Biztos van pár olyan ember az országban, aki úgy gondolja a legújabb nemzetinek nevezett konzultáció valóban hasznos dolog. Akkor ők most ne olvassanak tovább, latolgassák a válaszokat, és konzultáljanak a kérdések felett a hasonlóan lebutított kormánypárti fanokkal, és ne felejtkezzenek el közben nyócévezni. A többieknek néhány pontosítást szeretnék a tudomására hozni, milyen formában lehet az újabb közpénzkidobás veszteségét csökkenteni. Azok a haveri cégek, akik statisztálnak ebben az előre lezsírozott válaszaiban értelmetlenséget tükröző állami pénzlenyúlásban, itt fejezzék be az olvasást, nem nekik szól, ők már megkapták havi aprópénzüket, ami igaz alatta marad a Simicska féle havi lenyúlásnak, de aki  a kicsit nem becsüli, ne legyen Fideszes.

Most hagy ne kelljen részletezni az Orbán Viktor féle hazugságmédia hecckampányát a konzultációra való felhívás értelmetlenségéről. Fideszgyarmat koronát áhító királya ideiglenes hatalmát ismét arra használja amiben  a fülkeforradalma óta a legjobb, hülyének nézi az embereket, és a szemükbe hazudik. Szerintem az egész konzultációra hamarabb megvoltak a válaszok, mint ahogy a kérdést megfogalmazták volna, és csak a buta ember gondolja azt, nem előre lejátszott meccsben vesz részt mikor komolyan gondolja a visszaküldését ennek a papírfecninek, ettől a papírhalom gyártástól meg kellett volna kímélni az őserdő fáit, igaz akkor nem lenne némi juttatás ismét a néhány kormányközeli cégnek a közpénzből. A kormány sosem megy egy kis hazugságért a szomszédba, és sajnos a nagy hazugságban is kiváló teljesítményt nyújtanak, és ha ehhez még hozzá vesszük azt a cinizmusukat újra az emberekre kenik a politikai tévedéseik, és elhibázott döntéseik következményeit azzal a magyarázattal ami már ott lapul egy emberinek nevezett elme sötét agytekervényében, már megmondom a választ:" AZ EMBEREK AKARJÁK AZ ADÓ EMELÉST, A KEVESEBB MUNKABÉRT, ÉS IGENT MONDANAK A KORMÁNY MINDEN HÜLYE DÖNTÉSÉRE!"Ezen túl még azt is megfogalmazzák majd a választók akarata szerint vezetik tovább királyságukat. Már a visszaküldött papírok pontos számát is tudják, és az abban leírt válaszokat is.

Mivel már kiküldték ezeket a papírokat a szegény kézbesítők táskájában, és azokat a szavazók meg is fogják kapni a postaládájukba talán lehetne mégis valamilyen formában ezt hasznosítani, ezzel is csökkenteni az erre az akcióra feleslegesen kidobott pénz káros hatásait, és valamennyi része ezen összegnek oda kerül ahol valóban szükség van rá.Pont a kormány elhibázott politikája miatt, és annak káros következményeinek a csökkentése miatt újra önkéntes munkát  kellene végezni az állampolgároknak, de Fideszgyarmaton megszokott dolog ez, minden kidobott pénz amit saját magukra költenek még további áldozattal jár az emberek zsebének, hiszen  így kerülhet egy része csak oda, ahol szükség van rá. Két szervezet is gyűjti az emberek nagy része által eleve kidobásra kerülő kérdőívek papírhulladékát, persze szabályosan a személyi adatok megsemmisítése után, hogy abból a gyerekeknek legyen élelmiszer, ha már a kormány úgy döntött most fontosabb az önigazolása mint a gyermeki éhes száj. A Vegyipari Dolgozók Szakszervezet a Benczúr utca 45 szám alatti székházában várja a kormány által megjelölt visszaküldési cím helyett a konzultációs papírfecnit, és ők abból azt képeznek ami annak eredeti rendeltetése, hulladékot, és az ezért kapott összeget az Esztergom város Fidesz dúlás káros hatásait szenvedő gyermekek étkeztetésére fordítják.Erre a kormány képtelen is lenne, ők a probléma okozásában kiválóak, minden más feladatra alkalmatlanok. Előtte azért nem ártana a VDSZ aktivistáinak MEGSZÁMOLNI a beérkezett borítékokat, mint ahogy ezt teszi a másik szervezet aki szintén gyűjti hulladékként a nemzetellenes konzultáció papírhozadékát a 1387 Budapest Pf.33 cím alá, ők a Szövetség az Egységes Magyarországért párt, amelynek Árok Kornél az egyik alapítója / így helyes,Kornél?:)/ és számolás után eljuttatják a másik szervezetnek, hogy az ennek segítségével is betölthesse eredeti rendeltetését, kaja legyen a gyerekeknek. Pártok, szervezetek, magánszemélyek is arra buzdítanak a média minden területén ami nem áll a kormány hazugság propagandájának a szolgálatában, az emberek ne válaszoljanak Orbán Viktor újabb cinikus hazugsággyártmányára, azt ne vegyék komolyan. Ha ezen a NEM válaszon túl még el is küldik a fenti címekre ezek a szervezetek, lehetne egy komoly számot kapni arról mennyien is akarjuk már ezt az ideiglenes hatalombitorlókat VÉGLEG száműzni, mielőtt teljes mértékben gyarmatosítanak bennünket a saját adóinkból a személyes boldogulásuk érdekében.

A kormány önigazoló, senki által nem ellenőrzött számadataival szemben a hivatalosan, közjegyző előtt megszámolt vissza küldött papírok darabszáma, és az értük kapott ellenérték jótékony hatása azzal az előnnyel is jár, kaphatunk egy viszonyítási számot a saját elszántságunk százalékáról.Hazudozásban jó a kormány, az ellenzék most egy kicsit visszavághatna azzal, komolyan veszi ezt a gyűjtést. Nem a kormánypártiakat kell meggyőzni a tévedésükről, ők azt mindig takarják egy újabb hazugsággal, az ellenzéknek van szüksége rá mekkora összefogásra is képes ha komolyan gondolja a kormányváltást. Ha ebben sikerül egy magunk előtt hiteles eredményt produkálni, hiába hazudnak ezek után a kormány részéről az arcunkba, a bizonytalanok is láthatják a valós számokat, amin már el lehetne indulni feléjük.BANDITA.

Címkék: Orbán SZEM Fideszgyarmat VDSZ .Árok Kornél

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr704563896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Székely Tamás (VDSZ) 2012.06.04. 22:59:38

Ez csak úgy, ha nem rivalizálnak a borítékgyűjtők, mert nem fognak sokat érni vele. A VDSZ tavaly 312 ezer forintot tudott átutalni. De ez 5 teherautónyi boríték volt. Most 20g egy levél. Lehet számolni!
Ha másban nincs is egyetértés, legalább ebben legyen!

Virányi András (BANDITA) 2012.06.05. 10:04:34

@Székely Tamás (VDSZ): Nem kellene kérkedned, nem magad gyűjtötted. A végösszeg számít, nem az, kinek van több. Az egyetértést meg hagy ne ragozzam pont neked, aki a legjobban kellene hogy képviseld.

Székely Tamás (VDSZ) 2012.06.05. 11:45:20

Itt senki sem kérkedett. Pontosan arra hívtam fel a figyelmet, hogy erőt csak akkor lehet ebben a kérdésben felmutatni, ha a gyűjtésben egyetértés van!
A tavalyi év példát mutatott, hogy hovatartozás nélkül közösen gyűlt a boríték, amelynek köszönhetően 312 ezer forintot tudtunk átutalni.
Erre hívtam fel a figyelmet. Itt az eredményességért sok-sok papírt kell összegyűjteni.

Virányi András (BANDITA) 2012.06.05. 13:02:16

@Székely Tamás (VDSZ): Most három helyen gyűlik a boríték, és meg is számolják! Utána adják a hulladéknak, ahol átalakulhat hasznos dologgá az értelmetlensége. Én meg arra hívom fel a figyelmed a hovatartozás sokszor nem számít, ha egy a cél.
süti beállítások módosítása