varga_ado_1371580381.JPG_275x183

 

Eddig bírta ki az új Matolcsy György ne emeljen valamilyen adót, persze kizárólag az emberek érdekében.  Varga Mihály szenvtelen hangon jelentette be az újabb adóemelést, és ehhez egy régi trükköt alkalmazott, mert újat nem volt lehetősége kitalálni, azok a bizonyos zsinórok nem engedték ezt meg neki amelyek az elődhöz kötik. Így nagy fantáziával a régi adófajtákon emelt egy picikét, ezt olyan duplázásnak is lehetne ezt mondani. Még az indoklásban sem vette a fáradságot ahhoz valami új hazugságot igyekezzen letolni a fejet csóváló állampolgárok torkán, maradt a régi pöttykutatós maszlagnál. Szerinte sem fogják a duplájára emelt tranzakciós adót a bankok áthárítani a lakosságra, olyan nagy köztük az árverseny a betétesekért. Ezzel csak megismételte Matolcsy Gyuri indoklását, még ahhoz sem vette a fáradtságot bármit is hozzátegyen vagy elvegyen. Akkor ennyit az önállóságáról.

Az újra megemelt telefon adó a cégeket sújtja, de itt sem kell sok találgatás ahhoz ki fogja ezt a lánc végén megfizetni. A tranzakciós adót meg azért kellett megemelni, mert ez a félázsiai népség nem akar fogyasztani amire az alacsony infláció is rámutat, de még tranzakciózni sem hajlandó a banki számláján a költségvetési hiány csökkentése érdekében. Így nem maradt más választás azokkal szemben akik  még bankot tudnak használni, mert van munkahelyük, és kapnak onnan némi munkabért ami még elég a megélhetésükhöz, mostantól dupla pénzzel kell beszállniuk a túlzott deficit eljárás alóli kikerülés árnyékbokszolásához. Aki nem tranzakciózik, mert mondjuk közmunkás, és nincs kecskéje sem a megélhetéshez, az ebből a játékból kimarad, ahogy minden más lehetőségből is ami jobbá tehetné az életét, de végül is rá csak azért van szükség javítsák a foglalkoztatottsági statisztikát, és be tudják bizonyítani a Zsiga Marcellek, meg lehet élni negyvenhétezerből.

“Mindezért persze a szocialista kormányok a felelősek, miattuk került az ország a túlzott deficit eljárás alá, és ül Európa szégyenpadján már a kezdetektől.” Ezt a frappáns megközelítését a dolgoknak mindig előszeretettel hangoztatja a jelenlegi kormány, aki ilyenkor még azt is hozzá teszi, csak ők lehetnek azok akik kihozzák az országot ebből a szakadékból, ahova az a felelőtlen költségvetés vitte az állampolgárok jólétét amelyet az előző kormányok folytattak. Azóta sikerült a jelenlegi Orbán bábuknak nyom nélkül eltüntetni a magánynyugdíj pénzeket, elveszíteni a befektetői bizalmat ami munkahelyeket hozna, a meglevő munkahelyek számát is sikerült elég rendesen leamortizálniuk, és be tudtak vezetni legalább harminc új adófajtát a megmaradt adózók minél nagyobb kizsigerelésére. Biztos voltak hibái az előző kormányoknak, de a jelenlegi nem ebből tanulva indult el a szakadéktól hátrafelé egy járhatónak tűnő úton, hanem pont ellenkezőleg, a saját érdeket előtérbe helyezve viszi egyre mélyebben bele a szekeret az általa teremtett megélhetési szegénység ingoványába, ahova egyre jobban beleragadni látszik az alaptörvényen kívüli választó. Persze Orbán Viktor közben nagy mellénnyel szabadság harcol, felelősséget nem vállal semmiért, mindig van nála kéznél egy vak komondor a trafik előtt akit okolhat a savas bácsi a Békemenetben.

Attól hogy valamire azt mondja a kormány ez nem megszorítás, de közben pénzt vesz el attól akitől még tud, és még ezt meg is kellene majd köszönni a választónak, csak azt jelentheti, maga körül mindenkit hülyének néz. Aki ezt még ezek után meg el is hiszi az valóban nem normális, és aki ezek után továbbra is bízik a nemzeti átverés kormányában ezek után annak nem a négy kereke nincs ki, de egy sem gurul neki rendesen. Az a fajta megszorítás meg még durvább ami csak az állampolgároktól vesz el, de a saját érdeket bántatlanul hagyja, ez nem csak pofátlanság, de egyenesen mocskos nagy aljasság azok részéről akiknek pont ezt kellene megakadályozni ha valóban lenne bennük némi emberi tartás. De a jelenlegi kormány gátlástalansága nem ismeri az emberi érték fogalmát, neki az egyenes út nem járható, az igazmondás pedig nem alaptétel.BANDITA.

Címkék: hazugság megszorítás adó Varga Mihály

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr615367850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röhögő 2013.06.18. 23:46:53

Az államforma kétharmad.
Alattvalóknak kuss, fizess!

Sok barom, megszavaztátok ezeket az állatokat.

avan 2013.06.18. 23:57:29

Én nem értem mi megy ebben az országban... A céges előfizetést már lemondtuk szerencsére.

Most készülünk elhagyni az országot, csak kicsit rá kell gyúrni... Még jó 1 év. Mi lesz még itt addig.

talicskás munkásember 2013.06.19. 00:13:16

Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz?

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.06.19. 00:33:41

Valamiből el kell tartani a nyakunkon élősködő zsidókat és cigányokat.

Mégis miből gondoltátok? Jézust valakik megölték, nincs már ingyenes orvosi ellátás, ingyen kenyér...

röhögő 2013.06.19. 00:48:05

Te idióta náci! Még mindig a zsidóknál tartasz? A rómaiakkal nincs bajod? Pilátusnak is benne volt a keze a dologban. Vagy csak dühös vagy mert a nagymamád a kárpótlásából nem adott pénzt a fityma pótló műtétedre?

colonel Tigh 2013.06.19. 00:58:08

"Aki nem tranzakciózik, mert mondjuk közmunkás, és nincs kecskéje sem a megélhetéshez, az ebből a játékból kimarad, ahogy minden más lehetőségből is ami jobbá tehetné az életét, de végül is rá csak azért van szükség javítsák a foglalkoztatottsági statisztikát, és be tudják bizonyítani a Zsiga Marcellek, meg lehet élni negyvenhétezerből."
Kicsit pontosítanék, enyhítenék a képzavaron: Közmunkásként dolgozok, 6óra - elvileg, a gyakorlatban legtöbbször 8-9 óránál van a vége, 56bruttóból 37nettót kapok kézhez, és kötelezve(!) vagyok szla.szám-b.kártya használatához....

colonel Tigh 2013.06.19. 01:03:25

@cylonflatus: és én még azt hittem az elmúlt években (16év folyamatos munkaviszony) a 140nettómmal (+juttatások), hogy szarul keresek. Ha ha, hahaha...

2llkedő 2013.06.19. 05:50:46

@negondolkozz!majdénmegmondom!:
"Valamiből el kell tartani a nyakunkon élősködő zsidókat és cigányokat."

Piktorra és bandájára gondolsz?

röf 2013.06.19. 06:05:08

Mit sípoltok, pont most mondja a TV, hogy emelkedtek a reálbérek. Van még kérdés?

micsoda? 2013.06.19. 06:44:45

"Az adóemelés nem megszorítás!"

Ezt a szövegelést kellene megtanulni a mai ellenzéknek, aztán úgy elmondani ahogy a kormány tagjai teszik. Majd másként cselekedni. A siker garantált.

2013.06.19. 06:56:24

"A megemelt adóról Varga azt mondta, nem számít arra, hogy a megemelt adókat a fogyasztókra terhelik a pénzintézetek, mert komoly verseny van közöttük."

Számít ,nem számít, a vége úgy is az hogy ráverik a fogyasztóra.A bankszövetség bizonyára azért jött létre hogy a kormány terveit támogassa és eszük ágában sincs a bankok érdekeivel törődni.
Miért nem adóztatja meg az ügyvédeket visszamenőleg 30 évre:ahány ügyön rajta van az ügyvéd aláírása és nincs róla számla, lehet büntetni adócsalásért mert egy jogász sem dolgozik ingyen.Ezzel miért nem foglalkozott eddíg a kormány??

2013.06.19. 07:12:41

Építsünk felcsúti stadiont de a
gátépítésre és az árvízi védekezésre küldjünk pénzt külön
mi a faszomért?
Az agyonadóztatott fizetésemből?
A bankok lehetővé tették hogy egy két pénzfelvétel "ingyenes" legyen a Fidesz elvette ezt a lehetőséget is nem ingyenes.Ha átutaltatom csekk helyett a pénzt a számláimra az már tranzakciós adó , hogyan akarják ezzel szorgalmazni a kártyás fizetéseket?

irónika 2013.06.19. 07:17:06

@kobalt: mert jogaszokbol all. Es ugyebar a hollo ...

regress 2013.06.19. 07:41:49

@negondolkozz!majdénmegmondom!: te valóban nem gondolkozol köcsög,tehát ne is ugass.@röf: de azt is áruld el,kinek.?van még kérdéés,az a mocskos felcsuti szartolvaj,véletlenül kapott ennyi trafikot?

röhögő 2013.06.19. 07:45:27

"Felcsútiak árulják a dohányt az Auchanban
A polgármester testvére és az alpolgármester a befutók a francia tulajdonú áruházakban."

index.hu/gazdasag/2013/06/19/felcsutrol_kapja_a_dohanyt_az_auchan/

midnight coder 2013.06.19. 07:46:40

@röhögő: Mondjuk, az első nácik a világon a zsidók voltak - ők hirdették magukról (és teszik a mai napig) hogy ők Isten Választott Népe. És ennek nevében aztán bátran irtottak ki egész városokat.

Ezzel együtt sok hasznosat, szépet és jót is adtak az emberiségnek ahogy minden nép. A gond ott van, hogy az átlagpolgár egy kalap alá veszi mindet, és a holocaustiparosokkal egy kategóriában kezeli a mezei zsidókat is, ami kb. olyan, mintha az átlag magyart valaki Szálasi vagy Rákosi alapján ítélné meg.

midnight coder 2013.06.19. 08:11:38

@kobalt: Azért a bankok, biztosítók is megérik a pénzüket.

Pan Modry 2013.06.19. 08:20:25

@röhögő:
Soha ennyire komoly ervuk nem volt a dohanyosoknak arra hogy leszokjanak, hiszen ki akarna genetikailag selejt fideszes trafikcsaladokat penzelni?

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.06.19. 08:23:37

@kobalt:

"Miért nem adóztatja meg az ügyvédeket visszamenőleg 30 évre:ahány ügyön rajta van az ügyvéd aláírása és nincs róla számla, lehet büntetni adócsalásért mert egy jogász sem dolgozik ingyen.Ezzel miért nem foglalkozott eddíg a kormány??"

A képviselők hány százaléka jogász és van ügyvédi praxisa?

2013.06.19. 08:25:08

Nekem bandita politikáról ne beszéljenek. Nem hiszek az ellenzéknek. Túl sok rosszat tett a mai ellenzék, jó helyen vannak így kiszorulva a politikából. Az acsarkodás, viszont jól áll nekik, nagyon furmányosan és kitartóan hazudnak. Ez az igazi erősségük.

a kormány embere 2013.06.19. 08:45:31

Nagyszerű ez az unortodox gazdaság irányítás!Le a kalappal!(mielőtt azt is ellopják!)
Természetesen szíííígggorúan elméleti alapon,de kíváncsi lennék,mit tennének,ha ortodox gazdaság-politikát folytatnának?
Akkor vajon mi a kurva anyjukat emelgetnének?Talán az ingyen eltemetett nagyijuk koporsó fedelét?

Lasombra 2013.06.19. 08:46:30

@Lindalinda: fényes nappal hatszáztizenkettedszerre is vigyorogva belehazudik a képedbe az imádott kurmányod, és neked az jön le az egészből, hogy az ellenzékre nem szavazunk, mert hazudik?

ugye Orbán kezéből a meleg szart is megennéd, ha ő azt mondja, hogy kalács?
ti valaha értelmes emberek voltatok, csak narancstálib hívőként süllyedtetek le ide, vagy korábban is ezen a szinten dagonyáztatok?

Brix 2013.06.19. 08:46:55

@Lindalinda: A legtöbb rosszat a fidesz-kormány tette az országgal, mivel a zembereknek kellett megfizetni azt a több mint 2000 milliárdos megszorítást, amit 3 év alatt a különböző megszorító csomagok hoztak.
Egy szűk réteg persze jól járt. A fidesz-közeli vállalkozások sorra nyerték el az állami tendereket, földet osztottak, trafikot mutyiztak, és állásokat adtak a vazallusoknak.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2013.06.19. 08:50:22

@röhögő:

Na fuss neki akkor még egyszer annak a sztorinak, jó? Úgy látom kicsit hiányosak az ismereteid.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2013.06.19. 08:52:10

@Lindalinda: A Tényeket nem az ellenzék állítja elő, hanem a tények maga az igazság. A Fidesznek nem kell ahhoz ellenzék, hogy tegye amit tesz, elég, ha a magad fajta fanatisták tartják a hátukat helyette.

bögöbö 2013.06.19. 09:10:25

@Lindalinda: Nyomjad még! Olyan élvezettel figyelem a vergődéseteket, hogy a nyilvánvaló aljasságokat kimagyarázzátok.
Hozzáteszem: ha haszonélvezője vagy a fidesz-mafia intézkedéseinek, akkor rohadj meg, hogy lehazugozol mindenkit, aki fel mer szólalni ellene, ha pedig nem, akkor pszichiátert javasolnék (nem Grazban, az,mint láttuk, nem vált be).

blah 2013.06.19. 09:11:20

srácok, jó az irány, azért van szükség a sokadik adóemelésre/adónemre mert van miből elvenni. mit nem értetek ezen? :)

bögöbö 2013.06.19. 09:20:26

@blah: Magyarország jobban teljesít?
:)

Netuddki. 2013.06.19. 09:26:07

Adóemelés??? Akkor Magyarország most jobban teljesít, vagy nem-e teljesít jobban?

Baldrick68 2013.06.19. 09:28:47

Az egyik blogból smitteltem:
"
MSZP:
Gyomok. Régi téeszes beidegződések szerint még mindig azt hiszik, hogy a közösből hazavinni, ami kell, az bocsánatos bűn, és úgyis mindenki csinálja. Néha kitenyésztenek egy-két ifjú titánt, akik nem érzik az évek alatt tesztelt határokat, azokat gyorsan helyre teszik, és ha már túlságosan a fejükre nőttek, akkor dobnak egy kis koncot a közvéleménynek velük, de az alapvető reakció még mindig az, hogy ártatlan pislogást magukra erőltetve, csodálkozó arccal kérdezgetik, hogy nahát, hogy került ide ez a nokiásdoboz, és ők nem is... Szép lassan felélik és elsorvasztják az ország vagyonát, mert nem fejlesztenek semmit, csak amit már muszáj, és mellette úgy viselkednek, mint a diák, aki nem készült, és benyalnak mindenhova, csak nehogy bárkivel is konfliktusba kerülve kiderüljön, hogy alapvető természetük a lapítás.

Fidesz:
Láncfűrész, akik a tettrekészség illúzióját sugallva favágásra és agyműtétre is csak ezt az egy eszközt ismerik. Fejedhez nyomják a kétharmadot, és ha nem kellő lelkesedéssel adod át a pénzed, rögtön a nemzet ellensége, kitaszított pária leszel a szemükben, akit a híveik a megváltás reményében szabadon, sőt, a hatalom hallgatólagos beleegyezésével leköphetnek. Az a típus, hogy elveszi a pénztárcádat, és utána veled üvölt, hogy miért csak ennyi van nálad, és egyébként is eszedbe se jusson feljelentést tenni, mert ez a rablás honvédelmi, nemzetmentő céllal történt, és igazából te vagy a geci, mert nem adtad oda önként a pénzed. Erről amúgy folyamatosan üvöltő hangosbemondókon tájékoztatnak is, ahogy arról is, hogy az ég zöld, a fű kék, és minden ezzel ellentétes hiresztelés a nemzet gyalázatos elveszejtését célozzák.
"

Netuddki. 2013.06.19. 09:29:10

@Lindalinda: Ostoba orbánfarturkász! Most nem az ellenzék van "hatalmon". Azt hiszed az ostoba fideszedről elterelheted a figyelmet ha állandóan az ellenzékkel foglalkozol?

"Lindalinda 0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2011.05.28. óta tag."

citrix 2013.06.19. 09:55:44

Ilyenek a népek:semmi se jó.A különadókat a bankok,multik fizetik,nem a zemberek.Át se tudják hárítani,ezt a vak is láthatja.Ez a kormány az adócsökkentés és a söralátét kormánya,ráadásul ad sok-sok stadiont,monumentális szobrot (legszebb a Vezetőé lesz aranyozva),grandiózus Kossuth teret,rezsicsökkentést.Egyfolytában szabadságharcot vív a rothadó nyugat ellen és mindig győz a csatákban.A fiatalok nem dohányoznak,nem isznak hanem majd szülnek sok-sok kicsi magyar babát akiknek első mondatuk így hangzik: magyarország jobban teljesít!

sas70 2013.06.19. 09:55:56

Lassan mondom, hogy mindenki megértse: NEMMMEGSZORÍTÁS!!!

Jhonnyq 2013.06.19. 09:56:17

@Pan Modry: Teljesen jó a felvetés...Amúgy is le akartam szokni de a végső lökést az adta meg,hogy nem vagyok hajlandó pénzelni közvetlenül a fidesz holdudvarát...2 hete e-cigi van és tökéletesen kielégít....

nu pagagyí 2013.06.19. 09:59:19

@negondolkozz!majdénmegmondom!: Az a baj, hogy Téged is eltartunk, pedig tőlem nyugodtan felfordulhatnál.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.06.19. 10:04:40

Válasszunk magunknak Habsburger Kinget és olvadjunk vissza az Osztrák-Magyar Monarchiába!
Az elődállamok megszűnésével és a visszacsatolt területekről focisták összeharácsolásával végre lesz olyan focicsapatunk, aki talán kijut egy világbajnokságra.
A Monarchia jobban teljesít!
:)

Fejesrob 2013.06.19. 10:17:42

Van egy jó hírem.

Bajnainál nem kell adót fizetni. Ő mondta, hogy saját zsebből fogja kifizetni. beszáll Reding asszony is, sőt több multi közölte, ragaszkodni fognak a multiadó duplájához, amit nem akarnak áthárítani a szenvedő népre.

Lencsés István 2013.06.19. 10:24:49

Ez pontosan így van , az adóemelés , az nem megszorítás . Az a szükséges rossz . A jelenlegi kormány nem gátlástalan . A rövidítés pedig szint alatti .

regress 2013.06.19. 10:30:49

@Fejesrob: te még mindig bajnaizol, faszpumpás rúdtáncos?ideje volna már a szótáradat frissíteni. a fasszopó fideszed csak ebben az évben több kárt okozott, mint a szocik 8 év alatt.a vona cigány meg besegít neki

regress 2013.06.19. 10:32:37

@Lencsés István: igazad van pistike,a megszorítás az, amikor valaki elkapja a nyakatokat,és úgy tesz mintha kicsavarná a szivaacsot

bögöbö 2013.06.19. 10:32:45

@Fejesrob: Jobber "humor", wmiki szokott ilyeneket elsütni.
(Tényleg, egyszer utánajárok, honnan erednek az ilyen elmés riposztok. Egyről tudok, Kubatov anno telekürtölte a fészbukot, hogy ő találta ki a "szoci hataloméhség menete" dumát. A mai napig büszkélkedik vele.)

Mérnork 2013.06.19. 10:46:07

Mennyivel jobb lenne, ha ortodox módon szarrá adóztatnák a 200k fölött kereső gazdagokat, ahogy feriék is tették anno. A szegény minimálbérre bejelentett vállalkozó meg lehetne adómentes.

Fejesrob 2013.06.19. 11:02:07

@regress: Meglátogattalak hétvégén makimajom, de nem voltál a majomházban.

Ballagok elfele búsan, hát nem ott vagy a gorilla alatt. Na mindegy, az a 2 csomag banán amit bedobtak neked, az én voltam.

Erre ez a hála te faszfej:)

mim 2013.06.19. 11:09:13

Az adó emelés nem megszorítás, mert nem a kiadásaikat csökkentik. Az adóemelés az szimplán bevétel növelés.

Gondolom ezt ismételgetik maguk között és közben vihognak mint valami tini kiscsaj mikor először rug be a pezsgőtől.

dr. mesterséges színezék 2013.06.19. 11:33:44

@midnight coder: "Mondjuk, az első nácik a világon a zsidók voltak - ők hirdették magukról (és teszik a mai napig) hogy ők Isten Választott Népe. És ennek nevében aztán bátran irtottak ki egész városokat."

Ez a középkor végéig nem nácizmus volt, hanem az emberiség természetes életformája, amelyet csak rövid nyugalmi időszakokra (ún. béke) szüneteltetett, ill. hatalmi szóra visszafogottan űzte, ha az aktuális népességpolitika inkább kívánt több adófizetőt, mint több gazdátlanná vált területetet, jószágot.

dr. mesterséges színezék 2013.06.19. 11:34:57

@Frady Endre: Ravasz gondolat! Kiderülne, hogy pólóban a heti magyar-magyar találkozón mi gyűztünk.

dr. mesterséges színezék 2013.06.19. 11:36:14

@Lencsés István: Pistám, hálistennek a bosszantó ostobaságod mellett olyor szórakoztatóan együgyű is tudsz lenni.

dr. mesterséges színezék 2013.06.19. 11:38:02

@Lencsés István: Amúgy, Pistám, te olyan tisztán látsz, segíts mán nekem!
A nemmegszorítás adóemelést a zemberekkel fizettetik meg, vagy sem, és ha igen, akkor miért?

Peetee 2013.06.19. 11:46:48

Megy ez a rádióreklám, hogy a szocijalisták eladták az országot, és ebből elég.
A f@sz fidesz csak azt felejti el, hogy ebben ő is érdekelt volt, amikor ellenzékkéntm egszavazgatták a parlamentben azoka a törvényeket, amelyek engedték privatilzálni az országot. Kisapám, akkor nem volt kétharmad, hogy 1 párt megszavaz bármit, ha az kell, hát Orbánnak az első éjszaka jogát is!
Akkor egyszerű többség volt, Fideszes szavazatokkal együtt ment végbe a privatizáció...hoppá!

Pop40 2013.06.19. 12:14:54

@Fejesrob:

"Bajnainál nem kell adót fizetni. Ő mondta, hogy saját zsebből fogja kifizetni."

Na ja, ő annak idején ingyen vállalta a miniszterelnökséget is. Igaz, nem is végzett olyan "fantasztikus" munkát, mint a csuti tolvaj. :D

Lassan ideje lenne szerveznetek valami birkamenetet, "Nem engedünk az új adókból és a stadionokból!"-jeligére.

jozsefka1 2013.06.19. 12:15:24

Jézust saját faj- és vallási társai ölették meg, ugyanis a római katonák és tisztviselők között kevesen voltak a zsidrákok, de Ő is ZSIDÓ volt, nem szemérmességből van a kereszteken az ágyékkötős Jézus, hanem azért, hogy ne látszódjon a megvágott pöcse.
Illene elovasni a bibliát, (ami jobb mese, mint az Andersen és Grimm összes) ki is volt Jézus, talán egyszer, vagy hogy értsd: ECCER!
És nem a pedofil vs fartúró katolikus és összes többi buzernyák keresztény egyházi köcsögök (sajnos kisebb betűvel nem tudom írni) dogmáin kattogni.
Erről ennyit.
j.

Ps: a bibliát ie után 300-600 között találták ki, és folyamatosan a kedvük szerint módosítják, a holt-tengeri tekercsekben nem pont arról van szó. De azért olvassátok el, mert tanulságos.

regress 2013.06.19. 12:15:41

@Fejesrob: keresd fel a szemorvosod,rosszul láttál. a feleséged telefonált,hogy nem leszel otthon a hétvégén,látogassam meg.részletezzem?

Pop40 2013.06.19. 12:20:50

@Mérnork:
Francokat, ez így a legjobb. Gazdasági növekedés nincs, nem is lesz, mert épeszű befektető egy fillért nem hoz ide, a csuti tolvaj kompániáját meg ki kell valamiből tömni, hát emelgessük szépen az adókat, lehetőleg olyan formában, hogy az egyszeri hülye fideszesnek ne nagyon essen le elsőre, hogy ő fogja fizetni.

Ez maga a megtestesült kánaán, ki akarná leváltani ezt az állapotot bármi másra?
Ráadásul tök szép stadionok épülnek, hol lenne jobb helyen az adó, mint itt, meg a fideszes haveroknál?

Ja, és le ne maradjon, természetesen köcsög Bajnai, emútnyócév, és gyurcsányahibás.

dr. mesterséges színezék 2013.06.19. 13:06:22

@jozsefka1: Ahogyan a hatalom manipulációs manipulációs eszközeiről általában, úgy a nemzeti és vallási kapszulába gyúrt szegmentálós agitpropról es egy perc alatt lehet hántani a burkot, ui. a kettő összeegyeztethetetlen annak, aki komolyan veszi Jézust (aki meg nem, azt mit hantázik a nevében?). Ui. az ő atyjának és ezáltal neki baromira mindegy, hogy zsidó vagy görög, csak ne tegye tönkre az embertársa életét, aki szintén lehet zsidó vagy akár görög.

Az ítélés és első kövek dobálása pedig ezen felül olyan téma, hogy az ég összes villáma nem volna elegendő, ha egyszer elkezdődne a helyzet tisztázása.

Lencsés István 2013.06.20. 09:14:46

@dr. mesterseges szinezek: 1 . Nem vagyok " Pista .... " , pláne nem a tiéd .... , én nem vagyok BUZI mint te . A rövidítés szint alatti , az meg hogy Istent kisbetűvel írtad az a világ szégyene . Az hogy neked mi a véleményed rólam , nem érdekel , az ugyanis hazugság . Igen , zavar az téged hogy egyszerű vagyok , te pedig még egyszerűbb ami nem is lenne baj , ha a témához szólnál , és persze nem fosva .... Ilyen nincs hogy . : " .... mán , zemberekkel .... " . Nem megszorítást pedig külön kell írni . Alaphibáid vannak . Az emberek fizetik de ebben mi a baj ? :O Mindenkinek hozzá kell járulni hogy jobb legyen az ország és 2010 óta egyre jobb , ez a lényeg . :) ;)

csak egy néző 2013.06.20. 11:54:01

@Lencsés István:
Ritka nagy barom vagy. Remélem nem fogsz szaporodni.

dr. mesterséges színezék 2013.06.20. 13:39:48

@Lencsés István: Pistám, tudod léteznek olyan emberek, akik ostobák, de tudják magukról, hogy azok, és szégyellik, ezért egyrész nem villognak vele, másrészt igyekeznek az ostobaságukból kinőni - te az az ostoba vagy, akinek fogalma sincs saját ostobaságának létezéséről és csillagászati méretéről, ezért még reflektorfénybe is állsz azzal.

Persze nincs ezzel baj: a NER-nek szüksége van ilyen alacsony bekerülési költségű faékekre, hogy legalább olykor meg tudjon állni a lejtőn. Fontos vagy.

Lencsés István 2013.06.20. 14:37:48

@regress: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Nem vagyok " Pistike .... , tanulj meg olvasni IS . 3 . Szivacs egy a .

@csak egy néző: Nem érdekel a rólam kialakított véleményed , ami hazugság . De fogok szóval ezt IS beszoptad . :) ;) :D

@dr. mesterseges szinezek: Sajnos továbbra sem tudsz olvasni , ha ez nem változik , akkor ma ezen a blogon utoljára reagálok rád . Nem vagyok " Pista .... " , pláne nem a tiéd te kis mocskos BUZI . Nem vagyok ostoba ez csak a te és a többi anonim geci véleménye , az meg nem érdekel , mert 1 . Nem igaz . 2 . Fosva mondják . Egx EMBER nem lehet faék , azaz még hazudsz IS , amellett , hogy alapdolgokat nem tudsz , te szerencsétlen . :D Az pedig kivételesen iigaz hogy fontos vagyok , csak te nem tudod mennyire . :) ;) Te viszont csak egy névtelen senki vagy , semmi más . :) ;) :D

dr. mesterséges színezék 2013.06.20. 14:43:12

@Lencsés István: Pistám, te már annyiszor válaszoltál nekem utoljára...

Egyszer még hálás leszel nekem, amiért ilyen őszintén elmondom neked, hogy mérhetetlenül buta seggfejséged megelőzi mérhetetlen szervilizmusodat is.

csak egy néző 2013.06.20. 15:48:31

@Lencsés István:
Kiskancsó. Téged és a barátnődet elnézve, nem tudom miféle borzalmas lényt fogtok összehozni. Szegényt már előre sajnálom, hogy ilyen apja lesz, legyen bármi is, amit gyártasz.

Lencsés István 2013.06.20. 17:14:21

@csak egy néző: Egy EMBER hog ylehet kancsó ? :O :D Miért hazudsz ? Nekem nem barátnőm , hanem menyasszonyom van , szóval ezt IS bebuktad . :) ;) :D A véleményed meg továbbra sem érdekel , mert hazugság , ha ez nem jut el akkor ma már ezezn a blogon nem fog rád reagálni .

csak egy néző 2013.06.20. 17:54:00

@Lencsés István:
Nem is tudom, hogy fogom túlélni, hogy nem reagálsz rám, te kis népművészeti cserépedény.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.06.20. 23:40:27

@nu pagagyí: Kit tartasz el te anyabaszó kis pöcs, mi? A retkes zsidó családodat?
@regress: Örülj te büdös faszszopó, hogy nem szakadt abba a tripperes anyádba az a moslékkal teli ragyás fejed!

Na, idióták, nem tudtok ám kihozni a sodromból. De legalább jót röhögök a moslékzabáló büdös pofátokból előszivárgó szaron. :)))

barkaba 2013.06.25. 04:58:05

Nem feltétlenül megszorítás, ez tény.
süti beállítások módosítása