hir_tv_1361095253.jpg_248x144

Teljesen megszokott dolog ettől a csatornától az elfogultság.Messze ülnek a valóságtól a stúdióban,az nem is nagyon érdekli őket, a szerkesztői szobákban csak a kormánypárt sikersztorijáról lehet áradozni. Ha valami olyan történik a mindennapokban ami árthat ennek a meglátásnak, akkor azt bizony szemrebbenés nélkül átírják a saját szájuk íze szerint.A hazudozásban eddig is az élen jártak a kormánypárt érdekében, náluk ez az általánosan elfogadott médiaszabályozás,és az így előállított valótlanságot az általuk összerakott riportokban gátlástalanul igyekeznek letolni az őket nézők torkán.A hazudozás rendben is lehetne, azt simán megteszi a kormány sok képviselője is, de akkor szakad el a cérna a véletlenül odakapcsoló gyanútlan ellenzékinél, mikor már nem csak hazudnak neki, hanem róla állítják azt hazug, és becstelen, nem is igaz az élete amiben naponta igyekszik túlélni az aznapot!

Először a Péntek 8 nevű beszélgetésben állították az Éhségment tagjairól fizetett bérvonulók.Az előzetes csürhézés után,ahogy korábban jellemezték az Éhségmenetet Csermely Péter szerint azért voltak olyan kevesen a menetelők, mert a szociknak csak ennyire volt pénzük.Nem tudtak többet megfizetni az Alkotmány utcában megjelent szerintük kétezer embernél.És különben is, felháborító a létezésük, mikor ezek az emberek azt merik állítani, nem élnek jól Tündérországban ahol éppen kilábalás van a nyócév baloldali kormányzásának hibáiból, és mennyi mindent tesz értük a "senkit nem hagyunk az út szélén" kormány a rengeteg adóemeléssel, és nem megszorítással.Pálffy István válasza már szót sem érdemel, alig látszott rajta az alkoholos befolyásoltság, így az elvonási tünetek miatt az félig megértő volt, de a műsorvezető nem hagyott neki tág teret ebben a kérdésben.Lesajnálta az Éhségmenet résztvevőit, akik szerinte nem mondanak igazat, és nem is igazak. Akkor most itt jelezném ennek a talpnyalónak aki a műsort vezette, aki szerint hazudok, legyen szíves ezt ide mondani az arcomba, ne egy stúdió biztonságában beszélni ellenem,és főleg ne a nevembe. Ne féljen, vagyok annyira művelt ne nyúljak le a torkán és nem keresem meg a hazugság forrását, de némi fényt azért raknék abba a korlátozott agyába a mindennapjaimról. Erre valószínű nem kíváncsi közpénzzel honorált hűsége, de nekem mindenképpen sokat jelentene a megítélésében a bátorsága ha ezt a szemembe is tudná mondani, és még be is bizonyítaná nem jól élem meg Fideszországot.

De ezzel még nem ért véget a létezésem megkérdőjelezése.A Célpont stábja ott rohangált az Éhségmenet körül, na persze az összeállított riport szerint ők sem a probléma okát keresték, egyszerűen megfelelő beállítást kerestek arról mennyire hazug vagyok.Nem is érdekelte őket az ok, amiért az ember tapossa az aszfaltot, náluk csürheként szerepelt a megítélése a menetek tagjainak, ehhez raktak össze anyagot.Felháborodott a riporter azon, amikor a tömeg le akarta szedni azt a molinót amin hazugnak nevezték, és szembeköpték. Nem a szöveget emelte ki ami a molinón szerepelt, hanem a reakciót igyekeztek erőteljesen eltúlozni a riportban, de nem úgy, mint amikor lángolt Budapest, mert azért akkor szerintük nekik hazudtak, és akkor az helyes volt.Nem először fordult elő velem ez a stáb meghamisította rólam a valóságot, de így, ebben a formában még nem taposott bele létezésembe azzal simán hazugnak tartotta a személyem mindennapjait amiben létezem.Neki is szeretném jelezni, nem verem ki a fogait, ha veszi a fáradtságot és hitelesen a mindennapjaimról tudósítja a nézőit.De erre valószínűleg képtelen lenne, zsigereiben van a hazudozás rólam és mindenkiről aki nem dől be a kormány hazugságainak, hanem abban élve kicsit felzaklatva érzi magát ha látja, hülyének nézik.

Az egyszerű emberek ha hazugságom kapnak valakit az életükről, hogy miért nem tudnak megélni a munkájukból ,nem mindig keresik meg a megfelelő szavakat az érzéseik kifejezésére. Náluk a szalonképesség a médiában hosszú fütyülést jelent mondataik elhangzása közben. Tetteik sem mindig átgondoltak ha szembe jön velük valami, és hazugnak nevezi azt amiben naponta létezik.Még jobban elszakad a cérna az olyan embernél, akit azon túl, hogy hazudnak neki, szembeköpik, megalázzák, még felelőssé is teszik a sorsának alakulásában.Közben azért minden terhet a nyakába tesznek, és jelentősen beszűkítik lehetőségét is a jobb életre amit a munkájával szeretne elérni. Ha még azt is hozzárakják Ő akarta ezt, hát bizony nem szeretnék annak a helyében lenni aki ezt a szemébe is meri mondani.De ezért van a nyilatkozatok biztonsága, a stúdiók vágószobája az ilyen bátor tetteket végre lehesen hajtani. Nem kell választ várni, vagy esetleg megvizsgálni a problémát, elég  a távolból jelezni:"Sorsodról csak Te tehetsz!"Kormánya turultojásnak nem törődik veled, de a nevedben cselekszik ellened, és még nem végzett.Annyi bajt hagy maga után, amit még Neked kell majd visszafizetned, hogy csak abban bízhatsz. lesz annyi összefogás ennyi baj után, kibírd ép ésszel ami még rád vár.Közben azért bosszant ha hazugnak tartanak, és hazudnak, de meg kell mutatni az ilyen senkiháziaknak médiástól, kormányostól, hólapátostól, nélkülük mennyivel jobb az élet. Csak szorítsuk őket kicsi ponttá a parlament sarkába ahol nem zavarhatnak.Ehhez sok ember kell, de meg kell lennie, különben  marad a további hazugság.BANDITA.

Címkék: Éhségmenet HÍR-TV Célpont Péntek8 Csermely Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr425084740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whatsoever 2013.02.17. 14:24:33

Nemcsak a HírTV... Hallgatom Kossuth rádiót: Selmeczi Gabriella nyilatkozott, hogy ők nem akarnak nyugdíjat adóztatni, mint Bajnai. Mi van? Bajnai még ki se jött a programmal. És a minimálbér nettója 2009-ben 74-ezer volt, most 64-ezer körül van, a kajaárak 30-40%-os emelkedése után, és a minimálbér (járulékainak) emelése után. Szintén: 2010 előtt a nyugdíjakat a nyugdíjas fogyasztói kosár inflációja szerint emelték (parizer, rezsi, gyógyszer, 20-30%) - 2010 óta az általános fogyasztói kosáréval (5%) . A tények makacs dolgok, mondta Orbán Viktor '98-ban, és teljes mértékben igaza volt.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2013.02.19. 14:44:43

@whatsoever: Mazochista-e vagy? A Kossuth rádió ugyanaz, mint a HírTv csak kép nincs hozzá. Abban szokott haknizni a Bonsai Duce minden pénteken, valamilyen különösen szervilis mikrofonállvány riporterrel.
süti beállítások módosítása