Az ellenzéki pártok vizsgálatot követelnek a trafikpályázatok ügyében, a kormánypárt szerint azonban meg kell várni a rendőrségi, és ügyészségi vizsgálat végét. Az ugye fel sem tűnik a kormánypártnak hogyan kerülhetett ebbe a stádiumba az általuk újraosztott piac? Elegánsan kitérnek a felelősség elől, hiszen az idő halad, semmilyen tájékoztatást nem adnak az ügyről, és szép csendben megkötik a nyertesekkel a szerződést. Az ellenzék meg hagy vergődjön ahogy csak bír sokat nem tehet a parlamenti hatalom ellen, a közvélemény pedig le van ejtve, elvégre fülkeforradalom volt, vagy mi a fene. Ha mégis előfordulna valamilyen általuk ismeretlen fogalomként kezelt demokratikus gát, még mindig ott van számukra az alaptörvény számolatlan módosításának a lehetősége a homály mind sűrűbbé tétele érdekében, persze azzal a pofátlan megjegyzéssel, ezzel is csak szeretnének segíteni az ügy tisztázásában. Ha már az új adat hozzáférési törvény korlátozása nem lenne elég a mutyi védelmére.

Eddig is minden törvénytelen eszközt bevetettek már ami kormánypárt számára pillanatnyi előnnyel jár. Senki nem nézhet bele a pályázatokba, semmilyen választ nem adnak az előzményekre, kényük-kedvük szerint módosítgatnak a feltételeken, törvényeken, a kérdéseket pedig válasz nélkül hagyják. Az ellenzéknek nem sok mozgástere van a folyamat leállítására, ismét csak az utólagos tiltakozás marad, de ezzel még eddig nem sikerült meghatni a közpénz magánkézbe történő átcsoportosításában annyira igyekvő kormánypártot. Rémes érzés az a tehetetlenség ami kormány tetteinek a hatása miatt bekövetkezik, főleg ha annak pofátlansága embereket tesz tönkre csak azért, a saját embereiket juttassa pozícióba attól függetlenül hogy a másik beledöglik. Nem ez az első eset amikor törvényesítik a rablást, a módszereik sem változtak semmit ha a saját érdekük így kívánja a haszonszerzésüket, kommunikációs gátlástalanságuk mindent elkövet ezt igyekezzenek megmagyarázni, lehetőleg a másik felelősségét hangoztatva, még ha abban semmi igazság sincs. Úgysem tehet ellene senki semmit, csak újra lehet majd hallani a nyócévezést, és ki miatt is kell megszívni a rezsicsökkentés áremelkedését. Nehéz érveket eljuttatni egy olyan felfogásba, ahol minden mindegy csak ne a szocik nyerjenek, és ahol már annyira kevés az idő a jövő megalapozására, mivel eddig is hiányzott belőlük a tehetség a hozzáadott értékhez, és kényelmesebb a saját javak megszerzése a közös kifosztásából. A trafikpályázat csak sokadik a sorban ahol megmutatja a kormánypárt a politikai felfogását az életről, és itt főleg a saját életük jobbá tételére kell gondolni. Eddig is csak annyi történt bármilyen gazdasági újraosztásuk következményeként, utólagosan igyekeztek azt törvényesíteni, a nyertesek pozícióba kerültek és termelték a hasznot maguknak. Arról azonban mindig igyekeztek gondoskodni köszönhetően a médiában levő brutális fölényüknek, igyekezzenek szemrebbenés nélkül belehazudni az emberek arcába, és az általuk elkövetett törvénytelenséget csurgatott méz formájában letolni az olyanok torkán akik elhiszik még ilyenkor is a baloldal felelősségét. Mindig, és mindent letagadnak ami egy kicsit is terhelő lehet rájuk nézve, a felelősöket sem engedik bántani, számukra minden segítséget megadnak a törvénytelenségük következményeiknek elhárításában. Ha nincs más megoldás a védelemre egyszerűen lepattintják a felelősséget a helyikre, ahogy ez történt Szekszárd szégyenére, legyen bármilyen bizonyíték is a polgármester ellen, azért segítenek neki megmagyarázni a védhetetlent. Közcélú magánbeszélgetés ami rögzítésre került. Ilyen szóösszetételre is csak az képes aki arra gondol mindenki hülye a világon, és ezt elhiszi magyarázatnak. De nem is fontos a kormánypárt számára a hitelesség, náluk mindenki csak annyit ér, amennyije van, és ezért nem is nagyon kell megdolgoznia majd a kormány hozzásegíti ha neki magától nem megy ez, elég hozzá ha elkötelezett a kormánypárt, és annak vezetője iránt.

A politikában eddig is történtek disznóságok szerte a világon, és ebből a Tündérország előtti idő sem maradt ki. Itt most csak annyi a sajátosság, egy erőteljes pofont kapott a józan ész egy üres ígérettől, aki így semmire sincs elkötelezve arra ami értelmes lenne a normális életben. Az pedig ezt kihasználva igyekszik érvényesíteni a csak az elméjében létező kényszerképzet akaratát a mindennapokra, ami végül is nem más, csak a saját boldogulás megalapozása, lehetőleg úgy, hogy ezt a meccset is sikerüljön a maga kertjéből végignézni, ha már annyi közpénzt sikerült beleölni. Ennek érdekében alaptulajdonsággá lett a hazugság, és érvek, tények nélküli vádaskodás, kizárólag a saját siker érdekében. Ezekhez már csak gátlástalan emberek kellenek akik ebben segítenek , azokból pedig ahogy látszik nincs hiány. Akkor végül is minek is kellene azt vizsgálni ami nincs is kormánypárt szerint? Pedig kell, csak egy kicsit később, ha már megvan a gyógyír erre a betegségre, amit sok ember tisztánlátása hoz el a szavazófülkében.BANDITA.

Címkék: média kormány trafik ellenzék mutyi

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr295297527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mitmiért? 2013.05.13. 16:16:58

Csak csinálja a Fidesz! Eddig sajat vallásos hívein kívül (1.5m) a társadalom minden réteget es tagját meghágta, becsapta, megfélemlítette, vagy kilóra megvette. De ez nem mehet igy tovabb, ez nagyon csúnyán vissza fog ütni ! Ennyie cinikus aljas módon még senki nem uralta az országot mint ők.
süti beállítások módosítása