Pozsonyi arca_1333516287.jpeg_188x240

Tényleg igaz, következmények nélküli ország a miénk, ahol tombolhat a hazugság sajtószabadsága a Médiahatóság kettős mércéje alapján.Megvallom őszintén, szoktam nézni ezen az adón a Bencsik-Kerényi-Pozsonyi trió műsorát, és próbálom is felfogni az ott elhangzottakat, kizárólag az általuk hangoztatott nemzeti együttműködés rendszerének keretein belül, de csak bennem lehet a hiba, ha érvek nélküli következtetéseiket, és izzóan hangoztatott megosztó gyűlöletüket nem értem. Ha még a hölgytag is beleszól ezen emberek beszélgetésébe, akkor végleges káosz alakul ki bennem a szellemi színvonal ilyen mértékü mélyrepülésének felfogásában.

Ez a műsor nem készülhetett volna el megfelelő ideológia nélkül, és nem mellékesen szinte korlátlan anyagi közpénzek felhasználása által finanszírozott demagógia segítségével. Ezek az emberek külön-külön is maradandót tudnak alkotni a gyűlölet, és talpnyalás kategóriájában a jelenleg regnáló hatalom mellett, melynek jóvoltából megtehetik ezen ideológiák büntetlen hangoztatását. Nem zavarja őket az éles ellentmondás a valóság, és általuk feltétel nélkül kiszolgált hatalom döntéshozali ámokfutásának a következményei közötti szakadék mélysége. Valami perverz ideológia  mentén szajkózzák fékevesztett baromságaikat, szóban és írásban, és egyáltalán nem zavarja őket mondandójuk minden realitást mellőzö hangsúlytalansága.Végül is valahogy meg kell hálálniuk azt a beléjük pumpált rengeteg pénzt, ami a költségvetésből nyom nélkül hozzájuk áramlik. Valahol biztos van igény az emberek ilyen típusú szórakoztatására, és jól meg is élnek belőle a szereplők, csak az zavar ebben a felfogásban mikor az ember nincs tisztában a korlátaival, és teheti mindezt szabadon, következmények nélkül, saját érdekeinek jól előadott hazugságaival. Kormánypártiak a résztvevők, ezen dolog felől nem is hagynak kétséget, belőlük élnek, és meg is hálálják ezt mondanivalójukkal sőt, gyűlöletük kifejezésével még be is biztosítják megélhetésüket, ha már érveik szánalmasra sikerülnek. Ezek az emberek nem viselik a kormány döntéseink következményeit, így nem is értem, hogy tudnak egyálatlán képet alkotni a tőlük nagyon messze levő valóságról. Magyaroknak tartják magukat, és még a demokrata elnevezést is használják, bár nem értem milyen alapon vallanak ilyen értékeket,és mintha a kormány elvárásai szerinti évszázados lemaradásban élnének. Az együttműködés keretében vallot elveik szerint a másként gondolkodókat, és az ellenvéleményt, vagy ne adj isten kritikát megfogalmazókat legszívesebben eltörölnék az általuk kitalált orsztág térképéről, csak kérdés lennének-e egyáltalán olyan tökösek, ezt azokkal a személyekkel szemben ad hoc is meg mernék vitatni, és nem csak egy zárt stúdió biztonságában hangoztatni. Ne legyen kétséges senki előtt, súlytalan érveikre ebben az esetben tőlem biztos megfelelő választ kapnának, de tudnának járni utána idővel. Mivel ettől súlyosabb következményekkel kecsegtetnek velem szemben, ennyit én is megígérhetek nekik.

Nem kellene foglalkozni az ilyen megélhetési vélemény formálókkal, csak kicsit bosszant az intelligencia ezen típusú hiányának térnyerése, arról nem is beszélve még részben én is fizetem őket, rólam beszélnek, minden következmény nélkül, ettől már csak az a rosszabb, ha ezt meggyőződéssel párosítják. Egy dolog a megélhetés, a másik a hazugság, de ha ilyen mentalitású emberek vannak a valóságban is közöttünk, és még lehetőséget is kaphatnak az elveik hangoztatására, akkor el kell gondolkozni az őket szereplésre engedő emberek értékeiről is, amiről nem hiszem mérhető tartományban van, és ezt nem pusztán szervhiány okozza.BANDITA.

Címkék: ECHO TV Kerényi Bencsik Pozsonyi Demokrata

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr154362521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása