SZAVAZÓLAP FOTÓ_1333069338.jpg_1280x1024

Nem akarok fanyalogni, vagy bárkinek is elvenni a kedvét az örömtől, sőt még igyekszem inkább kihozni a maximumot a helyzet pikantériájából, de ez a győzelem csak megerősítés a további küzdelemhez a kormány végleges leváltására amelynek szerintem mindenképpen be kell következnie. Ebből a dologból azonban még magában nem lesz konkrét eredmény, hiszen még sokan vannak ott, ahol ez megtörténhetett. A kormány nem fogja azért könnyen megadni magát, mert kapott egy arculcsapást, inkább a szokott harciassága mellett még az időt is húzni fogja, minél később legyen realítása a bekövetkezésnek. Már arról beszélnek, Pali bácsi intézménye szent, és sérthetetlen, hiszen benne van az alaptörvényben. Bekaphatják az alaptörvényüket, én eddig sem ismertem el, ezért is raktam fel ezt a képet, mint a polgári engedetlenség egyik formáját.

Pali bácsi bukása, és a körülötte levő cirkusz közben ne felejtkezzünk el arról a sok jómadárról sem, akik továbbra is szabadon garázdálkodnak a közösben, és onnan kétmarokkal szedik ki a szerintük nekik járó részt.Gondoljunk csak Simicskáék telhetetlen gyomrára, melyet most éppen termőfölddel igyekeznek betömni a sok elnyert "közpénz" után. Ettől még Pintér  Sándor marad adócsaló bűnöző, Zsiga Marcell tovább túrja az orrát a kamera előtt, a szóvivők gátlástalanul hülyének néznek, és Orbán Viktor továbbra is az arcunkba fog hazudni a többi gazemberrel együtt, és változatlanul az arcunkba nevetnek a kedves kormánypártiak a 2/3 mögé bújva.Mondhatjuk azt is, nem sok minden fog változni a gépezet működésében, ezt a pillanatnyi fennakadást hamar kijavítják, és a hazugság szabadságával tovább folytatják áldatlan tevékenységüket a zemberek nevében, a többség ellen.

De ne csak mindig arról beszéljek, és írjak miben jók a fülkeforradalmárok a valóságban, ideje lenni tenni is valamit, minél hamarabb befejezzék a tevékenységüket, és méltó helyükre kerüljenek, lehetőleg élve, de azért kellően üres zsebbel. Mindig is azt mondtam, és írtam, nem akarok barikádokat állítani, persze ha kell, felborítom a gyorsnaszádot, vagy polgárháborút indítani valakik ellen, inkább a békés eszközöket részesítem előnybe a sebek okozása helyett. Mivel mindig is kinevettem az alaptörvényt, vagy mi a fene az, annak keletkezését, és rendelkezéseit egy pillanatig sem éreztem magamra nézve kötelezőnek. Ezzel csak követem a kormány példáját, akik a felhatalmazásukkal tették ugyanezt, hiszen a kapott hatalmat nem értem, és a választókért használták fel, hanem azt figyelmen kívül hagyva kizárólag magukért, és ellenünk dolgozva ügyködtek, pedig akár jót is tehettek volna vele. Én is magamért, és remélem sok emberért leszek most engedetlen. Ha a képen látható lapot sikerül elég embernek aláírni, akkor már illegitimálhatjuk a jelenlegi hatalmat, ami sok mindenre adhat felhatalmazást az aláíróknak.Akár szakértői árnyék kormány felállítása is lehetséges, mivel az ellenzéki pártok, és politikusok tök jól el vannak vele, megerősödjenek, növeljék a támogatóik létszámát, meg ilyenek,azért még nem biztos nekem van időm ezeket a célokat kivárni. Szakértő pedig van elég,elég azokat számba venni akik viselik a rossz döntések következményeit, de ezeken túl is van alternatíva, csak még korainak találják valakik előhozni. Tudja mindenki miről beszélek, ne kelljen már ezt ragozni.Minden rajta van a képen ami szükséges a cél eléréséhez, ehhez még a fotelből is csak annyira kell felállni, amíg átviszem a szomszédba, és ha egyetért vele, aláíratom, utána csak a postáig kell elsétálni. Valljuk be őszintén, nagyon tüntetni nincs kedvünk, a mozgalmak dolgoznak, de kicsit segíteni kell nekik a határozottságuk növelésében, és ennyit talán mi is megtehetünk magunkért.

Nem biztos ez a megoldás, de ha már nem fogadom el az alaptörvényt, valahogy be is kell bizonyítani, ezzel nem vagyok magam. Azzal sem bíztatok senkit, ezzel megoldódik minden gond, sőt a neheze utána fog még csak igazán következni, de minél később kezdünk bele, annál tovább tart majd.Ha változást akarunk azért bizony tenni is kell, nem csak beszélni róla. Ha van valakinek jobb ötlete, valósítsa meg, vitázni már nem akarok senkivel, mit is kellene cselekedni, és hogyan, mikor, kivel, stb.BANDITA.

UI:Katt a képre,mentés, nyomtat,ír, küld.

 

Címkék: civil kormány párt ellenzék Orbán Pali bácsi Népszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr504349299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leslie Frank 2012.04.06. 10:24:10

Megint ugyanaz a problémám! Szívesen tüntetnék valamiért, ami megoldja azokat a problémákat, amik ellen már nincs kedvem tüntetni!
süti beállítások módosítása