁt, és ugyanígy elcsalják minden szomszédos országban.

Ez BCS., ha felderítik. Ezt fel nem deríteni nem BCS., olyan BCS. hogy korrupció nem létezik a BTK-ban.

Olyan BCS. ami pedig bizonyítékok nélkül is következményt von maga után, egyáltalán nem létezik sehol.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 13:15:34

@Larry Silverstein: eddig azert habzott a szelsojobb szaja, hogy mit pofazik egy ugyvivo... Most lesz rendes kovet, ez megoldja szerintetek a korrupcio es AFA csalasok meg a demokracia hianyanak kerdeseit?
@Veetee:
Illetve Fuhrer/Duce komplexusa van. A parlament szavazogeppe sullyedt, minden eletviszonyba benyomul az allam, megy a klerikalis, habzo szaju nyomulas, Biblia alapjan irnak torvenyeket (vasarnapi zarva tartas).

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 13:16:29

@Larry Silverstein: eddig azert habzott a szelsojobb szaja, hogy mit pofazik egy ugyvivo... Most lesz rendes kovet, ez megoldja szerintetek a korrupcio es AFA csalasok meg a demokracia hianyanak kerdeseit?
@Veetee:
Illetve Fuhrer/Duce komplexusa van. A parlament szavazogeppe sullyedt, minden eletviszonyba benyomul az allam, megy a klerikalis, habzo szaju nyomulas, Biblia alapjan irnak torvenyeket (vasarnapi zarva tartas).

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:19:36

@aki mást mond az hazudik: 'Most lesz rendes kovet, ez megoldja szerintetek a korrupcio es AFA csalasok meg a demokracia hianyanak kerdeseit?'

- az ÁFA csalásokat az oldja meg ha bizonyítják a NAV korruptságát, különben pfa lapos

- a demokrácia hiányt meg az oldja meg ha az Orbánozók is kapnak majd szavazatokat

Veetee 2014.11.22. 13:23:15

@Larry Silverstein:
pár milliárd? talán pár EZER milliárd. Nüansznyi a különbség. Cca. 3 nagyságrend.

"olyan bűncselekmény, hogy korrupció, nem létezik a btk-ban."
Szó mi szó, ilyen tényleg nincs. Ennek ellenére a Btk. egy egész fejezete (XXVII., gyk. 27.) foglalkozik a "korrupciós bűncselekmények"kel. Pár perc guglizás és te is megtalálod.

Veetee 2014.11.22. 13:25:53

@Larry Silverstein:
Az áfacsalásokat nem oldja meg a NAV korruptságának bizonyítása. Az áfacsalásokat független ügyészség és NAV oldaná meg.
A NAV korruptságára meg önmagában bizonyíték, hogy két (sok) év alatt egy lépést nem tettek a nagy (cukor, olaj) áfacsalások felderítésére.

csak egy néző 2014.11.22. 13:29:45

Komolyan kérdezem, hogy tényleg nincs ebben az országban egyetlen olyan sportolónk sem, aki jobban megérdemelné ezt az anyagiakkal is járó kitüntetést, megbecsülést???
Tényleg ennek a többszörösen besározódott embernek kellett ezt az elismerést adni?
Tényleg ennek a mindenféle rendszerből, hasznot húzni tudó szervilis embert kell "nemzeti" példaképnek állítani?
Tényleg egy ilyen, mások hátán felkapaszkodó és a rivaldfényben páváskodó, (mert, hogy egyéniben nem nagyon sikerült maradandót alkotnia) embert kell piedesztálra emelni?
Tényleg neki van szüksége erre, akinek ezzel most havi cca netto 2.8 millió forintra nőtt a jövedelme az államtól kapott lakás és a sofőrös szolgálati autó mellett??

Tényleg. Nem az lenne az igazán fair és sportszerű, ha nyilvánosan megköszönné e megtiszteltetést és felajánlaná ezt a díjat egy sportolók által kiválasztandó "igazi" sportolónak?

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:33:19

Igazad van Bandita! Azt a pofátlanságot amit 4,5 éve műveltek tanítani lehetne! Rossz, elrettentő példaként. hazaáruló senkiháziként. Remélem 2018-ig megüt a guta valamennyiőtöket. Részvétem.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 13:34:47

@maxval birca hozzászóló:

Schmittpalirol mar mindenki nagy oromere es megelegedesere elfeledkeztunk volna, erre ujra exponalja magat. El lett konyvelve egy karrierista csalonak, cim es rangmanias bukott aLamfonek, mindenki leirta, erre megint elobujt es jelentkezik, keri a labdat, nemzet sportoloja lesz stb.
Ha csendben maradna es visszavonultan kertjeit muvelgetne, jarna a doktori iskolaba, nem lenne szem elott, akkor mar senki ra se kopne

En Szuros, Horn, Pozsgay vonatkozasaban is eleg rosszalloan vontam ossze a szemoldokomet, gusztustalannak tartottam a nyomulasukat. En mondjuk nem vagyok ballib, nekem eleg eltero erkolcsi elveim vannak a politikai elittol. Szerintem aki egyszer bebukott ilyen pufajkas (Horn), besugo (Csurka), doktori plagizalos ugyekkel (smittpali), az mar ne akarjon nemzet akarkije lenni. Annyi mas lehetne mondjuk a civil eletben. Kovetkezmenyek nelkuli orszag. Es ehhez birosagi itelet se kellene, csak a takonygerincet kellene elfelejteni.
Hazudott, csalt, bebukott, tovabb hazudozott, erre ujra nyomul. Picit ez sok akarmilyen oldalrol jon az illeto. Tudom, naiv vagyok.

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:36:59

@Veetee: 'pár milliárd? talán pár EZER milliárd. Nüansznyi a különbség. Cca. 3 nagyságrend.' - pont annyi amennyi mindig is volt.

'Szó mi szó, ilyen tényleg nincs. Ennek ellenére a Btk. egy egész fejezete (XXVII., gyk. 27.) foglalkozik a "korrupciós bűncselekmények"kel.' - Badfriend barátodnak magyarázzad, aki nemcsak bizonyíték, de vád nélkül tiltott ki magyar állampolgárokat, ami távol áll a jogállamiságtól

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:37:23

@ubi1: az a karaktergyilkosság amit az egyetemi doktorija körül szerveztek és végeztek a ballib csürhe örök szégyene marad. A jobboldalé meg , hogy nem védte meg SP-t, lehetett volna, mert a HVG mese alól nagyon is kilátszott a lóláb. Most kb. ezt ezzel kompenzálták

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:38:46

@csak egy néző: na ja, csak hát éppen ti sároztátok be alaptalanul s még van pofátok újra támadni!

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:38:51

@Veetee: a NAV és az ügyészség mindenhol pont annyira független mint Magyarországon.

Amíg a magyar adófizetők fizetik a NAVot és az ügyészeket, addig azok nem Badfriendnek dolgoznak, még akkor sem ha szerinte ez jó biznisz is lenne.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 13:39:56

@csak egy néző: egyszeruen tenyleg errol van szo

Van jobb, alkalmasabb, olyan aki tenyleg kozkedvelt, megbecsult es erre raszolgalt, feddhetetlen jelolt, akkor miert egy ilyen lejart szavatossagu ex-aLamfot kell ujabb cimekhez juttatni?
Orban meg akarja mutatni, hogy itt o fingja a Passzat-szelet.

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:43:23

@halaloszto: jellemző, hogy szinte az egész ballib banda magyarságtudta a helyesírás szajkózásában merül ki. Hiszen szinte mind bölcsész, vagy oda tartozó büfé/ruhatáros szakok diplomájának büszke tulajdonosa. HaHa..ha....

Veetee 2014.11.22. 13:43:40

@Larry Silverstein:
"A 7750-es elnöki rendelet elsősorban az Egyesült Államokba történő bevándorlás és beutazás szempontjából foglalkozik a korrupció témájával. Alkalmazásáról az amerikai külügyminisztérium legmagasabb rangú köztisztviselője, a külügyminiszter helyettese, az Undersecretary for Political Affairs dönt. A döntés meghozatalához nem szükséges hivatalos vizsgálati eredmény (nyomozás, bírósági döntés), ami külföldön az amerikai hatóságok részére amúgy sem lenne lehetséges, elég ha „meggyőző erejű bizonyítékok” állnak rendelkezésre. Alkalmazásáról nincsenek nyilvánosan elérhető statisztikák, de eddig nagyon ritkán került sor erre.

Az amerikai külügyminisztériumot a Bevándorlási és Állampolgársági Törvény (Immigration and Naturalization Act[1]) főszabályként arra kötelezi, hogy tartsa titokban a rendelet által érintett személyek nevét. A törvény 222. paragrafusának (f) szakasza rendelkezik az adatok bizalmas kezeléséről: a vízum- és beutazásiengedély-eljárások összes dokumentuma titkos, beleértve a kérelem esetleges elutasítását is, kivéve, ha olyan ügy áll a háttérben, ami az USA-ban is bűncselekménynek számít és az információ kiadásához bűnmegelőzési, nyomozati vagy igazságszolgáltatási érdek fűződik."

Benne van minden, amire kíváncsi vagy.

Veetee 2014.11.22. 13:45:44

@bölcsbagoly: "Hiszen szinte mind bölcsész, vagy oda tartozó büfé/ruhatáros szakok diplomájának büszke tulajdonosa. "

Nagyon jól értesült vagy. A Kubatov-lista végzettségre vonatkozó adatokat is tartalmaz?

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:46:15

@aki mást mond az hazudik: hogy mennyire jól csinálja, az a tomboló dühötökből, acsarkodásotokból is kitetszik! Hogy fogjátok kibírni ezeket a pofonokat 2018-ig? Ja, addigra kész lesz az új OPNI számotokra, vagy elmentek a fenébe Bécsbe cukrászdát nyitni (vagy benne mosogatni). sorry...

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:47:13

@Veetee: elég az élharcosaitok, apostolaitok CV-jét megnézni! Épeszű reálszakos nem keveredik közétek.

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:49:18

@aki mást mond az hazudik: ha már külföldről osztod a maradék eszedet, akkor legalább egy magyar billentyűzetet beszerezhetnél, vagy beállíthatnád a géped.

Veetee 2014.11.22. 13:49:31

@Larry Silverstein: "Amíg a magyar adófizetők fizetik a NAVot és az ügyészeket, addig azok nem Badfriendnek dolgoznak, még akkor sem ha szerinte ez jó biznisz is lenne."

Gondolom, számodra elképzelhetetlen lenne, hogy a NAV és az ügyészség, amit a magyar adófizetők fizetnek, függetlenként a magyar adófizetőkért dolgozzanak. Gondolom, számodra elképzelhetetlen, hogy ha a független, a magyar adófizőtkért dolgozó NAV és ügyészség az EZERmilliárdos áfacsalásokat felderítené, egy rakás kisadóra és egyéb fos népnyúzó intézkedésre nem lenne szükség.
Gondolom, számodra elképzelhetetlen, hogy valami rosszul működik, míg a Fényes Tekintetű Főnököd ül a trónon.

metalbobby 2014.11.22. 13:50:11

Aki védi ezt a szarházit az bezony maga is egy szarházi.

Veetee 2014.11.22. 13:51:33

@bölcsbagoly: Ez jó. Igaz, hogy a Főistened és a többi talpnyaló mind jogászként végzett (már ha van diplomája egyáltalán).

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:51:58

@Veetee: Nem, ebben nincsen benne, amit a ballib médiumok kicenzúráztak...:)

Vagyis hogy igenis kiadhatják a konkrét esetekben a bizonyítékokat, mert erre létezik a beidézett jogszabályban egy kivétel.

Ezt kb. 100 helyen megtalálod a neten.

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:52:03

@metalbobby: komcsi elvtársaid is mindig ezzel érveltek.

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:53:19

@Veetee: te marha, ha kicsit is tájékozott lennél, akkor tudhatnád, hogy Fletóddal ellentétben feltette a szakdolgozatát a netre!

Veetee 2014.11.22. 13:53:25

@Larry Silverstein: De benne van. Olvasd végig. :)

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:53:50

@Veetee: 'Gondolom, számodra elképzelhetetlen, hogy ha a független, a magyar adófizőtkért dolgozó NAV és ügyészség az EZERmilliárdos áfacsalásokat felderítené, egy rakás kisadóra és egyéb fos népnyúzó intézkedésre nem lenne szükség.'

- ahogy mondod, az adócsalások teljes felderítése elképzelhetetlen.

Veetee 2014.11.22. 13:54:33

@bölcsbagoly: Leszarom, hogy feltette-e a netre. Jogász. Az neked reálszak?

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:55:07

@metalbobby: te meg bújj bele vissza. Minek vagy a világon? Hogy egy marhával több legyen balféken, nem vagytok így is elegen?

Veetee 2014.11.22. 13:55:10

@Larry Silverstein: Épp ezért szarni is kell rá. Gratulálok.

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:55:12

@Veetee: valóban, akkor megnyugodtam hogy az usa-ban nem számít bcs-nek a korrupció, ahogy a btk. szerint sem.

bölcsbagoly 2014.11.22. 13:55:43

@Veetee: de nem is bölcsész vagy ruhatáros.

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:57:01

@Veetee: 'Épp ezért szarni is kell rá. Gratulálok.'

Amennyiben a bolsik próbálják felhasználni az ügyet politikai célokra, teljesen egyetértek.

Akkor is ha amerika próbálja így maximalizálni a bevételeit.

Veetee 2014.11.22. 13:57:22

@bölcsbagoly: Pengeéles érvrendszer. Ha a Főistenről van szó, nem baj, ha nem reálszakos. Ha másról van szó, akkor idióta ballib bölcsész.

Larry Silverstein 2014.11.22. 13:59:46

@Veetee: De Badfriend olyasmit is hazudott, hogy minden bizonyíték rendelkezésre áll a magyar civil szervezeteknél.

Gondolom őket nem köti gúzsba az amerikai titoktartás.

Veetee 2014.11.22. 14:00:01

@Larry Silverstein: A bolsik pillanatnyilag kormányon vannak.
Tehát, nem az a fontos, hogy jobb legyen az országnak, hanem hogy nekünk ne legyen szarabb. Kösz, b+, az ország kétharmada nevében.

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:01:30

@Veetee: tanulj meg szöveget értelmezni! Nem arról volt szó, hogy a fidesz vezető politikusai (vagy akár az ellenzéki pártokéi) milyen végzettségűek (mivel politikusok), hanem hogy a csürhétek és "civil" vezetőik milyenek!

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:03:28

@Veetee: háát ha a balsoj szó értelmét nézzük, még igazad is lehet. Nem muszáj mindig Lenin elvtársadra asszociálnod vele.

Veetee 2014.11.22. 14:03:46

@bölcsbagoly: Tudok szöveget értelmezni (bár mérnök vagyok, nem bölcsész). De attól a kettős mérce még kettős mérce.
Egyébként meg, ha a fenti igaz lenne, akkor hogy jött ide Fletó meg a diplomája?

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:05:08

@metalbobby: még egy kicsit és sikeresen meg is üt téged a guta, s egy szemétalakkal kevesebben lesztek. rajta, csak rajta...

Veetee 2014.11.22. 14:05:33

@bölcsbagoly: Ezek szerint Lenin elvtársra csak akkor kell asszociálni, ha az ellenzékről van szó? És nekik mi közük a lenini bolsevikekhez?

csak egy néző 2014.11.22. 14:08:09

@bölcsbagoly:
Javaslom, hogy olvasgasd el Pali bátyád életrajzát. Besározta ő saját magát, baromarcú madaram.
Te egyébként miért érzed annak szükségét, hogy szinte minden posztban, minden nap mélytorokra kapd a méretest??

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:08:25

@Veetee: mert mintha elveszett volna a szakdolgozata, nemde? Mig OV rögtön betudta mutatni.
Senki sem állitotta, hogy a humántudományi szakmák képviselői mind balfékek, így természetes, hogy a mérnökök közt is akad eszmeháborodott. sorry...

Larry Silverstein 2014.11.22. 14:09:22

@Veetee: Az hogy jobb legyen az országnak, rendkívül egyszerü.

Távol kell tartani az orbánozó ballibsiket.

metalbobby 2014.11.22. 14:09:23

@bölcsbagoly: Nem nem,direkt írtam a szarházis dolgot(ami igaz),reméltem hogy ki tudok provokálni néhány demagóg reagálást(sikerűlt:D).
Szóval,hova menjek hogy bele hugyozzak a pofazacskodba testvérem?

csak egy néző 2014.11.22. 14:09:39

@bölcsbagoly:
Mesélj már egy kicsit, te milyen szakon végeztél?

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:13:21

@csak egy néző: az a közötök, hogy egy az egyben másoljátok a módszereiket és a szlogenjeiket.
Amúgy, elég jól ismerem SP tevékenységét s bevallom, hogy vannak fenntartásaim iránta, főleg az athéni olimpiai szereplését illetően. De.
- 1. kétlem, hogy bármiylen befolyása is lehetett volna a magyarok losangelesi szereplése ügyebén;
2. hogy hibát követett volna el (plagizált volna) a kisdoktorijának elkészítése során.
Ezt a véleményemet részletesen kifejtettem már számtalan alkalommal különböző fórumokon és eddig érdemben senki sem tudta cáfolni az érveimet.

Veetee 2014.11.22. 14:13:30

@Larry Silverstein: Nem. Attól csak nektek lenne jobb.
Tisztában vagyok vele, hogy ti legszívesebben mindenkit eltakarítanátok, akik nem nyalja fényesre a Fényes Tekintetű Magasságos Valagát, de azért legyél tisztában azzal is, hogy egyre kevesebben vagytok...

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:14:07

@metalbobby: a pokolba/anyádba, ahova való vagy!

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:15:53

@Veetee: de vigasztal minket az a tény, hogy annyira kevesen mint ti, sohasem leszünk!

Veetee 2014.11.22. 14:17:32

@bölcsbagoly: A személyeskedés az ostobák végső fegyvere. Számomra ez a vita (?) elég is volt. A konzekvenciákat levontam. Épülésemre szolgált.

Larry Silverstein 2014.11.22. 14:18:22

@Veetee: 'Attól csak nektek lenne jobb.
Tisztában vagyok vele, hogy ti legszívesebben mindenkit eltakarítanátok, akik nem nyalja fényesre a Fényes Tekintetű Magasságos Valagát'

Ez nem igaz, a Jobbik egész rendes párt, a fidesszel le is képezik a társadalom 80%-át.

20% selejtes hazaáruló mindenhol van, csak vigyázni kell nehogy elszaporodjon.

Veetee 2014.11.22. 14:19:44

@Larry Silverstein: 80%-át? Maximum a választási eredmények alapján. De az kurvára nem a társadalom 80%-a.

metalbobby 2014.11.22. 14:19:48

@bölcsbagoly:Mennyi a fizetésed?Tudod,amit a Lendvai utcában szoktál felvenni.Ja,értem már,zsebre kapos.Akkor te is ilyen adócsaló genyláda vagy?Nem hiába véded a gazdit jó kutya!

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:20:25

@Veetee: nem szégyen a megfutamodás, de hasznos, ugyebár? Az elvbarátaid (például a rozsdás fémnek) pofátlankodása nem szúrja érzékeny lelkivilágod?

metalbobby 2014.11.22. 14:21:18

@Veetee: Nem tudod hogy ki azok a ti?Ez a bölcsakármi Román?

metalbobby 2014.11.22. 14:22:02

@bölcsbagoly: Ismersz?Az jó,gyere át.:-)

Veetee 2014.11.22. 14:23:09

@Veetee: Saját magamat kell kijavítsam. Még a választási eredmények alapján sem.

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:23:13

@Veetee: te hatökör , te mérnök létedre (?) ennyire korlátolt vagy? Aki nem szavaz =/= mintha nem is létezne! Miért számitsátok be mindig őket ellenzéknek?

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:24:30

@metalbobby: áh dehogy, hotentotta kettős állampolgár.

Kandabula 2014.11.22. 14:24:53

Nekem ezek után megvan a véleményem a többi NS-ről is. Valószínűnek tartom, hogy súgtak nekik, ők pedig vállalták a gerincferdülést.

metalbobby 2014.11.22. 14:25:13

@bölcsbagoly: Bölcsakármi,ez nem pofátlankodás,csak szeretek primitív embereket baszogatni.

komplikato 2014.11.22. 14:26:33

@maxval birca hozzászóló: Ja, hogy a sport eredménye ZÉRÓ az nem számít a hőbörgésben? :D
Bár mondjuk az olimpiai bojkott, a kémszálloda vezetés vagy NOB tagként a kanadaiak által való megvásárlása (olcsón megúszták egy golftúrával) tényleg nem lehet szempont.
De az, hogy TARTALÉKOSKÉNT nyert csapat aranyat az talán igen!

Lásd még toplisták elmúlt napokból ilyen IGAZI sportolók és miért érdemelték volna meg, kezdve Magyar Zoltánnal, tudod "magyar vándor" és társaik.

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:30:19

@metalbobby: akkor könnyű dolgod van! Beszélgess magaddal minél többet és akár orgazmusod is lehet tőle!

bölcsbagoly 2014.11.22. 14:33:56

@komplikato: okoska, ahhoz hogy egy olimpiai bajnok csapatban (kétszer is tehát 8 éves ciklusban) tartalék lehess, azért talán valamit le kell tenni az asztalra, nemde? Nem hiszem hogy Magyar Zoltán boldog lenne attól, hogy a vállatokra emelitek és ki akarjátok játszani aduászként!

komplikato 2014.11.22. 14:34:11

@Larry Silverstein: "20% selejtes hazaáruló mindenhol van, csak vigyázni kell nehogy elszaporodjon."

Hogy ezzel mennyire egyet tudok érteni! :D
Majd vigyázunk ...

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.22. 14:36:55

@The Ghost Wolf:

Ez a testület demokratikus választása, miért pofázol bele?

komplikato 2014.11.22. 14:43:21

@bölcsbagoly: Kurvára nem győztél meg, mások az EGYÉNI teljesítményükért kaptak nem egy, nem két aranyat és akkor nem ők érdemlik meg, hanem MSZMP-s KGB kiszolgáló szervilis seggnyaló?

csak egy néző 2014.11.22. 14:46:10

@bölcsbagoly:
"okoska, ahhoz hogy egy olimpiai bajnok csapatban (kétszer is tehát 8 éves ciklusban) tartalék lehess, azért talán valamit le kell tenni az asztalra, nemde?"

Egy kommentelő véleménye, arról, hogy mit is tett le a Pali komád az(BM) asztalra.

Szóval azokban az időkben amikor magyar sportoló nyugati versenyre akart menni ,az nem volt egyszerű , mert bonyolult volt a határátlépés és az is tudható volt, hogy kiutazó csapatból 4 versenyző + 1 tartalék +1-2 edző és csapatkisérő , valaki besugó aki jelent a csapatról és arról is, hogy nem került esetleg valaki a nyugatiak hálójába odakint. De azért sem volt egyszerű mert a nyugati pénz szűkösen állt rendelkezésre ezért mindenki sefteléssel jutott pénzhez amit ide oda dugdosva vittek ki a határon. Szóval volt egy csapat aki Rómába ment edzőtáborozni, az akkori időben vonattal. Üldögélt a csapat a kupéban és beszélgettek. A tartalék új volt a többiek már többször utaztak együtt. Szóba került ki , hová dugja a dugipénzt ilyenkor . Az egyikőjük elmesélte, hogy a vivózsák ( ez olyan mint egy hatalmas nagybőgőtok ) csúcsában , ahol a vivópengék hegyei vannak varrt egy kis zsebet, a keze is alig fér oda és oda tette azt a kis dollárt amit szerezni tudott. Aztán mindenki elment pisilni sétálni egyet mert közeledtek hegyeshalomhoz a vámellenőrzéshez az meg sosem volt egyszerű. Amikor megjöttek a vámosok többen, mindenkit átvizsgáltak főleg azt aki a vivózsákba varrt zsebről beszélt . Hogy hogy nem szétszedték a vivózsákot a felső csúcsra koncentrálva ,de nem találtak semmit - nem volt ott zseb. Aztán elmentek és az út folytatódott de már csöndben , némán. Mindenki számára világos volt, hogy honnan tudták a vámosok hol keressék a kamu hir alapján a pénzt és ki köphetett....
Ez legendaként terjedt tovább sok generáción keresztül a vivók között , névvel cimmel , mára anekdótává vált - ha valaki dugdos valalmit azt mondja hogy bevarrtam a vivózsákba ..

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 14:47:28

@maxval birca hozzászóló: Mint annó a viccben Brezsnyev vagy Csernyekó halála után, amikor Andropovot megválasztották az SZKP KB főtitkárává.
- Aki Andropov elvtársra szavaz az leteheti az egyik kezét.
Mert körülbelül ennyire lehetett demokratikus ez a választás is.
Mert a következő sportolók is ott voltak lehetőségként Dr. Fenyvesi Csaba (egyébként SmittPali csapatársa volt), Dr. Faragó Tamás, Dr. Szívós István, Dr. Csapó Gábor,. Dr. Maagyar Zoltán, Gedó György, ők egytől egyig jobban megérdemelték volna ezt a címet. De ha SmittPali mögött olyan ember áll, mint a Bonsai Duce, akkor ez olyan mint a vicc beli nyuszika és az oroszlán.

Szóval ismerd már be, hogy ez az egész dolog úgy gusztustalan, ahogy van.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 14:48:53

@dual824: Olyan szervilisen senki nem tudott viselkedni, mint a nemzet golyóstolla :)...

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.22. 14:52:30

@The Ghost Wolf:

Igen, Orbán megölte volna az ellene szavazókat...

csak egy néző 2014.11.22. 14:52:55

@maxval birca hozzászóló:
"2 aranyat nyert, ez komoly teljesítmény"
Elfelejtetted odaírni, hogy a kispadon ülve.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 14:55:15

@Veetee: @Larry Silverstein: Olvasd el ezt a cikket. Az amerikaiak nem szarral gurigáztak, amikor összrállították ezt az anyagot. Szerinted mit kellett volna még tenniük, letartóztaniuk a tetteseket, és leszállítani a Nav-nak és a magyar rendőrségnek?
Akkor mi a bánatos fasznak van ez a két szervezet?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:00:25

@maxval birca hozzászóló: Te tényleg nem itt élsz! Orbán nem ölné meg az ellene fordulókat a szó szotos értelmében, de egy életre ellehetetlítené őket. Te el is olvasod azt amit mások írnak, vagy csak a saját idiótikus gondolataidat akarod olvasásban látni?

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 15:03:03

@bölcsbagoly: az a szep, hogy szerinted a 8 altalanost vegzettektol elvart helyesirasi keszseget se varod el az aLamfotol, csak mert eppen jo oldalra helyezkedett
Ha maradt volna Maszopos, akkor most boszen komcsiznad, primitivezned meg szova tenned, hogy egy szar sportdoktori disszertaciot hamisitgatott (kisse nonszensz, ez ugyhangzik, mint valami sportolokkal foglalkozo orvosdoktor)
Ha a bolcsesznel van lejjebb, akkor az a sportfelsooktatas meg a teologia.
Ja, nem vagyok bolcsesz, de az en idomben TTK-n is kibasztak vizsgarol vagy laborgyakorlatrol egyes rigolyasabb oktatok, ha nem tudtal helyesen irni.

A fidesz-klerikalfasiszta kormanyban es a fidess vezeteseben pont nem hemzsegnek a piackepes diplomaval rendelkezo arcok. Jogasz, teologus az van sok meg sportmenedzser szakos kulugyminiszter sok focista haverral az apparatusaban. Meg most egy helyesen irni nem tudo, cim es rangkorsagban szenvedo kioregedett konyoklessel helyezkedo partkatonat vedtek. Csodas.
Erdekes sok vizilabdas kepes volt orvosi, allatorvosi, jogasz diplomat szerezni. Pali meg bohockodott es part vonalon helyezkedett addig.

komplikato 2014.11.22. 15:03:06

@maxval birca hozzászóló:
"2 aranyat nyert, ez komoly teljesítmény."
Hát persze, azért hívják CSAPAT ARANYNAK, mert a CSAPAT nyerte tudod ...

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:04:38

@ursus artos: Idefigyelj, abban a pillanatban, ha felmerül esetleg az ő felelőssége, például egy büntetőper során, egyböl arra fog majd hivatkozni, hogy nem ő volt a nemzetgazdasági miniszter, külügyminiszter, stb. Ő tulajdonképpen csak rossz tanácsokat kapott.

Larry Silverstein 2014.11.22. 15:07:56

@The Ghost Wolf: 'Szerinted mit kellett volna még tenniük, letartóztaniuk a tetteseket, és leszállítani a Nav-nak és a magyar rendőrségnek?'

Nem, mindössze konkrét vádat és bizonyítékot illett volna szolgáltatniuk. Már ha valóban a korrupció ellen harcolnak.

kvadrillio 2014.11.22. 15:14:18

JÓ KAPCSOLATAI Vannak a MOB-ban na ! AZÉRT TUDOTT 7-8 DERÁGA INGATLANT BEÚJÍTANI MAGÁNAK MEG HOZZÁ MILLIÁRDOKAT LENYÚLNI ! nu, azééé, ügyesen tudta a díjazottaknak a nyakába tenni az érmesláncokat is, valljuk be...:)
1,5 MILLÁS NYUGDÍJAT IS ÜGYESEN SZERZETT ORBÁNSEGÍTSÉGGEL...MINT "GYAKOR LÓ" ÁL-AMELNÖK UGYE.....továbbra is besorolt a sport-bizniszbe ....hááá mérne tüntesse ki őt újra a viktorka, ha pénzt hoz nála a mkon yhára !!!!!

...JAJJJ....HÁNYNOM KELL.......

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:18:07

@komplikato: ki a fene akar meggyőzni egy korlátolt, beszűkült tudatú ballibát? Tudod esetleg, hogy az olimpia döntőjébe számos más meccsen keresztül vezet az út?S amellett SP-nak mintha VB és VK eredményei is vannak, nemde?

Hurka Kolbász 2014.11.22. 15:18:33

@maxval birca hozzászóló:

"az egyetlen kifogás ellene a ballib körökben az, hogy nem az ő oldalukat erősíti"
.
Hálistennek hogy ez a cigánybűnöző nem a normális emberek körét égeti. Kell a fasznak egy ilyen tolvaj tróger geci. Teljes vagyonelkobzásra + 40 év közmunkára ítélném. Ja és állampolgárság megvonással.

Hurka Kolbász 2014.11.22. 15:20:49

@bölcsbagoly:

Minden jobbkomcsinak kötelező leszopni Orsós elvtárs személyi csicskáit, vagy ez saját ötleted, így akarsz nyelvvel előretörni a fideszes seggben?

Hurka Kolbász 2014.11.22. 15:21:57

@Larry Silverstein:

Kaptak, használják! Ne a pofájuk járjon!

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:22:00

@aki mást mond az hazudik: furcsa vizsgák lehettek felétek, meg laborok, ahol nem beszélni hanem írni kellett! Mellesleg, a helyesírás egy eszköz a kommunikációban s nem önálló cél! Különben miért is változnak meglehetősen gyakran a szabályai?
Jelentős méretű sznobságra vall a műveltség kizárólagos kritériumának tartani.

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:22:33

@Hurka Kolbász: ne a ballibsi etikából indulj ki!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:23:39

@Larry Silverstein: Te elolvastad az anyagot, amit belinkeltem? Ennél többet mi a faszt kellett volna még csinálniuk? Milyen konkrét vádakra és bizonyítékokra gondolsz? Egy gyilkosság esetén, a gyilkos fegyvert és a tettest kell valakinek konkrétan megneveznie, ahhoz, hogy a sündőrség elkezdjen nyomozni, vagy estleg elég a hulla is? Te egyedül vagy ilyen hülye, vagy valaki segít neked?

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:23:55

@aki mást mond az hazudik: ha nem tudnád esetleg, közgazdász a végzettsége s ennek alapján lehetett szálloda igazgató.

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:27:12

@csak egy néző: ti ennyire hülyék vagytok? S a döntők előtti meccseken is a kispadon ült? Ugyanis, a döntőig el kell jutni s nem három csapattárs , hanem 4 révén! A döntőben (meg minden más meccsen is) az kerül pástra akinek jobban fekszenek az éppen aktuális ellenfelek! S nem pont azért mert jobb a kimaradónál.

csak egy néző 2014.11.22. 15:27:26

@bölcsbagoly:
Ostoba madár, most tényleg sikerült bebizonyítanod, hogy mekkora egy barom vagy.
"ha nem tudnád esetleg, közgazdász a végzettsége s ennek alapján lehetett szálloda igazgató."
Hogyne, persze, pont a bemikrofonozott Astoria szálloda igazgatója lehetett 20 méterre a KGB pesti főhadiszállásától.

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:28:47

@csak egy néző: s ennek milyen jelentősége volt, amikor minden szálloda személyzete és vendégei meg voltak figyelve?

Tudományos libsizmus 2014.11.22. 15:28:59

@aki mást mond az hazudik:
Döntsétek már el légyszi, hogy klerikálfaszista vagy kommunista. Fura lenne a kettő egyszerre: klerikálfaszistakommunista:)

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:30:58

@The Ghost Wolf: egy gyilkosság esetén a vizsgálathoz:
1. kell egy holtest,
2. kell rá bizonyiték hogy idegenkezűség állt fenn.

csak egy néző 2014.11.22. 15:34:24

@bölcsbagoly:
"s ennek milyen jelentősége volt, amikor minden szálloda személyzete és vendégei meg voltak figyelve?"
Tényleg semmi, pusztán csak, ha jól emlékszem nem kis kötődés kellett anno egy BM-nek nevezett egylethez. És azt se felejtsd el, hogy az Astóriában nem az orkánkabát és a nylonharisnya nepperek laktak.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:38:57

@The Ghost Wolf: @Larry Silverstein: http://hvg.hu/gazdasag/20141120_A_fecni_mogott_komoly_informaciok_allnak#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2014.11.22&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@%28%22@%22%29sid} Itt alink, lehet rajta okosodni.

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:39:46

@csak egy néző: te vagy fene mód kötődhettél ezekhez a szervekhez, ha éltél már akkor, vagy csak hőbörögsz! Csak egy hülye képzelheti el, hogy valaki szálloda igazgató lehet egy diktaturában úgy, hogy ne bizzanak meg benne az állami szervek!
Azt meg csak a egy újszülött gondolhatja, hogy az átkosban mindenki félrerakta az egyéni ambicióit a felmentő amcsi seregekre várva (vagy emigrálva) s nem kötött kompromisszumokat a karrierje a családja érdekében! Ugyanis azt senki sem tudhatta, hogy mennyit kell várnia a felmentő seregekre! Élete meg egy volt.

ursus artos 2014.11.22. 15:41:51

@The Ghost Wolf: én nem tudom megjósolni, hogy mi lesz a büntetőperben.
Azt viszont igen, hogy nem lehet összeállítani egy vádiratot.
Mert az kevés lesz: hogy minden, ami történt, hogy csak a zsebét tömte, meg iylenek...

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:44:06

@bölcsbagoly: kkor a rendőrség miért szállt ki nagy erőkkel egy-egy gyilkossági helyszínre? Miért nem várják meg, míg valaki leszállítja nekik a tettest, és a bizonyítékokat is? Mert a NAV szerint nem történt ÁFA csalás mert az amerikaiak nem adták át a tetteseket és a bizonyítékokat. Neked is csak javasolni tudom, hogy nézd meg ezt: http://hvg.hu/gazdasag/20141120_A_fecni_mogott_komoly_informaciok_allnak#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2014.11.22&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@%28%22@%22%29sid}
Ennél többet mit tehetnek az amcsik? Ha idejönnek és letartóztatják a tetteseket, akkor rögtön jönne az ordítozás, hogy beavatkoznak egy idegen ország belügyeibe, és nem hagyják a békés ÁFA csalókat békén...

Larry Silverstein 2014.11.22. 15:50:10

@The Ghost Wolf: még mindig nem sikerült belinkelni

csak egy néző 2014.11.22. 15:51:04

@bölcsbagoly:
Hülye madár, egy kérdésemre válaszolj, ha lehet őszintén.

Ha kedvenc Pali bátyád ma nem fidesz barát lenne, hanem valamelyik nem létező ellenzéki szimpatizáns, akkor is ugyan ezeket írnád róla?

"Azt meg csak a egy újszülött gondolhatja, hogy az átkosban mindenki félrerakta az egyéni ambicióit a felmentő amcsi seregekre várva (vagy emigrálva) s nem kötött kompromisszumokat a karrierje a családja érdekében! Ugyanis azt senki sem tudhatta, hogy mennyit kell várnia a felmentő seregekre! Élete meg egy volt"

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:51:38

@The Ghost Wolf: mert van alapos gyanú a bűntettre! Pl. tudják , hogy kit kellene megtalálni holtan vagy élve. Anélkül mi a fenének s főleg mit vizsgálnának?
Nagy marhák vagytok hogy beveszitek fideszfóbiátokban az amcsi színjátékot! A HVG meg egy szennylapotok, mit bizonyit, hogy mit írnak?
Ezen az alapon a magyar TEK is letartózhatna egy csomó amcsit az USA-ban! Sértik a magyar érdekeket, polgárháborura biztatnak (Gati), azt pénzelik (Soros), hazudoznak (Nuland, H. Clinton, Scheppele, stb).

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:54:02

@csak egy néző: a "ha " kérdéseket meghagyom a magad féle idiótáknák. ha eszetek lenne, akkor nem hőbörögnétek, ugyebár?

csak egy néző 2014.11.22. 15:54:20

@bölcsbagoly:
"Azt meg csak a egy újszülött gondolhatja, hogy az átkosban mindenki félrerakta az egyéni ambicióit a felmentő amcsi seregekre várva (vagy emigrálva) s nem kötött kompromisszumokat a karrierje a családja érdekében! Ugyanis azt senki sem tudhatta, hogy mennyit kell várnia a felmentő seregekre! Élete meg egy volt."
Még egy kérdésem van. Te, hogy élted túl azt a mocskos átkost? mivel foglalkoztál?

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 15:55:48

@bölcsbagoly:
"az a karaktergyilkosság amit az egyetemi doktorija körül szerveztek "

Ja,...a csalót ha elkapják,...akkor karaktergyilkosság áldozata lett...
Furcsa erkolcs jellemzó rátok fideszgyíkokra...
A jellemetek meg ,...mint a csótánynak...

bölcsbagoly 2014.11.22. 15:57:33

@dr kíváncsivagyok: csak éppen sohasem bizonyitottak semmiféle csalást! Pont olyan volt mint a mostani korrupció vád a NAV vezetők ellen. lebegtetett gyanú!

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 15:57:57

@bölcsbagoly:
"Sértik a magyar érdekeket, polgárháborura biztatnak (Gati), azt pénzelik (Soros), "

Soros pénzelt nagyobb gazembert is...

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 15:59:09

@bölcsbagoly:
Te szarfaszú hazudozó,...megfosztották doktori címétol !!!
Jogerosen , hivatalosan , pártatlanul !!!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 15:59:33

@bölcsbagoly: Te el is olvastad azt amit belinkeltem? Mert szerintem ennél részletesebb anyagot nem adhattak az amcsik. Persze lehet, hogy te olyan vagy mint Wittinger Mária: Neveket akarok hallani...

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:00:08

@dr kíváncsivagyok: aha, törvénytelenül! Ezt Tulassay prof. rektor is elismerte!

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 16:01:03

@bölcsbagoly:
"korrupció vád a NAV vezetők ellen. lebegtetett gyanú! "

Nem a NAV vezetoi korruptak,...ok csak végrehajtók ! Az egész kormány,..élén a csuti ártánnyal velejéig korrupt !!!

dr kíváncsivagyok 2014.11.22. 16:01:51

@bölcsbagoly: Anyád , te rohadék jellemtelen szarfaszú kretén ...

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:02:40

@bölcsbagoly: Továbbra sem válaszolsz a kérdésre. Mi a fenének tartjuk akkor a NAV-ot és a sündőrséget? Hogy bűnözőket takargassanak? Erre válaszolj légyszíves, mi a dolga a NAV-nak? Nem az ÁFA csalások felderítése? Bezzeg ha nekem lenne - forint adóhiányom, már a nyakamon is lenne a szeretett NAV-od.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:02:51

@The Ghost Wolf: nem adtak semmiféle részletes anyagot! S pláne nem olyant ami konkrét NAV vezetőkhöz kötődne. ha ennél többet nem tudnak adni, akkor az egész egy humbug!

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:04:20

@dr kíváncsivagyok: kerülget a guta? remélem el is ér s egy hazaáruló gazfickóval kevesebb rontja a levegőt.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:04:41

@dr kíváncsivagyok: Többek között valami Orbán Viktor nevű bűnözőt és barátait is.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:07:13

@The Ghost Wolf: blabla....nincs konkrét gyanú, ami volt (olajügy) az fel lett gombolyítva. De ti masíroztok a hülyeségeiteket lobogtatva. Ha fájna, akkor ordítanátok is hozzá.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:09:17

@bölcsbagoly: Érdekes ugyanez a NAV és a sündőrség Horváth Andrást azonnal el tudta kezdeni vegzálni. Egyébként pont arra lenneének, hogy egy gyanú alapján elkezdjenek nyomozni. Vagy most is arra várnak, hogy valaki majd leszállítja nekik a tetteseket és felderíti helyettük az egész ÁFA csaló hálózatokat?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:13:42

@bölcsbagoly: Ha fel lett gombolyítva, akkor hol vannak a büntetőügyek, hol vannak az előzetesben ülő gyanusítottak? Mert egy letartóztatásról nem hallottam hírt. Bölcsbagoly szerintem te vonulj vissza békés magányodba az odvas fádba, mert ezt úgysem lhet kidumálni, csakúgy mint a kormány és a Vezényló összes többi büntettét.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:15:12

@The Ghost Wolf: HA egy kirúgott alkalmazott,aki marhaságokat állított! Ugyanis nem létezhet 1700 milliárd ÁFA kiesés Mo-on egy év alatt! Összelopkodott egy csomó adatott a kollégái gépéről, lobogtatott egy üres zöld dossziét és meglovagolta az ellenzék szimpatiáját. Hétfői szereplése egy paranoiásra emlékeztető volt.

csak egy néző 2014.11.22. 16:15:54

@bölcsbagoly:
" a "ha " kérdéseket meghagyom a magad féle idiótáknák. ha eszetek lenne, akkor nem hőbörögnétek, ugyebár?"

Látod baromarcú madaram, erre a válaszra számítottam egy ilyen gerinctelen genyától.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:16:32

@The Ghost Wolf: 12-en vannak olajügyben előzetesben s más ügyekben si folyik folyamatosan a vizsgálat. hazudtok reggel, este meg közte s a tényekről nem óhajtotok tudomást venni.

bölcsbagoly 2014.11.22. 16:21:14

@csak egy néző: küldjek orvost, ápolót, vagy elég a gyógyszer is?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:21:23

@bölcsbagoly: Bocs, az olajügyekről 2012-ben volt szó először. Azóta mi a faszt csinált a NAV és a rendőrség? Ne mondjad már, hogy ennyire töketlen faszokból áll ez a két szervezet. Mert, ha igen, akkor a vezetőiknek takarodniuk kell! Vagy csak az a baj, hogy a Bunge nem adott át elég részletes, mindenre kiterjedő bizonyítékokat? Akkor is felmerül a kérdés, mi a faszt keresnek még a helyükön a vezetők.

csak egy néző 2014.11.22. 16:25:25

@bölcsbagoly:
Nem nekem kell orvos, te ostoba, gerinctelen féreg.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 16:25:53

@csak egy néző: Erre ne fogsz választ kapni ettől a fideszgyíktól. Mert vagy egy fiatal behülyített fideszjanicsár, vagy pedig egy Boross Péter, vagy Pozsgay Imre féle az előző rendszerben mindent elért fasz, aki most a Fidesztől reméli a nyugdíjáak kiegészítését.

csak egy néző 2014.11.22. 16:59:06

@The Ghost Wolf:
Nem is reméltem választ ettől a gerinctelen ostoba madártól.
Ő nem egy fiatal, szerintem a 60+os korosztály, aki abban a mocskosban is gyakorolta a seggnyalást, mint a hazudozó haverja a @Larry Silverstein: , akitől már háromszor megkérdeztem, hogy hol él, mert azt mondja, hogy az ő kedvenc üzlete a Billa, amelyik már évek óta kivonult innen

Rоdney_2 2014.11.22. 17:00:48

smittpalkó végül is jó sportoló volt.

böIcsbagoly 2014.11.22. 17:02:39

@csak egy néző: De kell, ezt diagnosztikáltam.
Éljen Orbán Viktor!

böIcsbagoly 2014.11.22. 17:04:03

@The Ghost Wolf: Időbe került amíg a régi olajügyek elévültek. Akkor lehetett nekik menni, hogy már ne dobják fel a régieket.

Gyűrött Papír 2014.11.22. 17:05:30

@Spéter46: Ez az évtized kommentje! :))))
Véget ért a hibernáció? :DD

csak egy néző 2014.11.22. 17:08:20

@böIcsbagoly:
"
De kell, ezt diagnosztikáltam.
Éljen Orbán Viktor!"

coub.com/view/3zq19

Hajrá idióta, tapsolj.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 17:13:23

@csak egy néző: Az ilyen begyepesedett vén szaroktól nincs is mit várni, ennyit tudnak meg az anyjuk nevét.

@böIcsbagoly: Milyen régi olajügyekről beszélsz te ökörállat? A Bunge 2012-es étolajjal összefüggő ÁFA csalásokra adott át bizonyítékokat a NAV-nak 2012-ben. Szerinted, ha a kormány be tudott volna tartani az előző (gyengébbek kedvéért Gyucsány-Bajnai kormányoknak, akkor addig várnak a dologgal, míg elévülnek? e legyél már ennyire amatőr.
Ismerd be végre, hogy a NAV szart sem ér az ÁFA csalások ellen.

bölcsbagoly 2014.11.22. 17:14:43

@csak egy néző: s azt is tudod, hogy mi az a diagnosztika? Gyenge vagy mint a többi balfék.

Kerek négyszög 2014.11.22. 17:20:32

Plagi bá? Az való a maffiához, vigyék. Éllyen a nemzett sórtolólya!

Virányi András (BANDITA) 2014.11.22. 17:24:03

@Spéter46: Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem egy nyelvtani hibára. Csak halkan merem megjegyezni, és nem tudom egyáltalán méltó vagyok-e ezt megtenni veled szemben. Csak idézni mertem egy lopott doktorit birtokló, pártkatonából lett köztársasági elnökként megbukott, harácsoló, zsugori, kicsinyes, pitiáner, senkiházi ember egyik aláírási formáját. Nem mellesleg ezt egy hivatalos bejegyzésben tette meg, saját kezével egy emlékkönyvben. És abban is elnézésed kérem, valóban gimnáziumot kellett volna végeznem, de ehelyett én buta szakközépben érettségiztem, és még utána szereztem két diplomát is. Valóban vagyok annyira elvtárs, mint a kormánypártban van KISZ- titkár, komcsi, és volt párttag. BANDITA.

csak egy néző 2014.11.22. 17:27:15

@bölcsbagoly:
"s azt is tudod, hogy mi az a diagnosztika? Gyenge vagy mint a többi balfék."
Hogyne tudnám, azt hiszem, már elég sokan állítottak téged ezért a "diagnosztikálásodért" a f..sz rosszabbik végére és te kéjes örömmel cidáztál, hülye madár.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.11.22. 17:27:38

@bölcsbagoly: A 2012-es étolaj ügyek elévülési ideje még messze van. Stadler Józsefet is régebbi ügyei miatt cincálják most bíróságokra.

böIcsbagoly 2014.11.22. 17:30:58

@csak egy néző: A nyelvtan már régen liberalikálva van. Így a diagnosztikálni helyes.

böIcsbagoly 2014.11.22. 17:33:31

@The Ghost Wolf: A szőkítésekről beszéltem. Ennyit sem vagy képes diagnosztikálni?

bölcsbagoly 2014.11.22. 18:02:30

@csak egy néző: ha. de látom még mindig nem érted, hogy a diagnózis és a diagnosztika az két különböző fogalom! pont olyan bunkó vagy mint a többi heccelődő! tanulni, tanulni, tanulni....

bölcsbagoly 2014.11.22. 18:05:02

@böIcsbagoly: megint megjelentél nicktolvaj? mars vissza a kuckódba! Sipirc...
A többiek meg figyeljenek a böLbagolyt ez a hülye nagy I-vel írja ki s l helyett!!

bölcsbagoly 2014.11.22. 18:07:33

@The Ghost Wolf: ??? miféle elévülés? lakat alatt vannak...

csak egy néző 2014.11.22. 19:53:25

"Grosics Gyula halála után a diplomabotrányába belebukott volt köztársasági elnök maga jelentkezett be a Nemzet Sportolója címre. Kárpáti György volt vízilabdázó hetekkel korábban tudta, hogy Schmitt kapja majd a havi félmillió forinttal járó címet – írja a Bors. Portisch Lajos szerint egy 14 fős listán szereplő nevekre kellett szavazniuk, de maga a szavazás korrekt módon folyt.

Schmittre hatan szavaztak, Magyar Zoltánra ketten. Másik két szavazó tartózkodott, az Izraelben élő Keleti Ágnes pedig nem vett részt a szavazásban"

Gratulálok Shitt elvtárs.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.22. 20:12:57

@Hurka Kolbász:

Akasztás nem lesz??? Te valami fideszes bérkommentelő lehetsz, hogy a gonosz Schmitt nálad ilyen könnyen megúszná...

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 20:15:32

@bölcsbagoly:

" furcsa vizsgák lehettek felétek, meg laborok, ahol nem beszélni hanem írni kellett" - ja, laboron te beszeltel? Jegyzokonyvedet is szoban adtad elo? A laborjegyzokonyvet osszeszedte es darabokra cincaltak felev vegen a gyakorlatvezetok. Laborok elejen a zh-kat szoban abszolvaltad? Vizsgak es szigorlatok elott a beugro? Irasban. Emellett rengeteg vizsga is volt irasban. Persze szofoso bolcseszeknel lehet hablatyolni. De meg a Magyarorszagon vilaghiru ELTE jogi karan is rengeteg vizsga irasbeli. Egy videki jogi karon tobb a szobeli vizsga es szigorlat, mint az ELTE-n. Szoval mindenutt kibukik a primitivseg elobb vagy utobb, a rossz helyesiras, a muveletlenseg partallastol fuggetlenul nem egy ereny.
Te ugye nem jartal egyetemre? De nem baj, ehhez nem kell diploma, 8 altalanos utan illik tudni korulbelul helyesen irni. Neha barki tevedhet. Schmittpali azert tendenciozusan hibazott, ez egy aLamelnoknel picit gaz.

"Mellesleg, a helyesírás egy eszköz a kommunikációban s nem önálló cél! Különben miért is változnak meglehetősen gyakran a szabályai?" - te mar altalanos iskolaban is erre hivatkoztal, amikor bukasra alltal a rossz helyesirasod miatt? Az allamfo szo irasat azert nem valtoztatjak olyan gyakran a szabalyzat szerkesztoi. Skiccpali nem egy szot baszott el, hanem eleg gyakori volt nala a helyesiras leszarasa.

"Jelentős méretű sznobságra vall a műveltség kizárólagos kritériumának tartani." - nem sznobsag, ez szerintem elvarhato egy 8 altalanost vegzett embertol, de egy erettsegizettol mindenkeppen. Hangsulyozom, eliras, elutes, tevedes, megbicsaklas, alkalmi hiba sot meg kisebb merteku szabalytudas hianya is belefer nalam. Van jogasz ismerosom, aki eleg hulyen fogalmaz, sokat tevesztett, tolem kerdezte neha, hogy egybe vagy kulon kell-e irni bizonyos dolgokat, nem haraptam le a fejet, mert mellette nem volt egy pokhendi faszarcu majom, beismerte a hibajat.
Es itt el is erkeztunk ahhoz, hogy nem a muveltseg kizarolagos kriteriuma a helyesiras. Pl. szerintem az sokkal fontosabb es ez mar nem is muveltseg, hanem becsulet dolga, hogy az illeto ne hamisitson doktori ertekezest, ne valtogassa elvtelenul a politikai oldalakat, ne legyen besugo. Es a tobbi.

Igen, bizony, Skiccplaginal nem a helyesiras az egyetlen gond, hanem ugy altalaban amit csinalt, nem csinalt es letagadott az eleteben. Neki semmilyen szerepet nem lett volna szabad osztani a politikaban. Az MSZP is oszeszurte vele a levet anno, mint regi jo elvtarssal. Aztan a Fideszhez nyalt be. Ne a partallas a baj vele, bar azt is valtogatta, mint mas a gatyajat.
Tudom, Magyarorszagon jellemzoen nem erzik a kozszereplok hogy mikor diszkreditalodtak es emiatt mindig tultoljak a dolgokat. De a sajat tabor mindent megbocsat. Fideszesek is a helyezkedos, konyoklos, masokat letaposo, ures fejjel mosolygo Bologato Janost, a sportoloiert ki nem allo sportvezetoi multat. A kommunista titkosszolgalati, parttitkari, pufajkas, besugo, okirathamisito, korrupt multat is (ezeket most nem Skiccplagira mondom, hanem ugy altalaban politikusokra). A Maszoposok, DK-sok ugyanigy mindent elneztek Gyurcsanynak meg Horn Gyufanak. Szamomra meg vannak olyan erkolcsi hibak, rettenetesen kinos helyzetek, amik menthetetlenek, amiktol felfordul a gyomrom.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.11.22. 20:28:33

Legkozelebb a csapat gyurojat vagy a szertarost valasszak meg nemzet sportolojanak. Gondolom ok is ott ultek a kispadon az olimpian Schmitt aLamelnok ur mellett, tehat pont annyit tettek le az asztalra, mint o. Sot, meg disszertaciot se hamisitottak.

@csak egy néző: maga jelentkezett be a cimert... Nem mondhatom azt, hogy megdobbentett ez a hir. Valahogy tole ezt vartam. Aki egy eleten at ezt csinalja, konyokol, helyezkedik az miert valtozna meg? Es o ezt nem erzi kurvara kellemetlennek. En sose tudtam ilyen lenni, nem is leszek soha aLamelnok vagy sporttudomanyi doktor. Utobbi pont olyan elkepesztoen ostoban hangzik, mint a teologiai doktoratus.

csak egy néző 2014.11.22. 20:56:07

@aki mást mond az hazudik:
Csak szólok, hogy ne fáraszd magad ezzel a @bölcsbagoly: nevű idiótával. Azt hazudja, hogy ő "témavezető/opponens/doktori bizottsági tag", sőt biológus is.
De elég csak megnézni a hozzászólásait és kiderül, hogy csak egy agymosott az előző rendszerben is csak egy seggnyaló senki volt.

Kandabula 2014.11.24. 21:03:40

Igazán érdekelne, hogy nyalta be magát Orbánnál. Az valami fergeteges cirkuszi produkció lehetett. Vagy inkább csúszott, mint csiga a takonyban.

ubi1 2014.11.25. 10:53:19

@bagolynak űzenném Én mással honoráltnám meg neki az értékes tevékenységét

Kandabula 2014.11.27. 21:14:39

Hej, de genyó országban élünk! A nemzet sportolói eztán kinyalhatják a seggemet. Nyálas, gerinctelen banda.
süti beállítások módosítása