A KDNP maga a plágium.

 2012.11.20. 19:44

A megjelent hír szerint Semjén Zsolt valamikor régen másolta a kisdoktori dolgozatának jelentős részét. ÉS? Ez a történet már egyszer el lett lőve, ki lett használva, le lett mondatva nagy nehezen az illető de előtte azért hülyét csinált magából, és lett belőle egy új magyar szó aminek jelentős ellenzéki értelme van:"smitteltem". Szerintem nem a Semjén Zsolt régi dolgozata a lényeg mostanság, hanem amit a jelenben művel az általa vezetett látszatpárt.

Bárhogy is nézem a közvélemény kutatásokat, sehol sem látom önállóan mennyire tudnának ezek a látszat keresztények ütős parlamenti frakciót kiállítani.Már a hátamon is feláll a szőr, ha egyáltalán szóba kerülnek, ha pedig a vezetőjük önelégült arcát meglátom szinte érzem mennyire képes az emberi megalkuvás lesüllyedni, és ezzel együtt elégedettnek is lenni.Valamikor régen volt egy hír, miszerint a jelenlegi IDEIGLENES nagyobbik kormánypárt koalícióra lépett az akkori KDNP-vel, és azóta együtt menetelnek a közös célok felé, amihez végül is a KDNP csak a feltétel nélküli lojalitását adja. Na meg Hoffmann Rózsa iskolaköpenyét, Rétvári Bence vallási magyarázatait politikai színbe burkolva, vagy Pálffy István hozzájárulását a boldog családi élethez, feltéve ha józan pillanata van, és tudja melyik gyermeke éppen melyik élettársától született. Valószínű ő lesz az új PTK családi részének a mintaképe is ha az élettársakról van szó.Ezen kívül is maradandót alkottak a jelenlegi demokrácia lerombolásában nyújtott feltétel nélküli segítségükkel, vállvetve együtt szavaztak a nagyobbik kormányzó párttal minden törvényben legyen az bármiről szóló is, és bármilyen módosítás is lett a vége. Valószínűleg ezért is lettek létrehozva, így tudja azt mondani a Fidesz hitelesen ez egy koalíció eredménye, hiszen magában egy párt sem lehet ennyire hülye ha meg akar gazdagodni a közösből de közben mondania is kell valamit annak a kíváncsi közvéleménynek. Vagy segítség kell alaptörvény írni, és átírni, vagy a saját szabályokat megszegni, esetleg az emberek megtakarítását lenyúlni.Sok dolgot lehet még felróni a KDNP frakciójának, de azt hogy nem eléggé szolgálták a nagyobbik kormánypártot, vagy lenne önálló értelmes indítványuk azt bizony nem.Bármilyen tettre hajlandóak a nagyobbik kormánypárt kiszolgálásában, náluk van a keresztény ütőkártya, legalábbis a nevükben, így arra mindig lehet hivatkozni, még ha ez hiteltelenül hangzik, vagy éppen nem odavaló.Most is ezzel védik a KDNP frakció tagjai a vezetőjüket, aki így méltó helyettese Orbán Viktornak, az sem hajlandó megvédeni a saját hülyeségét, ezt a szerepet mindig kiosztja a talpnyalóira, és ő csak elégedetten hallgatja a szónoklatokat az érdemeiről. Ez a frakció is hajlamos felhasználni olyan szlogeneket amihez csak nevében van köze, és mindenkit a pokolra kíván aki nem osztja elmebajuk nézeteit.A Fidesz hazaárulózik, és háborúzik, a KDNP keresztényi erkölcsöket hoz fel a múlt század közepéről, akkor mikor elvesztett az ország egy rossz politika miatt több százezer állampolgárt egy háborúban, és kapott a végén egy lerombolt országot.É s akkor még nem is beszéltünk a kereszténység elleni támadásról amit most kitaláltak, de szerintem csak a szövegírójuk volt kissé visszafogott, vagy érezte a szellemi alul működést ebben a frakcióban a jelen pillanatban.

Szóval bárhogy is nézzük a KDNP másolja a Fideszt, csak tesz hozzá a demokrácia rombolásához néhány idejét múlt dolog előszedését, és némi emberi ép elmét elhagyott magyarázatot.Náluk sincs megszorítás, minden valószínű isten rendelése, és vannak annyira elvakultak ezt még el is higgyék, legalábbis úgy tegyenek, mintha minden rendben lenne ebben az országban.Ahol nem az emberek fizetnek minden Matolcsy csomag után amit végül is dumában nem nekik szánnak, csak valahogy mindig kiderül hazudik a kormánypárt, és végül is a regisztrációra váró szavazó állja a számlát. Közben azért valószínű nekik is jut a közös kassza feletti törvényes uralom hasznából, hiszen a Fideszt ebben is másolhatják, aki végül is a politikát használja fel az egyéni boldogulás elősegítésére, persze  kizárólag a saját emberi érdekében.BANDITA.

Címkék: ellenzék frakció KDNP Orbán Viktor Semjén Zsolt fFidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr434916977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása