orban_kenyszerzubbony_1339591476.jpg_201x251

Elég rossz dolog lehet most számodra, bár nem szokatlan, és rutinos dolog, de miután a kis droidod könnyelműen más területre irányítottad a hazugságaid terjesztésére, most neked kell ezt is állandóan megtenned  a saját nevedben! Valld, be,azért könnyebb volt a kisgyereket kiküldeni magad helyett, ha egyedül nem győzted, vagy újabbat találtál ki éppen, de most azért a szerzett rutinod ellenére is, csak a saját szádból jönnek elő a valóságtól való elrugaszkodásod bizonyítékai. Ebbe bizony beleszaladtál, ha csak nem tudod magad megcáfolni, ami az előzmények ismeretében számodra könnyű feladat, egyáltalán nem zavar korábban egész mást állítottál egy pont azonos dologban! Csak kifordulsz magadból, és máris van egy másik éned, bár egyik sem nyerő azoknak a tetteidnek az ismeretében, amit eddig végrehajtottál következmények nélkül.

Nem tudom mekkora zseninek tartod magad a politikában, de ilyenekkel van tele a zártosztály, és sajnos a környezeted is. Emberi elme nehezen tudja követni az ötletelésed, de ahogy azt Te teljes meggyőződéssel előadod, komoly személyiségi zavarokat tár fel a mondanivalód, és tetteid értelmezésénél. Elég abba belegondolni, Te nem tervezel hosszú távra a politikában, mindössze ciklusonként akarod a saját, és haverjaid kasszáját feltötlteni, és a közben előforduló időben, lehetőleg megakadályozni a tetteid következményeinek a felszámolását! Most kicsit nagyobb teret kapott a terved megvalósításának a lehetősége az emberek nemtörődömsége miatt, de alaposan bebizonyítottad nekik, mi is ennek a következménye. Most már mindenki előtt világossá kell válnia valódi céljaidnak, a rombolás, és hazudozás nagymestere vagy, de közben azért nem felejtkezel el róla, azért megpróbáld ezt hosszú távon csinálni a törvénykezési gyakorlatod segítségével.

Tudod, aki dolgozik, az tudja hogyan kell kezelni egy kisebb költségvetést, és megtakarítást, annak a bevételi oldalán a munkából származó jövedelem szerepel. Te ezt nem ismered, és drága áron döbbentetted rá az embereket erre a hiányosságodra. Beszűkítetted a munka lehetőségét minden téren, és még arra is volt orcád, ezt úgy add elő, mint az emberek akaratát, és egy előzmény következményét, ami mellesleg mint azóta kiderült, nem volt igaz, de ez Téged egy percig sem zavar, azóta sem felejted el hivatkozásnak tekinteni. De azért előtte lenyúltad a későbbi öregségre félre tett pénzét is azoknak az embereknek, akik erre az esetre gondolva próbáltak tartalékolni a nyugodt öregségre. De Neked kellett a pénzük, hát a parlamented segítségével el is vetted ezt, és a kiszámítható nyugalmat is szinte mindenkitől aki gondolt nagyszülő korára/ Ezekről az emberekről akik ebben segítettek most inkább nem adok jellemzést, csak akkor ha kijönnek a bűvkörödből, és elfogy a közösből számukra osztogatott pénz hatása. De lehet nem tudják majd ezt élvezni, ha egyszer "haza" fognak térni a politikából, valaki várni fogja őket a kapu előtt, és nem virággal./ Felhasználtad ezt a pénzt, aminek jelentős része azért olyan helyre került, ahol könnyen hozzáférhetsz. Számottevő eredményt nem hozott senkinek az a lopásod, viszont Te jól jártál vele! És lenne itt egy halk kérdésem. Hogyan gondoltad ennek a visszfizetését? Mert ez nem a Te pénzed, ez fedezet volt valami egészen másra! De Neked ez szerintem nem fontos kérdés, egy pillanatig nem gondoltál arra, Neked ebből bármilyen kötelezettséged adódik, az meg egy percig sem izgatott, ezt bárki is számonkérheti rajtad. Ott a törvénykezés a kezedben, majd hozol erre is egy visszamenőleges törvényt, amiben az fog szerepelni, ezt a magyar szavazók akarták. Hááát, nem is tudom mennyire okoz ez neked erkölcsi dilemmát! Ja, miről is beszélek, olyan Neked nincs. Valami ilyesmire gondolok, mikor azt állítom, nem látott orvos, azért az ilyenkor simán beutalna még előkészületi fázisban, mielőtt ezt megcselekszed. Még az a dolog is a hosszabb távú tervezésed ellen szól, amit az államkötvény piacon művelsz. Ha jól láttam, at ötéves állampapírra olyan közel 10%-os hozamot garantál a mai kormány. Tudod  a jogfolytonosság miatt, ezt a következőnek kell kifizetni, és ha véletlenül nem sikerül törvénybe ikatatnod az örökös uralkodásod, akkor az utánad jövőnek kell ezzel megbírkóznia. Vagy Te hogyan gondoltad ezt az egészet? És főleg, miből? Mert befektető az ötletelő kormányzás, és az álladó adóemelések miatt menekül tündérországodból, nem kiváncsi a páva táncára. Ha további hitelből akarod fizetni, akkor Te leszel a legnagyobb piramisjátékos az albán Berisha óta, akit olyan szívesen fogadtál. Más már nem is kíváncsi rád, vagy nem tűnt fel, meg sem hívtak a foci EB meccseire, igaz csak mint néző. mert játékosnak már vén vagy, és fel is rúghatnak!

 A közpénzek lenyúlása, amiben hallgatásoddal is beleegyezésed adod, már régen túlmentek az elviselhetőség pofátlansági határán. Hagyót egy nokiás dobozért akarják kivégezni, Te már a műholdas távközlés összes föld körül keringő állomásának dobozát megtöltötted a haveroknak osztogatott közpénzzel. Ez lesz valószínüleg az alapod a következő időszakban, amit a hatalmon kívül leszel kénytelen tölteni, miután szétverted mérgedben a lakásod berendezését, és Kövér László fejét, miután kirúgunk. De az csak a Te elgondolásod, hogy ha minden kötél szakad, ennyi lóvéval valahogy el leszel, és ennek segítségével újra vissza is térhetsz, miután sikeresen akadályozol minden olyan törekvést ellenzékben, ami az általad okozott károk helyreállításában elengedhetetlen lenne. Mivel ennek nem szabad bekövetkeznie, még ellenzéki létedre sem/szokj hozzá ehhez a névhez/, olyan helyzetet teremt a mai ellenzék, ami ezt megakadályozza. Feltéve, ha ők is ezt akarják, és nem csak magukra gondolnak, de erről a politizálni kényszerült civilek majd gondoskodnak, hamár ennyire felbőszítetted őket!BANDITA.

Címkék: hazugság ellenzék Orbán Viktor Fideszgyarmat

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr424585866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stumbek 2012.06.17. 15:20:47

Nagyon igaz! De egyben téved Orbán Viktor! Minden eddigi intézkedésiért felelni fog! Hiába akarja bebetonozni a törvényeit,a saját emberei jogait,azt egy népszavazással azonnal el lehet törölni! Jön a számonkérés.....,de vajjon egy elme problémás embert felelősségre tudjuk e vonni??!!! Szerintem igen,mert ez is csak egy átverés.
süti beállítások módosítása