fidesz_mikrofon_1336741440.jpg_286x176

Az még addig rendben is lenne, egyszer hibázik valaki ha éppen meg akar valamit magyarázni. Még azzal sem nagyon lehet mit kezdeni, ha az illető belezavarodik a válaszadásba a felkészületlensége miatt, és mond valami bődületes baromságot. De ahhoz már külön felkészülés kell, mikor valakik szisztematikusan belehazudnak az emberek arcába, és teszik ezt folyamatosan, következmények nélkül.Ezek mögött valami gyermekkori trauma lehet, ha éppen egy szakember akarná megmagyarázni, csak itt az a nagy helyzet, az ilyen nyilatkozatoknak súlyos következményei vannak, na nem annak aki elmondja, hanem akinek megmagyarázni próbálja az illető. És lehet ez csak egy jéghegy csúcsa.

Nem lehet véletlen ez az állandó hazudozás, amint valamelyik Fidesz potentát mikrofon közelébe kerül. Azon túl, hogy az emberek körében méltán hangos nem tetszést vált ki, én még egy esetre sem emlékszem, mikor valamelyikük is beismerte volna tévedését, vagy akár csak egy helyesbítést is közre adott volna, tették ezt futószalagon, egy vállrándítással letudva a következményeket. Még az elején volt egy nagy hajcihő  a Kósa-Szíjjártó-Varga csapat részéről, mikor is csontváz emlegetésükkel kis híján bedöntötték a forintot. Utána még elnézést sem kértek a valótlanság állításáért, és a forint gyengüléséért, amit okoztak, a lemondás meg még senkinek az eszébe sem jutott, de ennek nincs is hagyománya a hazai politikai életben az ilyen nyilatkozatok következményeiért.. Utána még volt számtalan Lázár-féle cinikus okoskodás, Kövér féle bunkóság, Selmeczys idiótizmus, Szíjjártós hazugság közvetve Orbántól, de Matolcsy is kiverte már a biztosítékot a szexuális kiéhezettségével, a nagymama telefonálásával, de még van több is, elég a kecske, gomba,47 ezerből megélni dumára gondolni.Orbán meg egyenesen arra is képes, egy megtöltött teret árasszon el eleve hazugsággal, és aki meg ott tapsol is neki, annak csak gratulálni tudok.

Közben azért átvernek az országgyűlésen többszáz törvényt, a régi aláírógépet lecserélik a szavatossági idő lejárta előtt, /ebbe ne menjünk bele most/ kiírtják a beteget az egészségügyből, megszüntetnek szerzett jogot, az oktatást sikeresen leamortizálják a hülye gyerekek szintjére, ami ott lassan elvárás, és csinálnak egy tákolmányt, aminek segítségével bebetonozzák a saját jogaikat, a kötelezettségeik átpasszolásával. Ezek azok a dolgok aminek még nem nagyon érezzük a következményeit, csak tudjuk róla, nem igazán erre vágytunk, mikor megcsinálta a szavazó a szerintük azóta is mindenre felhatalmazást adó fülke forradalmat. Csak még ez a fülke nem borult ki. De ezen túl is azért sokat tesznek azért, ne kelljen üres zsebbel éldegélniük, ha egyszer végre megmozdulna az a sok ember akinek a vérét szívják, de egyenlőre méltán kiakadunk azon Matolcsy mit kíván a nőktől a jövőben, de ezen nem is csodálkozom, nálam is kiverte a nem írom le mit.Gondolom a saját anyukáját nem akarja erre használni, náluk elég a hülyéből Ő is, kár lenne még valakit rászabadítani az országra a familiából, persze csak adózási szempontból, ahogy magyarázni próbálja utólag.

De ezzel is mintha csak a határokat feszegetnék, meddig tudnak elmenni a nyílt hazugsággal, melyben ez csak körítésként jelenik meg. Tisztában kell lenniük vele amit mondanak az nyíltan olyan hazugság, amit csak az fogad el, akinek elment a józan esze, de ez persze nem zavarja őket ezek folyamatos hangoztatásban. Hiszen a saját emberek egyre biztosabban ülnek a pozíciókban, és végrehajtják a központi bomlott agy szüleményeit, sikeresen szűnnek meg továbbra is a munkahelyek, az újakról már nem is akarok beszélni, mert nincs miről, a befektető megáll a határon, és átugrik az ország felett, hiába lett a munkaerő díjazása egyenlő a harmadik világ szintjével, az IMF meg csak nézi a tárgyalóasztalt, neki most akkor adni kell lóvét, vagy Orbán őt is megregulázni akarja, mint tette azt Európával egy gyorsnaszádos szabadságharc során.

Simicska-Nyerges csapat továbbra is kapja a futószalagon beérkező állami megrendeléséket, senkit nem zavarva, ha éppen a sivatagban kell víztározót építeni nekik legalábbis papíron. A gazdák ott állnak az jövőjöket jelentő föld előtt, de azt olyan kapja meg, akinek a feje csontig bent van a kormány első emberének a hátsójában. A házi közvélemény kutatók és médiák a szerzett milliárdokért már arra sem veszik a fáradtságot, legalább ne túlságosan nyíltan közvetítsék a hazugságot, még a látszatot sem nagyon igyekeznek fenntartani ebben, csak megmagyarázzák a központi utasítás helyességét, némi nyócévezés kiséretében, szídva a ballib tollforgató terroristákat. Ömlika közpénz az oligarchákhoz is, legalább nekik ne kelljen szenvedni a következményektől, de lehet ez csak egy korábbi számla ellentételezése. Elég csak Pintér "volt" cégének piacszerzésére gondolni, és már is nyílvánvaló lesz a többi is. Szóval mennek a dolgok a kormány által megkívánt irányban, és az állandó nyilatkozatokkal mindig sikerül a felháborodást az ilyen dolgok felől elterelni,vagy legalábbis megpróbálják. De ha a sorok közé nézünk egy kicsit, az állandó hülyének nézésen túl felismerhetjük az összefüggéseket, és tehetünk is ellene, még mielőtt nagyon nehéz lesz felszámolni a következményeket, és visszavenni a lopott pénzt.BANDITA.

Címkék: ORBÁN MÉDIA MATOLCSY PINTÉR TÁLOKMÁNY HAZUGSÁG LOPÁS

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr354502512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stumbek 2012.05.18. 16:02:46

Egyszerűen felvettek egy pimasz és pofátlan stilust! A szemünkbe hazudnak,akár többször is! Az ország a szakadékban,de Matolcsy még mindig dicshimnuszokat zeng az ország állapotáról.Mi ez,ha nem hazugság,konokul a szemünkbe nézve??!!
süti beállítások módosítása