Hiába a rádiós beszéd, a képek nem hazudnak, mikor Orbán Viktor előadja magát. Még a hangja sem remeg, a szeme sem rebben a nemzet legnagyobb hazudozójának, miközben rutinosan előadja a nem lesz adóemelés, meg a nem megszorítás dumát. Most éppen az internetadóval teszi ugyanezt. Igyekszik úgy megoldani a problémát amit az adó bevezetése miatti felháborodás okozott, hogy a lehető legjobban tudjon kijönni a helyzetből. Egy kicsit kommunistázik, nagyon az emberek barátjának mutatja magát, még olyan számára ismeretlen fogalmakról is beszél, mint demokrácia, meg a választók akarata.

Kicsit azért remeghetett a térde az internetadó keltette tiltakozás miatt, hiszen gyorsan külföldre utazott pihenni. Itthon szerinte minden rendben volt, és neki pont most kell őszi szünetre mennie egy kicsit. Végül is a korrupcióban érinteni vélt NAV vezetők is ezt tették, csak Orbán Viktorról legalább tudni lehetett hova is utazott. Na meg ő közben így ellenőrizte a svájci bankszámláját, kifizette a lánya tandíját, mert az ott olcsóbb mint itthon, és csokit vett anyának, mert az jár neki, ha már annyi földet őriz a nevén neki. Végül is Orbán Viktor nem érintett a korrupcióban sem, hiszen csak irányítja azt,, és tud róla, ezért nem is lehet rá azt mondani, menekül az ezzel kapcsolatos kérdések elől. De azért némi időre neki is szüksége volt amíg kicsit rendezi a sorokat a párt gépezetében, hogy hogyan is jöjjenek ki ennyi szarból, ami hirtelen a fejükre szállt.

Pedig amíg távol volt turulmadár földjétől szabadság harcolni, meg őszelni, addig itthon történtek a dolgok a maguk rendje szerint. Az internetadó felkavarta a kedélyeket, és a kormánypárt gépezete a vezető hiánya miatt a megszokott hazudozással kezelte ezt. Magyarázta a kis sima hajú miniszter, ez nem megszorítás, csak adóemelés, a rezsitábornok is cáfolt, és az anyjukba küldte haza a tüntetőket. A hólapátos Tállai államtitkár meg az alkohol megvonási tüneteivel küzdve meg még azt is beismerte, a felhasználók fizetik ki majd az adót, de háztartásonként, nem egyénenként. De hát ő végül is isten nagy barma, és nem szeret józan lenni, meg ezért biztosan nem is dicsérik majd meg. Tehát mentek a dolgok szépen a maguk rendjében, továbbra is simán hülyének nézte a kormánypárt az embereket. Azok meg közben azért rájöttek, többen vannak mint gondolnák, és jobban látják most már mi van a kormány dumája mögött. Eddig is ők fizették ki a nem nekik szóló adókat, nekik csökkent a munkabérük, ha nem nyertek az egykulcsos adóval, és ők járnak közmunkára is a választási kampány időszakában. Ekkor szállt le Orbán Viktor a vonatról, mert még nem vett közpénzen magának repülőt.

Addigra már készen is volt a forgatókönyv a helyzet megoldására. Az adó el van halasztva, konzultál majd róla a nemzet pocakos focihuszára mindenkivel, aki szerinte ebben érintett. Már felelőse is van az ilyen nemzeti semmit mondásnak, még pedig egy olyan személy aki jól vesz beléptetőrendszereket a stadionokba, és keresztényi erkölcsök szerint válik el harmadik feleségétől. Meg jól, és szépen írogat a közösségi oldalakon, így alkalmas ennek a helyzetnek a kezelésére. Orbán Viktor még egy lájkot sem tud dobni, neki ez azért nem menne személyes tudásból.

Erre mondják azt az ésszel gondolkozók, ez bizony üres lufi, mint általában a kormány ígéretei. Nem azt mondta Orbán Viktor nem lesz adó, csak halogat, és időt akar nyer. Azt véli közben, a tüntetők meg elfáradnak, és hazamennek, utána elfelejtik az egészet. Aztán már csak át kell nevezni az adót, a konzultációt meghamisítani, és máris mehet a kétharmad elé a parlamentbe a törvény az adóemelésről, azok azt úgyis elfogadják. Végül is kell a pénz a stadionokra, azok építése nem állhat le, és lassan vissza kell fizetni a korábban magas kamatra eladott állampapírokat, aminek a haszna a Fidesz közeli zsebekben landolt. Attól bizony nem indult nagyon be a gazdaság, csak a holdudvar lett gazdagabb, de az adófizetők majd kicsengetik ennek az árát is.

Azért azt nem szabad elfelejteni, Orbán Viktornak egy szavát sem lehet elhinni ha a politikájáról van szó. Abban mindig az emberek többsége jár rosszul, és a kevés szűk elit meg a haszonélvező. Már párszor eljátszotta a nem megszorítás, nem adóemelés színházat, és adta már elő tündérország pávatáncát is. Hatásosan tudja ismételgetni a jobban teljesít, és az összefog mesedélutánt, a bukott baloldal a hibás, meg a tiszteletet a nemzetnek matinét. Mindig kész sikerekről beszélni, még ott is ahol ezt nem látszik. Nagyon tud úgy előadni üres fecsegést, hogy abból egy szép új világ kerekedik, csak éppen az nem úgy van, de ez nem zavarja. Most is az adót félti, pedig szerinte az országban már közel négymillióan adóznak a munkájuk után, és ez mégis kevés neki. Ezért kell még a koszos ruhát is megadóztatni, a wc papír használt felére is költségvetési szigort bevezetni, meg a művirágnak is fizetnie kell, amiért sokáig nem hervad el. Bizony az élet minden területének adóznia kell tündérországban Orbán Viktor felé, ha mással nem tisztelettel, hálával, talpnyalással. Nagyon idegen tőle, hogy az akaratával szembe menjen valaki, legyen az akár egy egész ország is. Annak minden áron érvényesülnie kell, még ha bele is döglik az illető. Orbán Viktor nem viseli el a vereséget, azért megfizet mindenkinek. Majd leönti nemzeti mázzal, hozzárak egy Békemenetet, némi hazaárulózást, és épít egy újabb stadiont. Csakhogy az internetet nem lehet kordában tartani, az mindentől erősebb. Csak még ezt Orbán Viktor nem tudja, és nem is érti. BANDITA.

Címkék: internet adó hazudik Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr446852669

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Követelés a diktátorhoz 2014.11.01. 08:02:03

Egyáltalán Nem Tisztelt Orbán Diktátor Úr! Mi, a nép, mind az 1200-an, azonnal követeljük, hogy folytassa az internetadó bevezetését. Viselkedése, hogy az eredeti ötletét visszavonta, nem európai stílusú lépés volt, ezért mélyen megvetjük Önt! Értse ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása