Ennek a dolognak valami különös jelentősége lehet, ha a kormánypárt úgy érzi kevés az a félelem amit eddig a parlamentben teremtett. Pusztán a számbeli többségükkel megakadályoztak minden ellenvéleményt, esetleges kifogást, simán áttolták a tákolmányuk, és a rengeteg törvényt is hozzá. A falak még ilyen ámokfutásnak nem voltak tanúi, hiába hallottak már sok hazugságot ami ott elhangzott. Most lehet az épület stabilitásán túl ki akarják próbálni a golyóállóságát is? Vagy ez is csak olyan fordított dolog, mint az eddigi kormányzás hazugságra épült gépezete, először bedobják, aztán lemondanak róla, mintegy tesztelve a reakciókat? Eddig kellett volna az eredménytelen ellenszegülés letörésére egy saját belső terrorszervezet is akár, most már éppen tárgyalni, és egyeztetni akarnak az ellenzékkel, legalábbis szóban ez jön le, akkor minek a rendfenntartó erő?

De lehet ez is csak egy gumicsont, és be nem következése utána megtörölhetjük a homlokunk, fúú, ma is annyi képviselő, és melós jött ki,mint amennyi bement a tisztelt házba, a látogatók is megúszták,és még bilincs sem kattant senki csuklóján, mekkora dolgot akadályozott meg a demokrácia nevű valami. De lehet a Laci fiúnak kell egy újabb játékszer, és akkor véresen komollyá is válhat a dolog. Csak hírek vannak az elgondolásról, de azok elég félelmetesek, és ismerve Lacink észbeli képességeit, valóban kell neki külön védelem, és meggyőző erő ha rendet akar tartani a sajátnak vélt akoljában. Mert valóban úgy viselkedik mint a barom/elnézést az haszonállatok nevében/, aki előtt vörös posztót lobogtattak, már a szín említésére is elborul maradék agya. Különös hatással volt rá a nyóc év,amíg növesztette a haját, pedig ez csak rosszabbított észbeli képességein,hiszen az a kis maradék is bezápult a széles bajsza mögött. Addig sem volt egy észkombájn a lelkem, de a visszatérés a hatalomba csak rontott rajta,és hiába vágatta le a szép loknijait,ezzel úgy járt mint Sámson, csak neki nem az ereje ment el, hanem a maradék esze. Eddig sem értettem mit keres a politika színpadán, de ezzel nem csak ő van így a parlamentben, hanem sokan még rajta kívül, de azoknak legalább nem adnak fegyvert a kezükbe, ez csak Lacink jussa lesz. Ha valóban megkapja a hírbeli jogosítványokat a gárdája, akkor aztán lesz nemulass minden komcsinak vélt ballibsinek. Még a szék is át lesz húzatva más színűre, ha Laci egyszer elkezd rendet rakni. Aki meg rajta ül, és nem kormánypárti, annak az eddiginél is kevesebb esélye lesz bármit is mondani, nevetni, vagy pfújolni,még annyi esélyt sem fog kapni szegény ellenzék a mosolygásra mint szegény Némethné felszólalásakor, pedig azon csak nevetni lehetett, komolyan venni nem. Ezek után csak Lacit kell figyelni az ilyen blamázsoknál, szúrós tekintete a padsorokat fogja pásztázni, ki is mer nevetni a vízivó nénin, vagy egyéb, többségében értelmesnek egyáltalán nem nevezhető kormánypártin. Ha valakit észrevesz akár csak egy mosoly félreértelmezésével, már is mehet talpig vasban a pincébe, ahol lehet a falhoz láncolják, és megkorbácsolják a szegény képviselőt, mert nem bírta röhögés nélkül a dilettanizmust. Laci meg tartja a rendet rendíthetetlenül, és végre kiélheti magát ebben a szerepkörben. Észérvekkel nem tud operálni, hozzászólásai viccesek, de komolytalanok, kinézetre sem egy egyszerű eset, erős mentális terhelés látszik az arcán, és a hallatszik a beszédjén, annyi nála az összes erősség, nagy haverja a vezérnek, aki megvédi bármekkora hülyét is csinál magából. Pittbullnak jó  a Laci, de kár lenne szaporítani, genetikai zsákutca. Biztos van valami folt a múltjában, de annyira tisztának akar látszani, hogy ez szinte biztosra is vehető, azért van ez a nagy vörös szín fóbiája.

Csak az a kérdés, egyedül neki lesz ilyen jogosítványa képviselő regulázásra, vagy az alelnökök is kapnak ilyen jogkört? Mert a nagy számok törvénye alapján, azért több képviselő kerülne deresre a kormány padsoraiból, ha az ellenzék elnököl. És persze ilyenkor a végrehajtók sem a terrorlegények lennének, azok mégis csak fizuért verik félholtra a képviselőt, hanem lelkes önkéntesek, akár az utcáról beszólítva is, ők ingyen is egész munkát végeznek a deresre húzott kormánypártiaknál. Laci vagy állandóan elnökölne ellenzék nélkül, vagy mikor az ellenzék elnököl, akkor hosszú sor áll a lelkes állampolgárokból a parlament előtt, a bebocsájtásra várva. Vannak még azért itt nyitott kérdések, kár ezeken rugózni. Egy biztos. Ha Laci kezébe korbács kerül, még a maradék tekintély is kiveszik a tisztelt házból, ami az eddig ott történtek ismeretében méltó befejezése lenne a diktatúra kormányának, a hazugság szentélyére emelt parlamentben. Mert OTT SEMMI KERESNI VALÓJA, az ilyen módszereknek. Így is éreztem a félelmet, mikor bent jártam beinteni nekik, de nem tőlem féltek. Ők a megfélemlítők, kérdés meddig vagyunk hajlandók félni? BANDITA.

Címkék: kormány parlament terror ellenzék bilincs deres Kövér Laci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr504330935

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:49:45

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása