A FIDESZ csatornapartra szorul!!!

 2012.01.03. 05:58

Először is engedjétek meg kedves 2/3, gratuláljak nektek a nagyszerű reklámhoz! Ha a világban volt még valaki, akinek kétsége volt afelől, nem vagytok normálisak, most sikeresen bebizonyítottátok, jól gondolkodtak felőletek.Valóban hülyék vagytok. Ekkora magas labdát adni mindenkinek arról, már nem vagytok erősek, és nem is beszélhettek az ország nevében, ritkán lát a civilizált világ. Próbálom nevetés nélkül kibírni, de valahogy mindig mosolyra húzódik a szám, mekkorát égtetek egyetlen este alatt. Nagy tévedésben lehettetek eddig, ha arra gondoltatok, jó az út, amelyre vittetek egy országot. Ha nem is hallgattatok a figyelmeztetésre, most rájöhettetek, már nem akarnak benneteket látni sem itthon, de már külföldön sem ezek után. Most komolyan azt gondoltátok, van okotok az ünneplésre? És még el is mentek? Már beszélhettek a külföldnek bármit, a mellékúton való bevonulásotok. és kimenekülésetek sikeresen meggyőzött a világon minden józan embert, nem beszélhettek az ország nagy részének nevében. Mert azok kint álltak az úton, és a lábukkal szavaztak ellenetek!

A magyar médiát még talán meg tudjátok vezetni a hírek hamisításával, de mi, akik kint voltunk ennek a cáfolata lettünk. A külföldi sajtó is világosan látta gyáva futásotok az Operánál, és látta a felszabadult mosolyt a tömeg arcán is, akik kint majszolták a zsebben hozott  pogácsát, miközben nektek torkotokon akadt a kaviár, amit mellesleg a kintiek fizettek. Tele lehetett a nadrág rendesen, valószínűleg ezért volt olyan rezignált, és akadozó a hangja Pali bácsinak, aki sajnos most munkanélküli lett. De Viktorunk sem festett jobban a páholy homályában, arcán tisztán látszott a meg nem értettség csak általa nem elfogadott maszkja. Nála is bejátszott a zabszem effektus rendesen! És a többieknek is szar lehetett nem a főbejáratom közlekedni! A forint bedöntő, kaparós, lemondó, nem tudja mennyit kereső most rájött melyik az ő ajtaja. De ez már csak kifelé nyílik. Álltam a tömegben, és jól éreztem magam. Nem volt félnivalóm, a főbejáratot használtam. Ezt látta a külföld is. És azt, mennyien használjuk még. Minden normális ünneplés a bevonulással kezdődik, de a ti esetetekben, ez sunnyogásra sikeredett. Kint nem volt vörös szőnyeg, de ti sem léptetek rá odabent, ezt a tényt letagadni sem tudjátok. Mint ahogy azt sem, ezek után ha mentek is valahova, már ha valahova meghívnak, ne csodálkozzatok rajta, az oldalsó bejáratot kell használnotok. Ez jött le tegnap este a világnak. Még fojtogat a kacagás mekkora segítséget adtatok a saját bukásotokhoz.

Ezek után nem kell hangoztatnotok a választók akaratát, hiszen azok miatt kellett mellékúton közlekednetek, és ezek a választók voltak azok, akik most békésen kinyilvánították, nincs mit ünnepelnetek. Ettől jobban már csak a lelépés volt nevetségesebb szituáció. Sikerült lenyelni a kaját? Nem maradt semmi  a kezetekben kifelé menet? Már olyasmire gondolok, mint a magánnyugdíj, meg különadó. Majd a leltár kimutatja mennyire voltatok lopósak, de az előzmények ismeretében a zongorát is elvihettétek a kezetekben. Mert nem igazán látszott merre is távoztatok. Csak nem a jól ismert oldalbejáraton? És szegény rendőrök mögé bújva, akik talán nem is akartak megvédeni? Vagy már volt új esküjük rátok? Mert ugye a régi már nem érvényes. És ki is lesz fizetve nekik a túlóra? De miről is beszélek, majd megkapják pihenőnek. Rajtatok aztán ne keressenek, igaz? Örüljenek, hogy szolgálhatnak, és védhetnek benneteket! Ha már annyi mindent elvettetek tőlük, legalább ez maradjon nekik.

Elemezgetném az égésetek még tovább. de titeket most nehéz felülmúlni saját magatok ellenében. Majd hallunk szocizást, Gyurcsányozást, melyet már  a HÍR.TV-tek olyan előszeretettel használ, de kár a sajtó korlátozásáért. Akik ott voltunk láttuk amit láttunk, és ezt nem tudjátok befolyásolni, semmilyen sarkalatos törvénnyel. Tiétek a parlament még egyenlőre, de ott is van oldalbejárat. Szokjatok hozzá a használatához. BANDITA.

Címkék: ORBÁN OPERA PALI BÁCSI

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr143515523

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vigyázz, jön a fal! 2012.01.05. 15:49:38

A megfigyelők jelentős része arra fogad, hogy az IMF EU tárgyalásokon Orbán elmegy majd a falig. Aki nem, az arra, hogy neki is fog menni. Van azonban egy harmadik lehetőség is: hogy már neki is ment... A „külföld”, amellyel most Orbán...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimpa2121 2012.01.03. 18:17:41

Szép cikk, öröm és felüdülés volt elolvasni. Ne ilyen színvonalú, kultúrált, mégis kemény oda.....-ra mondjuk ők sosem voltak képesek! Gratulálok!

timargabor · http://kard.blog.hu 2012.01.03. 22:52:01

Kintről tényleg valami ilyesmi érzés volt :-)

Andráska8 2012.01.03. 23:38:54

Jó volt ott állni, valóban.
Sunnyogtak, bújkáltak.

ghostwriter.blog.hu 2012.01.05. 15:50:23

Kiváló, gratulálok!
Ajánlom a hasonló bejegyzéseimet. :-)
ghostwriter.blog.hu

phaidros 2012.01.06. 09:16:26

Csak azért azt ne feledjük el, hogy itt most egyrészt egész Magyarország ég, nem csak a Fidesz, másrészt most akkor van 3 lejárt szavatosságú politikai erő (MSZP osztva kettővel -> DK) + Fidesz, egy szélsőjobb amelyik most éppen nem tudja mit kezdjen a helyzettel, és egy LMP, ami valószínűleg szintén nem lesz az ország megmentője gazdasági téren, mert tele van baller idealistákkal.

Szóval nincs min mosolyogni, sajnos.

sooszoli 2013.01.02. 09:17:49

sajnos sokat kell még várnunk,hogy a parlamentben lehessen tiszta levegőt szívni,mert most ott nagyon nagy bűz van a sok disznóságoktól
süti beállítások módosítása