Pocakos focihuszára a nemzetnek nem hajlandó beismerni a gyávaságát, inkább azt találta ki a vitára szóló felhívás ellen, nem akarja a pocskondiázását hallgatni. Szóval, ha Orbán Viktor szembesül a valósággal, és nem csak azt hallaná a sűrű nyelvcsapások közepette a hátsója felől, mekkora nagy ember is Tündérországban, máris személyes érintettségnek véli a kritikát, amit ugye nem tűrhet el az ártatlan,baltás gyilkost eladó lelke.

Ritka fajtája az a politikusnak, aki nem meri megvédeni a döntéséit, nem ad számot tetteiről, és nem viseli annak a következményeit. Az ilyenek inkább a diktátorok megszólításra hallgatnak, de egy szabadságharcos nem lehet az, főleg ha saját Békemenete is van. A vita az, ami eldönthet egy kérdést, mert hozzátehet más szempontokat, és a legkisebb rossz felé mozdulva segíthet a döntésben, és szolgálhat többségi érdeket. De Orbán Viktor országában ilyen nem létezik, nála csak az van, amit ő elképzel, és amit helyesnek tart. És ezeket csak dicsérni lehet.

Senki olyan ügyesen nem védte meg az emberek magánynyugdíját, mint Orbán Viktor. Az államadósság igaz nem csökkent tőle, a MOL  részvények is veszítettek egy jelentős részt azóta az értékükből, de ez elég elhanyagolható szempont pár millió ember több éves megtakarításának a szélbe szórásáért. De legalább nem mondhatja senki, közben nem próbált meg mindent a szabadságharcban, és a háború bizony drága dolog. Meg azért biztos volt egy rész ebből az összegből, amit sikerült a haverok zsebe felé terelni.

Van új alaptörvénye Tündérországnak. Volt némi fennakadás a diktálás közben, meg Szájer József sem tudott rendesen gépelni utazás közben, de legalább gránit szilárd lett. És csak ötször, vagy hatszor kellett módosítani, mert a világ állandóan változik, és a népszerűség is csökken, de a választást meg kell nyerni mindenáron. És mindig van olyan állampolgári jog, amit még jobban csökkenteni kell, és az állam ellenőrzését is lehető legkisebb mértékűre kell szorítani a törvényes keretekben. Előre nem láthat mindent egy ember, neki is kell némi idő annak a felismerésre, ami a hatalmát fenyegeti.

Nem voltak megszorítások. Az a harminc új adó, ami be lett vezetve, igazán nem nevezhető nagy árnak ahhoz képest, amit a különadók áthárításával a lakosság még kifizetett. Erről azért sikerült mindig elfelejtkezni, ha szóba került a különadó, de hátha nem veszi észre a honpolgár, mert az biztos annak hisz, amit mondanak neki, nem amit tapasztal saját maga. És a világ egyik legmagasabb Áfája is itt van, ezt azért nem szabad elfelejteni. Külön köszönet ezért Matolcsy Györgynek, aki azóta is megtesz mindent azért, akinek eurója van a párna alatt, annak az minél többet érjen. A forint is így ér sokat, mert így többet lehet kapni belőle az euróért.

Növekedett a foglalkoztatottság. Sikerült egy drágább államot felépíteni, így a támogatók, és haverok megkapták a jól fizető helyeket. A versenyszféra nem tudta követni ezt az ütemet, náluk volt egy elég jelentős visszaesés. De ezt is sikerült leküzdeni, a munkanélküli rendszer lecsökkentett átalakításával, és a munkanélküli segély összegének töredékéért dolgozó közmunkásokkal. Nekik meg kell tanulni Brüsszel pénzén brummogni, és itthon megélni negyvenhétezerből. Ha mégis sikerül velük értelmes munkát végeztetni, azzal is a kormánypárt jár jól. Főleg, ha ügyesen berendezik a termet székekkel, vagy jól dolgoznak a fideszesek földjein. Azért kisebb lenne akkor a haszon, ha a normál munkaerőt kellene alkalmazni az ilyen munkákra, ezért ez mindenképpen egy sikernek könyvelhető el.

A Munka törvénykönyve is átalakult. Az egykulcsos adóval kevesen jártak jól, de ezek között van Orbán Viktor és bandája, a többi meg nem érdekes. A munkavállalóktól jelentős részétől sikerült egy rész fizetést elvenni a pótlékok csökkentésével. Ez főleg a kisebb keresetűeknél jelent problémát, de örüljenek hogy dolgozhatnak. Hiszen a rugalmas elszakadás elvét követve, kirúgni is könnyebb őket. Meg a szakszervezetek sem jelentenek gondot, aki nem lett megvásárolva, annak a jogait kellett csökkenteni, és ez is sikerült. A cafetéria, meg egyéb járandóságok lecsökkentése meg a hab a tortán. Még a minimál bér is adózás alá került, csak erről nem kell beszélni, a bruttó összeget mégis szebben hangzik kimondani. Kaptak a családok adókedvezményeket is, először a magasabb keresetűek. A többire már nem volt idő, de majd megoldják ők maguk a megélhetésüket.

Nehéz volt a devizaárfolyamokat is feltornászni. A benzin áráról már nem is beszélve. Ezek 2010-ben még megfizethetőek voltak. Kellett Kósa Lajos, Varga Mihály, és még néhány ember, egy kicsit elszaladjon az árfolyam. A várólisták hossza sem volt megfelelő, ezen is növelni kellett, és az felsőoktatásban is részt vehetett mindenki, még aki nem is tudott érte fizetni, csak tehetséges volt. Átalakultak a trafikok is, ötezer jött létre belőlük, és alig harmincezer szűnt meg ezért. Meg Mészáros Lőrince is lett az országnak, aki egy vidéki gázszerelőből lett földbirtokos nagygazda, meg a 88. leggazdagabb ember az országban. És három év alatt. Stadionok is lettek. Már csak néző kell, meg színvonal, de egy legalább került Orbán Viktor háza mellé, vasúttal,repülőtérrel, vak komondorral. Lassan elég a dicséretből,még mielőtt valaki elhányja magát.

Mai viszonyok között, Orbán Viktor számára csak a dicséret az egyetlen elfogadható magyarázat a tetteire. Számára nem létezik más út, csak abban az álomvilágban hajlandó létezni, amit megteremtett tündérországában. Nincs egyedül ennek a számára oly kedves sikertörténetnek a folyamatos ismétlésében, a közpénzből megvásárolt médiája, és hű talpnyalók egész hada segíti ennek hangoztatásában. Ami a legborzasztóbb a követők sűrű sorai, akiknek könnyebb a megnyugtató hazugság, és a folyamatos felelősség áthárítás miatti bűnbak nevének ismétlése, mint a saját tapasztalat felismerése. BANDITA.

Címkék: vita törvény gyáva hazudik Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr615883438

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Észak királya 2014.03.30. 15:19:29

Intő jel lehet Orbán Viktornak és a Fidesznek a tegnap Szlovákiában lezajlott elnökválasztás második fordulója, ahol Robert Fico olyan verést kapott, hogy a Pravda is ujjongva tapsol. Kiska ugyanis elővette a régi politikai tankönyvet, amiben még világ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.30. 10:58:46

Ez az agyatlan diktátorozás sokat segít a Fidesznek a kampányban. Mivel teljesen alaptalan, így nevetségessé teszi az ellenzéket.

Sexual Harassment Panda 2014.03.30. 11:02:45

@maxval a gondolkodó birca: Ugyan!
Eddíg is milyen jòl bejött a d.ellenzèknek ez a taktika!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 11:18:04

A diktatúrázás az megy. Mint mindig amikor nem az MSZMP utódpártja van hatalmon.
A ex-munkásőr, ex-ügynök, ex-pufajkás garnitúra ma is a fasizmussal szemben határozza meg magát, mert más önképe soha nem is volt.

Aztán meg a pontok is hazugságok kivétel nélkül.
A versenyszférában is nőtt a foglalkoztatás teszem azt.
Az államadósság csökkent.

De ettől komolyabb érv, hogy a szocik az ingyenélő megélhetési gyerekgyártókat támogatják, a dolgozó gyermeket nevelő réteg helyett (családi adókedvezmény).

Hogy az ingyen segílyen élősködő dolgozni nem akarókat, a közmunka helyett.

Hogy a "megélhetési bűnözés" fogalommal legalizálja a tulajdonunk ellopását.

Hogy ezidáig csak az MSZP veretett politikai utasításra beazonosíthatatlan karhatalmistákkal, oszlatásra alkalmatlan fegyverekkel több tízezer ellenzékit.
Amiért kitüntették a rendőr főkapitányt.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

púdó 2014.03.30. 11:22:45

sajnos igy van.minden demokratikus orszagban a partallastol teljesen fuggetlenul ,oriasi felhaborodasnak kellene oveznie azt,hogy egy miniszterelnok NEM HAJLANDO vitazni az ellenzeki miniszterelnok-jeloltel,jeloltekkel,foleg a valasztasok elott.egy nemet ,francia,angol,amerikai valaszto(a sajatja!) mar kuldene is csomagolni.
Gondolkodasban nem kell keleti nyitas,kelet a fejekben van.
egyfajta kulonleges XXI.sz-i szemelyi kultusz kialakulasanak apro jelet latom benne.(van meg...kis falujanak brutalis merteku fejlesztese,hobbijanak kormanyszintre emelese stb.)

jut eszembe:ha jonehany eve megkerdeztek volna toletek,hogy melyik az az europai orszag,melynek vezetoje picike falujaban epittet kedvere nagyon sok penzert akademiat,stadiont(fifa licensz!)vasutallomast,hotelt,utakat.....
kirivoan arcatlanul ontik a penz a faluba.
na mit valaszoltatok volna?

Sexual Harassment Panda 2014.03.30. 11:25:54

@púdó: Hülye vagy .Taktiksi lépés az, hogy nem vitázik.
Más országokban ugyanìgy előfordul.

pocakos focisla 2014.03.30. 11:29:35

@púdó:

Lenne is felzúdulás normális országban.

De Gyurcsány 2006-ban bebizonyította, hogy MSZP-s majmokkal lehetetlen vitázni.

Minden megvalósult amit letagadott, és semmi sem amit ígért.

Majd az egész hazudozását, vállalhatatlan majomkodását nyakon öntötte egy Öszödi beszéddel, hogy a ballib majmok is megértsék:

Az MSZP lop csal hazudik, nem vitázik !

Poszt Olok001 2014.03.30. 12:02:35

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

elmondanäd,h az istenitett fityeszben häny expärttitkär es exvezetö szereplö van?

mennyivel is nött a foglalkoztatäs a versenyszferäban? Erre van adatot? En valamiert 10-30.000 közöttire emlekszem. Azonban, ha talälsz grafikont akkor oszd meg, ha ennyire vered a melled az eredmenyre.

Ällamadossäg csokkent? Mivel is? A frissen kiadott dollärkötvenyek miatt vagy az orosz 3000 milliärd hitel miatt? Ezt ugye nem gondolod komolyan? Nezz utäna, mert netto baromsägot beszelsz.

Egyet ertek. Aki nem dolgozik vagy sosem dolgozott, az ne kapjon megelhetesi lehetöseget a gyerekgyär utän. Viszont nem csak öket lehetetlenitettek el ezzel, hanem az ätlagos keresetü embereket is.

Megelhetesi bünözes van. Magyarorszägon POLITIKUSNAK hivjäk, akinek eppen veded a luxuslakäsait. :) Ilyenek eseteben miert nem indul vizsgälat? Mert fityeszesek? Eljen a kettös merce.

Nem unod meg a 2006-os mondokät? Kivänom,h a te csalädod vagyonält romboljäk le a huligänok es a rendörök ne tegyenek akkor semmit. Vidäman sütögetnek szalonnät az egö autod tüzeben es sztorizgathatnänk,h kinek mi a feladata egy jogällamban.

Illetve a felcsuti cigäny csak egy szolga, nem ur. Kötelessege pärbeszedre mindenkivel, mert egy megvälasztott tisztsegviselö. Mivel azonban csak demagog baromsägok szövegelesere kepes, ezert kerül minden vität. Az elsö percben elbuknänak a nevetseges baromsägai a szämok elleneben.

púdó 2014.03.30. 12:06:07

@pocakos focisla:
teszek gyurcsanyra.
a legtobb ember hitbol es elvakultsagbol szavaz,nem az eszervek melle tesz i voksat.
sztem te is.
ezt tudja orban is.tudatosan ki is hasznalja.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 12:14:44

@Poszt Olok001:

Figyu már !

Ha majd hazajöttél Ausztriából, és nem onnan osztod az észt, akkor lesz fingod arról, hogy az MSZP mit művelt 2002-2010-ig, és hogy éppeszű ember miért nem szavaz soha többet rájuk.

Mondjuk ezt az itt élők 90%-a most is tudja.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

egysmás 2014.03.30. 12:19:02

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Amíg nem mondanak ellent Viktornak, addig nincs diktatúra.
Az csak után a jön.

A stratégia tehát: bólogatni!
Akkor is, ha méterest faszt dugnak a valagadba.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 12:23:00

@egysmás:
Erre már írtam:

"A diktatúrázás az megy. Mint mindig amikor nem az MSZMP utódpártja van hatalmon.
A ex-munkásőr, ex-ügynök, ex-pufajkás garnitúra ma is a fasizmussal szemben határozza meg magát, mert más önképe soha nem is volt."

egysmás 2014.03.30. 12:27:45

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Bameg, nem a szocik zavartak szét egy szakmai bizottságot, mert az ellent mert mondani annak, amit a fiúk kitaláltak.

Nem a szocik központosították -pénzelvonás mellett- az oktatást, kivéve mindent az iskolaigazgatók kezéből.

Nem a szocik csináltak állami beruházásokat annak jogi részének lejátszása nélkül.

Nem a szocik a szubszidiaritás ellenségei.

Poszt Olok001 2014.03.30. 12:28:49

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ez intelligens megszolaläs volt. Megtenned,h azokra reagälsz, amiket kerdeztem es abbahagyod a szemelyeskedest? En sem kerdezem,h mennyit fizetnek neked ezekert a hazudozäsert? Közmunkäban vegzed? Van hetvegi potlek?

Mellesleg semmit sem tudsz rolam, arrol sem,h mennyit dolgoztam otthon es miert vagyok ott ahol vagyok. Az eszosztäs ahogy lätom a te profilod..mär ha ebben szerepe van az esznek. Politologiai, törtenelmi vagy gazdasägi vegzettseged van? El tudod dönteni, hogy igaz-e amit odafosnak a szädba vagy csak köpöd toväbb ? Teged eppeszünek mondani az eddig olvasott hozzäszoläsaid alapjän enyhen tulzo. Kb mint vikit tisztessegesnek nevezni.

Böven van "fingom" arrol, hogy mi ment ott 89 ota es ennel nagyobb okädek mint ami most van nem volt ezalatt az idö alatt. Amennyiben neked ez megfelelö, sajnällak. Ez egy szellemi alsohatär amit kepviselsz a gerinc teljes hiänyäval.

Szoval...vläaszolsz a kerdesekre vagy sem? Amennyiben vannak konkret adataid, kerlek oszd meg velem, ha nincsenek, akkor (ahogy urad bajszos talpnyaloja mondta az elözö välasztäsokkor) : akaszd fel magad es hanyagolj. Csak a tenyek erdekelnek, nem a szellemi csökevenyed minösitese.

Poszt Olok001 2014.03.30. 12:41:49

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Mellesleg egy dolgot megtanultam...Cigännyal, törökkel, lengyellel, orosszal nem üzletelek...ti megvälasztottatok egyet miniszterelnöknek.... Grat.

Mellesleg egy utcän hozzäd odamenö cigänytol megveszed a rolexet???? ...a pärhuzamot probäld felepiteni magadban, ha sikerül .

MACISAJT 2014.03.30. 12:42:29

Ha már a vita ismét szóba került.
( azon nincs mit rugózni, hogy Orbán miért nem áll le UGYANAZOKKAL akik 2006-ban vita címén szembehazudták az országot, majd másfél hónap múlva zárt körben bevallották az ország valódi állapotát.)

Hanem, azon csodálkozom hogy ez az ATV-Népszabadság maflás nem kapott nagyobb figyelmet:

2014. márc 28. 11:47

Az ATV hírigazgatója kitart korábbi álláspontjuk mellett és továbbra is a saját elképzeléseik szerint kívánják megszervezni a szakpolitikusok vitáját - tudta meg a Népszava. Németh Szilárd elmondta, nem értenek egyet a Nemzeti Választási Bizottság elmarasztaló döntésével.

Az NVB előző nap úgy határozott, hogy az ATV és a Népszabadság megsértette az esélyegyenlőség alapelvét azzal, hogy olyan vitákat hirdettek a honlapjukon, amelyeken a Jobbik szakpolitikusai, illetve miniszterelnök-jelöltje nem vehetnek részt.

A két médium azért nem hívta meg a Jobbikot ezekre a fórumokra, mert a pártot nem tartják a demokratikus erők közé tartozónak."

Most ha akarnak, fellebbezhetnek a bíróságon.
De ha az is elmeszeli őket(márpedig), akkor vagy hívhatják meg Vonát vitázni...
vagy dőlhetnek nyilvánosan a saját kardjukba.

Muhaha.

Netuddki. 2014.03.30. 12:44:45

Jövő vasárnap CSÖKKENTSÜK EGYÜTT AZ 0RBÁN REZSIMET!

Poszt Olok001 2014.03.30. 12:49:12

@MACISAJT: Mint ahogy egyre fokozodo mertekben 89 ota mindegyik hazudik. A legujabb mindig hozzätesz valamit es überel.

A mostani is.

Nem volt ebböl meg eleg? Nem kene elzavarni ezeket mindenestül a francba es olyanokat ültetni oda akik tesznek is valamit?

1349973572759 2014.03.30. 12:59:39

Történjék bármi, mi és sok sok szép ide író ember, dicsőítsük fohászokkal ORBÁN VIKTOR felkent keresztény vitézünket, aki elsöpri az élet szenvedéseit, aki megnyitja a mennyeknek kapuit az ő kiválasztottjai előtt.

A többi büdös kommunista.

1349973572759 2014.03.30. 13:02:10

@MACISAJT: Vona Gáborral nem kellene vitázni, hiszen az ő kinyilatkoztatásait KÖVETNI kell, nem elfogadni. ezt jó ha te is tudod. Ha ő mondd valamit, az akkor úgy is lesz.

Örülj, ha lekever neked egy csattanós pofont, és nem szakajtja le a nemiséged puszta kézzel. Csak ő tudhatja, mit miért. Nem vitázgathatsz vele.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 13:05:25

@púdó:
Kösz.
A GDP termelésben foglalkoztatottak számából az látszik, hogy az MSZP alatt csökkent több, mint 110 ezerrel csak 2004-től, a Fidesz alatt pedig nőtt 2010 és 2012 között több, mint 20 ezerrel.

Az államadósságról:

www.akk.hu/object.8F795A09-653C-4C74-A293-63A17D6EEC49.ivy
A központi költségvetés adóssága az előzetes számítások alapján a GDP 80,6 %-át tette ki 2014.03.21-én.

Azaz az MSZP 54%-ról 82% fölé tornászta az államadósságot, ami jelenleg kevesebb, mint 2010-ben volt, úgy hogy most egy lokális csúcson van, és az év végén becslések szerint 78% körül lesz.

1349973572759 2014.03.30. 13:05:32

Soha nem lesz katolicizmus, ha a gondolkodó emberekre bízzuk! Emberek, ébresztő!

Papok kellenek, nem vállalkozók!

1349973572759 2014.03.30. 13:07:27

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Én fideszes vagyok tiszta szívből, de amit a foglalkoztatásról és az államadósságról mondtál, az akkor hazugság, hogy fideszesként sem fogadom el.

Mária eljövetele kell.

MACISAJT 2014.03.30. 13:07:37

@wmiki: Ja kérem, ez nem kívánságműsor..:)

Ha a NOL/ATV páros "vitát" akar szervezni (márpedig), akkor sajnos nem teheti meg hogy az ország harmadik(második?) legerősebb pártját kizárja abból, mondván hogy "a pártot nem tartják a demokratikus erők közé tartozónak"( azon most ne vitázzunk, hogy mennyiben "demokratikusabb az apró-klán pártja mint a Vonáé).

Vagy lehet válogatni de akkor:
1. nem kell csodálkozni hogy elmeszelik őket, mint ahogy az már meg is történt.
2. és azon sem hogy őket meg Orbánék hajtják el a vérbe, bármilyen indoklással.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 13:08:16

@wmiki:
Ezt nem én mondtam, hanem leolvastam a számokat a grafikonokról.

Ezek a tények.

1349973572759 2014.03.30. 13:08:44

Ha jól szavaztok, a menny megnyílik, és vagy Semjén, vagy Orbán képében, de eljön az angyali áldás nektek.

Ó bárcsak ott állhatnék a fényesség libbenése mellett!

1349973572759 2014.03.30. 13:09:58

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Rosszul értelmezted. Nem figyelted a körülményeket és a tendenciákat. A közmunkát is beleszámoltad, stb., ismerjük, hogy miket szoktunk hazudni, hogy jobb színben tűnjünk fel, de akkora hülye már egy sincs az országban, aki ezt elhiszi nekünk.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 13:10:05

@wmiki:

Ja és majd elfeljtettem..
Te csak egy ócska MSZP csicska hamisítványa vagy ennek a nicknek:
blog.hu/user/23738

És ez vagy te:
blog.hu/user/822624

1349973572759 2014.03.30. 13:10:47

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Máshogyan kell becsapni a kommunistákat az ő érdekükben.

1349973572759 2014.03.30. 13:14:00

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nem akarlak megetetni semmivel sem, de ajándékképpen fogadd ezt el ezt tőlem, mint orbán viktor ajándékát egy hithű fideszes követőjének:
m.cdn.blog.hu/pi/pileofdung/image/rakas_szar.jpg

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 13:14:01

@wmiki:

Nem számoltam bele.
De tudom, hogy a "a gdp termelesben foglalkoztatottak szama:" értelmezése egy magadfajta MSZP csicskának túl bonyolult.

De szerencséd van.
Itt egy grafikon az indexről is lebontva a közmunkára, külföldön dolgozókra:

index.hu/gazdasag/2014/03/30/hig/
Keresd az Ennyivel lett több állás grafikont.
Láthatod, hogy 2012 és 2014 között 40 ezerrel nőtt a versenyszférában dolgozók száma.

Poszt Olok001 2014.03.30. 13:14:04

@wmiki: reg lättalak. :)Valläsi täbor vagy elvono ahol voltäl? :D

lavór 2014.03.30. 13:16:11

Mindenhol a szócséplés megy. Semmi értelme. Korlátolt és beszűkült a magyarok gondolkodása. Az orruknál fogva vezetik őket nem 2, nem 10 éve és nem veszik észre. Ezt sem, nem hogy mást.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 13:17:03

@Poszt Olok001:

Segítek neked is.

Ez csak egy ócska MSZP csicska hamisítványa, ennek a nicknek:
blog.hu/user/23738

És ez az az MSZP csicska troll aki etet téged most is:
blog.hu/user/822624

1349973572759 2014.03.30. 13:17:23

@MACISAJT: Igen, és a hírtvnél is olyan kiegyensúlyozott hírszerkesztés és elfogulatlan riportok vannak és profi stáb, hogy a Kálmán Olga tőlük tanulhatna. De nem teszi.

1349973572759 2014.03.30. 13:18:14

A Kálmán Olga DIREKT kérdéseket tesz fel. Észrevettétek már?

1349973572759 2014.03.30. 13:20:16

Egyébként lesz miniszterelnöki vita. Orbán Viktor úr saját magával fog vitázni nyilvánosan, és győzni is fog. Aki legyőzheti az is ő maga, és aki vitázik, az is ő maga.

Egy magyar fideszes polihisztor.

high up! 2014.03.30. 13:20:45

Szegény világcsodája fidióta birkák. Pont arra a nemzet-, család-, és gazdaságrohasztásra fognak szavazni 2014-ben, mint ami ellen szavaztak 2010-ben.

Én mondom, hogy a magyar ember genetikusan Hibás termék. Legalább 100 éve szopatja már így magát, ez nem lehet a véletlen müve. Ez már genetikai meghibásodás. Össznemzeti szinten.

1349973572759 2014.03.30. 13:21:41

Bárcsak elérkezne az eljövendő pápák áldása Mária országára, ahol a hithű szelíd keresztények végre erővel lebunkózhatnák a kommunistákat a szeretet erejével!

high up! 2014.03.30. 13:22:48

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !"

barátom, updatelned kell:

"SOHA TÖBBET MSZP, FIDESZ, GYÚRTCSÁNY ÉS ORBENSCU DIKTATÚRÁT !"

1349973572759 2014.03.30. 13:23:42

Ha az energiacellát Széles Gábor kitárja, a világok remegő térdekkel fohászkodnak magyarország előtt kegyelemért!

1349973572759 2014.03.30. 13:24:52

Nem csak a gravitáció lesz anti, hanem a Rogán is. Azt is most azért bántják mert lop mint az állat. Badarság. Azt a nép odaadta neki.

1349973572759 2014.03.30. 13:28:10

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nem olyan régen még azt írtad, hogy Orbán Viktorért hajlandó lennél nyakig szarba gázolni.
Látod nem kell érte, elég lesz miatta. jól látod, hogy ő a te életed csillaga abban a bűzölgő világban, amiben élsz, de ő megment téged, meglátod, még hinni sem kell benne. Ő hisze benned!

Poszt Olok001 2014.03.30. 13:28:18

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Irtam...välaszolj a kerdesekre.Ha nem tudsz szämokkal alätämasztott hiteles forräst, akkor hanyagolj. Nem vagyok sem räd, sem a hazudozäsaidra kiväncsi. Szämokat lässak vagy akaszd fel magad. :)

kvadrillio 2014.03.30. 13:28:50

Beküldő
mohamged

mohamged

Pontszám: 5
Dalszöveg
Fel, fel, ti rabjai a földnek,
fel, fel, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni
rabszolgahad indulj velünk!
A föld fog sarkából kidőlni:
Semmik vagyunk, s minden leszünk!
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
Védelmező nincsen felettünk,
se isten nem véd, sem király:
A közjó alkotói lettünk –
hát vesszen el, ki ellenáll!
Pusztuljon ez a rablóbanda,
a rabságból elég nekünk.
A lángot szítsuk, rajta, rajta!
A vas meleg, hát ráverünk.
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
A gazdagoknak kedve-kénye
erőnkből szívja ki a vért,
csaló az államok törvénye,
mert minden bajt szegényre mért.
Kíndolás most a munka bére,
de már ebből elég, elég!
Szerszámot hát az úri kézbe
s ide a jognak a felét!
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
Mi milliók, mi munka népe,
mi alkotunk a földtéken,
mienk lesz még pompája, fénye
s a munka nem lehet szegény.
A tőke még a húsunk marja,
de már a gyáva had remeg –
kelőben már a munka napja
s ragyogni fog a föld felett.
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!

Internacionálé videók

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 13:30:59

@high up!:
"Ez már genetikai meghibásodás. Össznemzeti szinten. "

Szerencsétlen MSZP csicskák inkább leírják az egész nemzetet (Kertész Ákosi magasságokban), mintsemhogy megértsék, hogy az MSZP itt már soha többet nem rúg labdába.

Az megvan mikor az ürge megy az autópályán és hallgatja a rádiót ?
- Kérjük az autópályán közlekedőket, hogy vigyázzanak, mert egy őrült szembe hajt a forgalommal !

- Hehhh... Marhaság.. Mit egy ??? Van itt ezer is !!

Poszt Olok001 2014.03.30. 13:31:56

Kicsit irreälis a 80,6%-os ällamadossäg a felvett 6000 milliärd Ft fenyeben. Ez kb akkora csusztatäs, mint az ev vegi ällamadossäg szämitäs volt. nem gond, a magad fajtänak tökeletes. :)

Na...tenyleg eleg volt az ilyen bersügerekböl. Unalmasak!!

1349973572759 2014.03.30. 13:32:40

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mennyire vicces vagy, és igazad van, de ezt nem értik meg akiknek az értlme alacsonyan száll, és a katolikus hajnal ébredését nem követik, mint te! ejj, mennyire vicces is vagy te, humoros.

high up! 2014.03.30. 13:33:16

@MACISAJT:

A közismeten nem nagy eszeddel fel se tudod fogni, hogy egy m.elnökjelölti vitát a köztájékoztatásra létrehozott köztévékben szoktak tartani, nem pedig a Cool-tévékben, Viva-n meg egyéb privát tv-ken.

Az évi 70 milliárd ft-os köztv-ben nincs fedezet erre a müsorra? Csak a Kukorikotkoda meg haspnló retroszarok ismétlésére?

Narancskommunista (törölt) 2014.03.30. 13:34:09

Nem gondolják az elvtársak, hogy népünk bölcs vezére majd leáll vitatkozni majmokkal.

1349973572759 2014.03.30. 13:34:54

Orbán Viktorról kiderült, hogy csodagyerek. Már három éves korában is annyi esze volt, mint most.

high up! 2014.03.30. 13:39:14

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Azok vagytok ti lebutított fidióta birkák a magyarságnak, mint a komcsik.
Ti együtt vagytok a 80%-nyi Átlaghülyemagyar.

Ti vagytok a záloga annak, hogy a nép tovább halad a lebutulás útján (ebben a ciklusban egyre gyorsabban), az ország pedig tovább szakad le a világtól (ebben a ciklusban egyre gyorsabban).

Amúgy ti fidióta tenyészbarmok még a Nyócév agyhalott ballibsijeinél is primitívebb és közveszélyesebb népség vagytok.

De csak röhög rajtatok, amikor 1-2 éven belül végleg beomlik a Trollbánizmus és uyganúgy kifigntok a romjai alatt, mint ahogy a gyúrtcsányisták kifingottak 2009-re.

Talán majd akkor ti is el lesztek végleg takarítva.

1349973572759 2014.03.30. 13:41:18

- Mi a különbség egy szakember, és egy fideszes politikus között?
- A szakember, arra a kérdésre, hogy szeretkeznek-e a halottak, határozottan nemmel felel.
A fideszes összeráncolja homlokát, és némi töprengés után azt válaszolja:
- Biztosan, mert szaporodnak.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 13:41:22

@Poszt Olok001:

Elmész a picsába.
Én a társalgás kezdete óta minden szavamat linkekkel, gazdasági adatokkal támasztottam alá.
Eurostat adatok, ksh adatok, grafikonok, ...

TÖbb linket tettem be, mint ti összesen.

Te meg lószarral se, miközben Ausztriából löketed az MSZP-s mantrát.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 13:43:44

@high up!:

Minnél jobban szenvedsz, annál jobb az országnak.
Ostoba MSZP-s csinovnyik.

De annak azért örülök, hogy az egész ország szerinted genetikusan szar, csak te vagy tökéletes, és a többi MSZP csicska.
Csodálkozom azon, hogy ezt így lemered írni !

Majom ! :DDD

1349973572759 2014.03.30. 13:45:48

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ne idegesítsd fel magad. Vigyázz magadra. Fénylő csillagdra, Orbán viktorra gondolj, nézz fel rá a faladra, ott néz le rád ő, a vezéred.

1349973572759 2014.03.30. 13:47:53

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A csicska azt jelenti, hogy valaki, akit ugráltatnak. Azok pedig mi vagyunk, fideszesek, békemenetesek.

1349973572759 2014.03.30. 13:49:57

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Miért nevezed ŐKET csinovnyikoknak, mikor mi, fideszesek térdelünk le a cár elé? Hm?

Nos?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 13:50:58

@wmiki:

Ezt szeretem az MSZP-s majmokban.
Mikor már önmagukat se merik tovább felvállalni, nem bírnak tükörbe nézni, akkor lemásolnak egy nicket és azon tolják tovább az agymenéseiket.

Nem adják fel. Gyurcsány seggének nyaldosása a magadfajta MSZP csicska számára az egyetlen perspektíva.

púdó 2014.03.30. 13:53:08

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
ugy latom mas szamrendszerben szamolunk....vagy logtal matekrol.
2008 es 2009 evben csokkent,a vilaggazdasagi valsag alatt.mint mindenhol,bar ha erosebb gazdasagunk lett volna,biztosan kisebb mertekben kovetkezett volna be.
40 e uj munkahely a versenyszferaba?huha...neked mast mutat a monitorod?
teged csak osszezavarnak a szamok

1349973572759 2014.03.30. 13:53:28

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Olyanok, undorítóak, mint amikor a diktátorokat nyalják fényesre, és nem olyan bátrak mint te, akinek ilyen klassz nickneve van. Bátor vagy. Igazad van. Magyar vagy. Fideszes vagy.
A boldogságos Szent István áldása vessék meg lelkedben tenéked! Jöjjön el neked a fülkeforradalmi jövő!

Poszt Olok001 2014.03.30. 13:54:13

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Agyatlan tusko vagy bertrollnok. Irtam mär, de ugy lätszik nem jut el a biomassza sukär sötet agyadhoz. Faszt sem tudsz rolam sem azt,h hol vagyok. Ezzel jonni folyamatosan, az szegenysegi bizonyitväny.

Az elsö hozzäszoläsomban feltett kerdesekre välaszolj te ketneuronos (oda-vissza gätlo szinapszissal).

Illetve, ha felvett a gazdäd 6000 milliärd hitelt es volt az ällamadossäg 20000 milliärd körül. Annak häny szäzaleka a 6000??? Ki tudod szämolni te ösgyöker vagy ehhez is IQ-light vagy? Majd nezd meg mit mondanak ällamadossäg adatnak es utäna vakard a fejed, hogy mi a faszert nem talälkozik a ket szäm.

A szemelyeskedest tenyleg felejtsd el, mert egy ilyen szellemi hulladek, mint te a kutyäm szaränak a szintjet sem eri el. Majd akkor szemelyeskedj, ha közmunkäs bertrollkodäson kivül fel tudsz mutatni valamit. :)

Szoval mennyivel nött a versenyszfera foglalkoztatottsäga? Az ev azonos idöszakähoz kepest hol äll az ällamadossäg ? Vagy esetleg a kormänyvältäs idejehez kepest. Ne felejtsd el beleszämitani a mostani 6000 milliärdot es a manyup 3000 milliärdjät.

Kerdes....mennyit kapsz azert,h otthon hagyd a gerinced ???

Anselmo 2014.03.30. 13:55:06

Vagyis az tenne jót a demokráciának, ha két kiskakas a képernyőn populista marhaságokat vágna egymás fejéhez, és az agresszívebbre szavaznának az emberek? Az Orbán-Gyurcsány vitának mi volt az értelme? Az nyerte meg, aki mert nagyobbat hazudni. Csak nem az a jobb miniszterelnök, aki bátrabban hazudik, ebbe bukott bele a vita nyertese.

1349973572759 2014.03.30. 13:56:49

@púdó: Ne vitatkozz senkivel sem, mert nekik lesz igazuk.

Poszt Olok001 2014.03.30. 13:58:10

@wmiki: Komolyan aggodom,h bezärtäk Lipotot.... beszedted a gyogyszereidet? Maradjunk annyiban, hogy attol, hogy fityeszes vagy vagy valläsbuzi, meg nem leszel sem hazafi, sem ertelmes. Illetve ne te es a magadfajta akarja megmondani, hogy ki magyar es ki nem az. Semmivel nincs több jogod hozzä mint mäsnak.

1349973572759 2014.03.30. 13:59:05

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Privát levelet írtál nekem, hogy "méltányos összeggel hozzájárulunk, ha nem posztolsz ellenünk".

- Hát ez azért durva. Ez megy nálatok a fidesz pártirodán?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 14:00:02

@púdó:

Állj oda az egereddel a grafikon fölé, és olvasd le a számokat:

index.hu/assets/static/chart/4732.html

Foglalkoztatás mínusz közmunka mínusz külföldön dolgozók 2012. január: 3697,21 ezer fő

Foglalkoztatás mínusz közmunka mínusz külföldön dolgozók 2013. december: 3753,69 ezer fő

Igazad van tévedtem.
nem 40 ezerrel nőtt a foglalkoztatás, hanem több, mint 56 ezerrel.

Poszt Olok001 2014.03.30. 14:00:48

@Anselmo: Ebben igazad van. Egy dolgot be kene vezetni. Az a politikus aki hazudik vagy lop, a törvenyes büntetes häromszorosät kapja es örökre el legyen tiltva a közügyek gyakorläsätol. Amennyiben hütlenkezelt, feleljen teljes vagyonäval, csalädjäeval es holdudvaräval (a regnäläsa idejen bizonyithato bevetelnövekedes ertekevel megegyezö mertekben). Akkor vegre mäs lenne az iräny...

1349973572759 2014.03.30. 14:01:32

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Privát levelet írtál nekem, hogy "méltányos összeggel hozzájárulunk, ha nem posztolsz ellenünk".

- Hát ez azért durva. Ez megy nálatok a fidesz pártirodán?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 14:02:14

@Poszt Olok001:

Már leírtam neked, hogy egy MSZP-s nick hamisítóval társalogsz, aki wmiki-nek adja ki magát.
Konkrét linkekkel az adatlapok segítségével.

Poszt Olok001 2014.03.30. 14:04:08

@wmiki: Privát levelet írtál nekem, hogy "méltányos összeggel hozzájárulunk, ha nem posztolsz ellenünk".

- Hát ez azért durva. Ez megy nálatok a fidesz pártirodán?

ez komoly? Megosztanäd ezt a levelet? Kiväncsi vagyok rä. :) Mär ha letezik :D

Poszt Olok001 2014.03.30. 14:05:08

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: vmikivel nem tärsalgok. A te fikcioidra reagältam. Te is hamisito vagy?

1349973572759 2014.03.30. 14:06:43

@Poszt Olok001:

Ezt írta:

"Szia!

Nem csak a mostani, hanem a régi blogbejegyzéseidet is olvastuk, és úgy látjuk, hogy egy méltányos összeggel hozzájárulunk, ha nem posztolsz ellenünk. Senkinek sincsen szüksége felesleges háborúskodásra, és még hasznod is lehet belőle. Többen ezt az utat választották."

púdó 2014.03.30. 14:09:57

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
te szerencsetlen.
azt irtad 40e-rel nott a foglalkoztatottsag a versenyszferaban.hazugsag.
erre mutatsz egy tablazatot,amiben meg sem eklitik ezt a szot.
az,hogy mennyi uj kormanyhivatal,ablak,jarasok uj felvett csinovnyikjai,azt nem vitatom.csakhogy az nem versenyszfera.
@wmiki: ez komoly?marmint a level

Poszt 0lok001 2014.03.30. 14:19:55

@wmiki:
Kösz ettol több bizonyitek nekem nem is kell.
Nagyon durva..

Mindig is tudtam hogy a Fideszesek mindent megtesznek azert hogy gyozzenek.
Szerencsere mi MSZP rajongok ilyet nem csinálunk soha !
Delután menjunk egyutt a Gyurcsany beszedre, mert o a kedvencem.
Felvegyelek kocsival ? Becsbol jovok mindjart indulok.
A Gyurcsany nekem minden penzt meger.

1349973572759 2014.03.30. 14:22:26

@Poszt 0lok001: Ha annyi eszed van, hogy Bécsből kocsival jössz, akkor ne.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.03.30. 14:23:01

@púdó:

Segítek szívesen újra.
Olvas, értelmez, gondolkodik, ír.

Ez a helyes sorrend, ha MSZP-s hazugságokat löketsz, amit bizonyítékokkal grafikonokkal tételesen cáfoltak, akkor is.

index.hu/assets/static/chart/4732.html

Foglalkoztatás mínusz közmunka mínusz külföldön dolgozók 2012. január: 3697,21 ezer fő

Foglalkoztatás mínusz közmunka mínusz külföldön dolgozók 2013. december: 3753,69 ezer fő

Poszt 0lok001 2014.03.30. 14:24:32

@wmiki:

Szivesseget teszek neked, mindent amit kersz. Mi Gyurcsanyistak tartsunk ossze a gaz Fidesz diktatura ellen.
Nehezitsuk meg a Sotetben bujkalo ellenforradalmarok eletet !

Poszt Olok001 2014.03.30. 14:33:45

Hmmm... kedves ahogy valaki hasznälja a nickemet. :) Tudod (bärki is vagy), lehetne annyi eszed,h elolvasod mindazt amit irtam eddig politikai temäban. Akkor hirtelen nem gyurcsänyistäznäl le. Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy a nick-el valo visszaelels nem sert semmilyen törvenyt.

Poszt Olok001 2014.03.30. 14:35:49

jeee nem eltel vissza a nickemmel, mert nagy O helyett 0-val regiszträltäl. Ertem. Vicces gyerek vagy. Ez nälatok a szokäs? Ennyi szellemi szinvonal tellik töletek????? Szänalmas egy cseppet.

Poszt Olok001 2014.03.30. 14:37:43

Gyurcsäny @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ugye tudod,h tul messzire mentel. Mostantol jobb , ha a hätad möge nezel sürün. :)
Baräti jotanäcs balesetek elkerülesere.

Poszt Olok001 2014.03.30. 14:43:20

@Poszt Olok001: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ha mär valakinek a neveben irogatsz megtevesztöen hasonlo nicken, legaläbb a stilust veddät, de ha ehhez is gyöker vagy, akkor annyira figyelj, hogy a billengyüzet hasonlo beällitäsban legyen nälad is. Tudod az a nem egyenlö ä-val.

torró 2014.03.30. 14:43:56

@high up!:
Figyelj már egy kicsit ha írsz valamit! Vagy le van engedve a redőny?
Na és mi a tökömről vitatkozzanak a jelöltek? Ezt teszik állandóan. Nem vagyok rá kíváncsi. Hallanátok akármelyiktől újat? Mindegyiknek volt ideje már bizonyítani. Megtették? Akkor? Vonával mit vitatkozzon? Soha nem lesz belőle kormányfő, de Schifferből sem. Mesterházy sem biztos, hogy ha véletlenül megnyernék a választást, ő lehetne a miniszter. A FIDESZ a 2/3-l többet tett le azért az asztalra 4 év alatt mint az MSZP a nyolc alatt. Hogy nem tökéletesek? ki az ebben az országban? Látszik számtalan kommentelő megnyilvánulásán. Akárki közületek /véletlenül/!!, miniszter lehetne kíváncsi lennék, mit hordana össze zavarában.

high up! 2014.03.30. 14:48:15

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nem az egész ország agyilag degenerált, csak a birka agyhalott fidióta meg maszop hívek. Teccik érteni, így negyedjére neki futva?
Apropo, Orbanescu eftárs legvérmesebb hívei egykoron MSZMP koncsik voltak - te is?

Poszt Olok001 2014.03.30. 14:52:22

@torró: A fityesz semmivel sem tett le többet az asztalra 4 ev alatt , mint az elözö rablobanda 8 ev alatt, csak többet vett le az asztalrol es tett zsebre. Amugy a vita maga a lenyeg , nem a hazugsägok. Az a lenyeg,h a csuti cigäny köteles kiällni, mert egy közszolga, egy alkalmazott, nem pedig kiräly...bärmennyire is szeretne az utobbit hinni. Az adofizetök penzen lebzsel, ezert köteles minden formälis tevekenyseget megcsinälni, amivel az emberek (most az ellenzek) elöäll.

high up! 2014.03.30. 14:56:49

@torró:

na ha te nem tudod, hogy mire valók a viták, a nyilvánosság meg a nép joga a hatalom ellenőrzésére, akkor te is csak a 80% Átlaghülyemagyarhoz tartozol, akit élete végéig birkaként lehet terelni.

Igen, Igen mszp, mi persze megcsináltuk! - meg Gyorsnaszád meg Versenyautócska - ez mind ami kell a magyarnak. Nem pedig az, hogy kritikusan tudjon gondolkodni. Önállóan!

S a valóság az hogy a Nyócév lerohasztotta az országot, viszont Tovaros Orbanescu meg még gyorsított is ezen.

Na de majd amikor 1-2 éven belül jön a 2009-es maszopos kifingáshoz hasonló fidióta kifingás is, na azon fogok majd nagyot röhögni!
S akkor majd kihez fog az Átlaghülyemagyar menekülni? Mind a maszop, mind a fidesz csődöt mondott, mi lesz a birkaként terelt néppel, ki lesz az új Hordószónok vezérük?

torró 2014.03.30. 15:08:28

@Poszt Olok001:
Mert ha vitáznak igazat mondanak? Ne légy már ilyen naiv! Majd pont most mondanak igazat. Mondjuk kiáll. Meghallgatja mit mond az ellenfél, majd azt mondja, jó, legyen hozzá szerencséje. Nekem nincs mondanivalóm önnek, nekem van egy elkezdett programom, ismerik, a viszont látásra.Egyébként nincs törvénybe rögzítve, hogy márpedig vitázni kell, nincs pardon! Most egyenként üljek le vitázni mindenkivel? Akkor csináljanak egy kerek asztal beszélgetést ahol minden párt miniszter jelöltje odaül, és elmondják egymásnak, ki mit csinálna, ha, odakerülne. Ennyi!

Marty Mcfly 2014.03.30. 15:12:22

@wmiki:
Wikimi hogy csőbe húzza a fityeszeseket, eszméletlen, és még csak észre sem veszik... :-) lol
Gratula haver-ja, és a Jó Isten megáldjon Téged!!!

torró 2014.03.30. 15:13:06

@high up!:
Csak nem JOBBIK-s vagy? Mert aki bármelyik párthoz húz az mind "hülye-magyar?" Mert engem egyik sem érdekel. Sőt! Még szavazni sem megyek!

high up! 2014.03.30. 17:05:25

@torró:

Ne is menj soha szavazni. Meg ne is hallasd soha a hangodat. Mert akkor még kilógnál a 80% Átlaghülyemagyar lumpen birkatáborból.
Persze a "Deénaztáncsaktudom!" véleményed mindig meglegyen ám (a haverok között). Mert ez a magyar: semmit nem tud, a véleménye mindenröl megvan.

S szegény PISA-károsult Átlaghülyemagyar 100 éve nem érti, hogy miért nem tudta soha sem megközelíteni a nyugati életszínvonalat. Nyilván azért, mert a nyugati bankárok és multik dolgoznak ellene. Már 100 éve!

lapp 2014.03.30. 17:09:34

Az írásból igazából csak annyi derül ki, hogy a szerző gyűlöli Orbánt.

Már az a feltételezése sem helytálló, hogy a vitában szembesülne a miniszterelnök a valósággal.

A vita egy szócsata, ahol a szavakkal történő bűvészkedésnek lényegesen nagyobb szerepe van, mint a valóságnak, konkrét tényeknek.

mikka 2014.03.30. 20:46:50

Olyan közel a NAP amikor újra szopni fogtok. El kellene zavarni az összes " megújult " MSZP- Liberális köcsögöt a picsába de képtelenek vagytok fölállítani egy új, értelmes, tolvajok nélküli pártot.
Megbuktok, baloldali politikusok és baloldali bértollnokok.. és ez nagyon jó az országnak. :)
süti beállítások módosítása